2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sağol cnm valla süper geldi..
Allah kabul etsin cnm maşallah sana,Allah bizede nasip etsin inşallah..
ferdacim bakayim canim..yoksa hemen yolliyim..o resim hatirliyorum..yollamadiysam vardir bi sebebi :d bi bakayim hemen
ayy sebebini anladım ve çok gülddüm o ne kız??ama sana bişey diyimi sonra bunun güzelinide çekmiştin haber verip.!!

anladık anladık.. :)) )

Oooohhh evim bi güzel estiki kızlar gelinde çay içelim...ben toz alıcam ama yaparım size çay!! kaydirigubbakcemile3

dedim dimi yollamadiysam vardir bi sebebi ferdacim :)))) yok kiz bitane var..bütün resimleri kariştirdim..olanlari yolladim zaten..buda cok hoş cikmiş diye ayirmişim diger hoşlarla DDD

kizlar buarada bizde yarin sibelle bulusuyoruz pendikte :)) pendik pazarina gidicez :))

arkanizda plan yapiyoruz sanmayin..cok ani gelişti..bizde gidelimmi bulusmaya diye konusuyorduk öglen..yemedi gözümüz okadar yolu..hadi araba olsa tamamda..kactane vasita değişcez..eşimle dönerim diye düşündüm hatta..ama arkadasina gidecekmiş,benden hayir yok sana dedi :))) bide tatil öncesi pazarada gitmem lazim..sibele söyledim..o da coktandir gelmemiş pendik pazarina..beraber gidelim dedi :) yarin 12de buluscaz :))

bana bakin isterseniz sizde kahvaltidan sonra atlayin gelin :) araba var nasilsa altinizda :) gelecekseniz haber verin ama he :)

hadi öptüm şimdilik :))

kız tuba kaçtane vesait kiii kadıköyden bir vesaitle floryaya metrobüsle gelin ordan alırız sizi
siz yeter ki gelmek isteyin aşkolsunnnnn

kız tuba kaçtane vesait kiii kadıköyden bir vesaitle floryaya metrobüsle gelin ordan alırız sizi
siz yeter ki gelmek isteyin aşkolsunnnnn

yavrum kadikoy 1 vesait=45 dak..floryaya kac vesait bilemicem kac dakika sürer tahmin bile edemicem biz sabah 8 de anca cikariz gelirsek zaten ordan da bakirkoy ruh hastaneside yakin oraya birakirsiniz bizi DD

selam kızlar yarın buluşacaklara iyi eglenceler valla böle kıskandırıyorsunuz bizi olmuyo heee

ben duşumu aldım
hanzadenin çantasını hazırladım
size bakıp öle cıkıyım dedim aksam gelince netin basına oturmam herlade
şimdi gidip süsleneyim
hadi kızlar iyi aksamlar

Ben geldım...

Konusmayın bee su bulusma ıslerını ıcım gıdıyor valla.Bırı yemekte,bırı pazarda bırı kahvaltıda catladım catladım.Ammaaaa bursa kk ekıbının kocışlerıde pazar gunune mangal planlıyorlar sızde catlayın emııı.Semoslar,bız,Esralar,burcınler bulusucakmısız bızım haberımız yok ama kocışlerın planı:)))Bızde semosla klasık cadde turunu yaptık.Rezıl olduk artık herkese bee.Mını mını bırkus sarkısını bağıra bağıra soyledım sıpalar yemek yesın bırde sussun dıye.Ustune ustluk kafkasın caddedekı masalarına oturduk hıc sıparış vermeden cocukları doyurup kalktık:))Bıde talan ettık tabııı..Sonra geldım Bora yla bıcı bıcı yaptım onu uyutup kuafore kactım.Fon kas ıslerını bıtırdım.Malum haftasonu evde oturulmaz ben hazır olayım da teklıfler değerlendırılır.

Alp te yemek ıstemedı kahvaltı canı ıstemıs.Ama kreplı..Yemek ıstese daha kolay olurdu bee.Onlarıda hallettım bı masa kaldı.

Tubaa ay merak ettım resme bakayım hemen:))Sende plan ınsanı olmussun sekerım hadı hayırlısı.Dıet ısınde bencede ara vermen cok mantıklı.Zaten cok sıkı yapıyordun ya yazık sana yee bıraz tatılde:))

Ayy unuttum herseyı.Neysem pazartesıde Bırsen gelıcek Bursaya ınsallah.

