2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar Kızlar,

Bakayım diye girdim ama mesajlar uçmuş.Filizcim bende göremiyorum nolduki acaba?

bende göremiyorum son mesajları
resimleri yükledim faceye kızlar binbir zorlukla:)))
temizliğimi de yaptım ama bittim valla o kadar yoruldum ki yemek yemeye bile halim kalmadı.
salonumun koltuklarını bile sildim zemuszemus
şimdi biraz dinlenme zamanı yemek yiyip kahve keyfi yapıcam
Ahsen gelmeden içeyim yoksa o da istiyor zillii

slm hatunlar...
yanıyor ortalıkk yaaa gazeli gunde 2 defa yıkamama ragmen cocuk isilik oluyor..tenide beyaz daha cok etkiliyor (

kız esen 10 tane resim yükledin etmediğin laf kalmadı hee :))))

hem mercimeği yolla bana biz karşılıklı içeriz kahveleri

oyy benimde birazdan kuaförüm eve gelicek saçıma röfle yapacak inş güzel olurda rengini begenirim ya :S

sibelcim filiz mrb kızlar...
yagızın fotoları fena karizma hee yakacak bu cocuk ortalığı maşAllah...

Son mesajlar neden silinmis ki? Yoksa sadece ben mi göremiyorum?
evet canım silinmiş

Merhabalar Kızlar,

Bakayım diye girdim ama mesajlar uçmuş.Filizcim bende göremiyorum nolduki acaba?
site bakımdamış

hadi bitmiş işlerin canım
bende kendime kısır yaptım eltimler gelecekler hala bi haber yok gelceklermi gelmiyceklermi kaçta gelcekler ne düşüncesiz insanlar ya

gerçekten sıcak bende banyoyu silerken Türkiz sırt üstü düştü kafayıda vurdu ya Allahtan bişey olmadı.balkonu yıkarkende suların içine atladı sonra yıkadım onu sen çık balkona kurumayan yerdeki sulu yere otur bugün 4 posta giyindik
eeeeeeeeeeew3333w
3swwww

Selam Kızlar,,

Gecmıs mesajların hepsı ucmus.Umarım ıyıdır herkes.Bora nın uyanmasını beklıyorum.Ilk defa taze fasulye yedırıcem bakalım sever ınsallah.Öptum hepınızı.

Esra görmedım canım ılac ısmını.Bı zahmet tekrar atsana.Gercı su an cok azaldı genelde sabahları oluyor sonra gıdıyor.Ama evde bulunsun yınede.

kızlar ne olmuş siteye???

annemdeyim defnenin saclarını kestirdik ama az kesti annem birazdaha kesecem diyor iyice kısalsın herkes erkek sandı gelirken defneyi :)

canlar esen bi arkadaşıyla bana carşamba kahvaltıyageliyor gelebilen varsa buyursun beklerim...

kızlar burcu bize en başta bana çok darılmış ogun yazdıgım bi kaç kelime onu kırmış halbuki hiç bir kötü niyetle yazılmış kelimeler degildi akşam faceden benle dalga geçtin falan yazınca acayip üzüldüm! bugünde 2defa aradım açmadı dün gece defalarca özür diledim asla böyle bi niyetle kimse sana yaklaşamaz dedim..
ama ben herkesin derdi oluca özenle bişiler yazıyorum bana gelince kimse yazmamış çok zor durumdaydım diyor.. ve hala sorunlarıo devam ediyormuş kaan çok az arada emziriyormuş geceleri ağlayınca süt veriyormuş ama işçmiyor sürekli ağlıyormuş arada memeyi verince ayaklarını vuruyormuş sevinçten.. böle yazınca gözlerim doldu çok hassas ve zor bi dönem geçiriyor çok ama çok üzgünüm keşke elimden bişi gelse
aslında bahsetmek yada bahsetmemek konusunda kararsız kaldım ama dün geceden buyana içim içimi yiyor cok üzgün ve keyifsizim..

Selamlar Kizlar,

Gercekten ucmus mesajlar ya, umarim önemli birsey kacirmadim, takintim var benim, herhangibi birseyimi kaybedince ya da ne bileyim böyle sira bozulunca falan keyfim kaciyor. Her neyse elden birsey gelmez.

Sibel'cigim, resimlerini gördüm face'den Yagiz'in. Ne kadar büyümüs, nasil güzel bakiyor, nasil tatli öyle. Masallah annesi, ay parcasi sanki...

Nurten'cigim, ben Burcu'nun neden küstügünü anlamadim pek, mesajlarida okudugum kadariyla, herhangibi bir dalga gecme durumu da sezmedim. Kendi adima, ben o ara online olmustum, durumu okudum ve tam yanit yazacaktim, Doruk uyandi. Disten dolayida huysuz bu aralar, gelene kadar kimse kalmamisti ve yanit verdim online oldugunda okur diye. Üzüldüm simdi, umarim yeniden gelirde sorunlarimizi paylasarak cözeriz. Sanmiyorum ki, burada kimse kimsenin sorunlarina duyarsiz olsun, bazen bir animiz bir digerine uymayabilir ya da ortak frekanslarda bulusamayabiliriz, normal bu bence...

