2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bizim kahvaltı çok güzeldi burcuyu çok sevdim ben kendi adıma resim yüklüyorum yarın görüşürüza.s.

dedim dimi yollamadiysam vardir bi sebebi ferdacim :)))) yok kiz bitane var..bütün resimleri kariştirdim..olanlari yolladim zaten..buda cok hoş cikmiş diye ayirmişim diger hoşlarla DDD
ayyy haklısın cnm,bidaha karıştırmıcam valla ne desen haklısın.Başka yok demek,neyse??
aaa ne güzel benide götürsenize bigün kızlar yaa,çok istiyorum tatile gitmeden,hem cumartesi olmasıda süpermiş.size iyi alışverişler,neler aldınız kimbilir.
Ayy gülhancım seni minimini bir kuşu söylerken düşünemedim niyeyse kaydirigubbakcemile3 Anamcım zaten evde otursanız şaşırırdım,olurmu hiçç!! Mangal hımmmm,ohh götürün etleri,bizde yarın polonezköye gidiyoruz pikniğe,hıhhhh :umursamaz:
Ayyyy resme koptum beee.Cok etkıleyıcı Ferda bak fırca atarım ona göre buker boynunu oturursun.Bı daha bunalım fılan yok.Ona göre:)))))
annecimmm korktum ...eyvahedigeldismile yok yok bunalım filan yok sözz....
ayyy ne güzel eğleniceksiniz,ben gelemedim çatladım yanii resmen alsanaalsanasmile
kız Pınar Allah iyiliğini veersin.Resmen dövdün kacanı desene :)) Ama Allahın sopası yok görüyomusun sonunu!!
şaka şaka üzüldüm ayağına,geçmiş olsun..Sende eğlencedesin heralde iyi eğlenceler..
Olabilir canım ya haklısın valla kaydirigubbakcemile3

Ama nargile de nargile beee. En sevdiğim yere getirdi kandım valla kaydirigubbakcemile3

Nargile ve siz vazgeçilmezimsiniz bacılar ahahah kaydirigubbakcemile3
Bak yaa nargileyle bizi aynı kefeye koyuyor görüyomusun CADIARZU
Selam naber kızlar?Şimdi Burcu eşi ve Kağanı yolcu ettik çok sevdik onları uzak olmalarına çok üzüldüm.belki kk dan başka gelenlerde olur dedim ama olmadı neyse bi daha organizasyon yaparız
Ayy ne güzel keşke bizede gelseydi Burcu!!
Eee kayınvaliden alt katta mı oturuyokii...?? ne yaptı sabaha kadar aramadımı yoksa seni çok merak ettim.
ayy ne zor cidden uykusuzluk,şu an kesin uyuyosundur sen??? :)
kolay gelsin cnm yaramazla uğraşmak cidden zor...
hııı sizde pazara gidin kıskandınız dimi???kös kös oturana bak sen??? yerimseniben

offf biz daha o diş faslına geçmedik sanırım Allah kolaylık versin cnm..

Selam kızlar,,,

Ayy güya Anıl'ın dayısı yengesi geldi onlarla görüşüce diye gelmedik,onlarda siz çıkın karşıya gezmeye gidin ,bende öyle bekliyorum evde gelecekler diye,nasıl üzüldüm,gerçi bize çok uzak ama yinede şansımı denicektim.Neyse nasip değilmiş artık,her istediğimiz zamanda olmuyo işte görüşemiyor insan..Hülyanın yüklediği resimlere baktım çok güzel biyerdeymişsiniz,hatunları göremesekte çocukları gördük iyi eğlenmişler...çok sevindim..

Bende sabah Dağhanı Anıla postalayıp uyudum,oda kahvaltısını yaptırıp parka götürmüş,orda yavru kedileri sevmişler,bayılmış benimki,sonrada uyutup getirmiş yatağına yatırmış çok sevindim,bende 11 e kadar uyudum uyanıncada kahvaltı hazırladım kocama haketti dimi ama??) Dağhan uyurken bizde kahvaltımızı yaptık,aklım floryada tabii...

Sonrada kimsecikler gelip gitmeyince bende kuaföre attım kendimi,Gülhan gibi kaş bıyık,kesim fön,,bi 10.000 bakım yaptırdım..

