kızlar çok mutluyum
hanzadenin ishali geçmişşşş
valla dünyalar benim oldu eger gecmeseydi yarın hastaneye yatacaktı kuzum
cok şükür
Gözün aydin canim, insanin üzerinden yük kalkiyor degil mi? Doruk'da dün ishal gibi yapmisti, görünce sinirlerim cöktü resmen. Bugünde biraz solgundu, doktorda farketti ama bir teshis koyamadi. Söyledim dün ishal oldugunu ve mizmizlandigini yemek yerken. Ona bagladi.
kızlar yaa ne zamandır temizliği ben yapmıyordum,bakıcı teyzemiz yapıyordu.onu da izne ayırdık. bugün temizlik günümdü. çok hamlamışım çok:)) yoruldum,o da daha bitmedi. oğluşum uyudu.uyanınca gezmeye gidicez. yarın devam ederim artık işe.
yeni okuluma başladım. ama eski ortamımı çok özlüyorum( çok sıkıcıydı bugün. eski arkadaşlarımın hepsi kafa dengiydi. okul dışında da sürekli görüşürdük. daha ilk gün tabi ama hiç samimi gelmedi bana ortam alışırım inşallah.
sizde ne var ne yok? geçmişe bakacam birazdan inşallah:))
kızlar çok mutluyum
cok şükür
Kizlar Selamlar,
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardi, korktugum gibi kabus yasamadik, sadece asi esnasinda agladi Doruk biraz. Gelisimi iyiymis, pek istahsiz olmasina ragmen kilo almis yine de yavrum. Boyuda uzamis 1 cm. Yürümemek disinda, herseyi gayet faal yapiyor, doktora bile akil verdi cok bilmis. "Papa" nerede diye sordu, gösterdi ama "Baba" diye düzelterek. "Mama" nerede diye sordu, sasirdi kaldi. Beni isaret etti sonra doktor, Dorugun yaniti: "Anneeee"...(Cocuk mamayi yemek olarak bildigi icin, benimle mamayi pek bagdastiramadi)
Yürümemeside sadece gerek görmedigi icinmis. Elinden tutup yürüttü, adimlari gayet saglam, kaslarida güclü dedi. Zorlamayin, inatlasmasin sizinle dedi. Zaten zorlamiyoruz, oluruna biraktik...
Sibel'cigim, Yagiz'a cok gecmis olsun canim. Sagligi iyi olsunda, uyku ve yemek düzenini zamanla oturtursunuz nasil olsa.
Asli'cigim, esin seni sevmedigini söylüyorsa ve konusarak sonuc alamiyorsaniz, ben bosanma kararini dogru buluyorum. Hem senin, hemde kizinin ruh sagligi önemli. Aile olmanin ne demek oldugunu bilmeyen ve gecmiste ne yasanmissa gecmiste birakamayip kin güden bir esin varsa, bu baska sorunlarinda sinyalini veriyor. Aile terapistleri belki önemli bir isleve sahip olabilir ama öncelikle bunu esinin kabul etmesi gerekiyor, birde ciddi maddi bir külfettir bu, her aileye uymayabilir bu yöntem.
Bosanirsan, ailenin yanina mi yerlesmeyi düsünüyorsun?
Ayse'cigim, her yeni baslangic, beraberinde zorlukta getiriyor. Alisirsin zamanla yeni okuluna insallah.
