sağol cnm valla bişey kalmadıÖzlemcım kolay gelsın cnm..
Bu arada 30.haftaya gelmıssın  az kalmıs tatlım
Nuran cnm gecmiş olsun neysekı gecmış şükür
Aysecım yenı okula gecmıssın cnm hayırlı olsun daha cok yenı zamanla alısırsın cnm benım
Sibelcım yağızada cok gecmıs olsun cnm
BURCUUU cnm hayırlı olsun kağanıma kardes geliyormus  tebrikler
Selam herkese,iyi akşamlar kızlar...
Dün size yazdıktan sonra iyice kötü oldum,başım öldürdü beni..anıl gelince balığı fırına verdi salata yaptı ben biraz dinlendim.
sonrada Dağhanı uyuttuk o spora gitti bende yattım ama battaniyeyle filan nasıl üşüyorum görseniz,ateşim çıkmış,iki ilaç aldım dün,neyse uyku iyi geldi dinlendim,Dağhan da uyanmadı babası gelene kadar..so gelincede çay yaptık biraz kendme geldim,bugün daha iyiyim ama göğsüm hala acıyor,bir iki güne geçmezse doktora gidicem..inşalalh önemli bişey değildir,,,
Bugünde evi kaldırdım süpürdüm sildim.toz aldım,şimdide dinleniyorum,dışarı çıkıcaktık ama bizimki uyuyor kaldık sanırım...
Kızlar selam,
Sabahtan kağanı dr a götürdüm kontrol için, dr iyi gözüküyor dedi, antibiyotiği tamamlayacakmışız ve 1 hafta başka bir öksürük şurubu yazdı onu kullanacakmışız,
Kendimde aç karınla gitmiştim tahliller için ama öğleden sonraya kaldığım için daha fazla aç duramadım, eve döndüm sabah yine gidicem...
Zeynep bebek için çok üzüldüm ama Allah sonunu benzetmesin inş arkadaşımın 21 aylık ölen bebeğinden bahsetmiştim ya size, onunda aynı kist karaciğerinde çıkmıştı, off çok üzgünüm ben ya... arkadaşlar o zamanda yazmıştım size ama bir kere daha hatırlatayım birşey çıkmaz ama lütfen çocuklarınızın iç organlarına ultrasonla baktırın, bir kaç dk sürüyor ve kesin sonuç erken teşhiş...
Allah yardımcıları olsun inş.
Kızlar bu arada çocuk dr u hamileyken istediğin kadar emzirebilirsin hiç problem yaatmaz dedi çok mutluyum kağan üzülmeyecekzemuszemus
özlemcim babana çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
dişler mahvediyor yavrularımızı hepsi çıksada kurtulsalar bizim stresimiz bebeğide etkiliyor canım az kalmış doğumuna dikkat et tatlım
QUOTE]
sağol cnm,işte ister istemez oluyoo bunlar cnm ya
neyseki kuzum bugün iyi üstümden yük kalktı valla
babmda takipte olacakmış bi süre kontrole gidip gelecek
inş bişeyi çıkmaz ya
kolay gelsin cnm
hadi git gez bakalım iyi gezmeler benim yerime de gez valla
ortama alışırsın cnm ya endişelenme sakın ilk günler hep böyledir ya
sonra anlamazsın bile zamanın nasıl geçtiğini dert etme sakın hayırlısı olsun cnm
hadi geçmiş olsun cnm
maşallah filiz boraya
ne güzel herşey yolundaymış
evet cnm herşey üst üste gelince patlama noktasına geldim sanırım
ben seni msn ye eklemiştim olması lazım sende de
olmazsa tekrar davet yollarım cnm
,
tahlillerini yaptırabilseymişsin iyi olurmuş burcu bi daha gtmezdin ne güzel
sağlık olsun boşver aç bırakma kızçeyi
içime öyle doğuyo valla bilmem artık
inş yeni ilaçda iyi gelir kağanıma
ne güzel emzirilmez diye biliyordum bende ama nedenini bilmiyorum hiç
Yorgunsun canim galiba, Bora Gülhan'in oglu, benimki Doruk.:kedi:
ohh ohhh mayıs kuzularına kardeşlerr gelmeye başladı
özlem bengi burcuuu haydınnn kızlarrrr yokmu artırannnn sıra kimde bakalım:teytey::teytey::teytey::teytey:
Ben sona kalirim sanirim, Dorugu krese vermeden katiyen düsünemem. Hem hamilelikten önce, biraz calismisligimda olsun istiyorum, devlet yardimi alabilmek icin...Yani daha 2 senem var kafadan...kaydirigubbakcemile3
Selam herkese,iyi akşamlar kızlar...
