burcucum yağmurda öyle erken bıraktı bezi bebekten bebeğe fark var tabiki bir yaşındada öğrenen bebekler de var doktor istemezse zorlamayın demişti bize ama öğrenmek istersede tabiki öğretiriz:)) kuzucuklara erkende olsa
alpişte ii şükür teyzesi aşısı var onun telaşındayım alpiş lazımlığını çok sevdi başında oynuyor oturuyor akşama verecektim eline ama şimdi istedi.paşamada çok geçmiş olsun anca alışır canım sütede.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum bebişimiz erkekmiş....çok tuhaf bir duyguya bizim ailede hep kız varya herkes nasıl sevinçli allah sağsalim nasip etsin inşalllah.gerçi kız yada erkek farketmez sağlıklı olması önemli olan.
banu saol canım.bakalım arıcam şimdi.aynur ben sorarım ismini şimdi hangi aşıyı yaptılarsa telaş yapma canım bişey olmaz.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum bebişimiz erkekmiş....çok tuhaf bir duyguya bizim ailede hep kız varya herkes nasıl sevinçli allah sağsalim nasip etsin inşalllah.gerçi kız yada erkek farketmez sağlıklı olması önemli olan.
burcu tabiki canım hepsi farklı bid eonu sevelimm.ayy ben şimdiden yeğenime hazırlıklara başlıyayımm kendimmiş gibi heyecan yaptım ya:))
burcucum deneyeceğim bakalım lazımlık alıp tepkisi ne olacak:)
tülaycım gözünüz aydın tatlım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?