tülay şimdiden neler alırsın sen yiyenine darısı sana tatlım ilerleyen zamanlarda :)))
burcuuu inşallah ya bu gidişle ben fazlla beklemem:))))) :)
Hadi arayı çok açma beraberrrr doğuralım :)))) sempatiksalakcinni
burcucum kağanın küçük olması daha iyi bende ikinci bebekte çok kıskançlık yaşamaz ben çok zorlanmıştım yağmur duruya hiç rahat vermiyordu kıskançlıktan heryeri kabardı atın duruyu evden burada kalmasın diyordu şimdi biraz daha iyiyiz eskine göre kardeşini benimsiyor artık duruda ona abla dedi mi nasıl seviniyor :)))))
selam kızlar a.s.
Sormayın öyle bi ağrım varki,sağ göğsüm hem acıyor,hem ağrıyor anlamadım gitti başım desen çatlıcak nerdeyse Dağhanı uyuttum duş aldım,şimdi eltimin annesi bu tarafa taşındı ev yerleştiryorlar bi kek yapıp götürüyüm diyorum,,nasıl yapacaksam?
bu göğüs ağrısı neden olur bilen varmı??ve ne yapmalıyım..??
evet banu haklısın biraz büyüyünce kıskançlık çok oluyor.burcuuu beraber büyütürüz ben açık ara farkla katılcam sana merak etme...
ay burcu çok gldümya aynı düşünceleri paylaşmışız canım çok ara vermicem söz:))
canımm 2-3 ay kadar bekliceniz:))) ya zamanlama tutarsa selinle aynı gün doğuyorlarmış falan:)) ya bu arada sorun var kocişi kandırmak lazım :))
filizcim kız çocukları babaya çok daha düşkün oluyorlar bizim kızlarda öyle babasıyla oyun oynamayı çok seviyorlar
tuvalet eğitimi için daha erken 2 yaş ve üzerini öneriyor doktorlar tatlım
selam kızlar a.s.
Sormayın öyle bi ağrım varki,sağ göğsüm hem acıyor,hem ağrıyor anlamadım gitti başım desen çatlıcak nerdeyse Dağhanı uyuttum duş aldım,şimdi eltimin annesi bu tarafa taşındı ev yerleştiryorlar bi kek yapıp götürüyüm diyorum,,nasıl yapacaksam?
bu göğüs ağrısı neden olur bilen varmı??ve ne yapmalıyım..??
[kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum bebişimiz erkekmiş....çok tuhaf bir duyguya bizim ailede hep kız varya herkes nasıl sevinçli allah sağsalim nasip etsin inşalllah.gerçi kız yada erkek farketmez sağlıklı olması önemli olan.
Doruk erkek cocuk olarak, en kiz cocuklari kadar düskün. Ama özledigi icin. Haftasonu düskünlügünde azalma oluyor genelde. Tuvalet egitimi icinde, ben 2 yas üstü olduguna pek inanmiyorum canim. Doktorlarin olmazsa olmazlari var, insanlarin bilinclerine isliyorlar bunlari. Belki dogrudur ama her cocuk icin gecerli degil. Esim 9 aylikken, bez taktirmiyormus, cis ve kakasi geldiginde anlatiyormus. Bazi cocuklarda daha gec dönemlerde hazir olabiliyorlar.
Gecmis olsun canim. Ihmal etme bir doktora görün derim.
[
Gözünüz aydin canim. Allah anali babali büyütsün.
Kizlar, Doruk öglenleri artik küp gibi uyuyor bir süredir, bir anda bu kadar cok uykuya düsmesinden süphelenmeye basladim, yarin doktoruna soracagim. Gerci sabahlari yine erken kalkiyor, hic sekmiyor 05-06 gibi ayakta. Günde toplam uykusu 12-13 saat civari. Bazen 14 ü bulduguda oluyor ama cok nadiren. Sabahta biraz ishal gibiydi, civik yapti kakasini ama atesi yok. Off canim sIkIliyor böyle bilinmez durumlara. Yarinda asimiz ve kontrolümüz var...bilmiyorumkismile
Tülaycım eşini kandırmaya ne gerek varrrr, olunca öğrensin ha hah haaaa
Biraz şok olacak sadece ama sevinirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?