2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok mutluyum
hanzadenin ishali geçmişşşş
valla dünyalar benim oldu eger gecmeseydi yarın hastaneye yatacaktı kuzum
cok şükür

Gözün aydin canim, insanin üzerinden yük kalkiyor degil mi? Doruk'da dün ishal gibi yapmisti, görünce sinirlerim cöktü resmen. Bugünde biraz solgundu, doktorda farketti ama bir teshis koyamadi. Söyledim dün ishal oldugunu ve mizmizlandigini yemek yerken. Ona bagladi.

Cnm ishaldendir muhtemelen

Ayşecim bir uyum süreci illaki olacak cnm, ben çokta iyi anlaşacağınıza inanıyorum hayırlısı
kızlar çok mutluyum
hanzadenin ishali geçmişşşş
valla dünyalar benim oldu eger gecmeseydi yarın hastaneye yatacaktı kuzum
cok şükür

Gözğn aydın cnm çok sevindim

Ayyy yerim ben o çok bilmiş pipiyi :))) maş.

Cnm çoğu gitti azı kaldı ha gayret, sende şimdi herşey üstseviyede, hormonlar bir yandan kızın eşin baban bir yandan, gergin olman çok normal, sakin olmaya çalış, inş.bir daha tekrarlamaz babanın durumu, senin msn varmı konuşmak istiyorum seninle

Cnm geçici dönem bana güven bak kağanda aynı öyleydi, insanın siniri zıplıyor... ama bugün normale döndü şükürler olsun

Cnm tünaydın

Ah ah dönem dönem hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri...

Cnm sana faceden özel mesaj gönderdim mutlaka oku, görüşürüz

Cnm maş türkizime yakında alışır bence sizde bezden kurtulursunuz ohh

Geçmiş olsun yağız oğlana çok üzüldüm

Aman Allahım 10 kişi gözüküyoruz maşallah diyim nazar değmesin
knk+, KIVILCIM28, tlyonl2009, simal06+, burcuuu+, civciv1981+, zehra*79*, aslidirek selam ey kızlar

opuyorumnanaktan

Teşekkürler cnm

Aferin defne kızımaaaa, maş.

Kızlar selam,

Sabahtan kağanı dr a götürdüm kontrol için, dr iyi gözüküyor dedi, antibiyotiği tamamlayacakmışız ve 1 hafta başka bir öksürük şurubu yazdı onu kullanacakmışız,

Kendimde aç karınla gitmiştim tahliller için ama öğleden sonraya kaldığım için daha fazla aç duramadım, eve döndüm sabah yine gidicem...

Zeynep bebek için çok üzüldüm ama Allah sonunu benzetmesin inş arkadaşımın 21 aylık ölen bebeğinden bahsetmiştim ya size, onunda aynı kist karaciğerinde çıkmıştı, off çok üzgünüm ben ya... arkadaşlar o zamanda yazmıştım size ama bir kere daha hatırlatayım birşey çıkmaz ama lütfen çocuklarınızın iç organlarına ultrasonla baktırın, bir kaç dk sürüyor ve kesin sonuç erken teşhiş...
Allah yardımcıları olsun inş.

Kızlar bu arada çocuk dr u hamileyken istediğin kadar emzirebilirsin hiç problem yaatmaz dedi çok mutluyum kağan üzülmeyecekzemuszemus

Kızlar bu arada çocuk dr u hamileyken istediğin kadar emzirebilirsin hiç problem yaatmaz dedi çok mutluyum kağan üzülmeyecekzemuszemus

merhaba burcucum hoşgeldın canım
sevındım kontrolun ıyı gecmesıne canım mantıgını bılmıyorum ama hamıle kadın emzırmez dıye bılıyorum ben bı cok arkadasım memeden kestı hamıle kaldııgnı ogrenınce ıyıce arastır benceee opuyorumnanaktan

kızlar anadolu yakasında bıldıgınız havuz varmı dısarıdan mısafır sokan karsı varmıs aqua dolfınmı neymıs cok uzak dıye eşim burun kıvırıyo yakın bı yer bulursam super olurrr oda haklı arabada uzun yol cekılmıyorr yaa bıde trafıkkk akannehir

Cnm hoşbulduk, nasılsın, a.s.geçen gün kadın doğum dr una sordum emzir emzirebildiğin kadar dedi, bugün çocuk dr una sordum oda emzirmem taraftarı, zaten kesersem muhtemelen mastit olucam çok şişiyorlar çünkü, kağan içinde benim içinde en doğrusu devam etmek
dr kan değerlerini takip ederiz annede kansızlığa neden olabilir önlemini alırız dedi, emzirip emzirmemek senin kararın dedi, yarın sabah aç karınla gidicem dr a yeniden tahlil için bugün öğlene kaldığım için geri döndüm aç duramadım, yarın sonuçlara göre daha net bir yorum yapabilir dr...