Sonra akşam 5 de bizde gidelim bari biyerlere dedik,Ikeada biraz dolaşıp arkadaşlarla buluştuk,yemek yedik ümraniyede,ordanda çocuklara park keyfi yaptırıp belki akşam gelirler düşüncesiyle eve geldik ama yok anacım eltimden bana gelemk istemiyolar ne hikmetse,valla kusura bakmasınlar ama yarında ben çağıramam,çünkü,,

Anıl'ın şirkette piknik düzenlemişler,büyük bi organizasyon sabah kahvaltıdan,öğleden sonraki mangala akşam 5 çayına,konserine,çocuk animasyonlarına kadar herşey düşünülmüş gitmessem olurmu dimi ama...

Sabah erken kalkıcaz kocam sızdı yine bende bidaha resim attınızmı diye bakıp kaçıcak hepinizi öptüm hatunlar...ıyi geceler...

merhaba kızlarrr
çok yorulmuşum yaa ayaklarım nasıl agrıyo anlatamam görende tum gun koştum sanır bugun cok guzel bı gun gecırdım hepınızı cok sevıyorum kızlarrr kuzularınızıda tabıı
eşim halasına ugradık dönerken nurten bahanesı oldu sevap kazadın valla nurten hıc aklımızda yoktukadıncagız nasıl sevındı onun kedısı varmış aman allahım duru yakalıcam dıye pesınden ayrılmadı cok eglendı kuzum bugun
eve donuncede esımın arkadasları geldıyemek falan derken cok yoruldugumu hıssettım
yarın kısmetse 10000 bakıma bende gırecem duru uyurken kac gundur kaşımı aldırmaya bıle gıdemedım duruya kıyamadıgımdan neyseee
neyse yarın resımlerle bugunun yorumunu daha ayrıntılı yaparım
opuyorum hepınızı

hayirli geceler hatunlar a.s.

püf nasil yorgunum ama uyuyamiyorum yaa..tam uykum geliyor yatiyorum,yatinca kaciyor..ay sinir basti kalktim gene..içimde de bi sıkıntı var ki..Allah hayirlara cikarsin inşaAllahhhh..

bugun cok güzeldi :) sibelcimle 12 gibi bulustuk..o da kahvalti yapmamiş..bende yapmamiştim..yemek yiyelim önce dedik :)) yemegimizi yedik..cocuklarda iyi durdu valla :))) sonrada pazara daliş yaptik :)) ciciler biciler aldik hem kuzulara hem kendimize :) bu sokaga girdikmi girmedikmi,ay girdik,ay serra,ay yagiz derken resmen ayaklarimiza kara sular indi :) 5te eve zor attim kendimi :) sibel bi arkadasina gecti ordan..orda kalacaklarmiş aksam..hatun keyfe devam etti yani :)))

pazarida cok güzel yapmişlar ya..eskiden carsaida ara sokaklardaydi..klasik pazardi yani :) şimdi sahilde özel yerine gectiler..cok rahat olmus..geniş geniş..pusetlerlede rahat ettik :) bi serra costu,bi yagiz bi serra uyudu bi yagiz :)))) derken 3-4 saati gezerek gecirdik valla :)))

ferdacim bigün gel gezelim valla

ay buarada bizim aklimiza hiç resim gelmedi cene calmaktan ve gezmekten :))))

floryadaki bulusma güzel gecmis belli :) resimlere bakabildigim kadar baktim :) anam sizde gittiniz nerdeyse tekirdaga be..dogru dürüst bi yerde bulussaydinizda bizde gelseydik rahatca :) valla bugun iyiki gitmedik dedik..ya cenazemiz gelirdi okadar yoldan sonra yada tirlatip bakirkoye giderdik bu cocuklarla DD

ben bide eşime hiç sormamiştim ama aksam söyledim,gitmeyi düşündüğümüzü ama sonra vazgectigimizi,cok kizdi valla..nasil düşünürüm pendikten floryaya gitmeyi diye bide anlatmaya caliştikça battim "ya aslinda cok rahat gidilir,burdan tren ordan ido ordan tren ordan taksi" dedim eşimde delirdin herhalde sonunda dedi DD

