2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah burcucum arkadaşımda ard arda doğum yaptı şimdi büyüdüler bile yavruları: )sağlık sıhhat önemli olan o Allah hepimize güç kuvvet versin

iki kızım var iyikide doğurmuşum valla şimdi arkadaş gibiyiz yağmurumla duruylada öyle olacak inşallah buraya gelenler inanmıyor iki kızım olduğuna :))

kızlar aşımızı vurulduk geldik alpiş sabahtan beri uyumadı yaa bi uyutamadım ben bu çocuğu bende yoruldum iyice uyusada bende azcık dinlensem

kızar selam sohpet süper :))

aranıza katılmayı çok isterdim ama akşam misafirim var yemek yapıcam bi bakıp kaçıyım dedim..

pazar abimin bebek mevlütü bitti şükür.. gelen giden çok oldu adap.falan kalabalık ama güzel geçti..

çokta yorulduk sormayın oğluşumuz süper oldu ya çok yakışıklı ipneeee D

herkesi çok öpüyorum ..

aaaaaaaaaaaa

söyleyeyimde bizi tebrik edin:))))

defne artık kimseye ihtiyaç duymadan adım atabiliyo çok mutluyuz çok

onu çok seviyorum......

iyi akşamlar tülaycım

nurtencim mevlüdün güzel geçmesine sevindim maşallah prensese yürümeyede başlamış sana kolay gelsin tatlım akşam için

Uyandi sipa, mercimek corbasi yapmistim, icmek istemedi pütürleri cok diye. Et kavurdum bende, birazdan corbanin icine atip rondodan gecirip, yine deneyecegim. Ama önce iyice unutsun, bahceye cikip oynayalim biraz.

Burcu, belki dedigin gibidir canim, alisik degilim ya, tuhaf geliyor bana.
Gözün aydin Nurten'cigim, bir bizim Doruk kaldi yürümeyen galiba. Korkuyor acayip derecede...

Hadi görüsürüz kizlar. Kendinize iyi bakin...

Aman Allahım 10 kişi gözüküyoruz maşallah diyim nazar değmesin
knk+, KIVILCIM28, tlyonl2009, simal06+, burcuuu+, civciv1981+, zehra*79*, aslidirek selam ey kızlar

Burcucum gözünüz aydın hayırlısı olsun canım.
Tülaycım senin yiğeninde hayırlısı olsun.

en de hiç iyi değilim kızlar,eşimle sorunlarımız var.ayrılığın eşiğindeyiz.Habire biraz daha deniyelim diyoruz bakalım.Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.Çok fazla sıkılıyorum,bunalıyorum.

Aman Allahım 10 kişi gözüküyoruz maşallah diyim nazar değmesin
knk+, KIVILCIM28, tlyonl2009, simal06+, burcuuu+, civciv1981+, zehra*79*, aslidirek selam ey kızlar

slm canım hoşgeldinnnnn nasılsın türkız nasıl? bugün alpişin aşısı vardı onu vurdurduk Allahım inş. ateşi olmazda hayırlısıyla atlatırız

mrb canım hoşgeldin sorun ne peki bu kadar sizi üzen ve ayrılmayı düşünürecek kadar canını sıkan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…