2009 Mayıs Anneleri

marliyncim saol canim..iyi olurdu bi cd olsaydi ya..tosuncuklara izletirdik sonradan..bakalim belki baska bi yer buluruz

cerencim nane limon mideni daha fena yapmasin..ishal için yogurt,haslanmiş patates,muz ye..mide yanmasi için ben rennie kullaniyorum..hemen kesiyor..sütte iyi..ama bir süre sonra gene basliyor sütte..rennie cok iyi geldi bana..

tubişcim zaten 32 den sonra net görüntü vermiyormuş ya bende sonra vazgeçtim çünkü ayrıntılıda çok karnıma bastırdı ya iki gün ağrısını çektim dedim gerek yok çocuğada kendimede eziyet edicem

kızlar ya bir şey sorcam doğum yapanları falan okuyordum sezeryan olursa epidural mi yok sa genel anestezimi daha iyi herkes epidural diyor fakat doktor ve anestezi uzmanı çok önemli diyorlar

benım mıde yanmam ve refluden kusma olayım son zamanlar hat safhadaydı doktorum bana bır ılac yazdı hamılelıkde kullanılır merak etme dedı onu kullanmaya başladıgımdan berı eskıden daha ıyıyım eskıden derken hamılelık oncesınden cunku ben eskıden tursu ve acı yıyemezdım sımdı yıyorum

merhaba arkadaşlar,
oğlumla yarışmaya katıldık resmimize puan verirmisniz
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
özlem mara oğlum arda kerem mara
üyelik istiyor ama adsoyad tel mail yeterli
teşekürler

Kızlar aynı yarışmada ben de varım eğer Özleme oy vermek için üye olduysanız bana da verirseniz sevinirim ERGENEKON diye aratınca çıkıyor.
Şimdiden çok teşekkürler

kızlar ya bir şey sorcam doğum yapanları falan okuyordum sezeryan olursa epidural mi yok sa genel anestezimi daha iyi herkes epidural diyor fakat doktor ve anestezi uzmanı çok önemli diyorlar

canım ben doktoruma sordum keısnlıkle epıdural dedı genelde uyanırken agrı acı hıssedılır ama epıdural o gun boyunca cıkarılmadıgı ıcın agrın olmaz dedı agrın oldugu anda serumda dugmesı var basınca agrını anında keser dedı aslında ben genel ıstıyordum cok heyecanlarınırım dıye
bır yandanda dusununce epıduralde herşeyı hatırlıyorsun dogum herzaman yasanmazkı hatırlamakda bebgı ılk gormekde cok guzel bence

öle seherim bende epidural olsun isterim sezeryan olucaksa tüm bu söylediklerin ve ben uyanamamaktan çok korkuyorum genel anestezide uyanık olursam sanki herşey daha bir kontrol altında olcakmış gibi geliyor bide epiduralde ağrı fazla olmuyormuş ama genel anestezide uyanınca baya bir acı çekiliyormuş

kızlar sağolun. ama bende mide yanması yok şu anda. midem ekşiyor sadece. afedersiniz, geğirince ekşi ekşi tad geliyor ağzıma. ve çok rahatsız oluyorum. dün mide yanması diye nerdeyse bir şişe rennie bitirdim ama bugün farkettim,yanma değil işte. ramazanda sahurda yumurta yeyip uyuyunca sabah kalktığımda olurdu. aynı öyle bişey. bugün kustum,sonra rahatladım. ama bişeyler yeyince yeniden başladı:çok üzgünüm:

Esencim bozma moralini alırsın intikamını onun doğumgününde sende birtek kutlarsın okadar :teselli:

esencim doğum günün kutlu olsun cnm..

canım doğum günün kutlu olsunhihoyyyt

hoşgeldin canıma.s. bende hala hazırlamdım ama bu hafta sonu veya haftaya kesin hazırlayacağım

ehh insan becerikli olunca tabi yapar,renkleriçok güzel cıvıl cıvılmış

canım ben nezamandır ara ara giriyorum haberim yok ne iğnesi oluyosun canım geçmiş olsun

oy maşallah bebişine canım seninde nekadar azkaldı hadi hayırlısı sanki ben hiç doğurmayackmışım hep içimde kalacakmış gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

canım inşallah beklerler zamanında doğar bebişlerin

benimde öyle oluyor canım biraz ayakta kalayım akıntı çoğalıyor,bu sefer gittiğimde dr tekrar sordum suyun normal dedi kaşıntı ve koku olmadıkça akıntı normal dedi canım[/QUOTE]

doğum günün kutlu olsun arkadaşım,Allahım sana bebeğinle,eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar nasip etsin...

dogum günümü kutlayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim moralim biraz düzeldi ama bidaha hiçkimseden bir beklenti içine girmemeyi öğrendim

marliyncim dedigin dogru..net görüntü verilmiyormus..ama enazindan yüzünü felan görürdük..kuzenim yaptirmişti doguma yakin..sonra dogunca resimlere baktim..ay okadar benziyorki karindaki haline :) cok güzel bi ani :)

seherim canimm ben hiç saklanirmiyimmm kurtlar vadisini izliyorum :) oyuzden offlineim

marylincim nenehatunda epidural varmiymiş? eşimin kuzeni orda dogum yapti eylülde..oda epidural istemiş ama yok demişler..ben ozamanlar pek bilmiyordum epidural nedir degildir diye :) fazla kurcalamadim :) sen bi yarin sorsana doktora varmiymiş hastanede..

hadi ya inş öle bri şey oyktur tubiş valal tüm hayallerim suya düşer dur sorayım inş vardır ya olurmu öle şey

ne tür bi akintin var canim?? bugunlerde bende artti..gene su gibi..ama önceden gelen su gibi degil..sarimsi bişi..doktor fitil vermişti..kullandigimda gecti..ama fitil bitince gene basladi..bakalim haftaya gidince sorcam doktora..

Gecenin bir yarisi uykum kacti, hic böyle olmazdi ya. En azindan bir uyku problemim yoktu, o da baslayacak galiba.

Tuba'cigim, bende bazen kivami beyaz, bazen sarimsi bir akinti var. Fitil vermisti doktor ama fitil dahada arttirdi sanki, yarisindan sonra birakmistim. Fitil kullanditan birkac gün sonra kesildi. Ama yine basladi kahrolasi...Belki kalan pakete devam etmeliyim. Haftaya kontrolüm var, bakalim ne diyecek doktorum?

günaydınlaaarrrrrhihoyyyt

oohhh çok şükür bugün cuma kızlarkaydirigubbakcemile2
ben bu hafta o kadar yoğundum ki, her gün eve gidince yığılıp kaldım resmen...

bol şanslar canım..

hamilelerin duaları kabul olurmuş..hepimiz dua edelim iyi geçsin sınav:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…