2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün muhteşem geçti
eve geldim çocuklar yoktu
kardeşim götürmüş gezmeye
sonra kuzularım geldi yemek vs.
yorulmuşuz yaniii.....

nete giremedim yoktu çünkiiiii

burucu ile tanıştık çok tatlı şeker birisi kağanda öle bi görseniz küçük adam yaaa

gülşahı gördüğümede çok sevindim duru çok küçüktü görüştüğümüzde ...

büyümüşş duru kuzu nasıl güzel olmuş yaaa çok güzel kız çocukları gazele bişi diyemiyorum zatii

ayyy ahsenn ne cadııı olmuşşşşşşşşşşşşşş tam ismi gibi ahsenn

yaaa nurtenin defnesinden bahsedeyim ibrahim tatlıses dinliyorrrrrrrrrr şaka gibi valla görmelisiniz

kız birsen cadı deme gelinine:))))

ne nemli bir hava vardı bugün yavsss yandım resmenkafamçokkarıştı
akşam üstü tufan bizi aldı sahile yürüyüşe çıktık geldik Ahseni yedirdim yatırdım yoğurdunu mayaladım şimdi size bakayım dedim sonrada yatarımm

Kızlar merhaba, eşimin teyzesine geldik burdan int.e girebildim sonunda, geçmişe bakamayacağım çok vaktim yok, bir yandanda faceye florya fotolarını ekliyorum :)))
Ben sizleri çok sevdim, hiç yabancılık çekmedim, eskiden beri tanıdığım ahbaplık ettiğim insanlarla buluşmuşum gibi geldi :))) Esracım cnm seni ve türkizi çok sevdim, eşlerde anlaşmış, keşke yakın otursaydık
Çok kalamayacağım kızlar ayıp olmasın çıkıyorum şimdi, iyi bakın kendinize, yeniden buluşmak görüşmek dileği ile geldiğiniz için çk teşekkürler, öpüyrum
a.s.

baba sıkı ibocu olunca kaçınılmaz son.. ama harbi susuyor zilli:)
kız birsen sen bursaya nezman gidiyon? planında bi değişiklikmi oldu?

esen iyi geceler cnm kız sen hala yoğurtmu mayalıyon :S ben ne bulsam veriyorum..

burcu sende çok cicisin valla tam olduğun gibi :) bizde hiç yabancılamadık seni..

ben faceye resim atamıyorum bugunden beri deniyorum ama olmadı :S yarına kaldı..

günaydin hatunlar a.s. hayirli haftalar a.s.

birsencim bursaya kacmis :) hadi hayirli yolculuklar canim iyi eglenceler :) neden gittiğini bilmiyorum gerci :)

esencim valla öyleydi dün..inşaAllah bugun nem olmaz :S

burcucum canim inşaAllah bidaha geldiginde görüşürüz a.s. gerci bellimi olur belki karamürselde görüşürüz :) ama sanirim h.içi kalacaktin orda..biz önümüzdeki c.tesi yada pazar gidicez inşaAllah..

nurtencim demek bu kizin siniri ondan kaynaklaniyor :) el kadar bebeye ibomu dinletilir yahu :)) oyy kuzum benim kiyamam yaa :) edilcek eziyetmi bu cocuga :)

biz gene erkenciyiz..6.30da kalktik..serradün rekor kirip 12de uyudu..ama bende kabahat..aksam üstü uyumasina izin verdim..5te yatti 7de kalkti..ee tabi ondan sonra cocugun 8de yatmasini bekleyemeyiz :) ama 12yi bulacaginida tahmin etmemiştim :)))

bugun cok işim var..süpürcem,silcem,toz alicam,nevresimleri değişcem,2-3 posta camasir var,dişarida cikmam lazim..yumurta felan bitmiş..oyy inşaAllah yaparim hepsini..cok uykum var valla..

neysem hepinize güzel birgün güzel bir hafta diliyorum :) öptüm hepinizi a.s.

ooooo tuba hanım aştınız kendinizi bileklik falan))

bende Ahseni uyuttum yemeğimi yapayım dedim ama uyandı zilli köri soslu tavuk yapıcam ilk kez bakalımnasıl olacak güzel olursza hep yaparım:))

ne aşmasi kiz bunlar körelme zamanlarim :))) yapmadigim hobi kalmadi ahsap,kumas boyama,taki,etamin,dikiş vs elimden her iş gelir evelAllah ama sıkılıyorum cok cabuk..pek bana göre işler degil :) bilekligide cok severek almiştim..ama tuz buz olunca tekrar yapayim dedim :) hizimi alamayip 4 tane yaptim gerci

canım ellerine saglık güle güle kullan
valla hobi demişsin bizim 1 yıldır daimi hobimiz yokmu sence:dance:

tşkler canim :) onlar pek hobi sayilmaz kiz :) ben cok cabuk sıkılırım,benim hobiler sonrada fobi oluyor DDD ama serrostan sıkılmamin mümkünati yok :) oyuzden onu hobiden sayamicam :)))

esnemekten agzim yirtilmadan gidip evi süpüreyim bari..en zoru o geliyor :) onu yapinca diğer işler kolay bitiyor :) haydi kalktim :) öptüm hepiniziii a.s.