slm kızlar
naıslsınız?dünde baktım takip ettim ama yazmak istemedi canım
zeynep tüm gün ağladı yavrum,şu azı dişleri mahvetti kuzumu ya
bende ağladım onunla bazen sinirlerime hakim olamadım valla ne sitiyon diye oyubcağını attım duvarda kırıldı çok üzüldüm sonra ama iş işten geçti yavruma eziyet ettim offf
dün babmn yine acildeydi ne oluyor anlamıyorum canım çok sıkkın hepsi üst üste geldi
dr.kontrolümüz güzel geçti herşey yolundaymış sorun yok dedi dr.35.haftaya kadar dikkat et o zaman doğsa da sorun değil dedi
30.haftadayız şimdi 1 ayımız var bakalım hayırlısı
aslıcım inan çok üzüldüm ama bence boşver hepsi aynı erkeklerin
bak takmıyorum bende artık
yarım saat zeynebe bak işlerimi hemen halledeyim hep pc başındasın ditorum bi oyunu varmış ona laf ediyomuşum,artık bişey demiyorum salla sende al kzıını çık dolaş arkadaşlarına git olmadı hergün parka götür kızına sarıl bence bi sürede böyle dene cnm
öfkeyle kalkan zararla oturu lütfen duruyu düşünün biraz
canım benim babanda tez zamanda iyileşir inşallah
doktordan ii haberle dönmeniz ii olmus sevindim sikkat et son 1 ay diyelim hayırlısı
zeynebe kıyamam ama kuzular hep öle bizimde sabır doluyor demekki ama gecicek az kaldı inşallah bende 3 gün önce bir daha bagırmamaya karrarı aldım hanzadeye yemiyor diye bagırıyordum istem dışı napim aglıyor oynuyoruz yemek yemiyor zorlamıyorum gecici dönem inşallah
esracım türkizede maşallah kıyamam ben ya ana kuzusu bunlar:)
günaydın herkese nasılsınız dün emzik macerası yaşadık kayınvalide emziği sofraaltıyla birlikte aşağıya silkelemiş bizde emzik arıyoruz camdan aşağıya bakıyor gülerek diyor ki bak toprağın üstünde diye valla sinirlerim çok hopladı hem yanlışlıkla yapıyorsun gülme en azından vakitte geçti heryeri gezdik emzik aradık duru kendi emziğinin markasından ve modelinden başkasını hayatta emmiyor nihayet bulduk tam kapanıyormuş dükkan duruda başladı ağlamaya memmem diye aldık ama çok kızdım kayınvalideye
kaç haftadır bizde duruyu ne zaman sevmeye çalışsa dudaklarını büzüp ağlama krizine giriyor bir türlü ısınamadı babannesine
günaydın kızlar.sibel canım gelmiş geçmiş olsun sizede..
aslı canım bence sakin kafayla düşün hemen boşanma kararı alma ya benim eşiminde pek farkı yok varsa yoksa bilgisayarı ve digitürkü. bazen bende çok bunalıyorum ağlıyorum ya evde arkadaş gibyiz diye ama zamanla oturup konuşunca inan düzeliyor bişeyler.sen bence bir müddet üstüne gitme kendi haline bırak çık dolaş kendine farklı uğraşlar bul herşeyin vardır bir çaresi .
kızlar bütün dediklerinizi yaptım zaten.Onunla bağıra çağır kavga etmedik,hakarette etmedim.Ama bana karşı sevgisinin azaldığını,benle mutlu olmadığını söylüyo.Zamanında o beni çok sevmiş değer vermiş,ben sevmemişim,sıra bendeymiş,ben almadan vercekmişim.
artık dayanamıyorum.Ve dünkü konuşmada yine bunlar konuşulunca ayrılmaya karar verdim.Sabrım kalmadı artık.
maşallah Duruya akıllı bi kız olucak ablası gibi oda sanırım bide çıttık çıttık
Türkizle huyları benziyor Türkizde hep yanında ol istiyor.
canım bugün azaldı kaşıntım çok yağmur yağdı Türkizle çokamadım dr a hatta okuldan çağırdılar (annem dedeme gitti) valla gelemmem dedim.Bu alerjik sanırım bide bugün hiç dışarı çıkmadım güneş alerjisimi yoksa neyse yarın gitcem inşallah
Bu arada bak herkes cinsiyet bildiriyor meraktayız yani Allah sağlılklı kucağına almayı nasip etsin canım.Bizde biraz teyze telaşı yapıyoruz işte
maşallah hanzadeye büyüyorlar artık annesi
sende hamarat hatunsun valla
valla hızlısınız ben daha lzımlık almadım yalnız Türkiz kaka yaparken anne kıkı diyor çiş yaparkende silkeleniyor erkek çocukları gibi ondan erken söyler diyorum bezide istemiyor zaten bakalım söyleyecekse ve alışacaksa bence heran alıştırılabilr
Teyzem dr un oğluna bakıyor geçici süre çocuk 2 yaşındaymış çişini kakasını söylüyormuş.Dr zamanı var demiş teyzeme çocuk kakam geldi deyip koltuğun arkasına geçiyormuş yaptıktan sonra hadi diyormuş şimdi bu çocuğa eziyet dimi ya
bencede ilgisini çeker
hadi geçmiş olsun canım
canım ya bi ılık duş al ara ara ters bişeymi yaptın ki?