Dün size yazdıktan sonra iyice kötü oldum,başım öldürdü beni..anıl gelince balığı fırına verdi salata yaptı ben biraz dinlendim.
sonrada Dağhanı uyuttuk o spora gitti bende yattım ama battaniyeyle filan nasıl üşüyorum görseniz,ateşim çıkmış,iki ilaç aldım dün,neyse uyku iyi geldi dinlendim,Dağhan da uyanmadı babası gelene kadar..so gelincede çay yaptık biraz kendme geldim,bugün daha iyiyim ama göğsüm hala acıyor,bir iki güne geçmezse doktora gidicem..inşalalh önemli bişey değildir,,,
Bugünde evi kaldırdım süpürdüm sildim.toz aldım,şimdide dinleniyorum,dışarı çıkıcaktık ama bizimki uyuyor kaldık sanırım...
Canim mastit olmus olmayasin, bende mastit oldugumda seriliyordu resmen. Basimda agriyordu, vücudumda üsüyordu.
off kızlar bizim misairler yalan oldu gelmedilerrrr
o kadar da yemek yaptım beee
artık bir hafta yerizzzz
akşam üstü kızın sandığı gelecekmiş,bide oğlanın teyzesilgil falan da gelmişler şehir dışından kalablık oluruz eziyet vermeyelim demişler gelmediler
damat da zamanında aramadı sıpa o kadar uğraştım hee
neyse böreği komşulara dağıtırız ama yemekelr yenecek valla 3-5 gün banane hiç te bile yapmam
zeynep uyudu az önce ağlaya ağlaya kaltı kuzu
ağrı kesici vermemişim dişi ağrıdı yine
içmek istemedi zorla verdim daha çok ağladı üstüne üstlük kustu bide
yarım saat susmadı
yeni uyudu şimdi
1 ölçke dolveni suluğuna az su koyup karıştırdım içmez başka türlü inş böyle içer
Dondur böregini canim, ihtiyacin oldukca kullanirsin. Insan önceden haber verir ama gelemeyecegini...klava:
hayret yaa birsürü uğraştın!!yazık sana..off kızlar bizim misairler yalan oldu gelmedilerrrr
o kadar da yemek yaptım beee
artık bir hafta yerizzzz
akşam üstü kızın sandığı gelecekmiş,bide oğlanın teyzesilgil falan da gelmişler şehir dışından kalablık oluruz eziyet vermeyelim demişler gelmediler
damat da zamanında aramadı sıpa o kadar uğraştım hee
neyse böreği komşulara dağıtırız ama yemekelr yenecek valla 3-5 gün banane hiç te bile yapmam
zeynep uyudu az önce ağlaya ağlaya kaltı kuzu
ağrı kesici vermemişim dişi ağrıdı yine
içmek istemedi zorla verdim daha çok ağladı üstüne üstlük kustu bide
yarım saat susmadı
yeni uyudu şimdi
1 ölçke dolveni suluğuna az su koyup karıştırdım içmez başka türlü inş böyle içer
haklısın cnm gidicem inşallah...sağol cnm valla bişey kalmadı
sen naıslsın?zeynep nasıl?
geçmiş olsun ferdacım ,sakın ihal etme göğüs ağrını devam ederse git mutlaka
bişey yok dese dr.için rahat olur bari
Ben ic organlarina 2-3 aylikken falan baktirmistim canim, acaba yine mi baktirsam? Icim ürperdi yavrucaga, daha ne kadar kücük ve yasamla cebellesiyor. Bu dünyanin adaletine sasiyorum bazen...
Bazi yargilar bizi yaniltiyor canim, özellikle emzirme mevzusunda. Örnegin, sütün korur, hamile kalmazsin diyorlar pek cok kadina. Oysa, bal gibide kaliniyor korunmazsan. Sadece ihtimal biraz daha düsük oluyor, hormonlarin aktivite alani degistigi icin. Demek ki, hamilelikte emzirmeninde bir sakincasi yokmus.
valla bbilmiyorumki cnm aslında sen olmuştun dimi nasıl bişey bu?göğsüm öyle çok şiş değil ama!!Yorgunsun canim galiba, Bora Gülhan'in oglu, benimki Doruk.:kedi:
Ben sona kalirim sanirim, Dorugu krese vermeden katiyen düsünemem. Hem hamilelikten önce, biraz calismisligimda olsun istiyorum, devlet yardimi alabilmek icin...Yani daha 2 senem var kafadan...kaydirigubbakcemile3
Canim mastit olmus olmayasin, bende mastit oldugumda seriliyordu resmen. Basimda agriyordu, vücudumda üsüyordu.
