ayyy sağol cnm valla süper geldi..selam kızlarra.s.
ben sabahtan beri okuldayım ilkyardım semineri vardı bugün bitti şükür
şimdi de dersteyim çok az öğrenci, geliyor halbuki tam kadro geleceksiniz demiştim
tuba valla rejim olayını ve temizliği çok iyi düşünmüşsün bende senin gibiyim aklımı bişeyler kurcaladıkça hem yapamıyorum hemde günümü zehir ediyorum kendime
benimde ertelemem gereken işlerim var a.s.
ferda hanım ohhhhh gezmşsin iyi de etmişsin kendine geldin açıldın valla darısı başımaaa.s.
gülhan yine gezicen di mi bursa bitti güzelim gel accuk burayı da fethet:)))
nurancı,ilgin tülay nasılsınızzz?
Allah kabul etsin cnm maşallah sana,Allah bizede nasip etsin inşallah..aynurcum tatilden gelmişsin :) hoşgeldin :) nasil gecti canim :) güzel gecmiş orasi belli :) ama neler yaptin alpişle anlat bakalim :)
banucum iyiyim tatlim sen nasilsin?? ben krem almadim daha..malum serros esmer tenlibi sorunumuz olmadi daha..
gülhancim gez toz canim :) cok durdun evde senp tatil için planlara baslamişsin..hadi inşaAllah gönlüne göre bi yer bulursun
ferdacim oh güzel günler gecirmişsin :) cok sevindim canim :) namazi sormussun..kiliyorum canim..serros zaten bayiliyor namaz kilmama..hatta mizmizliği tutunca hemen basimi kapatiyorum felan cok hosuna gidiyornamaz kilarkende onu ya yatagina yada bahcenie koyuyorum..hemen yaninda kiliyorum :) hem seviyor hemde görmüş oluyor beni :) rejim temizlik işide iyi oldu valla..karar vermek en iyisi..yoksa bugun yarin derken iyice sinir basiyor..bişeyde yapamiyorsun sinir olmakla kaliyorsun :))
nurancim iyi eglenceler dügün için
esencim hoşgeldin :) okulun son zamanlari en güzel zamanlar..niye gelmezler okula hiç anlamam :))) valla iyi oldu bu zamanlama işi..sürekli kafamda felan sinir basiyor insana bugun yarin derken..
ayy sebebini anladım ve çok gülddüm o ne kız??ama sana bişey diyimi sonra bunun güzelinide çekmiştin haber verip.!!ferdacim bakayim canim..yoksa hemen yolliyim..o resim hatirliyorum..yollamadiysam vardir bi sebebi :d bi bakayim hemen
ferdacim ve gülhancim attim maillerinize o resmi :) anlarsiniz niye yollamadigimi :))
tülaycim aynen öyle valla :) hiç kasamicam şimdi kendiminormal işlerimi bitirip sadece tatile konsantre olcam karamürsele kaldik ama napalim..zevk alcam dedimmi alirim pozitif düşün pozitif yaşa :))))
esencim yok anacim hiiiiiiiç birini tanimayizp havami atiyorsunuz kiz bize basariz mekani bak cocuklarla DDD silah olarak onlari kullaniriz serranin aglamasini hatirliyorsundur p
Oooohhh evim bi güzel estiki kızlar gelinde çay içelim...ben toz alıcam ama yaparım size çay!! kaydirigubbakcemile3
kız tuba kaçtane vesait kiii kadıköyden bir vesaitle floryaya metrobüsle gelin ordan alırız sizi
siz yeter ki gelmek isteyin aşkolsunnnnn
amma gözünde büyüttün heeeeeeDD
deniz otobüsüyle gell bakırköyden 5 dk
selam kızlar yarın buluşacaklara iyi eglenceler valla böle kıskandırıyorsunuz bizi olmuyo heee
ben duşumu aldım
hanzadenin çantasını hazırladım
size bakıp öle cıkıyım dedim aksam gelince netin basına oturmam herlade
şimdi gidip süsleneyim
hadi kızlar iyi aksamlar
Ben geldım...
Konusmayın bee su bulusma ıslerını ıcım gıdıyor valla.Bırı yemekte,bırı pazarda bırı kahvaltıda catladım catladım.Ammaaaa bursa kk ekıbının kocışlerıde pazar gunune mangal planlıyorlar sızde catlayın emııı.Semoslar,bız,Esralar,burcınler bulusucakmısız bızım haberımız yok ama kocışlerın planı:)))Bızde semosla klasık cadde turunu yaptık.Rezıl olduk artık herkese bee.Mını mını bırkus sarkısını bağıra bağıra soyledım sıpalar yemek yesın bırde sussun dıye.Ustune ustluk kafkasın caddedekı masalarına oturduk hıc sıparış vermeden cocukları doyurup kalktık:))Bıde talan ettık tabııı..Sonra geldım Bora yla bıcı bıcı yaptım onu uyutup kuafore kactım.Fon kas ıslerını bıtırdım.Malum haftasonu evde oturulmaz ben hazır olayım da teklıfler değerlendırılır.
Alp te yemek ıstemedı kahvaltı canı ıstemıs.Ama kreplı..Yemek ıstese daha kolay olurdu bee.Onlarıda hallettım bı masa kaldı.
Tubaa ay merak ettım resme bakayım hemen:))Sende plan ınsanı olmussun sekerım hadı hayırlısı.Dıet ısınde bencede ara vermen cok mantıklı.Zaten cok sıkı yapıyordun ya yazık sana yee bıraz tatılde:))
Ayy unuttum herseyı.Neysem pazartesıde Bırsen gelıcek Bursaya ınsallah.
Ayyyy resme koptum beee.Cok etkıleyıcı Ferda bak fırca atarım ona göre buker boynunu oturursun.Bı daha bunalım fılan yok.Ona göre:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?