2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum yağmurda öyle erken bıraktı bezi bebekten bebeğe fark var tabiki bir yaşındada öğrenen bebekler de var doktor istemezse zorlamayın demişti bize ama öğrenmek istersede tabiki öğretiriz:)) kuzucuklara erkende olsa

tülaycım ara bakalım selinim ne yapmış kuzum ya aşı olunca dudaklarını büzüp ağlıyorlar ya kıyamam ben hiç

hmm tmm cnm, sen bezini istemiyor dedinya ben buna rağmen iki yaşını bekleteceksin sandım bir an okuyunca, çıkartıyorsa bezini oturtmaya başla cnm bence

Cm ben bi sefer oturttum kağanı korktu, şimdi bizim lazımlıkta oyuncakların içinde, alışsın görmeye yine oturtucam, inş bezden vazgeçerler,bizim 2.yi bağlarken kağanıda bağlamayız inş. hem ona hem ona zor olur

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum bebişimiz erkekmiş....çok tuhaf bir duyguya bizim ailede hep kız varya herkes nasıl sevinçli allah sağsalim nasip etsin inşalllah.gerçi kız yada erkek farketmez sağlıklı olması önemli olan.

Cnm Rabbim kucaklarına almayıda nasip etsin inş. kız erkek ikisininde tadı farklı, eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı olsun inş. birazda erkek sevin bakalım :))

banu saol canım.bakalım arıcam şimdi.aynur ben sorarım ismini şimdi hangi aşıyı yaptılarsa telaş yapma canım bişey olmaz.

tamam canım bekliyorum senden aşının sağolasın tülaycım .kızlar ben çok korkağımdır hele aşı denildimi sormayın gitsin kendime vurulacak olsa girecek saklanacak yer ararım o derece korkuyorum şu aşıdan.hayırlısıyla güzelce atlatır bütün kuzularımız inş.

tülaycım hadi gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhatlice büyütmeyi nasip etsin hayırlısıylada kucaklarına alırlar inş. canım selin naptı olmuşmu aşısını

burcu tabiki canım hepsi farklı bid eonu sevelimm.ayy ben şimdiden yeğenime hazırlıklara başlıyayımm kendimmiş gibi heyecan yaptım ya:))

burcucum deneyeceğim bakalım lazımlık alıp tepkisi ne olacak:)

tülaycım gözünüz aydın tatlım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza:)

burcucum alışır kağanda merak etme sen.kardeşine bile öğretir.alpişte şimdilik oyun halinde oturup kalkıyor önemli olan onu tanıması yabancılık çekmemesi.

aynur cnm şimdi girmişler.arıcam az sonra.bende hiç korkmam ama selin e dayanamıyorumya onla birlşkte bend eağlıyorum.gerçi son aşısına kadar kuzum hiç ağlamadı ama geçen son aşısında çok ağladı ve ayağı çok kanadı(

burcucum deneyeceğim bakalım lazımlık alıp tepkisi ne olacak:)

tülaycım gözünüz aydın tatlım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza:)

Hadi hayırlısı inş. kurtulursunuz bezden rahatlar çocuk sıcakta poposunda pamukla dolaşmaktan lazımlık hoşuna bile gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…