2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım bakımdaydı canım .Geçmiş olsun İlayda yada bu ateş çocukları mahvediyor.Canım arkadaşım gitti Trabzona yeni geldi bizden 2 ay büyük oğlu var bi uyudu uyumayan çocuk diyor hava serin olunca orda buraya göre çocuk çok rahat etmiş
Türkiz de öyle herşey ağlıyor deliricem bende bu ara huy değiştiriyolar bide anlatamadıkça gıcıkıyolar ondan

canım ya bu iş yeri mahvetti seni daha çok patronun insan gerçekten laf yemeyi kaldıramıyor üzülme diycem ama haklısın şöyle düşün kafanda bi takvim yap nasıl olsa şu kadar kaldı gibi kendini motive et sallama onlarıda kafanda yada yeni bi iş bak netleşince bırakıver otursunlar popolarının üstüne
sen boşver prenseslerin nasıl iyimi?Bu seni gülümsetmiştir işte

canım ya geçmiş olsun ikinizede bu dönemde çok hırçınlar çocuklar Türkizde vitrinin camını kırdı bardak görünce bilerek yere atıp kırıyor bu dönemde hırçınlar bizde sabırsız anltamıyorlar anlatamıyoruz inşallah çabuk atlatırız bu dönemi

canım valla geçniş olsun babanda inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.Bu iştahsızlık çok kötü benim başımda da var boğazı ağrırken Türkizde süt bile içmedi inşllah iyleşir hemen ve bolca takviye eder yemediklerini bu ilaçlar ve ücretleride beni öldürcek zaten iyice bunalmışsın doğumda yaklaşıyor aslında ondanda stresin vardır Allah sağlk sıhat versin canım biran önce toparlanın inşallah

sorma valla bu Bursalılar çok fenalar biz yapamadık böyle şeyler yapalım kahvaltı yı gerçi ben daha konuşmuycam dedim çünkü hiç bişeye katılamadım inşallah diyim Ayşe burda mesela şimdi cumartesi benim için çok zor görüşmek o gün görüşelim diyor toplanıp cuma görümcemler geliyor salıya kadar bendeler eşim davet etti ne içinse deli durumdayım zaten Pazara kadar normalde görüşemezdim Türkiz Kızıl oldu bulaşıcı bu hastalık geçirdik ama 10 gün diyor herkes bide geçer bi kuzuya diye korkarım sebep olmak istemem çok zor çünkü......

müjdeli haberle gelince demek inşallah Allah sağlıkla dünyaya gelmesine ve getirmeyi nasip etsin arkadaşına mutluluk var bugün yani

Türkiz gece 3 te yattı hala uyuyor uyandıracaktım sonra vazgeçtim geceye kadar uyutmayıp erken yatırmayı düşünüyorum bu uyku saatlerini düzenlemek lazım şimdi görümcemlerde geliyor kaynım falan yine curcuna ya 4 çocuk geçen sephamı kırdılar pc nin üstüne bastı kırılmadı Allahtan, oğlu önce geldiklerinde koltuklarımı tükenmez kalemle boyamıştı bide Türkizin odasının parkelerini şimdi korkuyorum artık bide bu gediklerinde Türkizin araba yatağı ses çıkarıyor onun kumandasını istedi bende bozuk dedim gerçekten geçen arkadaşın çocuğu attı bozulmuş sen git arabanın altında o ses kablosunu kopartmaya çalış oda çıkmış allahtan çok haşin çocuk napcam bilmiyorum

BEN GELDIM HERKEZ GITMISS
BIRSENCIM KOCANLA KAVGA ETMEDEN GEL KIS NEDEMEK BACIM VALLA KOCANIN SEHIRDISINDA OLDUGUNDA GEL YATILI MISAFIRIM OL NEDEMEK a.s.

selam herkese kac gündür bakamadım..

dün evdeydim ama pc acamadım defne yanımdaykende acmayacagım atık,
cok aglıyo hem ilgisiz kalıyo hemde birdefa eşim mama sandalyasinde otururken önüne koydu ve artık onunde istiyo..
dün hic acmadım daha sakındı,o uyurkende işlerim vardı onları hallettim,
şimdi uyuyor bende işlermi bitirdim yemek koydum ocaga..
akşam üstü arkadaşlar gelecek parka gidecez.
bide eger erken saatte gidebilirsem defnenin saclarını kestirecegim uclarından,
cok kıvırcuk hem biraz düzgün cıkar hemde cok terliyor yavrum habire kafasını kasıyo azcık rahat eder..
aslnda kısa saıcda kız cocuklarında sevmem ama mecburum..
facyede bakim
öptüm herkesi..

