merhaba arkadaşlar,
oğlumla yarışmaya katıldık resmimize puan verirmisniz
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
özlem mara oğlum arda kerem mara
üyelik istiyor ama adsoyad tel mail yeterli
teşekürler
kızlar ya bir şey sorcam doğum yapanları falan okuyordum sezeryan olursa epidural mi yok sa genel anestezimi daha iyi herkes epidural diyor fakat doktor ve anestezi uzmanı çok önemli diyorlar
canım ben doktoruma sordum keısnlıkle epıdural dedı genelde uyanırken agrı acı hıssedılır ama epıdural o gun boyunca cıkarılmadıgı ıcın agrın olmaz dedı agrın oldugu anda serumda dugmesı var basınca agrını anında keser dedı aslında ben genel ıstıyordum cok heyecanlarınırım dıye
bır yandanda dusununce epıduralde herşeyı hatırlıyorsun dogum herzaman yasanmazkı hatırlamakda bebgı ılk gormekde cok guzel bence
Esencim bozma moralini alırsın intikamını onun doğumgününde sende birtek kutlarsın okadar :teselli:
esencim doğum günün kutlu olsun cnm..
QUOTE=esen81;6056067]selam şekerler bugün çok kızdım eşime
bugün benim doğumgünüm sabah kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı anneme gittim akşam balığa gittik (zaten herhafta gideriz )sonra beni gezdirirdiye düşündüm ama maç izlemeye gitti çok kırıldımm
hoşgeldin canım Allah sağlıklı doğumlar versin
canım nasılsın bebişte iyi sanırım canım bende geceleri uyumaya başladım çok seviniyorum düzene girdim az kaldı sabır tatlım
sende hoşgeldin.Valla bende hazırlamadım üşeniyorum galiba.
canım ikiz olduğ için fazla almıyorlardır.Allah sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin.Benim kardeşimde diyorum hep 2250 doğmuş küvezde yokmuş şimdi 1.90 lık.Allah sağlık versin.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNa.s.sıkma canını bazen düşünemiyorlar işte.
kız nerdesin sen valla artık 3 kişi paylaşıyoruz pc yi gündüz bende gece onlarda genelde.Yağızımızda büyümüş annesi maşallah diyelim
canım Allah sağlıklı doğum lar versin ay çok heyecanlı az kaldı artık
canım simit kuru pasta yapar yeme bu ara sanırım kullandıkları bişeyden inşallah geçer.
kaçak pınar nasılsın bende dün gezdim sonra yemek yedik eşimle iyi oldu valla.
uykucu bunlar bebek doğunca görcem sizleri.
ilgin marliyn naber kızlar
doğum günün kutlu olsun arkadaşım,Allahım sana bebeğinle,eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar nasip etsin...
Günaydın canım. Valla ya eşim aramasa hala uyuyor olucaktım bende kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım aramıza hoşgeldin. Bebişin hayırlı uğurlu olsun a.s.
Ağrılar hepimizde var canım. Ben bugün 34+6 oldum ve ayaktayken anlamıyorum ama yatınca acısı fena çıkıyor :bbo:
Valla dün fena kaçaktım bacım. Tüm gün dışarıdaydım. Akşam eve gelince acısı çıktı. Kesin sokaklarda doğurucam ben kaydirigubbakcemile3
Ohhh havayı güzel buldunuz tabi gezdiniz eşinle. Ne güzel canım a.s.
Esen'cim doğum gününmüş şimdi gördüm canım. Nice senelere olsun inşallah bebişinle birlikte. Boşver eşini de bazen böyle küt olabiliyolarklava:
ne tür bi akintin var canim?? bugunlerde bende artti..gene su gibi..ama önceden gelen su gibi degil..sarimsi bişi..doktor fitil vermişti..kullandigimda gecti..ama fitil bitince gene basladi..bakalim haftaya gidince sorcam doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?