ayyy haklısın cnm,bidaha karıştırmıcam valla ne desen haklısın.Başka yok demek,neyse??dedim dimi yollamadiysam vardir bi sebebi ferdacim :)))) yok kiz bitane var..bütün resimleri kariştirdim..olanlari yolladim zaten..buda cok hoş cikmiş diye ayirmişim diger hoşlarlaDDD
aaa ne güzel benide götürsenize bigün kızlar yaa,çok istiyorum tatile gitmeden,hem cumartesi olmasıda süpermiş.size iyi alışverişler,neler aldınız kimbilir.kizlar buarada bizde yarin sibelle bulusuyoruz pendikte :)) pendik pazarina gidicez :))
arkanizda plan yapiyoruz sanmayin..cok ani gelişti..bizde gidelimmi bulusmaya diye konusuyorduk öglen..yemedi gözümüz okadar yolu..hadi araba olsa tamamda..kactane vasita değişcez..eşimle dönerim diye düşündüm hatta..ama arkadasina gidecekmiş,benden hayir yok sana dedi :))) bide tatil öncesi pazarada gitmem lazim..sibele söyledim..o da coktandir gelmemiş pendik pazarina..beraber gidelim dedi :) yarin 12de buluscaz :))
bana bakin isterseniz sizde kahvaltidan sonra atlayin gelin :) araba var nasilsa altinizda :) gelecekseniz haber verin ama he :)
hadi öptüm şimdilik :))
Ayy gülhancım seni minimini bir kuşu söylerken düşünemedim niyeyse kaydirigubbakcemile3 Anamcım zaten evde otursanız şaşırırdım,olurmu hiçç!! Mangal hımmmm,ohh götürün etleri,bizde yarın polonezköye gidiyoruz pikniğe,hıhhhh :umursamaz:Ben geldım...
Konusmayın bee su bulusma ıslerını ıcım gıdıyor valla.Bırı yemekte,bırı pazarda bırı kahvaltıda catladım catladım.Ammaaaa bursa kk ekıbının kocışlerıde pazar gunune mangal planlıyorlar sızde catlayın emııı.Semoslar,bız,Esralar,burcınler bulusucakmısız bızım haberımız yok ama kocışlerın planı:)))Bızde semosla klasık cadde turunu yaptık.Rezıl olduk artık herkese bee.Mını mını bırkus sarkısını bağıra bağıra soyledım sıpalar yemek yesın bırde sussun dıye.Ustune ustluk kafkasın caddedekı masalarına oturduk hıc sıparış vermeden cocukları doyurup kalktık:))Bıde talan ettık tabııı..Sonra geldım Bora yla bıcı bıcı yaptım onu uyutup kuafore kactım.Fon kas ıslerını bıtırdım.Malum haftasonu evde oturulmaz ben hazır olayım da teklıfler değerlendırılır.
Alp te yemek ıstemedı kahvaltı canı ıstemıs.Ama kreplı..Yemek ıstese daha kolay olurdu bee.Onlarıda hallettım bı masa kaldı.
Tubaa ay merak ettım resme bakayım hemen:))Sende plan ınsanı olmussun sekerım hadı hayırlısı.Dıet ısınde bencede ara vermen cok mantıklı.Zaten cok sıkı yapıyordun ya yazık sana yee bıraz tatılde:))
Ayy unuttum herseyı.Neysem pazartesıde Bırsen gelıcek Bursaya ınsallah.
annecimmm korktum ...eyvahedigeldismile yok yok bunalım filan yok sözz....Ayyyy resme koptum beee.Cok etkıleyıcı Ferda bak fırca atarım ona göre buker boynunu oturursun.Bı daha bunalım fılan yok.Ona göre:)))))
ayyy ne güzel eğleniceksiniz,ben gelemedim çatladım yanii resmen alsanaalsanasmileselammm..
tuba pendik pazarı he? ayy iyide denize karşı yemyeşil ortamda,kahvaltı keyfinden sonra sen bu harikulade ortamı bırak pazara git :S yok canm biz almayalım pazar falan size iyi gezmelergerçi bian içimden keşke gelseler dedim ama hakkaten çok vesait değişecek siz planınızı bozmayın cicim size iyi gezmeler..
