2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sıcak mahvetti benii yaaa piştim resmenn
hanzadeye corba yaptım oynastık azıcık 1 kase yogurtla yarım kase corba içti uyudu
ayy ben cıldırcam sıcaktan elimi kaldıramıyorum

sizler nasılsınız kızlarrr

burcu haber varmı canımm valla meraktan catladık heee

tülaycığım amin cnm ...ama ev konusunda umutlarım tükeniyor
daha 1 ay oldu vereli emlakcıya..ikinci emlakcıda 2 gün oldu
ama ne bilem baklaım yaz sonuna kadar inş.satılır...
bende mutfağa kahve bej halı aldım hani şu iplikli olanlardan
altı kaymaz hiç leke tutmuyor yaaaaa

handeciğim muhakak kirlenecek ama ben eski bir çarşafla kapatırım cnm onun üzerini
misaifirm gelince açarım
misafir varken dökülecekse dökülsün benlemi yaşayacak

nuran sağol cnm

hoş geldin canım Allah orucunu kabul etsin

yavruyaa niye zorladın annesi yediği kadar:kedi: ama haklısın anne yüregi işte 2 kasık kar diyoruz neyse ama kıyamadım yahuuuubilmiyorumkismile

ayy dünyadan heberiim yok anaa pınarın defnesi,gazel,yagız hastamıyımış? geçmş olsun kuuzlara
kız gülşah sende yazmasan a.s.
gülşahçımmm çookkk sevindim hayırlı olsun yarışma 1.ciligi:) ohhh oylarımız işe yaramış:)
hee bide sandalye kılıfını işinize yararsa siz kullanın canım ya bizden hatıra olsun duru kızıma:) daha güzel bi hatıra bırakmamk isterdim hatıraya bak:roflol:

nurtenciğim gözün aydın,allah kabul etsin...bu sıcaklarda çok zor ama tutacağım busene
geçen sene eşim 15 gün tutturmadı bana başım gözüm dönüyor diye

ah be nurten koca kase yemiş sen hala zorlamışsın neyse anlamışsın sonucda
bugün benimkiler hiç bişe yemediler doğru düzgün yaaaa

unuttum yazacaklarımı ömerden rahat yokki
kanepeyede boyu yetiyo çıkı çıkıp tv kurcalıyor yaaaaaaaaa

yağızdamı hasta aaaaaaaaaaaa haberim yok dün aradım sibeli duymadı sonrada uzun süre şebeke meşguldü ....tuhh çok üzüldüm nesi varmış yaaaaaaaa

birsencim bencede burcu hamiş yani şu zamana kadar regl olmamıd bide iyi durdu valla ben 1 gün gecse testi yapardım kesin onun yerine biz meraktan catladık

banada öle geliyo Birsen valla, ogünde söledim ama bakalım, test almaya mı gitti şimdi:))

Masal kalktı, çorba çok yemedi ama ya( biraz dışarı çıkarcam, babası bisiklet almıştı denemedik dışarda bi deneyelim :))

Masal kalktı, çorba çok yemedi ama ya( biraz dışarı çıkarcam, babası bisiklet almıştı denemedik dışarda bi deneyelim :))

aman yavruyu sıkma canı isterse yer valla doktor bana öle dedi
ohhhh bisikleti deneyin bakalım masalcıgın hoşuna giderse bizde alalım bari:hulya:

kızlar yaaaaaaaa .......bize esen teyzemiz turuncu takım almış penye
o takımlar kirli sepetendiyeken ıslak bişeyle yanyana kalmış(sanırım ömer hastayken ıslak bez atmışım içine)küf olmuş yaa birinin sırt kısmında iki nokta halinde birininde kol kısmında bi yıkadım 60 derecede beyazlarla çıkmadı
bikere daha yıkadım kosla ile önden suda beklettim yarım saat çıkmadı
küf lekesini ne çıkarır yaaaaaaaaa

ayy birsencimmm
valla kötü olmus üzüldüm valla
yaa küf nasıl cıkar hiç bir bilgim yok tüh tühh:çok üzgünüm:

hanzade uyandı ben kacar kızlar aksam gezmemiz var oraya gitcez dönünce bakarım hadi öpt

birsen satılır hayırlısıyla ya çok acele ediyon abimlerinki kıştan buyana satılık hala tık yok üstelik krediye uygun ve içi full.. kısmet bu işler..
hoş geldin canım Allah orucunu kabul etsin

yavruyaa niye zorladın annesi yediği kadar:kedi: ama haklısın anne yüregi işte 2 kasık kar diyoruz neyse ama kıyamadım yahuuuubilmiyorumkismile
sagol nurancım valla hala kızıyorum kendimemafoldumben
amin canım sagol heralde ilkgün diye böle oldum geçen sene ramazandan hiçç borcum yok valla adet olmamıştım ve zorlanmadn tutmuştum çok şükür busede öyle olsun diyom ama adet olmamam demek hamileyim demekk oyuzden susuyorum..kaydirigubbakcemile3
ohhh gezin bakalım hayırlı olsun bisikletiniz..bende çıkalım diyorum market yapmam lazım ama baston pusetimiz aabada kaldı.. tek elinden tutunca çok güzel yürüyo defne öylemi yapsak acaba?

ayy küf lekesi çıkmıyor malesef canım ya ben eşimin kostümlerini yıkıyorum üstelik beyazlar bazen islakken kirliye atıyo çalışanlar küflü küflü eve geliyo çam.suyu bile tam olark çıkarmıyor..

ayyyyyy deme nurtenciğimm dimik hala satılmadıııııı
poffffffffffffffffffffffff dahada daraldım şimdi bakk

daralma be güzelim kısmet işte.. bakarsın bugun satılır hayırlısı olsun.. hayırlısını iste sende :)

amanınn biz geldik Burcu hala yok beyaaa,

Nurran Masal çok sevdi canım baştan çok uzun bir tur oldu, giderken iyiydik dönüşte biraz mızmızlık etti ama:)) elinde de oyuncak tel vardı onu yere sürte sürte geldik, gerçi Masal pusette de sıkılıyo

Nurten Masal da tek elinde tutunca yürüyoda daha hala yolda yalnız yürüyemiyo, evin içinde çok rahat ama sokakta düşcek diye korkuyorum çokk

Birsen satılır canım ya takma, bizim alt katta bi arkadaş var, iki günde sattı :)) gerçi onunki yılan hikayesi, 13. katta evi vardı onu sattı 6. kata indi orayı aldı sonra eşinin işi Sultanahmette diye Zeytinburnu na taşınmaya karar verdiler, evi sattılar eşyayı topladılar şimdi de bizim yan apartmana taşınıyomuş kiraya, demin aşağıda söledi deli ya öldüm gülmekten bide herkes dalga geçiyo benle diyo geçer tabi dedim, alem kız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…