kızlar bütün dediklerinizi yaptım zaten.Onunla bağıra çağır kavga etmedik,hakarette etmedim.Ama bana karşı sevgisinin azaldığını,benle mutlu olmadığını söylüyo.Zamanında o beni çok sevmiş değer vermiş,ben sevmemişim,sıra bendeymiş,ben almadan vercekmişim.
artık dayanamıyorum.Ve dünkü konuşmada yine bunlar konuşulunca ayrılmaya karar verdim.Sabrım kalmadı artık.
özlem canım geçmiş olsun.sende dikkat et kendine bak az kaldı.bizde bazen sinirleniyoruz ya insan bazen dolma noktasında olduğunda sinirlerine hakim olamıyor.
slm kızlar
naıslsınız?dünde baktım takip ettim ama yazmak istemedi canım
zeynep tüm gün ağladı yavrum,şu azı dişleri mahvetti kuzumu ya
bende ağladım onunla bazen sinirlerime hakim olamadım valla ne sitiyon diye oyubcağını attım duvarda kırıldı çok üzüldüm sonra ama iş işten geçti yavruma eziyet ettim offf
dün babmn yine acildeydi ne oluyor anlamıyorum canım çok sıkkın hepsi üst üste geldi
dr.kontrolümüz güzel geçti herşey yolundaymış sorun yok dedi dr.35.haftaya kadar dikkat et o zaman doğsa da sorun değil dedi
30.haftadayız şimdi 1 ayımız var bakalım hayırlısı
aslıcım inan çok üzüldüm ama bence boşver hepsi aynı erkeklerin
bak takmıyorum bende artık
yarım saat zeynebe bak işlerimi hemen halledeyim hep pc başındasın ditorum bi oyunu varmış ona laf ediyomuşum,artık bişey demiyorum salla sende al kzıını çık dolaş arkadaşlarına git olmadı hergün parka götür kızına sarıl bence bi sürede böyle dene cnm
öfkeyle kalkan zararla oturu lütfen duruyu düşünün biraz
nurancım günaydın canım
bende zeynep bebeğe çok üzüldüm Allah acil şifalar versin küçücük bedeninde kötü bir hastalık inşallah tez zamanda iyileşir yavrum
sağol cnmcanım benim babanda tez zamanda iyileşir inşallah
doktordan ii haberle dönmeniz ii olmus sevindim sikkat et son 1 ay diyelim hayırlısı
zeynebe kıyamam ama kuzular hep öle bizimde sabır doluyor demekki ama gecicek az kaldı inşallah bende 3 gün önce bir daha bagırmamaya karrarı aldım hanzadeye yemiyor diye bagırıyordum istem dışı napim aglıyor oynuyoruz yemek yemiyor zorlamıyorum gecici dönem inşallah
canım evet bağırdıkça onalrda asileşiyor arkadaşımın kızı ve oğlundan biliyorum.babası ve annesi bağırdıkça tam asileştiler
slm kızlar
naıslsınız?dünde baktım takip ettim ama yazmak istemedi canım
zeynep tüm gün ağladı yavrum,şu azı dişleri mahvetti kuzumu ya
bende ağladım onunla bazen sinirlerime hakim olamadım valla ne sitiyon diye oyubcağını attım duvarda kırıldı çok üzüldüm sonra ama iş işten geçti yavruma eziyet ettim offf
dün babmn yine acildeydi ne oluyor anlamıyorum canım çok sıkkın hepsi üst üste geldi
dr.kontrolümüz güzel geçti herşey yolundaymış sorun yok dedi dr.35.haftaya kadar dikkat et o zaman doğsa da sorun değil dedi
30.haftadayız şimdi 1 ayımız var bakalım hayırlısı
aslıcım inan çok üzüldüm ama bence boşver hepsi aynı erkeklerin
bak takmıyorum bende artık
yarım saat zeynebe bak işlerimi hemen halledeyim hep pc başındasın ditorum bi oyunu varmış ona laf ediyomuşum,artık bişey demiyorum salla sende al kzıını çık dolaş arkadaşlarına git olmadı hergün parka götür kızına sarıl bence bi sürede böyle dene cnm
öfkeyle kalkan zararla oturu lütfen duruyu düşünün biraz
günaydın banucum maşallah yine kızın 11 kiloymus zaten 1 yasından sonra kısıtlı kilo alıyorlar aman saglıklı olsunda gerisi önemli diil
benim kızım hala 9 kilo kafayı yicem
banucum evet ya yedikleri nereye gidiyorsa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?