vay vay bide mangal planları kurulmuş gerçi sizin dışınızda olmuş ya süper valla :) sizde iyi eğlenceler gülhancım...
ya ben niye malum resmi göremedim :S merak ettim :)
kızlar bende annemdeyim arkadaşıma uğradım merkezefendi şenliklerini dolandık yarn bi arkadaşın düğünü var aşkşam olacak bugunde kına var ama gözüm yemedi kınya gitmeyi şimdi annmele çay içicez herkesi çok öptm..
kız Pınar Allah iyiliğini veersin.Resmen dövdün kacanı desene :))Selam kızlar ben geldim a.s.
Ay salı gününden beri internetimiz yok evde. Alt yapı çalışması varmış. Ne çalışması ise hala gelmedi net. Eşim eve gelir gelmez çıktık kayınvalidemlere geldik. Malum yarın gündüz nişan var. Defne'yi bırakır rahat rahat kuaför işimi falan hallederim dedim. Bide kayınpederimin beli fena tutulmuş. Onu ziyaret etmiş olalım, Defne'yi görsün keyfi yerine gelsin dedik a.s.
Bugünde tüm gün temizlik yaptım. Canım çıktı. Zaten salı gününden beri kıçımın üstüne zor oturdum. Ani bir yemekli misafir çıktı onu hallettim. Çarşamba annemdeydim. Perşembe eşim evdeydi arkadaşlar geldi yemeğe. Eee bugünde temizlik derken bittim resmen. Bide salı günü ani misafir çıkardı başıma diye Halit'e sinirlenip tekme attım kaval kemiğine. O na bişey olmadı ama benim bileğim ile tabanım şişti. Ancak parmak üzerinde yürüyorum. Bu gece de hafiflemezse yarın sabahtan hastaneye gideceğim.
Geçmişte 30 sayfa olmuş nerdeyse. Şimdi bakmam mümkün değil ama buluşmalar var haftasonu bilgim var. Herkese keyifli vakitler diliyorum. Bu akşamda Burcu Esra'daymış. Bi uygun olupta görüşemedik valla çok üzüldüm. Kısmet bi dahaki sefere artık.
Neyse ben Defne'yi uyutacağım kaçıyorum. Öptüm hepinizi kocaman a.s.
Bak yaa nargileyle bizi aynı kefeye koyuyor görüyomusun CADIARZUOlabilir canım ya haklısın valla kaydirigubbakcemile3
Ama nargile de nargile beee. En sevdiğim yere getirdi kandım valla kaydirigubbakcemile3
Nargile ve siz vazgeçilmezimsiniz bacılar ahahah kaydirigubbakcemile3
Ayy ne güzel keşke bizede gelseydi Burcu!!Selam naber kızlar?Şimdi Burcu eşi ve Kağanı yolcu ettik çok sevdik onları uzak olmalarına çok üzüldüm.belki kk dan başka gelenlerde olur dedim ama olmadı neyse bi daha organizasyon yaparız
Eee kayınvaliden alt katta mı oturuyokii...?? ne yaptı sabaha kadar aramadımı yoksa seni çok merak ettim.Az önce eve geldik. Kuzum alt katta babanesiyle uyuyor. Rahat yatın siz uyanırsa getiririm gece dedi ama aklım kuzumda uyku tutmadı
Kociş kıyak yaptı eve gelirken yarım saat araba kullandırdı bana. Ay çok keyif aldım. Şu ehliyeti alsam da alemlere aksam kaydirigubbakcemile3
Esen'cim sende aynı hataya düştün demek yazık bize ya kaydirigubbakcemile3
Esra'cım iyi geceler canım a.s.
