2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah Duruya akıllı bi kız olucak ablası gibi oda sanırım bide çıttık çıttık
Türkizle huyları benziyor Türkizde hep yanında ol istiyor.

canım bugün azaldı kaşıntım çok yağmur yağdı Türkizle çokamadım dr a hatta okuldan çağırdılar (annem dedeme gitti) valla gelemmem dedim.Bu alerjik sanırım bide bugün hiç dışarı çıkmadım güneş alerjisimi yoksa neyse yarın gitcem inşallah
Bu arada bak herkes cinsiyet bildiriyor meraktayız yani Allah sağlılklı kucağına almayı nasip etsin canım.Bizde biraz teyze telaşı yapıyoruz işte

maşallah hanzadeye büyüyorlar artık annesi
sende hamarat hatunsun valla
valla hızlısınız ben daha lzımlık almadım yalnız Türkiz kaka yaparken anne kıkı diyor çiş yaparkende silkeleniyor erkek çocukları gibi ondan erken söyler diyorum bezide istemiyor zaten bakalım söyleyecekse ve alışacaksa bence heran alıştırılabilr
Teyzem dr un oğluna bakıyor geçici süre çocuk 2 yaşındaymış çişini kakasını söylüyormuş.Dr zamanı var demiş teyzeme çocuk kakam geldi deyip koltuğun arkasına geçiyormuş yaptıktan sonra hadi diyormuş şimdi bu çocuğa eziyet dimi ya
bencede ilgisini çeker

Aynur canım selİn İyİ teyzesİ.akŞama kadar annemle vakİt geÇİrİyorlar.aŞısı var 2,30 da umarım ateŞlenmez.
hadi geçmiş olsun canım
canım ya bi ılık duş al ara ara ters bişeymi yaptın ki?
hadi allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin.

canım bi dr git istersen ya
canım uykular uzuyor ve artık günde 1 e iniyor normal yani hatta bazen hiç uyumadığı olacak annesi normal bunlar kocaman oldu lar artık Türkizde artık günde 1 kere uyuyor 2-3 saat bidaha gece uyuyor
hadi atlatmışsınız heyecanlı mevlüdü de Defnede yürüyormuş maşallah diyelim.Kolay gelsin canım sanada
yürür annesi birden anlamazsın bile

canım çocuklar küçükkn daha alıngan sabırsız ve agresif oluyoruz karşılıklı bence deneyin ama senin bileceğin bişey sabır gerekir bazen inşallah hayırlısı olur senin için

slm canım hoşgeldinnnnn nasılsın türkız nasıl? bugün alpişin aşısı vardı onu vurdurduk Allahım inş. ateşi olmazda hayırlısıyla atlatırız
iyi valla öksürüğü azaldı şimdi uyuyor İnşalla Alpişininde ateşi olmaz bende haftaya artık vurdurayım aşıyı hasta olunca ertelemiştim

mrb canım hoşgeldin sorun ne peki bu kadar sizi üzen ve ayrılmayı düşünürecek kadar canını sıkan?

ben istanbulda gurbettiyim.Ailem İzmirde burda bi tek eşimin ailesi var.Bütün gün evin içinde tıkılı kalmak bunaltıyo beni,eşimin işleri çok yoğun eve geldiğinde koltuğa uzanıyo,hep orda kalıyo uyukluyo.Akşam yatağa geçerken uyandırıp hadi kalk yatalım diyorum.Ama maç kolik.Evde lig tv var.Her maçı izler,maç zamanlarıda gözler fal taşı.

Ben de bunalıyorum artık.Paylaşacak ortak noktamız yok.O evlilikten falan sıkılmış,beni baskıcı biri olarak görüyo.Nedeni de uyumasına ve maç izlemesine izin vermediğim için,çünkü benle zaman geçirmesini istiyorum.

1-1.5 senedir aramız böle,sıkılınca İzmire kaçıp 1,5 ay falan kalıyorum.En son döndüğümde az özlemiş bizi öyle diyo sorduğumda,bana karşı hiç bir ilgisini görmüyorum.Anlayışlı olmaya çalışıyorum ama ne kada bilemiyorum.