hadi allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin.
canım bi dr git istersen ya
canım uykular uzuyor ve artık günde 1 e iniyor normal yani hatta bazen hiç uyumadığı olacak annesi normal bunlar kocaman oldu lar artık Türkizde artık günde 1 kere uyuyor 2-3 saat bidaha gece uyuyor
hadi atlatmışsınız heyecanlı mevlüdü de Defnede yürüyormuş maşallah diyelim.Kolay gelsin canım sanada
yürür annesi birden anlamazsın bile
Merhabalar,
Yine uzun bir ara oldu.Tubişle pazar gezimiz sonrasında arkadaşlara geçmiştik.Ertesi günü Yağız çok kötü hasta oldu.Boğaz enfeksiyonu geçirdi.Bu bildiğimiz uçuk mikrobu boğazına yerleşmişti.Birçok boğaz ve üst solunum yolları enfeksiyonlarının başlangıç sebebiymiş ve çok salgınmış bu aralar.Biz hastanede yattık 2 gece kadar.Aynı rahatsızlıktan 6 bebek daha vardı yatan.Sonrasında düzelmesi neredeyse 2 haftayı buldu.Antibiyotik iğneler,serumlar.İştahı kaçtı,uyku düzeni bozuldu.Onamı yanayım yoksa hergün uykusuz işe geldiğimemi.Zaten işyerinde canım çok sıkkın.Öyle işte şimdilik iyiyiz çok şükür.
Burcucum görümcemin mevlüdünü sormuşsun iptal etme kararı aldı bana sormadan ertesi hafta salı yaptı canım.Hatta siteyede yazmıştım.Tubişte yazdı.Ogün çok gelmek istedik ancak,Florya-Kartal arasına gelmek için yaklaşık 4 vesait değiştirmemiz gerekliydi.Onu göze alamadık inan.Yaklaşık 2 saat sürerdi yolculuk.Birde benim oğlan maşallah çok uslu yaaa.Yalova vapurda giderkende gelirkende perişan etti beni.Yoksa seninle görüşmeyi çok isterdim,teldede konuşmuştuk.Fırsat olmadı malesefÇok çok üzgünüm.Hamileymişsin geçmişide pek okuyamadım ama gördüm.İnanılmaz sevindim.Hayırlısı olsun tatlım yaaaaa.
Gülhancım,bir kazadır olmuş cana gelecek mala gelsin canınız sağolsun,nazarda olabilir ben çok inanırım.
Halen hasta olan kuzularıma acil şifalar.Defnoşda iyi çok şükür düzelmişti.Ben Pınarla 2 gün önce konuştum.Netlerinde bir sorun vardı.
Dediğim gibi geçmişi pek okuyadım aklımda kalanlar bunlar.Nolur kimse darılmasın,durumum içler acısı çünkü
Aman Allahım 10 kişi gözüküyoruz maşallah diyim nazar değmesin
knk+, KIVILCIM28, tlyonl2009, simal06+, burcuuu+, civciv1981+, zehra*79*, aslidirek selam ey kızlar
Burcucum gözünüz aydın hayırlısı olsun canım.
Tülaycım senin yiğeninde hayırlısı olsun.
en de hiç iyi değilim kızlar,eşimle sorunlarımız var.ayrılığın eşiğindeyiz.Habire biraz daha deniyelim diyoruz bakalım.Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.Çok fazla sıkılıyorum,bunalıyorum.
kızar selam sohpet süper :))
aranıza katılmayı çok isterdim ama akşam misafirim var yemek yapıcam bi bakıp kaçıyım dedim..
pazar abimin bebek mevlütü bitti şükür.. gelen giden çok oldu adap.falan kalabalık ama güzel geçti..
çokta yorulduk sormayın oğluşumuz süper oldu ya çok yakışıklı ipneeeeD
herkesi çok öpüyorum ..
aaaaaaaaaaaa
söyleyeyimde bizi tebrik edin:))))
defne artık kimseye ihtiyaç duymadan adım atabiliyo çok mutluyuz çok
onu çok seviyorum......