Bende uyumaya çalışayım bari saat geç oldu, belki kuzum uyanırsa gelir yanıma
ayy ne zor cidden uykusuzluk,şu an kesin uyuyosundur sen??? :)günaydin herkese a.s.
ay uyumak istiyorummmm..1de yattik..3te serros bi aglama kopardi..ay bu dişi cok huzursuz etti kizimi ya..neyse calpol verdim..salona gectik..onu sepetine yatirdim..cartoonu actim bende koltukta yattim..o uyudu bende :) sonra 5te kalkti..süt verdim zorla..uyanikken biberondan sadece su içiyor cadi..sabahin 5inde de sebeklik yaptik ya gözüm acik gitmez artikneyse gene uyuttum..eşim 8de gitti..bende 9da kalktim..ay hiç uyumamiş gibiyim şuanda..kizimda uyuyor..uyansinda kahvaltisini yaptirayim..
o uyanana kadar bende ortaliğimi topliyim :)
herkes erkenciymiş bugun niye acaba
herkese güzel birgün diliyorummmm :) öptüm hepiniziiiiii a.s.
kolay gelsin cnm yaramazla uğraşmak cidden zor...günaydınnnnnnnnn hatunlar...
ayy bizde bütün gece uyumadık yaa gazel dünden beri resmen huy değiştirdi ve cokkk yaramaz oldu bu yaramazlığı uykuya bile taşıdı yaaa( 2 dk oturamıyorum onun yuzunden sürekli biyerleri dagıtıyor herşeyi istiyor vermeyince başlıyor ağlamaya (
sabah 8 de uyandık doğru düzgün kahvaltısınıda yapmadı zilli...
hazırlandık eseni bekliyorz gidelimde belki dışarda sakinleşir biraz yaa(
herkeze iyi eglenceler....öpüldünüz...
sahilden size selam yollarız martılarla :))))))
hııı sizde pazara gidin kıskandınız dimi???kös kös oturana bak sen??? yerimsenibenGunaydınnnnnnnn
Acaıp gıcığım bugun su ıstanbul tayfasına:))Ben kös kös oturayım sız bulusun adaletmı bu yaa.
Kımse uyumamıs bu gece anlasılan onlardan bırıde bızız.Saat bası ağladı durdu yaa.Aramıza aldık 4 te 6 da da kalktı uyumadı bırdaha.Bıtse artık su dıs olayı rahat etsek bee.Bızde oğlusla evdeyız bugun.Annemde sabahtan bahceye gıtmıs.Ona gıtmeyı planlamıstım oysakı.Sabah Borayla bı market turu yaptık geldık.Acılen kendımı toparlayım gunluk plan yapmalıyım.
Semosssssssss bızde pazaramı gıtsek acaba nerdesın beee?
Selamlar Kizlar,
Issizlasmis bugün burasi, bende kac gündür yazmiyordum, okuyordum sadece. Bulusmalar var bugün degil mi? Umarim eklersiniz resimlerinizi yine...
Herkeste olan malum dert bizde de var ve dislerle bogusuyoruz, geceleride haliyle feryat figan aglayip duruyoruz. Uykusuzluk ve yorgunluk at basi gidiyor kizlar, artik o duruma geldim ki, Temmuz'da Türkiye tatilini bile iple ceker oldum. Belki cok özledigim sabah uykularimi yasatirlar bana...
Pinar, cok hasin bir hamle yapmissin canim, gecmis olsun. Eli masali misin nesin?kaydirigubbakcemile3
Esra, güzel bir bulusma yasadiginiza sevindim canim, Istanbul'a bir daha geldigimde bende görüsmek istiyorum seninle...
Sibel'cigim, umarim kazasiz belasiz densiz su lüzumsuz görümcenin merasimini.
Birsen, Ömer nasil oldu canim?
Aynur, hosgelmissin canim. Güzel bir tatil gecirdigine sevindim, darisi basimiza artik...
Aklimda kalanlar bu kadar. Görüsürüz yine, öptüm simdilik hepinizi kizlar...
buarada yarin 3 aylarin baslangici :) hepinizin mubarek olsun kizlar a.s. Rabbim recep ve saban ayini mubarek kilip ramazana hayirla,saglikla varmamizi nasip etsin inşaAllah :) regl olmasam ne güzel oruc tutardimnapalim nasil degilmiş..kandilde inşaAllah :) öptüm hepinizi tekrar a.s.