Dün iş yüzünden 11 gibi geldi,bugünde bi arkadaşına iş için yardım etçekmiş geç gelcekmiş,ben de insanım bunalıyorum evde.Yine sinirlerim bozuldu.Bilmem ne yapmalıyım ya,

canım ailenden uzakta gurbette olmak çok zordur tahmin edebiliyorum insan dertleşecek konuşacak enazından çocuğunu emanet edip 1 saatte olsa dışarıya çıkıp hava almka ister.sen bu sıkıntılarını eşinle paylaş sinirlenmeden sakin sakin konuş onu suçlamadan anlat bütüngün ewde tekbaşına olduğunu ve sıkıldığını eminimki sana hak verecektir boşanmayıda düşünme sakın bi bebeğiniz var ve severek evlendiğinizi düşünüyorum.o yüzden birbirlerinize şans verin .

66.5 tl demişler 60 a almış eşim canım
iyi oldu öğrendiğim insan bilmeden gidince bi tuhaf oluyor

canım zor bi durum ama ortak noktalar bulmaya çalışmak gerekir eşin anlayışlıysa bi evlilik danışmanına gitseniz bizim arkadaşlar boşanma kararı aldı fakat daha sonra danışmana gittiler şimdi iyiler bazen 3. kişi size farklı yönlerinizi gösterebiliyor

regl zamanı yaklaşması sırasında bazen olabiliyor eger yakın degilse doktora git ihmal etme canım

gözünüz aydın tülaycım saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim
canımm 2-3 ay kadar bekliceniz:))) ya zamanlama tutarsa selinle aynı gün doğuyorlarmış falan:)) ya bu arada sorun var kocişi kandırmak lazım :))
,
ayyy güldürdünüz beniii valla
kız istiyosan yap hefif ne bilcek olunca sölersin süprizzzzz

canım benim artık büyüyorlar ve ukunun tadını alıyorlar bence endişelenme

aferin defneye maşallah
darısı benim kuzuma

aynurcum neler düşündügünü hissedebiliyorum aynı yollardan bende gectim ama bir fark ben gurbette degilim
sakince eşini karsına al ve herseyi birr bir anlat hakaret etmeden ve bagırmadan ve orta yol bulun bence en mantıklısı bu

ben geldim amma muhabbet edilmiş maşallah oku oku yemek yapmaya gecemedimkaydirigubbakcemile3
bende cıktım dışarı gecdik ama hanzade burnumdan getirdi arabada oturmak sitemiyor ee yürümüyorda belim koptu
kendime elbise kızada t-shirt aldım
gelirkende yürüyüş olsun diye yürüyerek geldik sıcaktan canım cıktı yanaklarım pancara dönmüş eve geldimki
eve geldik kız uyudu
şimdi yemek yapmaya girişicem
hadi öptm sizleri

Merhabalar,

Yine uzun bir ara oldu.Tubişle pazar gezimiz sonrasında arkadaşlara geçmiştik.Ertesi günü Yağız çok kötü hasta oldu.Boğaz enfeksiyonu geçirdi.Bu bildiğimiz uçuk mikrobu boğazına yerleşmişti.Birçok boğaz ve üst solunum yolları enfeksiyonlarının başlangıç sebebiymiş ve çok salgınmış bu aralar.Biz hastanede yattık 2 gece kadar.Aynı rahatsızlıktan 6 bebek daha vardı yatan.Sonrasında düzelmesi neredeyse 2 haftayı buldu.Antibiyotik iğneler,serumlar.ıştahı kaçtı,uyku düzeni bozuldu.Onamı yanayım yoksa hergün uykusuz işe geldiğimemi.Zaten işyerinde canım çok sıkkın.Öyle işte şimdilik iyiyiz çok şükür.

Burcucum görümcemin mevlüdünü sormuşsun iptal etme kararı aldı bana sormadan ertesi hafta salı yaptı canım.Hatta siteyede yazmıştım.Tubişte yazdı.Ogün çok gelmek istedik ancak,Florya-Kartal arasına gelmek için yaklaşık 4 vesait değiştirmemiz gerekliydi.Onu göze alamadık inan.Yaklaşık 2 saat sürerdi yolculuk.Birde benim oğlan maşallah çok uslu yaaa.Yalova vapurda giderkende gelirkende perişan etti beni.Yoksa seninle görüşmeyi çok isterdim,teldede konuşmuştuk.Fırsat olmadı malesef Çok çok üzgünüm.Hamileymişsin geçmişide pek okuyamadım ama gördüm.ınanılmaz sevindim.Hayırlısı olsun tatlım yaaaaa.

Gülhancım,bir kazadır olmuş cana gelecek mala gelsin canınız sağolsun,nazarda olabilir ben çok inanırım.