neysem bulusuruz gene inşaAllah :) daha makul yerlerde :))))))) gerci araba olsa üşenmez kesin gelirdim ama maalesef ehliyet bile yok daha :)))) önce araba sonra ehliyet p

gülhanim catlamiş kiyamammmmmm :) kiz aşkolsun sen gel,seninlede cadde turu,bogaz turu yapariz :)

ferdacim güzel birgün olur inşaAllah yarin :) pazar konusunda bigün muhakkak gidelim tatlim

ben gidip gene uyumayi deneyeyim :) ay gündüz rüzgar vardi..o da kesildi şimdi..yapiş yapiş oldum valla..

hadi hayirli geceler hatunlarrrr a.s.

buarada yarin 3 aylarin baslangici :) hepinizin mubarek olsun kizlar a.s. Rabbim recep ve saban ayini mubarek kilip ramazana hayirla,saglikla varmamizi nasip etsin inşaAllah :) regl olmasam ne güzel oruc tutardim napalim nasil degilmiş..kandilde inşaAllah :) öptüm hepinizi tekrar a.s.

selam olsun canlar,,,,,,

güzel ve dopdolu geçmiş bi günün ardından okadar canım sıkkınki anlatamam bıktım artık şu kıskançlıklardan ve hep aynı insanlala çekişmelerden ya ben ne kadar kendimi çeksemde beni bırakmıyorlar hep peşimdeler hep takipteller..
mesele benden 1yaşkiçik kuzenim var yetim gerçi evlendi çoluk çocugu var ama hep yetimdiye ayrı bi yeri vardır.. adı melek ama isminin tam tersi hep fesatlık,hep,dedikodu,hep kıskançlıkla dolu.
beni bimeseleden dolayı çok soğuttu kendinden ve gerçekten arayı açmaya karar verdim ve yaptımda ama gel geleim şimdii takmış kafayı size yok efendim ben sizi bulmuşumda artık benim k.k arkadaşlarım varmmış çok degerlilermişte hep onlarlamışımda neleeerrr,nelerrrr ve bunları anneme anlatıyo...kahretsinki kimseninn yüzne senin hatan şuydu şundan dolayı senle görüşemek hatta seni görmek istemiyorum diyemiyosun yani belki dersin ama ona diyemesin öyle bir laf cambazıki lafı döndürü dolaştırıp kendini haklı çıkarr nitekimde bu akşamda onu aradım aynı şeyi yaptı.. ya ben niye kendimi adamakıllı savunamıyorum lafım yetmiyor ya ben haklıyken haksız oldum ve beni deli eden oda bilincinde haklı oldugumın ama kendimi savunamıyorum.. takmış kafayı size tam olarakta açıkça bana diyemedi ama sonradan şakayla karışık senin arkadaşların var canım ebnde evime internet alayımda ordan görüşelim sen daha çok seviyorsun diyor ayyy çıldırıdm ya anlatamam aaa dedim senin niyetini ve öfkeni anladım... ama nedesem cavvapp offff

valla şu msnde engelle olayı varya onu ona uygulamak istiyorum...
şimdi öbür kuzenle yaptıkları dedikoduları düşünemiyorum sülalenin gündemi ben olurum sizide benide duymayan kalmazzzz şimdi abimin mevlütü var bu hafta ve onu tekrar görcem ve benimle konuşmayacak ama hep dibimde dolanıp herkesle kahkahalara boğulacakkk ve çok eğlenmiş numarası yapacakkk .. nasıl bi tavır alsam bilemiyorum aklı verin azcık..
ya beynimi kemiren bi böcek gibi şuanda ne laflar saydı örnegin diyorki bana niye gelmiyosun yalovaya gidiyosunya.. bende diyorum biliyosunki yalova planı 6aylık plandı ve gittim ozman bende seni 6ay önceden davet ediyimde öyle gelll işte ne dersiniz nasıl anlaşılıyor dimi fesatlık?? off kızlar yazarımda yazarım ben....... ama sorun şuki ben yine haksız oldum...