selam olsun canlar,,,,,,
güzel ve dopdolu geçmiş bi günün ardından okadar canım sıkkınki anlatamam bıktım artık şu kıskançlıklardan ve hep aynı insanlala çekişmelerden ya ben ne kadar kendimi çeksemde beni bırakmıyorlar hep peşimdeler hep takipteller..
mesele benden 1yaşkiçik kuzenim var yetim gerçi evlendi çoluk çocugu var ama hep yetimdiye ayrı bi yeri vardır.. adı melek ama isminin tam tersi hep fesatlık,hep,dedikodu,hep kıskançlıkla dolu.
beni bimeseleden dolayı çok soğuttu kendinden ve gerçekten arayı açmaya karar verdim ve yaptımda ama gel geleim şimdii takmış kafayı size yok efendim ben sizi bulmuşumda artık benim k.k arkadaşlarım varmmış çok degerlilermişte hep onlarlamışımda neleeerrr,nelerrrr ve bunları anneme anlatıyo...kahretsinki kimseninn yüzne senin hatan şuydu şundan dolayı senle görüşemek hatta seni görmek istemiyorum diyemiyosun yani belki dersin ama ona diyemesin öyle bir laf cambazıki lafı döndürü dolaştırıp kendini haklı çıkarr nitekimde bu akşamda onu aradım aynı şeyi yaptı.. ya ben niye kendimi adamakıllı savunamıyorum lafım yetmiyor ya ben haklıyken haksız oldum ve beni deli eden oda bilincinde haklı oldugumın ama kendimi savunamıyorum.. takmış kafayı size tam olarakta açıkça bana diyemedi ama sonradan şakayla karışık senin arkadaşların var canım ebnde evime internet alayımda ordan görüşelim sen daha çok seviyorsun diyor ayyy çıldırıdm ya anlatamam aaa dedim senin niyetini ve öfkeni anladım... ama nedesem cavvapp offff
valla şu msnde engelle olayı varya onu ona uygulamak istiyorum...
şimdi öbür kuzenle yaptıkları dedikoduları düşünemiyorum sülalenin gündemi ben olurum sizide benide duymayan kalmazzzz şimdi abimin mevlütü var bu hafta ve onu tekrar görcem ve benimle konuşmayacak ama hep dibimde dolanıp herkesle kahkahalara boğulacakkk ve çok eğlenmiş numarası yapacakkk .. nasıl bi tavır alsam bilemiyorum aklı verin azcık..
ya beynimi kemiren bi böcek gibi şuanda ne laflar saydı örnegin diyorki bana niye gelmiyosun yalovaya gidiyosunya.. bende diyorum biliyosunki yalova planı 6aylık plandı ve gittim ozman bende seni 6ay önceden davet ediyimde öyle gelll işte ne dersiniz nasıl anlaşılıyor dimi fesatlık?? off kızlar yazarımda yazarım ben....... ama sorun şuki ben yine haksız oldum...
tubacım valla sen demesen haytta haberim olmazdı heralde sagol cnm ALLAH razı olsun biiz haberdar ediyorsun.. aslında bende oruç tutmak isterdim ama hiç hazırlıklı degilim başka güne inş.. sagol cnm öptma.s.
canım onuda denedim sustum,sustum,sustuuum ve konuşmadıgım için bu durumlara geldi!! ona göre ben yeni arkadaşlar buldum ve onu unuttum :))) ayyy valla çatlayacagım.. gerçi yine küs kalmam konuşurum ama yinede öylesine olur...oyyy canim ya...aman öyle insanlara hiiiç cevap vermiceksin..hi hi diyip gececeksin..emin ol en cok buna sinir olur..cünkü maalesef ceneleri kuvvetli oldugu için ve sadece fesatliğa,kalp kirmaya caliştigi için ne desen boş..en güzeli onu görünce hi hi de gec..hiç konusma..birak annene söylesin millete söylesin..he de gec..emin ol sayacagin binlerce laftan daha etkili olur
hayır olsun kız mübarek gecede,allah hayırlara çıkarsın inş. bende çok sık rüya görürüm :)oyy ne geceydi yat kalk yat kalk :) anca kalkabildim..kizimda uyanmişti ben kalkana kadar geri uyumus kuzum :) şimdi cay demleyeyim..sonrada kizimin kahvaltisini hazirlayayim..gecikti..