Halen hasta olan kuzularıma acil şifalar.Defnoşda iyi çok şükür düzelmişti.Ben Pınarla 2 gün önce konuştum.Netlerinde bir sorun vardı.

Dediğim gibi geçmişi pek okuyadım aklımda kalanlar bunlar.Nolur kimse darılmasın,durumum içler acısı çünkü

yemegimi yaptım kızım uyandı bıcı bıcımızıda yaptık
corbası pişiyor kızımın masayıda hazırlarım bitti gitti

sibelcim yagıza cok cok gecmiş olsun yavrum solmustur kıyamam ben ona

esracım türkizede maşallah kıyamam ben ya ana kuzusu bunlar:)

günaydın herkese nasılsınız dün emzik macerası yaşadık kayınvalide emziği sofraaltıyla birlikte aşağıya silkelemiş bizde emzik arıyoruz camdan aşağıya bakıyor gülerek diyor ki bak toprağın üstünde diye valla sinirlerim çok hopladı hem yanlışlıkla yapıyorsun gülme en azından vakitte geçti heryeri gezdik emzik aradık duru kendi emziğinin markasından ve modelinden başkasını hayatta emmiyor nihayet bulduk tam kapanıyormuş dükkan duruda başladı ağlamaya memmem diye aldık ama çok kızdım kayınvalideye
kaç haftadır bizde duruyu ne zaman sevmeye çalışsa dudaklarını büzüp ağlama krizine giriyor bir türlü ısınamadı babannesine

aslıcım ailen uzak olunca bir yanın hep eksik oluyor bebeğinde küçük olunca tüm gün evde sıkılıyorsun anlıyorum seni ama erkekler hep böyle canım işten gelirler yorgun olurlar ama maç izlemeye herzaman vakitleri vardır eşinle konuş çok bunaldığını belirt tatlım eminim anlayış gösterecektir kendine hoşlandığın aktiviteler yarat bebeğinle birlikte dışarı çık tatlım boşanma fikride en son düşüneceğin seçenek olsun bebeğini düşün canım

Günaydınlar,

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/373322-zeynebe-dua-edermisiniz.html
14 aylık zeynep bebegimiz o pis hastalıga yakalandı allah rızası için

2009 nisan annesi..

Hala Zeynep kızın hastalığındayım inanın.O kadar çok etkilendimki.Küçücük bir bebeğe kanser teşhisi koymuşlar.Dalağının yanından 9,5 cm kitle varmış.Bende Nisan anneleri topiğinden takip ediyorum.Rabbim hepimizin evlatlarını korusun,evladıyla imtihan etmesin.Okudum bende allah kabul ederse.:Saruboceq:

yemegimi yaptım kızım uyandı bıcı bıcımızıda yaptık
corbası pişiyor kızımın masayıda hazırlarım bitti gitti

sibelcim yagıza cok cok gecmiş olsun yavrum solmustur kıyamam ben ona

Canım çok teşekkürler daha iyi çok şükür.ıştahı ve uyku düzeni bozuldu malesef bi onu yoluna koyamadık.Neyse zamanla toplayacak.

Aynurcum özelden mesaj atmışsın çok saolasın daha iyi yağız çok şükür.Mesajına cevap atamadım bir türlü hata verdi sürekli burdan yazayım dedim.

günaydın kızlar.sibel canım gelmiş geçmiş olsun sizede..

aslı canım bence sakin kafayla düşün hemen boşanma kararı alma ya benim eşiminde pek farkı yok varsa yoksa bilgisayarı ve digitürkü. bazen bende çok bunalıyorum ağlıyorum ya evde arkadaş gibyiz diye ama zamanla oturup konuşunca inan düzeliyor bişeyler.sen bence bir müddet üstüne gitme kendi haline bırak çık dolaş kendine farklı uğraşlar bul herşeyin vardır bir çaresi .

kızlar bütün dediklerinizi yaptım zaten.Onunla bağıra çağır kavga etmedik,hakarette etmedim.Ama bana karşı sevgisinin azaldığını,benle mutlu olmadığını söylüyo.Zamanında o beni çok sevmiş değer vermiş,ben sevmemişim,sıra bendeymiş,ben almadan vercekmişim.

artık dayanamıyorum.Ve dünkü konuşmada yine bunlar konuşulunca ayrılmaya karar verdim.Sabrım kalmadı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…