hoş geldin canım Allah orucunu kabul etsinnihayett selaaaamm
saatlerdir açık ama yazamadım gitti...
dün gece evimize geldik nihayet.. dün niyetliydim allah günah yazmasın ama bir başağrım tuttu anlatamam bide üstüne eminönüne gitmem gerekti neyse gittik tekrara anneme geldik kubiyle defneyi götürdük ama ben yıkılıyorum baş ağrısından..
defne açtı o halde onu doyurdum,yıkadım,uyuttum kubi bile hayretle baktı:) sonra annecim yemekleri yaptı ben yattım zor kalktım ya.. iftardan sonra ilaç içtim ama 11di gözümü açabildim..
sonrada eşyalarımı toparlayıp eve geldik.. herşeyi ortaya bıraktım banyo yaptım ve yattım hiiiçç dua bile okuyamadım
şincik iyiyim işlerim bitti bi arkadaşı çagırdım dün kahve aldım gel içek dedim ama daha haber çıkmadı bende onu bekleyemedim içtim gari:)) gelirse bidaha içerim çok güzelmiş...
kızlar defneye tavuksuyuna çorba veriyodum çoktandır ilk defa sorunsuz bi kase içti bende kalktım yarım kase daha koydum içer dedim ilk kaşıgı istemedi 2.kere verdim aldı 4.kaşıkta hooopp kustu yaa nasıl kızdım kendime nasıl sinirlendim anlatatmm aynı şeyi biri bna yapsa kudururdum sinirden.. bu sıcakta çocuklara ısrar etmemk gerekiyor.. kuzum nasıl canı yandı kusarken ahh ahh..
geçmişe çok bölük baktım kızlar affedin..
burcu canım ya kıyamam neyseki ohh yakalamıssın kalbin temizmiş:) burcu hala adet olmadınmı kız? ozaman teste gerek yok :teytey: :teytey: eşindende gitmiş allah kavuştursun canım.. 1ay çabucak geçer inş..
birsencim bursa gezin güzel geçmiş sanada iyi gelmiştir cnm..
yanimda ddefne var ç ıyoru
mm yzamıyorummmmmmmmm
Masal kalktı, çorba çok yemedi ama ya( biraz dışarı çıkarcam, babası bisiklet almıştı denemedik dışarda bi deneyelim :))
kızlar yaaaaaaaa .......bize esen teyzemiz turuncu takım almış penye
o takımlar kirli sepetendiyeken ıslak bişeyle yanyana kalmış(sanırım ömer hastayken ıslak bez atmışım içine)küf olmuş yaa birinin sırt kısmında iki nokta halinde birininde kol kısmında bi yıkadım 60 derecede beyazlarla çıkmadı
bikere daha yıkadım kosla ile önden suda beklettim yarım saat çıkmadı
küf lekesini ne çıkarır yaaaaaaaaa
birsen satılır hayırlısıyla ya çok acele ediyon abimlerinki kıştan buyana satılık hala tık yok üstelik krediye uygun ve içi full.. kısmet bu işler..tülaycığım amin cnm ...ama ev konusunda umutlarım tükeniyor
daha 1 ay oldu vereli emlakcıya..ikinci emlakcıda 2 gün oldu
ama ne bilem baklaım yaz sonuna kadar inş.satılır...
bende mutfağa kahve bej halı aldım hani şu iplikli olanlardan
altı kaymaz hiç leke tutmuyor yaaaaa
handeciğim muhakak kirlenecek ama ben eski bir çarşafla kapatırım cnm onun üzerini
misaifirm gelince açarım
misafir varken dökülecekse dökülsün benlemi yaşayacak
nuran sağol cnm
sagol nurancım valla hala kızıyorum kendimemafoldumbenhoş geldin canım Allah orucunu kabul etsin
yavruyaa niye zorladın annesi yediği kadar:kedi: ama haklısın anne yüregi işte 2 kasık kar diyoruz neyse ama kıyamadım yahuuuubilmiyorumkismile
amin canım sagol heralde ilkgün diye böle oldum geçen sene ramazandan hiçç borcum yok valla adet olmamıştım ve zorlanmadn tutmuştum çok şükür busede öyle olsun diyom ama adet olmamam demek hamileyim demekk oyuzden susuyorum..kaydirigubbakcemile3nurtenciğim gözün aydın,allah kabul etsin...bu sıcaklarda çok zor ama tutacağım busene
geçen sene eşim 15 gün tutturmadı bana başım gözüm dönüyor diye
ah be nurten koca kase yemiş sen hala zorlamışsın neyse anlamışsın sonucda
bugün benimkiler hiç bişe yemediler doğru düzgün yaaaa
unuttum yazacaklarımı ömerden rahat yokki
kanepeyede boyu yetiyo çıkı çıkıp tv kurcalıyor yaaaaaaaaa
ohhh gezin bakalım hayırlı olsun bisikletiniz..bende çıkalım diyorum market yapmam lazım ama baston pusetimiz aabada kaldı.. tek elinden tutunca çok güzel yürüyo defne öylemi yapsak acaba?Masal kalktı, çorba çok yemedi ama ya( biraz dışarı çıkarcam, babası bisiklet almıştı denemedik dışarda bi deneyelim :))
kızlar yaaaaaaaa .......bize esen teyzemiz turuncu takım almış penye
o takımlar kirli sepetendiyeken ıslak bişeyle yanyana kalmış(sanırım ömer hastayken ıslak bez atmışım içine)küf olmuş yaa birinin sırt kısmında iki nokta halinde birininde kol kısmında bi yıkadım 60 derecede beyazlarla çıkmadı
bikere daha yıkadım kosla ile önden suda beklettim yarım saat çıkmadı
küf lekesini ne çıkarır yaaaaaaaaa
daralma be güzelim kısmet işte.. bakarsın bugun satılır hayırlısı olsun.. hayırlısını iste sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?