Dondur böregini canim, ihtiyacin oldukca kullanirsin. Insan önceden haber verir ama gelemeyecegini...klava:
ayyy kızlar geçmişi okuyamıyorum ya kafam almıyor
bugün faceden bildiğiniz gibi evlilik yıldönümümüz
ben gezmedeydim bugün...
aksam kocam bi arakdaşının bebeğine puset bakmaya gidiyoruz dedi
kızdım h.içi olurmu hiç dedim
neyse saat 9 oldu bene gülhanı aradm..konuşuyoruz
ben pc den bahsediyorum gülhana benim pc kardeşimin pc
sürekli kavga ederdik.....
neyse bugün eşim bana yeni bir laptop almış
o arada gülhanla konuştuğumdan bişi diyemedim
önce teşekkür ettim..sonrada kızdım bu sıkışık zamanda ne gerek vardı dedi
neyse oda kırıldı sanırım...önce ben hesabımı kitabımı yaptım dedi..
sonrada beğenmedimi ondanmı böyle dedin dedi
hayır dedim kesinlile beğendim dedim...özür dilemdim çoktaaaaaaaaaa mutlu oldum yaawwwwwwwwww
güle güle kullan cnm tekrar tebrik ederim...
ayyy kızlar geçmişi okuyamıyorum ya kafam almıyor
bugün faceden bildiğiniz gibi evlilik yıldönümümüz
ben gezmedeydim bugün...
aksam kocam bi arakdaşının bebeğine puset bakmaya gidiyoruz dedi
kızdım h.içi olurmu hiç dedim
neyse saat 9 oldu bene gülhanı aradm..konuşuyoruz
ben pc den bahsediyorum gülhana benim pc kardeşimin pc
sürekli kavga ederdik.....
neyse bugün eşim bana yeni bir laptop almış
o arada gülhanla konuştuğumdan bişi diyemedim
önce teşekkür ettim..sonrada kızdım bu sıkışık zamanda ne gerek vardı dedi
neyse oda kırıldı sanırım...önce ben hesabımı kitabımı yaptım dedi..
sonrada beğenmedimi ondanmı böyle dedin dedi
hayır dedim kesinlile beğendim dedim...özür dilemdim çoktaaaaaaaaaa mutlu oldum yaawwwwwwwwww
hayret yaa birsürü uğraştın!!yazık sana..
haklısın cnm gidicem inşallah...
Ben ic organlarina 2-3 aylikken falan baktirmistim canim, acaba yine mi baktirsam? Icim ürperdi yavrucaga, daha ne kadar kücük ve yasamla cebellesiyor. Bu dünyanin adaletine sasiyorum bazen...
Bazi yargilar bizi yaniltiyor canim, özellikle emzirme mevzusunda. Örnegin, sütün korur, hamile kalmazsin diyorlar pek cok kadina. Oysa, bal gibide kaliniyor korunmazsan. Sadece ihtimal biraz daha düsük oluyor, hormonlarin aktivite alani degistigi icin. Demek ki, hamilelikte emzirmeninde bir sakincasi yokmus.
valla bbilmiyorumki cnm aslında sen olmuştun dimi nasıl bişey bu?göğsüm öyle çok şiş değil ama!!
güle güle kullan cnm tekrar tebrik ederim...
Gögsünün icinde agriyan bir kitle varsa, ates, halsizlik, titreme ve bas agrin varsa mastit olma ihtimalin yüksek canim.
cnm bi kaç gece zor olacak ama ömeri uyandırsada bi kaç gece fedakarlık et ve yanınıza alma,ağlasada kalsın ama bilsinki ağlasamda burda kalıcam belki o zaman alışırgünaydınlar kızlar sağolun...evet eşim ince düşünmüş kıvılcım
eskimisti diğer laptop ama çalışıyordu...gerçi onu tamir ettiriyor...
h.sonu bende güzel bi sofra kuracağım..hediye almıştım önceden..