mrb ve günaydınlar arkadaşlar.uzun süredir forumdan takip edemiyorum anca faceden oda bi 10 dk durup çıkıyorum zaman hiç yetmiyor buaralar eskidende öyleydi ama şimdilerle dahada bişeyleri yetiştiremz oldum.nasılsınız buluşmanız gerçekleşmiş facede fotolarınızı gördüm çokta imrendim doğrusu hepiniz birer melek anne kuzularında ufak melekleriniz çok mu çok tatlı görünüyordunuz aranızda olmayı çok isterdim umarım birgün benimle ve afacan oğlum alpişlede tanışırsınız.bebişleriniz nasıllar? özel aşı olan su çiçeği aşısını yaptıranınız varmı birde benimiçin çok önemli olan bi sorum daha var kızlar bizde alpişi sünnet ettirmek istiyoruz büyüdüğünde çok etkilenir diye ama oğluşunu sünnet ettiren anneler bana biraz anlatabilirmi işin açığı benim yayamaz alpiş hiç yerinde durmuyor bide yabancı gördümü basıyor ağlamayı durdurana aşkolsun bu yüzden biz nasıl sünnet ettireceğiz diyede düşünmüyor değilimbilmiyorumkismile

günaydın herkese buluşma güzel geçmiş sevindim sizin adınıza

tülaycım günaydın canımmmmmmmmmmmm

günaydınn kızlar nasılsınız... geçmişe bakamıyoruımm malum ara verince sayfalar birikiyor.. banucum nasılsın canım.. ben iyiyimm...senn nasılsınnnnn canımmmmm görüşelim bir hafta sonu artık epey ara verdik:))) özledimmvalla sizi annenleri:((

aynur nasılsın canım alpiş nasıl..kızlar bu arada selin karnı acıkınca züt içccem anne ya diyor o kadar komik kkii..

aynurcum iyiyiz çok şükür tatlım eşim daha iyi birde oturabilse çok iyi olacak yarın dikişleri alınacak hayırlısıyla sen nasılsın paşa nasıl öp benim yerime

tülaycım bizde sizi çok özledik valla görüşelim çok sevinirim:)))))

günaydın tülaycım canım benim nasılsın? alpiş uyuyor bende o uyurken etrafı toparlamaya çalışıyorum 2 günde anca kendine gelecek ew kaydirigubbakcemile3 selinime maşallah tahmin edebiliyorum o tatlı dilini yerim ben kırkbirkere maşallah selinime tülaycım sennasılsın neler yapıyorsun?

tubacım sende mi bende gibi temizlik yapacaksın bugün kolay gelsin bacım:))) ayşe serra nasıl? birsencim sanada ii yolculuklar dilerim bursaya gidiyormuşsun sanırım.aliş ve ömer nasıl?

anladım canım çok zor oluyor çok ters yer yaa.Allah yardımcısı olsun.bende temizlik yapıcam bugün eğer alpiş izin verirse şimdilik uyuyor bakalım ses yok.bende etrafı toparlıyorum.

tülaycım cumartesiye program yapalım mı istersen bize gelin ben işten 12 gibi çıkıyorum tatlım birlikte vakit geçiririz

aynurcum öyle valla iyileşsinde ben eşime bakmaktanhiç bıkmıyorum Allah başımızdan eksik etmesin onları sana kolay gelsin tatlım

kızlar gunaydınn:1hug:
dun yukleyemedım ben resımlerı fırsat olmadı nete gırmeye butun gun evdeydık şölee bı zıyafet cektık eşime aksamada duruyu ıkeaya goturduk ferda senı arıcaktım ama pıknıgınız geldı aklıma yorgundursun dıye aramaktan vazgectım bıdahakı sefere ınsallah

nurten okudumda yazdıklarını bende esene katılıyorum sessız kalmak en ıyısı hıc sevıyesıne ınme bacım buarada defnenın arabasına koydugun sandalye kılıfı bızım arabada kalmış bıdahakı sefere teslım ederım

kızlar hepınızı cok sevıyorum hıc kendıme yabancılık cektıgım arkadasım yok çok şükür bırı dese ınanmazdım ınternetten böle guzel dostlar bulacagımı allah bozmasın ne dıyım

burcu yıne beklerıs canım tugba cok haklı cok uzak florya ama cenet gıbı bı yer bayıldım ılk defa gıtmıstım duru cımenlerın tepesınden ayrılmadı benımde canımı cıkardı ama deydı

bırsen bugun bursada sanırım ıyı eglenceler canım

opuyorum hepınızı haa buarada sabah gazetesındekı oylamada ılk dortteyıs kızlarrr destege devam emııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…