amma rüya gördüm bu gece ya..hayirlara ciksin inşaAllah :)
neysem hadi herkese hayirli pazarlar canlarim a.s.
selam kızlara.s.
tubacım üçayların bugün başladığı tamamen aklımdan çıkmış sağol hatırlattıgın için perşembe günü kandille başlıyor sanıyyorum(neyse perşembe oruçluyum inşallahhh arkadaşlarda gelecek kuran okuruzz iyi olur
nurtencim sen neden cevap veriyorsun ki söz gümüşse sükut altındır bacım
böyle cahillere karşı en büyük silahtır sen sustukça daha beter sinir olur susmana karşı bişe de diyemez en güzel ders olur ona hem ceneni de yormamış olursun he de geç:))
kahvaltının güzel gectiğine svindim resimlere baktım catladımsempatiksalakcinniselam kızlar bizim kahvaltı çok güzeldi burcuyu çok sevdim ben kendi adıma resim yüklüyorum yarın görüşürüza.s.
sabah uykunu iyi uyuman ii olmus darısı bize kocandanda Allah razı olsun tek kahvaltı degil fazlasını haketmiş:kedi:Selam kızlar,,,
Ayy güya Anıl'ın dayısı yengesi geldi onlarla görüşüce diye gelmedik,onlarda siz çıkın karşıya gezmeye gidin ,bende öyle bekliyorum evde gelecekler diye,nasıl üzüldüm,gerçi bize çok uzak ama yinede şansımı denicektim.Neyse nasip değilmiş artık,her istediğimiz zamanda olmuyo işte görüşemiyor insan..Hülyanın yüklediği resimlere baktım çok güzel biyerdeymişsiniz,hatunları göremesekte çocukları gördük iyi eğlenmişler...çok sevindim..
Bende sabah Dağhanı Anıla postalayıp uyudum,oda kahvaltısını yaptırıp parka götürmüş,orda yavru kedileri sevmişler,bayılmış benimki,sonrada uyutup getirmiş yatağına yatırmış çok sevindim,bende 11 e kadar uyudum uyanıncada kahvaltı hazırladım kocama haketti dimi ama??) Dağhan uyurken bizde kahvaltımızı yaptık,aklım floryada tabii...
Sonrada kimsecikler gelip gitmeyince bende kuaföre attım kendimi,Gülhan gibi kaş bıyık,kesim fön,,bi 10.000 bakım yaptırdım..
Sonra akşam 5 de bizde gidelim bari biyerlere dedik,Ikeada biraz dolaşıp arkadaşlarla buluştuk,yemek yedik ümraniyede,ordanda çocuklara park keyfi yaptırıp belki akşam gelirler düşüncesiyle eve geldik ama yok anacım eltimden bana gelemk istemiyolar ne hikmetse,valla kusura bakmasınlar ama yarında ben çağıramam,çünkü,,
Anıl'ın şirkette piknik düzenlemişler,büyük bi organizasyon sabah kahvaltıdan,öğleden sonraki mangala akşam 5 çayına,konserine,çocuk animasyonlarına kadar herşey düşünülmüş gitmessem olurmu dimi ama...
Sabah erken kalkıcaz kocam sızdı yine bende bidaha resim attınızmı diye bakıp kaçıcak hepinizi öptüm hatunlar...İyi geceler...
ohhhhhh cok iyi olmus bacım valla imreniyorum sizlere cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyinin siz ve bıdışlarhayirli geceler hatunlar a.s.
püf nasil yorgunum ama uyuyamiyorum yaa..tam uykum geliyor yatiyorum,yatinca kaciyor..ay sinir basti kalktim gene..içimde de bi sıkıntı var ki..Allah hayirlara cikarsin inşaAllahhhh..
