2009 Mayıs Anneleri

ohh hafta sonu yine geldi yarın ve pazar sınavım var kızlar şans dileyin bana:))))))))

gunaydın ıyı sanslar ilgincim baya zor oluyor acıkogretım sınavları allah yardımcın olsun

benımde bugun işteki son günümhihoyyyt 35.haftada bırakıyorum bırazda evde dınleneyımçalışan arkadaslaraa allah kolaylık versın

sağolun kızla inşalallah iyi geçer bigudicim bende 35 haftamda bırakacağım biraz kendime zaman ayıracağım:)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay kızlar sormayın işyerinde sistemi kapatmışlardı dün internette çoğu siteye giremiyordum.kk yada girmiyordu. çok şükür bugün açtılar.
benim bu gün son iş günüm :lepi:
sizler nasılsınız herkes iyi umarım.çok özledim sizlerisırnaşık şey

canım günaydın nasılsın tatlım ohhhh darısı bana şekercimmmmmm:1hug:a.s.

ilgin, bigudi, cherry nasılsınız kızlar

ilgincim inşallah iyi geçer sınavın. çalıştın mı bari iyice?

canım günaydın nasılsın tatlım ohhhh darısı bana şekercimmmmmm:1hug:a.s.

inşallah canım darısı tüm mayıs annelerine valla. acaip sevinçliyim bugün içim içime sığmıyor.yarın evdeyim. şöyle güzel bir kahvaltı yapacam.hergün koştur koştur işe gelmekten bıkmıştım.

ilgin, bigudi, cherry nasılsınız kızlar

ilgincim inşallah iyi geçer sınavın. çalıştın mı bari iyice?

iiyiyim canım bıraz uykum var ama herkez uykusuzluktan kırılıyo bende uykumu alamamaktan
hafta sonu mısafırım cok bıde nişanı var eşimin bı akrabasının baya yogun gecıcek pzt de doktor kontrolu sonra hep evdeyım bılıyorum cok sıkılıcam ama çalışmakta zor oluyo ya bol bol yazısırıs artık evden muhabbete devam:sm_cool:

ohh keyif yap tatlım benim:))) bebişinle güzelce dinlenirsin artık

sınava çalıştım canım :1hug:

günaydınlaaarrrrrhihoyyyt

oohhh çok şükür bugün cuma kızlarkaydirigubbakcemile2
ben bu hafta o kadar yoğundum ki, her gün eve gidince yığılıp kaldım resmen...
ay canm çok zor çalışmak koca göbüşlerle:1no2: ne zaman ayrılıyorsun izne?
ohh hafta sonu yine geldi yarın ve pazar sınavım var kızlar şans dileyin bana:))))))))
bol şans ilgincim. alnının akıyla çıkarsın inşallah!

günaydın canım! pek bir neşelisin bugünhihoyyyt ne güzel son iş gününde olmak demi? evde net var mı senin?

ay bende yaa! maşallah güzel uyuyorum,ve uykuya doyamıyorummirmirmirmir bugün 9'da kalktım mecburen,temizlik yapmam lazım diye. ama zoorla çıktım yataktan! yok canım,sıkılmazsın. bende sıkılırım diyordum. 2 hafta oldu izne ayrılalı. ama sıkılmaya hiç fırsatım olmadıa.s hatta eskiden kk'ya da daha çok giriyordum, şimdi ona bile vaktim olmuyor o kadar:1shok: ev hanımlığı da zormuş bee! ama olsun tam bana göre:roflol:

akşama annemler gelicek:sm_cool: babam,kardeşm ve babaannem evimi ilk defa göreceklersırnaşık şey bende biraz temizlik filan yapayım. anneciğim şaşırmasın bu pis ev benim kızımın mı diyekaydirigubbakcemile3

canlar uyku sorunu sanırım hepimizde var. aslında ben uyuyorum ama geceleri tuvalete kalkıyorum sürekli. karnım taş gibi oluyor.yoksa bende saatlerce uyuyorum.

kızlar işte benim evde net yok. bilgisayar varda. artık annemgil çok yakın. onlara gidip girerim ama aürekli yazışamam sanırım. bu iş gıcık oldu işte.

cerencim annengil nerdeki ilk defa görücekler evini ?
sen kaç yıllık evlisin canım hiç gelmedilermi sana?

kızlar günaydın.banucum başarılar sana inşallah geçersin sınavları.biliim aöf biraz daha zordur ama geçersin merak etme ben kalmadan geçmiştim hepsini))) ceren canım son günün iyice dinlen artık evde oğluşunla..

sağolun tülaycım cerencim durum bana şans getirir:)))))))))))))))))))))

tülay nasılsın canım bebiş nasıl

banu teyzesi kızım iyi işe geldiğimizi anlıyor kıpır kıpır beni yalnız bırakmıyor:)) yarın doktorumuza gidicez inş.herşey yolundadır..
bakalım büyümüşmü teyzesi:)) durum nasıl iyimi? yağmuruda unutmayalaım...

cerencim annengil nerdeki ilk defa görücekler evini ?
sen kaç yıllık evlisin canım hiç gelmedilermi sana?

ben 2,5 yıllık evliyim. ilk 1 yılım diyarbakır'da geçti. oraya gelmişlerdi. sonra tayinimiz maraş'a çıktı. 1,5 yıldır burdayız. buraya da annem ve 2 kardeşim geldi. ama babam,kız kardeşim ve babaannem ilk defa gelicekler canım.:1hug:

canım ikiside iyi fıstıkların durumda maşallah beni hiç yanlız bırakmıyor tatlım :))) bende çarşamba gideceğim hayırlısıyla

hoşgeldin tülaycım. evet artık bol bol dinlenicem inşallah..darısı size..

sağolun tülaycım cerencim durum bana şans getirir:)))))))))))))))))))))

tülay nasılsın canım bebiş nasıl

getirir annesi getirmezmi hiç..sen sınava giderken konuş onunla.bak nasıl geçicek sınavın.

ayy hadi bakalım hayırlı haberler getir annesi bize...

hımm anladım canım. o zaman allah kavuştursun sizleri valla zor..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…