sağolasın canım yarın Burcu ayrıntıları anlatır.BurdA çekmedimiki acaba saat 11 de onu alacakmışsınız sanırım metrobüsle gidicz karşıya sonra Nurten ve eşi alacak dedi ama .....kız tuba bizim sahil kenarımız,sizin sahil kenarınızı döverrr heee heeee:umursamaz: hadin bakalım bizde 2kahve içer 2kere yemek yeriz :roflol::roflol:
pınar ne eğlendim bu saatte kız gördünmü bak olan sana olmuş yine adamlar yağ gibi üste çıkıyor heee
pınarcım geçmiş olsun canım ya...
tutkunum ohhh güzel vakit geçirmişiniz iyi olmuş yakın olsan iananki gelirdim canım ama malesefaaa ben burcu arıyorum hep tel.kapalı ya:uhm: niye ulaşamadımki? ulaşan varmı ya?
kısmet bidahakine akşam bizde bi organizasyon yapalım doyamadım vallaEsra'cım güzel vakit geçirmenize çok sevindim canım. Valla çok istedim ama dediğim gibi Halit'in cuma akşamları mesaisi oluyor genelde. Geç gelince hemen kalktık kayınvalideme geldik. Kusurumuza bakmayın artık
Nurten'cim sorma bacım ya valla olan yine bize oluyor ama affettirdi kendini neyseki :)
Gunaydınnnnnnnn
Acaıp gıcığım bugun su ıstanbul tayfasına:))Ben kös kös oturayım sız bulusun adaletmı bu yaa.
Kımse uyumamıs bu gece anlasılan onlardan bırıde bızız.Saat bası ağladı durdu yaa.Aramıza aldık 4 te 6 da da kalktı uyumadı bırdaha.Bıtse artık su dıs olayı rahat etsek bee.Bızde oğlusla evdeyız bugun.Annemde sabahtan bahceye gıtmıs.Ona gıtmeyı planlamıstım oysakı.Sabah Borayla bı market turu yaptık geldık.Acılen kendımı toparlayım gunluk plan yapmalıyım.
Semosssssssss bızde pazaramı gıtsek acaba nerdesın beee?
ayagın için üzüldüm pınarcım ama nargile keyfi iyi olmuşDefdoş'u uyuttum. Kayınvalideme bırakıp kaçıyoruz. Kociş gel bi nargile ısmarlayayım da ayağının şişi insin dedi kaydirigubbakcemile3
Kaçtım ben a.s.
günaydin herkese a.s.
ay uyumak istiyorummmm..1de yattik..3te serros bi aglama kopardi..ay bu dişi cok huzursuz etti kizimi ya..neyse calpol verdim..salona gectik..onu sepetine yatirdim..cartoonu actim bende koltukta yattim..o uyudu bende :) sonra 5te kalkti..süt verdim zorla..uyanikken biberondan sadece su içiyor cadi..sabahin 5inde de sebeklik yaptik ya gözüm acik gitmez artikneyse gene uyuttum..eşim 8de gitti..bende 9da kalktim..ay hiç uyumamiş gibiyim şuanda..kizimda uyuyor..uyansinda kahvaltisini yaptirayim..
o uyanana kadar bende ortaliğimi topliyim :)
herkes erkenciymiş bugun niye acaba
herkese güzel birgün diliyorummmm :) öptüm hepiniziiiiii a.s.
hülyacım gazelede gecmiş olsun diş diş dişkötükedihüsogünaydınnnnnnnnn hatunlar...
ayy bizde bütün gece uyumadık yaa gazel dünden beri resmen huy değiştirdi ve cokkk yaramaz oldu bu yaramazlığı uykuya bile taşıdı yaaa( 2 dk oturamıyorum onun yuzunden sürekli biyerleri dagıtıyor herşeyi istiyor vermeyince başlıyor ağlamaya (
sabah 8 de uyandık doğru düzgün kahvaltısınıda yapmadı zilli...
hazırlandık eseni bekliyorz gidelimde belki dışarda sakinleşir biraz yaa(
herkeze iyi eglenceler....öpüldünüz...
sahilden size selam yollarız martılarla :))))))
gülhancım bende gıcım oldum su istanbullulara caktırmıyorum ama napalım kısmetsempatiksalakcinniGunaydınnnnnnnn
Acaıp gıcığım bugun su ıstanbul tayfasına:))Ben kös kös oturayım sız bulusun adaletmı bu yaa.
Kımse uyumamıs bu gece anlasılan onlardan bırıde bızız.Saat bası ağladı durdu yaa.Aramıza aldık 4 te 6 da da kalktı uyumadı bırdaha.Bıtse artık su dıs olayı rahat etsek bee.Bızde oğlusla evdeyız bugun.Annemde sabahtan bahceye gıtmıs.Ona gıtmeyı planlamıstım oysakı.Sabah Borayla bı market turu yaptık geldık.Acılen kendımı toparlayım gunluk plan yapmalıyım.
Semosssssssss bızde pazaramı gıtsek acaba nerdesın beee?
ÇOK GÜZELDİ DOYAMADIM bURCU YA eşlerde anlaştı hatta eşim niye gönderdin kalsaydılar diye kızdı bana bende mutlaka beklerim canım misafir etmekten büyük keyif duyarım İstanbul da bi kapın var unutmaSelamlar Kizlar,
Issizlasmis bugün burasi, bende kac gündür yazmiyordum, okuyordum sadece. Bulusmalar var bugün degil mi? Umarim eklersiniz resimlerinizi yine...
Herkeste olan malum dert bizde de var ve dislerle bogusuyoruz, geceleride haliyle feryat figan aglayip duruyoruz. Uykusuzluk ve yorgunluk at basi gidiyor kizlar, artik o duruma geldim ki, Temmuz'da Türkiye tatilini bile iple ceker oldum. Belki cok özledigim sabah uykularimi yasatirlar bana...
Pinar, cok hasin bir hamle yapmissin canim, gecmis olsun. Eli masali misin nesin?kaydirigubbakcemile3
Esra, güzel bir bulusma yasadiginiza sevindim canim, Istanbul'a bir daha geldigimde bende görüsmek istiyorum seninle...
Sibel'cigim, umarim kazasiz belasiz densiz su lüzumsuz görümcenin merasimini.
Birsen, Ömer nasil oldu canim?
Aynur, hosgelmissin canim. Güzel bir tatil gecirdigine sevindim, darisi basimiza artik...
Aklimda kalanlar bu kadar. Görüsürüz yine, öptüm simdilik hepinizi kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?