ayyyy havalar berbat kızlar ben korkuyorum çocuklar nezle olacak diye
ben bile fenayım hapşırık tıksırık yani....
bugün işim çok evi süpüreceğim....yemek yapacağım..azcık ütüm var o arada alişle ömer var...
yürüyüşümü yapmam gerek dün diyet yapmadım yürüyüş yapmadım
ama vücudumun heryeri ağrıyo ..bi acayip...
asılllllllll sorum şu kızlar yaa çocuk gelişimi uzmanınada soracağım netten ama sizde bi akıl verin
ben alişle ömerin odasından onlar 4 aylıkken ayrıldım ikiside yatağında uyuyordu
eşimin sık seyhatte olmasından annemlerde aliş annemle ömer ise park yatakta uyuyor
alişin annemle yatması hem gece illa süte kalkması hemde annem yerde yatıyor rahat oluyor
neye evdede ikisini uyutup odasına koyuyoruz ....ama aliş her süt için kalktığında çığlık çılığa ağlıyor
ama öle bir seski ömeri uyandıracak......bizde hemen uyanmasın ömer diye alişi alıp yanımıza yatırıyoruz....ben o arada süt ısıtıp getiriyorum...aliş babası ile yatıyor yani....bu iş artık hergece aynı oldu .....aliş resmen gece gözünü açıyor birimiz yanınamıyız diye bakıyor...eşimde iyice yanımıza alıştı
en iyisi yatağını buraya getirelim sütü verince yatağına atalım yatsın hem ömeride rahatsız etmez dedi..
evet iyi fikir ama ben şimdi diyorumki ...hazır bizden ayrılar şimdi alışmasın iyice....artık büyüyor...biyerdende böyle gidere iyice bizle yatmaya alışcak diyorum....
akıl verin bana lütfen bi süre yatağını odamıza koyup tekrar kendi yatağında birini aramadan uyumasınımı sağlayalım...ama anne gidince tekrar annemle yatacak...bu sefer ömer yatsın diyeceğim
ama ya ömere alışırsa pöfffffffffffffffffffffffff
günaydın cnm..aşılar yapılmış,sorunsuz geçer inşallah..günaydın güzel anneler :))))))))))))))
birsencim tatlım güle güle kullan hediyeni :)yağmuru ben yanımızda hiç yatırmadım hep yatağında yattı duruyuda öyle ikiside yatağında yatıyor şimdiden nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum şuanda duru bizim odamızda park yatağında yatıyor yağmur kendi yatağında odasında kayınvalidem gidince duruyuda ablasının odasında yatıracağım
tülaycım canım nasılsın günaydın selin nasıl )
duruya da yağmurada dün aşı yaptırdık hem hepatit a hemde su çiçeği aşısı çok şükür ateşi falan çıkmadı ikisininde yağmurunkiler yapılmamış geçmiş tarihte okul öncesi yaptıralım dedim
bize gelince kayınvalidem bana çok yardımcı oluyor kızlar yemek temizlik falan altın bulmuş gibi oluyorum eve gidince bazen küçük çatışmalar yaşasakta Allah razı olsun valla bu konularda hakkını yiyemem
duru dün bana yapışık gezdi resmen saat 19:30 da çıktım işyerinden özlemiş beni kızlarım :)
güle güle kullan bırsencım eşin incelık etmıs ne ugrasıyoısun adamla ne guzel senı dusunmuşşş op koklaa al kalbını adamınzemuszemus
ferda mastıt olabılır sendekı agrının sebebı varmı gögsünde sertlık falan bugun de agrı olursa ıhmal etme bı gozuk doktora
başım agrıyo uykusuzum yorgunum fenalardayım dun aksam yemek yap yarına yemek hazırla duruya corba yap eşim kac gundur revanı ıstıyodu onu yap derken saat 12 olmus yattım hemen allahtan kuzum 9da uyudu dun gecede ıslerımı bıtırdım bendee
duru sureklı hareketlı uyurken dönüp duruyo ıkı gundurde aglıyo uyurken duduagını sarkıtıp sankı ruya goruyoda aglıyo sarılınca devam edıyo uykusuna gece bı çiş yapmıskı taa yataga gecmıs sasırdım sabah ıslaklıgı gorunce
bu cocuk benı cok degıstırdııı senağlamane guzel bısey annee olmakkk yahuuu:)
yarın cuma ne guzelll herkeze kolay gelsın opuyorum kuzularınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?