Kızlar bu arada çocuk dr u hamileyken istediğin kadar emzirebilirsin hiç problem yaatmaz dedi çok mutluyum kağan üzülmeyecekzemuszemus
merhaba burcucum hoşgeldın canım
sevındım kontrolun ıyı gecmesıne canım mantıgını bılmıyorum ama hamıle kadın emzırmez dıye bılıyorum ben bı cok arkadasım memeden kestı hamıle kaldııgnı ogrenınce ıyıce arastır benceee opuyorumnanaktan
Cnm hoşbulduk, nasılsın, a.s.geçen gün kadın doğum dr una sordum emzir emzirebildiğin kadar dedi, bugün çocuk dr una sordum oda emzirmem taraftarı, zaten kesersem muhtemelen mastit olucam çok şişiyorlar çünkü, kağan içinde benim içinde en doğrusu devam etmek
dr kan değerlerini takip ederiz annede kansızlığa neden olabilir önlemini alırız dedi, emzirip emzirmemek senin kararın dedi, yarın sabah aç karınla gidicem dr a yeniden tahlil için bugün öğlene kaldığım için geri döndüm aç duramadım, yarın sonuçlara göre daha net bir yorum yapabilir dr...
özlemcim babana çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
dişler mahvediyor yavrularımızı hepsi çıksada kurtulsalar bizim stresimiz bebeğide etkiliyor canım az kalmış doğumuna dikkat et tatlım
QUOTE]
sağol cnm,işte ister istemez oluyoo bunlar cnm ya
neyseki kuzum bugün iyi üstümden yük kalktı valla
babmda takipte olacakmış bi süre kontrole gidip gelecek
inş bişeyi çıkmaz ya
kolay gelsin cnmkızlar yaa ne zamandır temizliği ben yapmıyordum,bakıcı teyzemiz yapıyordu.onu da izne ayırdık. bugün temizlik günümdü. çok hamlamışım çok:)) yoruldum,o da daha bitmedi. oğluşum uyudu.uyanınca gezmeye gidicez. yarın devam ederim artık işe.
yeni okuluma başladım. ama eski ortamımı çok özlüyorum( çok sıkıcıydı bugün. eski arkadaşlarımın hepsi kafa dengiydi. okul dışında da sürekli görüşürdük. daha ilk gün tabi ama hiç samimi gelmedi bana ortam alışırım inşallah.
sizde ne var ne yok? geçmişe bakacam birazdan inşallah:))
hadi git gez bakalım iyi gezmeler benim yerime de gez valla
ortama alışırsın cnm ya endişelenme sakın ilk günler hep böyledir ya
sonra anlamazsın bile zamanın nasıl geçtiğini dert etme sakın hayırlısı olsun cnm
hadi geçmiş olsun cnmkızlar çok mutluyum
cok şükür
maşallah filiz borayaKizlar Selamlar,
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardi, korktugum gibi kabus yasamadik, sadece asi esnasinda agladi Doruk biraz. Gelisimi iyiymis, pek istahsiz olmasina ragmen kilo almis yine de yavrum. Boyuda uzamis 1 cm. Yürümemek disinda, herseyi gayet faal yapiyor, doktora bile akil verdi cok bilmis. "Papa" nerede diye sordu, gösterdi ama "Baba" diye düzelterek. "Mama" nerede diye sordu, sasirdi kaldi. Beni isaret etti sonra doktor, Dorugun yaniti: "Anneeee"...(Cocuk mamayi yemek olarak bildigi icin, benimle mamayi pek bagdastiramadi)
Yürümemeside sadece gerek görmedigi icinmis. Elinden tutup yürüttü, adimlari gayet saglam, kaslarida güclü dedi. Zorlamayin, inatlasmasin sizinle dedi. Zaten zorlamiyoruz, oluruna biraktik...
