sanırım bakımdaydı canım .Geçmiş olsun İlayda yada bu ateş çocukları mahvediyor.Canım arkadaşım gitti Trabzona yeni geldi bizden 2 ay büyük oğlu var bi uyudu uyumayan çocuk diyor hava serin olunca orda buraya göre çocuk çok rahat etmişmerhaba güzel anneler ve bebişleri hepiniz iyiisnzdir umarım forum nedne kapalıydı acaba
salı günü dayımın kızının sözü vardı zeytinburnunda ama tam bi felaket oldu evden uzakta ilayda ateşlen ki hala çıkyo ateşi devamlı ağla meğer akşam gördüm dişi patlmış yavrumun ama ne çekiyoz bir bilseniz ve devamı var daha
tatile giden anneler bir sorum bebklerinz hava değişiminden etkilendimi aranızda karadednize giden varmı ben 10 15 gün sonra falan samsuna istiyom gitmeyi ama bu durumdan korkuyom hava değişiminden
hepinizi bebişleri çok öptüm fazla bakamıyom kızım hep ağlıyo hep ağlıyo
Türkiz de öyle herşey ağlıyor deliricem bende bu ara huy değiştiriyolar bide anlatamadıkça gıcıkıyolar ondan
canım ya bu iş yeri mahvetti seni daha çok patronun insan gerçekten laf yemeyi kaldıramıyor üzülme diycem ama haklısın şöyle düşün kafanda bi takvim yap nasıl olsa şu kadar kaldı gibi kendini motive et sallama onlarıda kafanda yada yeni bi iş bak netleşince bırakıver otursunlar popolarının üstünegünaydın herkese nasılsınız umarım herkes iyidir
dün yine işle ilgili stres yaşadım canım çok sıkkın biraz borcumuz var bitsin istifa edeceğim yerime gelende bu dengesiz patronu inşallah çileden çıkarır hiçbir işini unutmamama rağmen bana nefes aldırmıyor herkesin yanlışları için bile beni rencide ediyor hakkımı zerre kadar helal etmiyorum bu adama
sen boşver prenseslerin nasıl iyimi?Bu seni gülümsetmiştir işte
canım ya geçmiş olsun ikinizede bu dönemde çok hırçınlar çocuklar Türkizde vitrinin camını kırdı bardak görünce bilerek yere atıp kırıyor bu dönemde hırçınlar bizde sabırsız anltamıyorlar anlatamıyoruz inşallah çabuk atlatırız bu dönemiGÜNAYDIN KIZLAR benimde hiç keyfim yok böle sersem gibiyim çok şükür toplandım
ama alişim ateşlendi ..yazdımmı önce bilmiyorum ...boğaz enfekiyonu dedi...ama bence bağdemcikleri şiş biz karpuz yerken illa oda yiyecekmiş....soğuk soğuk olcağı buydu..neyse antibiyotik verdi....bide bağışklığı kuvettlensin diye vitamin vermiş...devamlı oluyor demiş annem...
bende mantar olmuşum canım hiç doktora gitmek istemiyor daha öncede olduğumda kullandığm bir ilacm vardı onu kullanıyorum....geçmezse giiderim artık....
ali ile ömer çok yaramaz oldular özelikle ömer ....sandalyeye çıkıyor oradan masanın üzerine çıkıyor
gözümün içine baka bakama herşeyi kırıyor döküyor..kızıyorum olmuyor cıs diyorum olmuyor ellerine vurdum olmuyor...ne olacak bilmiyorum o yaparken alide ekleniyor olaya...
alide çok kıskanc..ömere ne versek elinden alıyor evde 6 tane top var hepsi onun
allahtan ömer bu konuda sakin elinden alındı diye ağlamıyor ama şaşırdım kaldım....
artık çok yoruluyorum..ummadığım yerde ummadığm şeyler yapıyolar...
evimde eşyam yok diye tasalnıyordum valla iyikide yok...annemim yeryeri mahfettiler...annemde deliriyor
haklı olarak kızıyor....zaten rahqatsz...bu bağırışmalar beni geriyor...hayatım karma karışk......
hiç keyfim yok.....herne kadar istemesemde bir tatile ihtiacm var sanırımm
ilgin cnm sen ne kadar doğru olursan ol..sen ne kadar iş yaparsan yap
işhayatı böyle benimde çatıştğm bir konu vardı ...benim altımda bir elamana benle aynı haklar veriliyordu
ben müdürüme ben daha fazla ve daha iyi iş yapıyorum neden böyle oluyor dedim.