Gülhan'cigim, umarim afiyetle yedi Bora taze fasülyeyi. Ben bir kere denedim, Doruk sevdi. Ama agzinda cignemek istemedi, rondodan hafif pütürlü kalacak sekilde gecirdim ben.

Off, off gecmis olsun kuzuma. Doruk tüm gün havuzundan cikmiyor, yine de kesmiyor. Türkiye'de ne yapacagiz, düsünemiyorum bile, kabus gibi gecmesinde 3 haftamiz.
Ayrica, yeni saclarinla afilli fotograflarinida koyarsin artik canim.opuyorumnanaktan

burcunun durumu ciddeen zor o gün bişiler yazdık ama sanırım okumadı burcu Allah yardımcısı olsun ama ben yine de yavaş yavaş sütten kesilmesinin zor olduğunu düşünüyorum çok zor yaaa pofffffffffff

kimsecikler yok benim misafirler gelmedi daha doğrusu bekar kaynıma gitmişler belki geliriz demişler eşimede süper oldu benim için
Türkizin Koreden KIyafeti gelmiş eşimde davet etmiş getiren arkadaşını haftaya gelcekler bize çekerim fotolaRINI görürsünüz bakalım ne renk nasıl istediğim gibimi benim favorim lacivert beyazdı

ya nereye gitmiş mesajlarmız?? (
bugün istanbulda son günümüz kızlar. şile veya kadıköy'e gidecez. dayım arabasını bize bırakıp gitti işe. karar veremedik bizde.
tuba çok istedim seninle de görüşmeyi ama kısmet olmadı, dün çıkmadık evden. kaç gündür çok yorulmuşuz. bugün de dediğim gibi planlar. aslında ben ikea'ya da gitmek çok istiyorum. son gün,hatlar karıştı:))
burcu için herkes bişeyler yazdı okuyunca ama nedense silinmiş mesajlar. okuyamayacak ve bize daha çok darılacak canım,seni seviyoruz ve bizde üzülüyoruz senin için. Allah yardımcın olsun.

Günaydınlar Kızlar olumunekankayizsmile

Saol Hülya'cım opuyorumnanaktan

Allah allah bende tam yazılanları hatırlamıyorum ama,neden kırıldı bu kadar hepimizin zaman zaman yazdıkları atlanabiliyor.Günün karmaşasından gözden kaçabiliyor.Burcucum kimsede bir art niyet veya yanlış bir tepki olduğunu düşünmüyorum nolur kırılma.Doğal olarak çok hassassın canım belki ondandır.Facedesin ama buraya gelmiyorsun seni aramızda görmek istiyoruz.

Teşekkür ederiz Filiz'cim opuyorumnanaktan

Güle güle giysin merak ettim şimdi resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

gunaydın kızlarrrrr

sımdı nurtenın yazısını gordumde gecmısı okuyamadım ben konuyu cok bılmıyorum o yuzden ne yazıldıgından da haberım yok ama nurtenın asla burdakı hıckımseye art nıyetlı,kıracak gıbı konuşacagını düşünmüyorum

burcum zor bı donem gecırıyosun ve en kotusu bu donemı esınle paylasamıyosun benım sana nacızade onerım kaanı bırak ananesının yanına gıt eşinin yanında 1 hafta kal sen uzaklasmadıkca kaan memeyı bırakmaz...bıraz ayrı kalmak sanada kaanada ıyı gelır o ara kaanda normal sute alısmıs olurr.kaan agladıkca senın meme vermemek gıbı bı sansın olmaz anayız yuregımız kaldırmaz bunu.. en ıyısı uzaklasmak brbırınızden

sansına hep kotu doktorlara denk gelıp karamsar seyler duyuyosun oda yıpratıyor senı
dedıgım gıbı gecmıste ne konusuldu da sen darıldın bılmıyorum ama bılıyosun burda artık dost olduk ve her sorunumuzu bırlıkte paylasıyorus kımımız benım gıbı hergun burda,kımı de vaktı olunca ama gonuller hep bırr canım senı cok sevıyorum kendı adımaa kaanıda bı okadar..kendını kotu hıssettıgınde cagrı at bana veya hep dıyorum sana cık gel dıyee umutsuz olma ...
karnında cok guzel bı umudun varr cunkuu
opuyorumnanaktan

aysee bende gorusemedım senınle bı nasıp olmadı ınsallah bıdahakı geldıgınde canım:çok üzgünüm:

resımler cok hoş

buarada kıs hulya röflemı yaptıracan sen dun yazamadım fırsat olupta bacım once alıstıra alıstıra donseydın bırden gözün alışmaz begenmezsın

bırsen saclar yakısmıs bacım sac rengın sarıya cok yatkın bı ıkı tane sarı mec attır saclarının arasınaa bencee

kelın ılacı olsa basına surermısss benımde saclarıma bı cekı duzen vermem lazım sonbaharda kızıla donucem ınsallah kızlık sac rengımee aayy bıraz iş yapayım gelırım yınee byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…