evet canım silinmişSon mesajlar neden silinmis ki? Yoksa sadece ben mi göremiyorum?
site bakımdamışMerhabalar Kızlar,
Bakayım diye girdim ama mesajlar uçmuş.Filizcim bende göremiyorum nolduki acaba?
hadi bitmiş işlerin canımbende göremiyorum son mesajları
resimleri yükledim faceye kızlar binbir zorlukla:)))
temizliğimi de yaptım ama bittim valla o kadar yoruldum ki yemek yemeye bile halim kalmadı.
salonumun koltuklarını bile sildim zemuszemus
şimdi biraz dinlenme zamanı yemek yiyip kahve keyfi yapıcam
Ahsen gelmeden içeyim yoksa o da istiyor zillii
gerçekten sıcak bende banyoyu silerken Türkiz sırt üstü düştü kafayıda vurdu ya Allahtan bişey olmadı.balkonu yıkarkende suların içine atladı sonra yıkadım onu sen çık balkona kurumayan yerdeki sulu yere otur bugün 4 posta giyindikslm hatunlar...
yanıyor ortalıkk yaaa gazeli gunde 2 defa yıkamama ragmen cocuk isilik oluyor..tenide beyaz daha cok etkiliyor(
kız esen 10 tane resim yükledin etmediğin laf kalmadı hee :))))
hem mercimeği yolla bana biz karşılıklı içeriz kahveleri
oyy benimde birazdan kuaförüm eve gelicek saçıma röfle yapacak inş güzel olurda rengini begenirim ya :S
sibelcim filiz mrb kızlar...
yagızın fotoları fena karizma hee yakacak bu cocuk ortalığı maşAllah...
slm hatunlar...
yanıyor ortalıkk yaaa gazeli gunde 2 defa yıkamama ragmen cocuk isilik oluyor..tenide beyaz daha cok etkiliyor(
oyy benimde birazdan kuaförüm eve gelicek saçıma röfle yapacak inş güzel olurda rengini begenirim ya :S
slm hatunlar...
kızlar burcu bize en başta bana çok darılmış ogun yazdıgım bi kaç kelime onu kırmış halbuki hiç bir kötü niyetle yazılmış kelimeler degildi akşam faceden benle dalga geçtin falan yazınca acayip üzüldüm! bugünde 2defa aradım açmadıdün gece defalarca özür diledim asla böyle bi niyetle kimse sana yaklaşamaz dedim..
ama ben herkesin derdi oluca özenle bişiler yazıyorum bana gelince kimse yazmamış çok zor durumdaydım diyor.. ve hala sorunlarıo devam ediyormuş kaan çok az arada emziriyormuş geceleri ağlayınca süt veriyormuş ama işçmiyor sürekli ağlıyormuş arada memeyi verince ayaklarını vuruyormuş sevinçten.. böle yazınca gözlerim doldu çok hassas ve zor bi dönem geçiriyor çok ama çok üzgünüm keşke elimden bişi gelse
aslında bahsetmek yada bahsetmemek konusunda kararsız kaldım ama dün geceden buyana içim içimi yiyor cok üzgün ve keyifsizim..
Selamlar Kizlar,
Gercekten ucmus mesajlar ya, umarim önemli birsey kacirmadim, takintim var benim, herhangibi birseyimi kaybedince ya da ne bileyim böyle sira bozulunca falan keyfim kaciyor. Her neyse elden birsey gelmez.
Sibel'cigim, resimlerini gördüm face'den Yagiz'in. Ne kadar büyümüs, nasil güzel bakiyor, nasil tatli öyle. Masallah annesi, ay parcasi sanki...
Nurten'cigim, ben Burcu'nun neden küstügünü anlamadim pek, mesajlarida okudugum kadariyla, herhangibi bir dalga gecme durumu da sezmedim. Kendi adima, ben o ara online olmustum, durumu okudum ve tam yanit yazacaktim, Doruk uyandi. Disten dolayida huysuz bu aralar, gelene kadar kimse kalmamisti ve yanit verdim online oldugunda okur diye. Üzüldüm simdi, umarim yeniden gelirde sorunlarimizi paylasarak cözeriz. Sanmiyorum ki, burada kimse kimsenin sorunlarina duyarsiz olsun, bazen bir animiz bir digerine uymayabilir ya da ortak frekanslarda bulusamayabiliriz, normal bu bence...
Gülhan'cigim, umarim afiyetle yedi Bora taze fasülyeyi. Ben bir kere denedim, Doruk sevdi. Ama agzinda cignemek istemedi, rondodan hafif pütürlü kalacak sekilde gecirdim ben.
kimsecikler yok benim misafirler gelmedi daha doğrusu bekar kaynıma gitmişler belki geliriz demişler eşimede süper oldu benim için
Türkizin Koreden KIyafeti gelmiş eşimde davet etmiş getiren arkadaşını haftaya gelcekler bize çekerim fotolaRINI görürsünüz bakalım ne renk nasıl istediğim gibimi benim favorim lacivert beyazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?