bana at çalşır eşşek yer dedi....o günden sonra anladmki..sen ne kadar iş yaparsan taktir yerine
daha fazla iş yükleniyor.........o yüzden ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin
sende borcun bitince çıkarsın cnm başka yere girersin...daha fazla sinirlerni yıpratıpda kendini üzme derim
canım valla geçniş olsun babanda inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.Bu iştahsızlık çok kötü benim başımda da var boğazı ağrırken Türkizde süt bile içmedi inşllah iyleşir hemen ve bolca takviye eder yemediklerini bu ilaçlar ve ücretleride beni öldürcek zaten iyice bunalmışsın doğumda yaklaşıyor aslında ondanda stresin vardır Allah sağlk sıhat versin canım biran önce toparlanın inşallahslm kızlar naıslsınız?
kaç gündür giriyorum okuyup kaçıyorum yorum yazmak gelmedi içimden
bugün çokk mutluyummmm zeynebim bir haftadır aç nerdeyse suyla yaşıyordu yavrum
2 kez dr.a götürdük bişey olmaz iğne ve serum vermeyelim dediler
bugün ilk defa mama istedi önceki içtiği kadar da içti maşallah yavruma
kocişle atıştık biraz akşam sinir oldum konuşmuyorum
ama mecbur konuşucam yine off
dün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmıştım antibiyotik mantar için
kadın soyadımı yanlış yazmış off 30 tl imiş ucuz olsa alacaktım valla
bide bugün yarın kontrole gitmek lazım dr.a ama az burnu sürtsün
babam hala hasta ya akşam yine fenalaşmış ne oldu bu adama birden böyle anlamadım gitti
aklım hep orda
gidemiyorum da sık sık uzak olunca
her gün göresim geliyo bana söylemiyorlarda ne olduğunu çatlıycam sıkıntıdan
kuzu uyurken azcık bende yatam yanına
gece rahat uyuyamıyorum çok sıcak oluyor bide kociş camları açtırmıyo deliriyorum sıcaktan
sorma valla bu Bursalılar çok fenalar biz yapamadık böyle şeyler yapalım kahvaltı yı gerçi ben daha konuşmuycam dedim çünkü hiç bişeye katılamadım inşallah diyim Ayşe burda mesela şimdi cumartesi benim için çok zor görüşmek o gün görüşelim diyor toplanıp cuma görümcemler geliyor salıya kadar bendeler eşim davet etti ne içinse deli durumdayım zaten Pazara kadar normalde görüşemezdim Türkiz Kızıl oldu bulaşıcı bu hastalık geçirdik ama 10 gün diyor herkes bide geçer bi kuzuya diye korkarım sebep olmak istemem çok zor çünkü......nıhayet forum eskı halıne dönmüş
bırsen kremın ınsallah bı işe yararda doktora gıtmeye gerek kalmaz alıye omerıde takmamaya calıs hem ıkızler bırı dıgerınden gorup başlar yaramazlıga bıde erkek cocugu daha yaramaz oluyo bı kac gun bıle olsa kacamak yap bacım bıyerlereee kafan dagılsın
banu patronunuda dıyecek bısey yok elaltından baska bı iş ayarlamaya calıs bence boyle yıpranacagınaa
sımdı face baktımda bu bursalı hatunlar ınsanı catlatıyolar valla sımdıde cıgkofte partısı yapılmıs valla cok üşüngecız ıstanbullu hatunlarr eşli kımse yanaşmıyo bulusmaya ama bı pazar gunu toplanıp bogaza karsı bı kahvaltı yapabılırıs ıstersenız bursalılarda gelır ben mısaıfr ederım evıme sıgıdıgımız kadar kişiyi bayramdan sonraya ayarlamaya calısalımm hadııı
müjdeli haberle gelince demek inşallah Allah sağlıkla dünyaya gelmesine ve getirmeyi nasip etsin arkadaşına mutluluk var bugün yaniselam kızlarrr
birsen ve alişime gecmiş olsuna.s.
banucum işyeri huzursuzluğu kötü canım bence sen iş bak el altından çalışkansın eminim bulursun daha iyisinia.s.
özlemcim sen nasılsın canım
gülşah bence de buluşalım yaaa iyi olurrra.s.
benim arkadaş doğum yapıcak ben oraya gidicem şimdi Ahsenin babannesi gelicek bakmaya görüşürüz