bugun cok güzeldi :) sibelcimle 12 gibi bulustuk..o da kahvalti yapmamiş..bende yapmamiştim..yemek yiyelim önce dedik :)) yemegimizi yedik..cocuklarda iyi durdu valla :))) sonrada pazara daliş yaptik :)) ciciler biciler aldik hem kuzulara hem kendimize :) bu sokaga girdikmi girmedikmi,ay girdik,ay serra,ay yagiz derken resmen ayaklarimiza kara sular indi :) 5te eve zor attim kendimi :) sibel bi arkadasina gecti ordan..orda kalacaklarmiş aksam..hatun keyfe devam etti yani :)))
pazarida cok güzel yapmişlar ya..eskiden carsaida ara sokaklardaydi..klasik pazardi yani :) şimdi sahilde özel yerine gectiler..cok rahat olmus..geniş geniş..pusetlerlede rahat ettik :) bi serra costu,bi yagizbi serra uyudu bi yagiz :)))) derken 3-4 saati gezerek gecirdik valla :)))
ferdacim bigün gel gezelim valla
ay buarada bizim aklimiza hiç resim gelmedi cene calmaktan ve gezmekten :))))
floryadaki bulusma güzel gecmis belli :) resimlere bakabildigim kadar baktim :) anam sizde gittiniz nerdeyse tekirdaga be..dogru dürüst bi yerde bulussaydinizda bizde gelseydik rahatca :) valla bugun iyiki gitmedik dedik..ya cenazemiz gelirdi okadar yoldan sonrayada tirlatip bakirkoye giderdik bu cocuklarla DD
ben bide eşime hiç sormamiştim ama aksam söyledim,gitmeyi düşündüğümüzü ama sonra vazgectigimizi,cok kizdi valla..nasil düşünürüm pendikten floryaya gitmeyi diyebide anlatmaya caliştikça battim "ya aslinda cok rahat gidilir,burdan tren ordan ido ordan tren ordan taksi" dedim eşimde delirdin herhalde sonunda dedi DD
neysem bulusuruz gene inşaAllah :) daha makul yerlerde :))))))) gerci araba olsa üşenmez kesin gelirdim ama maalesef ehliyet bile yok daha :)))) önce araba sonra ehliyetp
gülhanim catlamiş kiyamammmmmm :) kiz aşkolsun sen gel,seninlede cadde turu,bogaz turu yapariz :)
ferdacim güzel birgün olur inşaAllah yarin :) pazar konusunda bigün muhakkak gidelim tatlim
ben gidip gene uyumayi deneyeyim :) ay gündüz rüzgar vardi..o da kesildi şimdi..yapiş yapiş oldum valla..
hadi hayirli geceler hatunlarrrr a.s.
hayatım canının sıkıldıgı kadar var Allah öle insanları bize uzak eylesin ama sen sabret konusma cevap verme Rabbime havale et en sonunda hersey yerini bulur send huzura erersin gönlünü ferah tutselam olsun canlar,,,,,,
güzel ve dopdolu geçmiş bi günün ardından okadar canım sıkkınki anlatamam bıktım artık şu kıskançlıklardan ve hep aynı insanlala çekişmelerden ya ben ne kadar kendimi çeksemde beni bırakmıyorlar hep peşimdeler hep takipteller..
mesele benden 1yaşkiçik kuzenim var yetim gerçi evlendi çoluk çocugu var ama hep yetimdiye ayrı bi yeri vardır.. adı melek ama isminin tam tersi hep fesatlık,hep,dedikodu,hep kıskançlıkla dolu.
beni bimeseleden dolayı çok soğuttu kendinden ve gerçekten arayı açmaya karar verdim ve yaptımda ama gel geleim şimdii takmış kafayı size yok efendim ben sizi bulmuşumda artık benim k.k arkadaşlarım varmmış çok degerlilermişte hep onlarlamışımda neleeerrr,nelerrrr ve bunları anneme anlatıyo...kahretsinki kimseninn yüzne senin hatan şuydu şundan dolayı senle görüşemek hatta seni görmek istemiyorum diyemiyosun yani belki dersin ama ona diyemesin öyle bir laf cambazıki lafı döndürü dolaştırıp kendini haklı çıkarr nitekimde bu akşamda onu aradım aynı şeyi yaptı.. ya ben niye kendimi adamakıllı savunamıyorum lafım yetmiyor ya ben haklıyken haksız oldum ve beni deli eden oda bilincinde haklı oldugumın ama kendimi savunamıyorum.. takmış kafayı size tam olarakta açıkça bana diyemedi ama sonradan şakayla karışık senin arkadaşların var canım ebnde evime internet alayımda ordan görüşelim sen daha çok seviyorsun diyor ayyy çıldırıdm ya anlatamam aaa dedim senin niyetini ve öfkeni anladım... ama nedesem cavvapp offff
valla şu msnde engelle olayı varya onu ona uygulamak istiyorum...