Ayyyy resme koptum beee.Cok etkıleyıcı Ferda bak fırca atarım ona göre buker boynunu oturursun.Bı daha bunalım fılan yok.Ona göre:)))))

amma gözünde büyüttün heeeeeeDD

deniz otobüsüyle gell bakırköyden 5 dk

yavrum burdan florya tam 4 vesait hiç kasmaya gerek yok biara düşündük gelelim diye ama cok yol ya..bizim yerimize kendinizi koyup öyle düşünün cok öptüm canim muckss

iyi eglenceler :)

vay vay kocalara bak be :) ne güzel planlar yapmişlar :)))

gel canim sende..yalovadan pendik 40dak yapamayacagin iş degil valla

ay benim eşimde kahvalti isteyince cok yoruluyorum,üşeniyorum ya adamda benim tam tersim hergün kahvalti hazirlasam yer

kiz dalga gecme diyetimle

Ayyyy resme koptum beee.Cok etkıleyıcı Ferda bak fırca atarım ona göre buker boynunu oturursun.Bı daha bunalım fılan yok.Ona göre:)))))

:))))) cok hoş cikmişsiniz ikinizde dimi

selammm..

tuba pendik pazarı he? ayy iyide denize karşı yemyeşil ortamda,kahvaltı keyfinden sonra sen bu harikulade ortamı bırak pazara git :S yok canm biz almayalım pazar falan size iyi gezmeler gerçi bian içimden keşke gelseler dedim ama hakkaten çok vesait değişecek siz planınızı bozmayın cicim size iyi gezmeler..

vay vay bide mangal planları kurulmuş gerçi sizin dışınızda olmuş ya süper valla :) sizde iyi eğlenceler gülhancım...

ya ben niye malum resmi göremedim :S merak ettim :)

kızlar bende annemdeyim arkadaşıma uğradım merkezefendi şenliklerini dolandık yarn bi arkadaşın düğünü var aşkşam olacak bugunde kına var ama gözüm yemedi kınya gitmeyi şimdi annmele çay içicez herkesi çok öptm..

oy nurtencim hiç canının cektigi belli olmuyor he seni duyanda deli gibi pazar gezip eve gitcez sanar kizim pendikte sahil kenari bi yer biliyormusun p bizde kahvemizi içeriz sibosumla sonra pazarimizi gezeriz sonrada yemege gidicez :))) hahayttt diyorum sadece zemuszemus

şakasi bi yana inşaAllah sizde güzel bigün gecirirsiniz bizde

öptüm canim :)

Selam kızlar ben geldim a.s.

Ay salı gününden beri internetimiz yok evde. Alt yapı çalışması varmış. Ne çalışması ise hala gelmedi net. Eşim eve gelir gelmez çıktık kayınvalidemlere geldik. Malum yarın gündüz nişan var. Defne'yi bırakır rahat rahat kuaför işimi falan hallederim dedim. Bide kayınpederimin beli fena tutulmuş. Onu ziyaret etmiş olalım, Defne'yi görsün keyfi yerine gelsin dedik a.s.

Bugünde tüm gün temizlik yaptım. Canım çıktı. Zaten salı gününden beri kıçımın üstüne zor oturdum. Ani bir yemekli misafir çıktı onu hallettim. Çarşamba annemdeydim. Perşembe eşim evdeydi arkadaşlar geldi yemeğe. Eee bugünde temizlik derken bittim resmen. Bide salı günü ani misafir çıkardı başıma diye Halit'e sinirlenip tekme attım kaval kemiğine. O na bişey olmadı ama benim bileğim ile tabanım şişti. Ancak parmak üzerinde yürüyorum. Bu gece de hafiflemezse yarın sabahtan hastaneye gideceğim.

Geçmişte 30 sayfa olmuş nerdeyse. Şimdi bakmam mümkün değil ama buluşmalar var haftasonu bilgim var. Herkese keyifli vakitler diliyorum. Bu akşamda Burcu Esra'daymış. Bi uygun olupta görüşemedik valla çok üzüldüm. Kısmet bi dahaki sefere artık.

Neyse ben Defne'yi uyutacağım kaçıyorum. Öptüm hepinizi kocaman a.s.

oooo gülhan hnm lar h.g niz yuzununuz goren ne olsun bee ...
mangal partileri felannn sefanız olsun afiyet olsunn...

nurtencim sana aynen katılıyorummm pazarmışş hıhhh .p

pınar geçmiş olsun amaaaa koptummmmmmmm gülmektenn bacım yaaa
boşa dememişler alma mazlumun ahını diyee o nasıl bi vuruş oyle beee .))))))))))))))

Sorma Hülya'cım ya hem başıma ani misafir çıkardı hemde bide bana laga luga yaptı diye çok sinirlendim. Hıncımı nasıl alırım diye düşünürken girdim buna. Yumruklar da sorun olmadı ama tekme bana fena patladı kaydirigubbakcemile3

Neyse canını yaktım ya hırsım geçti kaydirigubbakcemile3

Defdoş'u uyuttum. Kayınvalideme bırakıp kaçıyoruz. Kociş gel bi nargile ısmarlayayım da ayağının şişi insin dedi kaydirigubbakcemile3

Kaçtım ben a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence sen ondan cok kendı canın acıyınca sinirin geçmiş :)))
ama bi nargileye kanma bacım sennn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…