tubacım valla sen demesen haytta haberim olmazdı heralde sagol cnm ALLAH razı olsun biiz haberdar ediyorsun.. aslında bende oruç tutmak isterdim ama hiç hazırlıklı degilim başka güne inş.. sagol cnm öptma.s.

oyyy canim ya...aman öyle insanlara hiiiç cevap vermiceksin..hi hi diyip gececeksin..emin ol en cok buna sinir olur..cünkü maalesef ceneleri kuvvetli oldugu için ve sadece fesatliğa,kalp kirmaya caliştigi için ne desen boş..en güzeli onu görünce hi hi de gec..hiç konusma..birak annene söylesin millete söylesin..he de gec..emin ol sayacagin binlerce laftan daha etkili olur

oyy ne geceydi yat kalk yat kalk :) anca kalkabildim..kizimda uyanmişti ben kalkana kadar geri uyumus kuzum :) şimdi cay demleyeyim..sonrada kizimin kahvaltisini hazirlayayim..gecikti..

amma rüya gördüm bu gece ya..hayirlara ciksin inşaAllah :)

neysem hadi herkese hayirli pazarlar canlarim a.s.

selam kızlara.s.
tubacım üçayların bugün başladığı tamamen aklımdan çıkmış sağol hatırlattıgın için perşembe günü kandille başlıyor sanıyyorum(neyse perşembe oruçluyum inşallahhh arkadaşlarda gelecek kuran okuruzz iyi olur

nurtencim sen neden cevap veriyorsun ki söz gümüşse sükut altındır bacım
böyle cahillere karşı en büyük silahtır sen sustukça daha beter sinir olur susmana karşı bişe de diyemez en güzel ders olur ona hem ceneni de yormamış olursun he de geç:))

canım onuda denedim sustum,sustum,sustuuum ve konuşmadıgım için bu durumlara geldi!! ona göre ben yeni arkadaşlar buldum ve onu unuttum :))) ayyy valla çatlayacagım.. gerçi yine küs kalmam konuşurum ama yinede öylesine olur...
hayır olsun kız mübarek gecede,allah hayırlara çıkarsın inş. bende çok sık rüya görürüm :)

ayy valla konu size gelince haydaaaa dedim yuhhh sizide kavga konusu yapınca dayanamadım valla... esen senle hülya gördünüz onu hani doğumgününde kapalı kırmızı başörtülüydü ve resim çekilirken 'ayy ilkin k.klılar resim çekilsin ya kardeşim kapılarının önünde bile resimleri var'demişti bu lafı ona çok güzel yediridim ama valla susutum hiiçç lafını etmedim ama sustukça sizi tiğe almaya devam etti yani benim deger verdigim arkadaşlarımla resmen dalga geçiyor nasıl sessiz kalırım allah aşkına? heleki ogün sizi görünce bu hasetinden çatladı zaten... sırf kıskançlık biliyorum.. ve asla diyaloğumuzu balladıra ballandıra anlatmam ona ki kıskançlık olmasın diye ama malesef o her ayrıntıyı yakalyıp biliyor... guya sizi hafife alıyor hani çok normal sanal arkadaşlar iştee diye ama biliyorki böyle arkadaşlıklar herkes nasip olmaz ondan tüm bunlar.. off esen off

iyi pazarlar :)

bizde erkenciyiz bugün :) defne kaçgündür gündüz uykularını 1defa uyuyor ve bu durum accayip sinir yapıyor hem bende, hem onda..
kahvaltısından sonra moral bozuklugunun verdigi gazla evi bigüzel sildim süpürdüm çam.yıkadım..12de defnoşu uyuttum..
hala uyuyor şimdi ona yemek yaptım uynasın yemegini yesin aşagı pazara inelim,markete gidelimgelincede yıkar tekrar uyuturum uymazsada colpol verip yatırcam
olmuyor böyle dün gülşahlar sagolsun eve kadar bıraktılar ama onlarında kafası şişti defneden taksiyle gelsem ne olurdu bilmem sagolsunlar :)
uykusu vardı ondan kıvranıyordu hemen eve girdim elini yüzünü yıkayıp sallamaya başladım yok yatmaz kendini atıyor yastıktan hadi canı istemiyor dedim
az çorba içiridm ama nasıl huysuz habire düştü kafasını çarptı bana gelmek istiyo ama kucak istemiyo..
hadi bidaha sallamalar falan yok anam yok çocuk inat edyo yatmıyor o sinirle 2 salladım popoya ve suratına ayy ne ağladı o ağladı ben ağladım..
annem hangi birimize bakacagını şaşırdı..o sırada arkadaşlar geldi düğün için beni almaya kuaföre gidemedn çıktım evden oda camdan bana baktı el salladı ama ne üzüldüm sanki canımı evde bıraktım (
sonra annem 8gbi uyutmuş 15dak.sonra kalkmış.. bakalım bugün nasıl olacak inş. düzene sokabilirim..