.
ne güzel herşey yolundaymış
Cnm çoğu gitti azı kaldı ha gayret, sende şimdi herşey üstseviyede, hormonlar bir yandan kızın eşin baban bir yandan, gergin olman çok normal, sakin olmaya çalış, inş.bir daha tekrarlamaz babanın durumu, senin msn varmı konuşmak istiyorum seninle
]
evet cnm herşey üst üste gelince patlama noktasına geldim sanırım
ben seni msn ye eklemiştim olması lazım sende de
olmazsa tekrar davet yollarım cnm
,
tahlillerini yaptırabilseymişsin iyi olurmuş burcu bi daha gtmezdin ne güzelKızlar selam,
Sabahtan kağanı dr a götürdüm kontrol için, dr iyi gözüküyor dedi, antibiyotiği tamamlayacakmışız ve 1 hafta başka bir öksürük şurubu yazdı onu kullanacakmışız,
Kendimde aç karınla gitmiştim tahliller için ama öğleden sonraya kaldığım için daha fazla aç duramadım, eve döndüm sabah yine gidicem...
Zeynep bebek için çok üzüldüm ama Allah sonunu benzetmesin inş arkadaşımın 21 aylık ölen bebeğinden bahsetmiştim ya size, onunda aynı kist karaciğerinde çıkmıştı, off çok üzgünüm ben ya... arkadaşlar o zamanda yazmıştım size ama bir kere daha hatırlatayım birşey çıkmaz ama lütfen çocuklarınızın iç organlarına ultrasonla baktırın, bir kaç dk sürüyor ve kesin sonuç erken teşhiş...
Allah yardımcıları olsun inş.
sağlık olsun boşver aç bırakma kızçeyi
içime öyle doğuyo valla bilmem artık
inş yeni ilaçda iyi gelir kağanıma
ne güzel emzirilmez diye biliyordum bende ama nedenini bilmiyorum hiçKızlar bu arada çocuk dr u hamileyken istediğin kadar emzirebilirsin hiç problem yaatmaz dedi çok mutluyum kağan üzülmeyecekzemuszemus
oh oh oh maşallahoyyyyyyyyyyy yoruldummmmmm
ama daha çok işim var
size bi bakayım dedim
çamaşırlarımı katlıyorudm eşim aradı
haftasonu arkadaşının düğünü var biz baya samimiyiz neyse
annesi falan burda değildi gelmiş akşam iyiysen yemeğe çağırayım mı dedi
olur dedim zeynep de iyi bugün
gelin hanımı da davet et dedim
kuzuyla evi süpürdük
tuvalet banyo ciflendi çamaşır suyu kullanamıyorum ne yapayım
börek,çorba,yemek hazır
patates salatası yapıcam,bi yemek daha ve pilav
eve paspas çekmem lazım toz almam lazım
neyse şimdi zeynebi uyutunca hallederimm
anam daha elbisem ütülenecekk oyy neysem kaçimm ben
burcum bi ara konuşalım cnm öpüyorum seni
sağol cnm bende aynısını almışım inş iyi gelir kuzumaözlemcim yazdım tatlım özeline ilacın ismini
oh oh oh maşallah
hamarat hatun
kendini yorma fazla
hadi kolay gelsin misafir gelcekmiş ayy bende gelsem hala yemek yok yaaaa
ferdaa göğsünü elle ellediğinde sertklik falan varmı bazen koldaki kasılma yada kramptanda ağrıyor.devam ederse bir acile git canım ihmal etme
Cnm doktora git, mamografi isteyebilir, muayene eder, bu tarz ağrılar dikkate alınmalı
zemuszemuszemuszemuszemuszemus sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
çok sağolun kızlar a.s.Doruk erkek cocuk olarak, en kiz cocuklari kadar düskün. Ama özledigi icin. Haftasonu düskünlügünde azalma oluyor genelde. Tuvalet egitimi icinde, ben 2 yas üstü olduguna pek inanmiyorum canim. Doktorlarin olmazsa olmazlari var, insanlarin bilinclerine isliyorlar bunlari. Belki dogrudur ama her cocuk icin gecerli degil. Esim 9 aylikken, bez taktirmiyormus, cis ve kakasi geldiginde anlatiyormus. Bazi cocuklarda daha gec dönemlerde hazir olabiliyorlar.
Gecmis olsun canim. Ihmal etme bir doktora görün derim.
[
Gözünüz aydin canim. Allah anali babali büyütsün.