Son düzenleme:
nurtencım iyi düşünmüşsün cnm benımkınınde ıkı tutum sacı var oda enselerınde gecen kestık valla elı sureklı ensesındeydı makınenın sesınden korku makasla aldım uzlarından ama kuafore gıdıp ıkı tel sacımıza profesyonel yardım almamız sarttt yamuk kesmısım cunkukaydirigubbakcemile3

sınırler tepemde bız haftasonu gıdıyorus adapazarına düğüne ınsallah busefer duruyu hasta etmeden gelırım ayy hayır dıyemıyorum kocama hep bı bahane buluyoo çok ayıp olurmuss böyle gunlerde gıdılmesı gerekırmıs sankı ben bılmıyorumda bana ogretıyo gıbı papaz olmak uzere oldugumuzdan alttan alma aşamasındayım bakalım

agustosun ılk haftası valla alıcam duruyu sahılı olan bı yere gıdıcem telefonumuda kapıcam kımse ulasamasın dıye öff ya sıkıldım cokk

ben geldimmmmm bebişimizi gördümm kuzumm maşallah çok güzel bir bebek
arkadaşımın kimsesi yok eşi eksikleri almaya gitti annesi de evde diğer bebeğe bakıyor eşi gelene kadar ben durdum yanında çok güzel yaaa bende istiyorummmmmm

Ahsen uyuyooorr bende yemeğimi yedim dinleniyorum

gülşahhhh kız Ahsenle beni de götür bizimde çok ihtiyacımız varr tatileeee

nurtenccim haftaya sana gelicem sıkılıyorum ben evde oturmaya alışık değilimmm

ben yerı kesınlestıreyım senı ararım kalk gel dıye:))

çıkamadım bısey sorup kacayım balık corbası yapcam duruya bılen varmı tarıf???yazın sız ben evden okurum aksam

slmlar gülşahcığm ne güzel git adapazarına hem durunun hasta olmasını yolculuğa bağlama ya yarın öbürgün daha uzun yollara gideceksiniz......

oooo esen hanım sizi çok gezgin gördüm ....ben bi türlü alamadım sizi sanırım bundan sonrada çok zor olacak

senin evde oturduğun yok ki hatun gelelim:)))
gülşahcım balık çorbası yapmayalı uzun oldu ama ek gıdalarda vardı praya bak istersen sanırım şöyleydi
balığı haşlıyorsun ayrı bir kapta soğanı kavur içine patates ve havucu küçük küçük doğra içine haşladığın balığıda koy pişir

yinede sen bir bak ek gıdalaraa:)))

ne makinesi kız? kazıcakmıydın kafasını?? ya ben kazıtmammm biizmki görsen koyun postu gibi kıvırcık kıvırcık ayyy nee uzuyo ne toplanıyo hemde kafasına yapışıyo gidelimde kısaltsınlar azıcık sizde gidin nasıl kesiliirse yle uzar şekillli olur bari:)
amannn allahın izniyle bişicik olmaz ben sana diyim kendi tarafına gidince hasta oluyolar koca tarafına gidince bişicik olmuyo kuzulara :) ziillii bunlar zillliiii
tatil yaklaştıkca seni daha bi agrasif gordüm canımcım.. tatlinde gonlüne gore gecsin inş..

canım yeni bebek gormek insana iyi geliyo dimi? allah analı babbalı büyütsün inş. sanada en yakın zmanda bitane nasip etsin inş. canım gel valla azcık gezerükkzemuszemus

niye zor olsun be senden bişi bekleyenmi var? bize hoş sohpet olsun yeter :) sen sıkma canını nasıl olsa bi şekilde grüşüyoruz..

nurten cnm benimmm o sebepten değil ne demek bişiler yabancı değilsiniz her durumda yenir ama başka sebepler var sonra konuşuruz...

heyoo haftalar sonlar defne gün icinde 2.defa uyudu, uyudu ama ne zor oldu..

eşim gelip alacakmış defnede ozmana kadar uyanır ordada huysuzluk etmez iyi olur..

ayşecim naber? istanbuldasın dimi? hoşgeldin canım..

merhaba hatunlar! anam bu istanbul neymiş bööle ya?? biz köyden bozma bir ilçede görev yaptığımızdan çok hantallaşmışım:)) çok zor geldi yürümek bea:)) ayaklarım uyuştu resmen ayasofya, sultan ahmet, beyazıt, kapalı çarşı derken off anam off!!
cumartesi günü bakırköy tarafına gidecekmişiz. pazar varmış. oralara yakın biyerde öğleden sonra müsait olan hatunlarla görüşebiliriz. veya pazar günü derseniz, sanırım o da olabilir. gelebilecek olanlar veya başka yer önerisi olanlar yazsında,bizde gezi planımızı ona göre yapalım.
esencim, sen beylikdüzündeydin sanırım. özay çok uzak orası dedi,götürmeye niyeti yok sanırım:)) daha ortalarda biyerlerde buluşalım.
bu arada hülya,pınar,sibel hiç yok ortalarda. tuba, birsen,nurten,gülşah,ferda,tutkun,gülhan başka kim vardı istanbullu gacılardan? kimlerle tanışabilecem acaba??

Son düzenleme:
cerenciğim c.tesi öğleden sonra uygun olur cnm...bakırköy hele benim için balıklama olurrr ben sabahtan bahçelievlerde olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…