2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
yaa aklım şu zeynep bebekte dün gündüz gördüm yavruya kıyamadım yaa küçücük özünde cektigi sıkıntı ya bak Allahım inşallah acil şifalar verir cok üzüldüm cok

canım benim onun agızından ayrılalım kelimesini duydunmu yaa güzeller güzeli yavrunuzudamı düşünmüyormus kocan

sibelcim geçmiş olsun canım

tülayımmmm bitanemmmmmmmmmmmmm günaydın nasılsın:) canım duru kilo almamış hala 11 kilo bıcırık bunlar yedikleri nereye gidiyor anlamadım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

aslıcım tülayın dediği gibi ayrılmak istediğini dile getirdimi canım eşin

nurancım günaydın canım

bende zeynep bebeğe çok üzüldüm Allah acil şifalar versin küçücük bedeninde kötü bir hastalık inşallah tez zamanda iyileşir yavrum

slm kızlar
naıslsınız?dünde baktım takip ettim ama yazmak istemedi canım
zeynep tüm gün ağladı yavrum,şu azı dişleri mahvetti kuzumu ya
bende ağladım onunla bazen sinirlerime hakim olamadım valla ne sitiyon diye oyubcağını attım duvarda kırıldı çok üzüldüm sonra ama iş işten geçti yavruma eziyet ettim offf
dün babmn yine acildeydi ne oluyor anlamıyorum canım çok sıkkın hepsi üst üste geldi
dr.kontrolümüz güzel geçti herşey yolundaymış sorun yok dedi dr.35.haftaya kadar dikkat et o zaman doğsa da sorun değil dedi
30.haftadayız şimdi 1 ayımız var bakalım hayırlısı
aslıcım inan çok üzüldüm ama bence boşver hepsi aynı erkeklerin
bak takmıyorum bende artık
yarım saat zeynebe bak işlerimi hemen halledeyim hep pc başındasın ditorum bi oyunu varmış ona laf ediyomuşum,artık bişey demiyorum salla sende al kzıını çık dolaş arkadaşlarına git olmadı hergün parka götür kızına sarıl bence bi sürede böyle dene cnm
öfkeyle kalkan zararla oturu lütfen duruyu düşünün biraz

özlem canım geçmiş olsun.sende dikkat et kendine bak az kaldı.bizde bazen sinirleniyoruz ya insan bazen dolma noktasında olduğunda sinirlerine hakim olamıyor.

özlem canım geçmiş olsun.sende dikkat et kendine bak az kaldı.bizde bazen sinirleniyoruz ya insan bazen dolma noktasında olduğunda sinirlerine hakim olamıyor.

sağol cnm haklısın ama biraz idare etseydim iş yapıcam diye oynamadım da çocukla babamın haberide çok sıktı sanırım beni
bunaldım ama içim gitti ya
ben kızdıkça nasıl ağlıyo anne diye
gece yanıma aldımsarıldık yattık hep bu son diyorum yapmıycam daha öyle korkutuyorum psikolojisi bozulacak diye korkuyorum bu sefer son bakalım tülay
bağırmak yok öyle zeynebe:çok üzgünüm:

canım benim babanda tez zamanda iyileşir inşallah
doktordan ii haberle dönmeniz ii olmus sevindim sikkat et son 1 ay diyelim hayırlısı
zeynebe kıyamam ama kuzular hep öle bizimde sabır doluyor demekki ama gecicek az kaldı inşallah bende 3 gün önce bir daha bagırmamaya karrarı aldım hanzadeye yemiyor diye bagırıyordum istem dışı napim aglıyor oynuyoruz yemek yemiyor zorlamıyorum gecici dönem inşallah

nurancım günaydın canım

bende zeynep bebeğe çok üzüldüm Allah acil şifalar versin küçücük bedeninde kötü bir hastalık inşallah tez zamanda iyileşir yavrum

günaydın banucum maşallah yine kızın 11 kiloymus zaten 1 yasından sonra kısıtlı kilo alıyorlar aman saglıklı olsunda gerisi önemli diil
benim kızım hala 9 kilo kafayı yicem

canım evet bağırdıkça onalrda asileşiyor arkadaşımın kızı ve oğlundan biliyorum.babası ve annesi bağırdıkça tam asileştiler