şimdi öbür kuzenle yaptıkları dedikoduları düşünemiyorum sülalenin gündemi ben olurum sizide benide duymayan kalmazzzz şimdi abimin mevlütü var bu hafta ve onu tekrar görcem ve benimle konuşmayacak ama hep dibimde dolanıp herkesle kahkahalara boğulacakkk ve çok eğlenmiş numarası yapacakkk .. nasıl bi tavır alsam bilemiyorum aklı verin azcık..
ya beynimi kemiren bi böcek gibi şuanda ne laflar saydı örnegin diyorki bana niye gelmiyosun yalovaya gidiyosunya.. bende diyorum biliyosunki yalova planı 6aylık plandı ve gittim ozman bende seni 6ay önceden davet ediyimde öyle gelll işte ne dersiniz nasıl anlaşılıyor dimi fesatlık?? off kızlar yazarımda yazarım ben....... ama sorun şuki ben yine haksız oldum...
iyi pazarlar :)
bizde erkenciyiz bugün :) defne kaçgündür gündüz uykularını 1defa uyuyor ve bu durum accayip sinir yapıyor hem bende, hem onda..
kahvaltısından sonra moral bozuklugunun verdigi gazla evi bigüzel sildim süpürdüm çam.yıkadım..12de defnoşu uyuttum..
hala uyuyor şimdi ona yemek yaptım uynasın yemegini yesin aşagı pazara inelim,markete gidelimgelincede yıkar tekrar uyuturum uymazsada colpol verip yatırcam
olmuyor böyle dün gülşahlar sagolsun eve kadar bıraktılar ama onlarında kafası şişti defneden taksiyle gelsem ne olurdu bilmem sagolsunlar :)
uykusu vardı ondan kıvranıyordu hemen eve girdim elini yüzünü yıkayıp sallamaya başladım yok yatmaz kendini atıyor yastıktan hadi canı istemiyor dedim
az çorba içiridm ama nasıl huysuz habire düştü kafasını çarptı bana gelmek istiyo ama kucak istemiyo..
hadi bidaha sallamalar falan yok anam yok çocuk inat edyo yatmıyor o sinirle 2 salladım popoya ve suratına ayy ne ağladı o ağladı ben ağladım..
annem hangi birimize bakacagını şaşırdı..o sırada arkadaşlar geldi düğün için beni almaya kuaföre gidemedn çıktım evden oda camdan bana baktı el salladı ama ne üzüldüm sanki canımı evde bıraktım(
sonra annem 8gbi uyutmuş 15dak.sonra kalkmış.. bakalım bugün nasıl olacak inş. düzene sokabilirim..
benim eşimde baktiki karisindan hayir yok :) haydi kahvaltiya gidelim dedisahilde kahvaltimizi yaptik,gezdik geldik..ama maşaAllah cok sicak yaf..balkona bile cikilmiyor..rüzgar yok..nem cok fazla..cereyan yapan heryeri actim..ev iyi suanda :)
ay buarada dün 2 tane bilekli almiştim..gercekten taslardan..valla kadin saydi isimlerini özelliklerinide hiçbiri kalmadi aklimda..neysem biri akikti..onu anneme vericem..cok sever akiki..digerinide cok begenerek almiştim..eve bi geldim tuz buz oldu yaaa hemde durup dururken :S evde de vardi güzel taşlarim..onlar ve saglam kalan taşlarlada 2 tane bileklik yaptim şimcik :) cok hosuma gitti..özlemişim taki maki yapmayi :))) ama gecti özlemimkaldirabilirim artik hobi mobi yeter bukadar
püfff ne yemek yapcam ya..aciktimda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?