Son düzenleme:

iyiym canım ne olsun çalımaya devam uykusuz ve yorgunum cok

bebege ve sana bı zararı yoksa emzırmenın emsın tabııı kıyamam onların memeyı gorduklerındekı sevıncıı hıcbıseye degısmemopuyorumnanaktan

bol bol sütü olsun rabbım emzırenlerınnn:Saruboceq:

banu cnm ya sen kullanıyordun sanırım kızlara diş hapı
eşime de arkadaşları söylemiş
bugün eczaneye çıkınca aldım bişey
ama incelemeye fırsatım olmadı özelden bana adını yazarsan sevinirim cnm
diş çürümelerine karşı falan yazıyo üzerinde şaşırdım biraz

oyyyyyyyyyyy yoruldummmmmm
ama daha çok işim var
size bi bakayım dedim
çamaşırlarımı katlıyorudm eşim aradı
haftasonu arkadaşının düğünü var biz baya samimiyiz neyse
annesi falan burda değildi gelmiş akşam iyiysen yemeğe çağırayım mı dedi
olur dedim zeynep de iyi bugün
gelin hanımı da davet et dedim
kuzuyla evi süpürdük
tuvalet banyo ciflendi çamaşır suyu kullanamıyorum ne yapayım
börek,çorba,yemek hazır
patates salatası yapıcam,bi yemek daha ve pilav
eve paspas çekmem lazım toz almam lazım
neyse şimdi zeynebi uyutunca hallederimm
anam daha elbisem ütülenecekk oyy neysem kaçimm ben
burcum bi ara konuşalım cnm öpüyorum seni

ohh ohhh mayıs kuzularına kardeşlerr gelmeye başladı
özlem bengi burcuuu haydınnn kızlarrrr yokmu artırannnn sıra kimde bakalım:teytey::teytey::teytey::teytey:

oh oh oh maşallah
hamarat hatun
kendini yorma fazla
hadi kolay gelsin misafir gelcekmiş ayy bende gelsem hala yemek yok yaaaa

Özlemcım kolay gelsın cnm..
Bu arada 30.haftaya gelmıssın  az kalmıs tatlım

Nuran cnm gecmiş olsun neysekı gecmış şükür

Aysecım yenı okula gecmıssın cnm hayırlı olsun daha cok yenı zamanla alısırsın cnm benım

Sibelcım yağızada cok gecmıs olsun cnm

BURCUUU cnm hayırlı olsun kağanıma kardes geliyormus  tebrikler

ferdaa göğsünü elle ellediğinde sertklik falan varmı bazen koldaki kasılma yada kramptanda ağrıyor.devam ederse bir acile git canım ihmal etme

Cnm doktora git, mamografi isteyebilir, muayene eder, bu tarz ağrılar dikkate alınmalı

zemuszemuszemuszemuszemuszemus sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çok sağolun kızlar a.s.
sevindim cnm defnenin yürümesine gözün aydın..
cnm yazdıklarını okudum Alalh yardımcın olsun,sevgisiz olmaz evlilik sende haklısın çok doğru söylüyorsun!umarım herşey istediğin gibi olur..
çok saağol cnm

yok cnm regl zamanım değildi..
cnm yaa bilmiyordum ben yağızın hastanede yattığını,yavrum benim çok geçmiş olsun,nazarmı değdi kuzuma benim!!İnşalalh bidaha yaşamaz o hastalığı güzelim,uçukla ilgili hiç iyi şeyler duymamıştım bende neyseki geçmiş..
çok öp onu yerime...senide öpüyorum
sevindim cnm Doruk paşamın iyi olmasına :))
şaşırdım bende kesilir diye bilyordum.!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…