Kizlar, Doruk öglenleri artik küp gibi uyuyor bir süredir, bir anda bu kadar cok uykuya düsmesinden süphelenmeye basladim, yarin doktoruna soracagim. Gerci sabahlari yine erken kalkiyor, hic sekmiyor 05-06 gibi ayakta. Günde toplam uykusu 12-13 saat civari. Bazen 14 ü bulduguda oluyor ama cok nadiren. Sabahta biraz ishal gibiydi, civik yapti kakasini ama atesi yok. Off canim sIkIliyor böyle bilinmez durumlara. Yarinda asimiz ve kontrolümüz var...bilmiyorumkismile
sevindim cnm defnenin yürümesine gözün aydın..kızar selam sohpet süper :))
aranıza katılmayı çok isterdim ama akşam misafirim var yemek yapıcam bi bakıp kaçıyım dedim..
pazar abimin bebek mevlütü bitti şükür.. gelen giden çok oldu adap.falan kalabalık ama güzel geçti..
çokta yorulduk sormayın oğluşumuz süper oldu ya çok yakışıklı ipneeeeD
herkesi çok öpüyorum ..
aaaaaaaaaaaa
söyleyeyimde bizi tebrik edin:))))
defne artık kimseye ihtiyaç duymadan adım atabiliyo çok mutluyuz çok
onu çok seviyorum......
cnm yazdıklarını okudum Alalh yardımcın olsun,sevgisiz olmaz evlilik sende haklısın çok doğru söylüyorsun!umarım herşey istediğin gibi olur..Burcucum gözünüz aydın hayırlısı olsun canım.
Tülaycım senin yiğeninde hayırlısı olsun.
en de hiç iyi değilim kızlar,eşimle sorunlarımız var.ayrılığın eşiğindeyiz.Habire biraz daha deniyelim diyoruz bakalım.Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.Çok fazla sıkılıyorum,bunalıyorum.
çok saağol cnmmaşallah Duruya akıllı bi kız olucak ablası gibi oda sanırım bide çıttık çıttık
Türkizle huyları benziyor Türkizde hep yanında ol istiyor.
canım bugün azaldı kaşıntım çok yağmur yağdı Türkizle çokamadım dr a hatta okuldan çağırdılar (annem dedeme gitti) valla gelemmem dedim.Bu alerjik sanırım bide bugün hiç dışarı çıkmadım güneş alerjisimi yoksa neyse yarın gitcem inşallah
Bu arada bak herkes cinsiyet bildiriyor meraktayız yani Allah sağlılklı kucağına almayı nasip etsin canım.Bizde biraz teyze telaşı yapıyoruz işte
maşallah hanzadeye büyüyorlar artık annesi
sende hamarat hatunsun valla
valla hızlısınız ben daha lzımlık almadım yalnız Türkiz kaka yaparken anne kıkı diyor çiş yaparkende silkeleniyor erkek çocukları gibi ondan erken söyler diyorum bezide istemiyor zaten bakalım söyleyecekse ve alışacaksa bence heran alıştırılabilr
Teyzem dr un oğluna bakıyor geçici süre çocuk 2 yaşındaymış çişini kakasını söylüyormuş.Dr zamanı var demiş teyzeme çocuk kakam geldi deyip koltuğun arkasına geçiyormuş yaptıktan sonra hadi diyormuş şimdi bu çocuğa eziyet dimi ya
bencede ilgisini çeker
hadi geçmiş olsun canım
canım ya bi ılık duş al ara ara ters bişeymi yaptın ki?
hadi allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin.