sağol cnm
evet bende hep aynı kararı alıyorum ama uygulayamıyorum bi türlü ama sonra çok üzülüyorum ben bağırdıkça nasıl korkuyo yavrum ya offf
inş bu son artıkk

canım evet bağırdıkça onalrda asileşiyor arkadaşımın kızı ve oğlundan biliyorum.babası ve annesi bağırdıkça tam asileştiler

aslında haklısın tülay

neyse kuzu uyurken ben gidem ortalığı toplayauım azcık şu çamaşır işi hiç bitmiyo ya
katlama işi bitsin akşamda ütü yaparız artık
annem gelip herşeyimi yapıyıordu şimdi iş başa düştü yine korkuyorum aman gelmesin ya bizdeyken babam yazlnız kalırda bişey olursa kendimi asla affetmem valla
kolay gelsin kızlar size

özlemcim babana çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
dişler mahvediyor yavrularımızı hepsi çıksada kurtulsalar bizim stresimiz bebeğide etkiliyor canım az kalmış doğumuna dikkat et tatlım

günaydın banucum maşallah yine kızın 11 kiloymus zaten 1 yasından sonra kısıtlı kilo alıyorlar aman saglıklı olsunda gerisi önemli diil
benim kızım hala 9 kilo kafayı yicem

tatlım sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil :)))))

banucum evet ya yedikleri nereye gidiyorsa :))))

evet canım ya :)))

kızlar yaa ne zamandır temizliği ben yapmıyordum,bakıcı teyzemiz yapıyordu.onu da izne ayırdık. bugün temizlik günümdü. çok hamlamışım çok:)) yoruldum,o da daha bitmedi. oğluşum uyudu.uyanınca gezmeye gidicez. yarın devam ederim artık işe.
yeni okuluma başladım. ama eski ortamımı çok özlüyorum( çok sıkıcıydı bugün. eski arkadaşlarımın hepsi kafa dengiydi. okul dışında da sürekli görüşürdük. daha ilk gün tabi ama hiç samimi gelmedi bana ortam alışırım inşallah.
sizde ne var ne yok? geçmişe bakacam birazdan inşallah:))

kızlar çok mutluyum
hanzadenin ishali geçmişşşş
valla dünyalar benim oldu eger gecmeseydi yarın hastaneye yatacaktı kuzum
cok şükür

Kizlar Selamlar,

Bizim bugün doktor kontrolümüz vardi, korktugum gibi kabus yasamadik, sadece asi esnasinda agladi Doruk biraz. Gelisimi iyiymis, pek istahsiz olmasina ragmen kilo almis yine de yavrum. Boyuda uzamis 1 cm. Yürümemek disinda, herseyi gayet faal yapiyor, doktora bile akil verdi cok bilmis. "Papa" nerede diye sordu, gösterdi ama "Baba" diye düzelterek. "Mama" nerede diye sordu, sasirdi kaldi. Beni isaret etti sonra doktor, Dorugun yaniti: "Anneeee"...(Cocuk mamayi yemek olarak bildigi icin, benimle mamayi pek bagdastiramadi)
Yürümemeside sadece gerek görmedigi icinmis. Elinden tutup yürüttü, adimlari gayet saglam, kaslarida güclü dedi. Zorlamayin, inatlasmasin sizinle dedi. Zaten zorlamiyoruz, oluruna biraktik...

Sibel'cigim, Yagiz'a cok gecmis olsun canim. Sagligi iyi olsunda, uyku ve yemek düzenini zamanla oturtursunuz nasil olsa.

Asli'cigim, esin seni sevmedigini söylüyorsa ve konusarak sonuc alamiyorsaniz, ben bosanma kararini dogru buluyorum. Hem senin, hemde kizinin ruh sagligi önemli. Aile olmanin ne demek oldugunu bilmeyen ve gecmiste ne yasanmissa gecmiste birakamayip kin güden bir esin varsa, bu baska sorunlarinda sinyalini veriyor. Aile terapistleri belki önemli bir isleve sahip olabilir ama öncelikle bunu esinin kabul etmesi gerekiyor, birde ciddi maddi bir külfettir bu, her aileye uymayabilir bu yöntem.
Bosanirsan, ailenin yanina mi yerlesmeyi düsünüyorsun?

Ayse'cigim, her yeni baslangic, beraberinde zorlukta getiriyor. Alisirsin zamanla yeni okuluna insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…