selam kızlar bizim kahvaltı çok güzeldi burcuyu çok sevdim ben kendi adıma resim yüklüyorum yarın görüşürüza.s.
kahvaltının güzel gectiğine svindim resimlere baktım catladımsempatiksalakcinni

sabah uykunu iyi uyuman ii olmus darısı bize kocandanda Allah razı olsun tek kahvaltı degil fazlasını haketmiş:kedi:
bakım yapmışsın kendine güle güle kullan
bugun içinde iyi egleniyorsundur umarım gelince haberleri alırız artık

ohhhhhh cok iyi olmus bacım valla imreniyorum sizlere cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyinin siz ve bıdışlar

hayatım canının sıkıldıgı kadar var Allah öle insanları bize uzak eylesin ama sen sabret konusma cevap verme Rabbime havale et en sonunda hersey yerini bulur send huzura erersin gönlünü ferah tut

ayyy uyku düzeni bozulması cok kotü olur umarım en kısa zamanda normale döner:Saruboceq:

selam kizlar a.s.

nurtencim belli kiskandigi zaten..inşaAllah düzelir..uzaktan bakan öyle görüyor..hele hiç netle alakasi yoksa amannn sanal arkadas işte deyip geciyor..aman bosver kim ne düşünürse düşünsün sen keyfine temizlik hastasi arkadasim benim :))) kiz sinirlenincede sevinincede temizlik yapiyor ya :))) defnosta 1 kere uyuyormus..serrada öyle :) ama ben cok memnunum bu durumdan :) böylece aksam erken yatiyor gece uykusuna :))) ama sabah erkenci tabi :))) valla sabah kalkmasina raziyim yeterki aksam erken yatsin aksam pek sabirli olamiyorum :))

benim eşimde baktiki karisindan hayir yok :) haydi kahvaltiya gidelim dedi sahilde kahvaltimizi yaptik,gezdik geldik..ama maşaAllah cok sicak yaf..balkona bile cikilmiyor..rüzgar yok..nem cok fazla..cereyan yapan heryeri actim..ev iyi suanda :)

ay buarada dün 2 tane bilekli almiştim..gercekten taslardan..valla kadin saydi isimlerini özelliklerinide hiçbiri kalmadi aklimda..neysem biri akikti..onu anneme vericem..cok sever akiki..digerinide cok begenerek almiştim..eve bi geldim tuz buz oldu yaaa hemde durup dururken :S evde de vardi güzel taşlarim..onlar ve saglam kalan taşlarlada 2 tane bileklik yaptim şimcik :) cok hosuma gitti..özlemişim taki maki yapmayi :))) ama gecti özlemim kaldirabilirim artik hobi mobi yeter bukadar

püfff ne yemek yapcam ya..aciktimda..

ooooo tuba hanım aştınız kendinizi bileklik falan))

bende Ahseni uyuttum yemeğimi yapayım dedim ama uyandı zilli köri soslu tavuk yapıcam ilk kez bakalımnasıl olacak güzel olursza hep yaparım:))

canım ellerine saglık güle güle kullan
valla hobi demişsin bizim 1 yıldır daimi hobimiz yokmu sence:dance:

selam
bende akşama bu saate kadar evdeydim eşime tel actım kek yaptım kısırda yapayım cay demleyelm gel bizi acık hava biyerlere götür diye ama ne zman gelcegi belli değilmiş ve hava cok rüzgar dedi azıcık canım sıkıldı ama eve gelince ikna ederim cıkarız azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…