canım bi dr git istersen ya
canım uykular uzuyor ve artık günde 1 e iniyor normal yani hatta bazen hiç uyumadığı olacak annesi normal bunlar kocaman oldu lar artık Türkizde artık günde 1 kere uyuyor 2-3 saat bidaha gece uyuyor
hadi atlatmışsınız heyecanlı mevlüdü de Defnede yürüyormuş maşallah diyelim.Kolay gelsin canım sanada
yürür annesi birden anlamazsın bile
yok cnm regl zamanım değildi..regl zamanı yaklaşması sırasında bazen olabiliyor eger yakın degilse doktora git ihmal etme canım
gözünüz aydın tülaycım saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim
,
ayyy güldürdünüz beniii valla
kız istiyosan yap hefif ne bilcek olunca sölersin süprizzzzz
canım benim artık büyüyorlar ve ukunun tadını alıyorlar bence endişelenme
aferin defneye maşallah
darısı benim kuzuma
aynurcum neler düşündügünü hissedebiliyorum aynı yollardan bende gectim ama bir fark ben gurbette degilim
sakince eşini karsına al ve herseyi birr bir anlat hakaret etmeden ve bagırmadan ve orta yol bulun bence en mantıklısı bu
cnm yaa bilmiyordum ben yağızın hastanede yattığını,yavrum benim çok geçmiş olsun,nazarmı değdi kuzuma benim!!İnşalalh bidaha yaşamaz o hastalığı güzelim,uçukla ilgili hiç iyi şeyler duymamıştım bende neyseki geçmiş..Merhabalar,
Yine uzun bir ara oldu.Tubişle pazar gezimiz sonrasında arkadaşlara geçmiştik.Ertesi günü Yağız çok kötü hasta oldu.Boğaz enfeksiyonu geçirdi.Bu bildiğimiz uçuk mikrobu boğazına yerleşmişti.Birçok boğaz ve üst solunum yolları enfeksiyonlarının başlangıç sebebiymiş ve çok salgınmış bu aralar.Biz hastanede yattık 2 gece kadar.Aynı rahatsızlıktan 6 bebek daha vardı yatan.Sonrasında düzelmesi neredeyse 2 haftayı buldu.Antibiyotik iğneler,serumlar.İştahı kaçtı,uyku düzeni bozuldu.Onamı yanayım yoksa hergün uykusuz işe geldiğimemi.Zaten işyerinde canım çok sıkkın.Öyle işte şimdilik iyiyiz çok şükür.
Burcucum görümcemin mevlüdünü sormuşsun iptal etme kararı aldı bana sormadan ertesi hafta salı yaptı canım.Hatta siteyede yazmıştım.Tubişte yazdı.Ogün çok gelmek istedik ancak,Florya-Kartal arasına gelmek için yaklaşık 4 vesait değiştirmemiz gerekliydi.Onu göze alamadık inan.Yaklaşık 2 saat sürerdi yolculuk.Birde benim oğlan maşallah çok uslu yaaa.Yalova vapurda giderkende gelirkende perişan etti beni.Yoksa seninle görüşmeyi çok isterdim,teldede konuşmuştuk.Fırsat olmadı malesefÇok çok üzgünüm.Hamileymişsin geçmişide pek okuyamadım ama gördüm.İnanılmaz sevindim.Hayırlısı olsun tatlım yaaaaa.
Gülhancım,bir kazadır olmuş cana gelecek mala gelsin canınız sağolsun,nazarda olabilir ben çok inanırım.
Halen hasta olan kuzularıma acil şifalar.Defnoşda iyi çok şükür düzelmişti.Ben Pınarla 2 gün önce konuştum.Netlerinde bir sorun vardı.
Dediğim gibi geçmişi pek okuyadım aklımda kalanlar bunlar.Nolur kimse darılmasın,durumum içler acısı çünkü
sevindim cnm Doruk paşamın iyi olmasına :))Kizlar Selamlar,
Sibel'cigim, Yagiz'a cok gecmis olsun canim. Sagligi iyi olsunda, uyku ve yemek düzenini zamanla oturtursunuz nasil olsa.
Asli'cigim, esin seni sevmedigini söylüyorsa ve konusarak sonuc alamiyorsaniz, ben bosanma kararini dogru buluyorum. Hem senin, hemde kizinin ruh sagligi önemli. Aile olmanin ne demek oldugunu bilmeyen ve gecmiste ne yasanmissa gecmiste birakamayip kin güden bir esin varsa, bu baska sorunlarinda sinyalini veriyor. Aile terapistleri belki önemli bir isleve sahip olabilir ama öncelikle bunu esinin kabul etmesi gerekiyor, birde ciddi maddi bir külfettir bu, her aileye uymayabilir bu yöntem.
Bosanirsan, ailenin yanina mi yerlesmeyi düsünüyorsun?
Ayse'cigim, her yeni baslangic, beraberinde zorlukta getiriyor. Alisirsin zamanla yeni okuluna insallah.
şaşırdım bende kesilir diye bilyordum.!!!Kızlar bu arada çocuk dr u hamileyken istediğin kadar emzirebilirsin hiç problem yaatmaz dedi çok mutluyum kağan üzülmeyecekzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?