sağol bitanem iyiyim cnm annemlerde kalıyorum çoğunlukla ordaki bilg.bozuldu ne yazık ki giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim .özlüyorum valla sizleri çook alışmısım.sen nasılsın cnm?
sibiko maşAllah oğluşunaaa canımmm
sibelcim bitanem maşallah bebişine:))))))))))
geçmişi okudum sibiko dönmüş maşallah bebişine annesi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
kızlarrrr içeri girdim patronumla konuştum çok anlayışlı yaklaştı sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran iznine kendin karar ver dedi senin durumun önemli dedi çok sevindim valla hiç beklemiyordum bu kadar anlayışlı olacağını ohhhhh içime dert oluyordu en azından şimdi kendimi ona göre ayarlarım:sm_cool:
teşekkür ederim semracım. off ya ben hala kurtulamadım! ishal için yapılacak ne varsa yaptım bugün! ilaçta alamıyorum. midemin ekşimesi daha fena:çok üzgünüm: onu nasıl geçireceğimi de bilmiyorumkızlar bir formulü olan var mı bunun için?
nane limon kaynattım içtim ama onunda fazlası zararlısenağlama
ohh hafta sonu yine geldi yarın ve pazar sınavım var kızlar şans dileyin bana:))))))))
gunaydın ıyı sanslar ilgincim baya zor oluyor acıkogretım sınavları allah yardımcın olsun
benımde bugun işteki son günümhihoyyyt 35.haftada bırakıyorum bırazda evde dınleneyımçalışan arkadaslaraa allah kolaylık versın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay kızlar sormayın işyerinde sistemi kapatmışlardı dün internette çoğu siteye giremiyordum.kk yada girmiyordu. çok şükür bugün açtılar.
benim bu gün son iş günüm :lepi:
sizler nasılsınız herkes iyi umarım.çok özledim sizlerisırnaşık şey
ay canm çok zor çalışmak koca göbüşlerle:1no2: ne zaman ayrılıyorsun izne?
bol şans ilgincim. alnının akıyla çıkarsın inşallah!
günaydın canım! pek bir neşelisin bugünhihoyyyt ne güzel son iş gününde olmak demi? evde net var mı senin?
ay bende yaa! maşallah güzel uyuyorum,ve uykuya doyamıyorummirmirmirmir bugün 9'da kalktım mecburen,temizlik yapmam lazım diye. ama zoorla çıktım yataktan! yok canım,sıkılmazsın. bende sıkılırım diyordum. 2 hafta oldu izne ayrılalı. ama sıkılmaya hiç fırsatım olmadıa.s hatta eskiden kk'ya da daha çok giriyordum, şimdi ona bile vaktim olmuyor o kadar:1shok: ev hanımlığı da zormuş bee! ama olsun tam bana göre:roflol:
akşama annemler gelicek:sm_cool: babam,kardeşm ve babaannem evimi ilk defa göreceklersırnaşık şey bende biraz temizlik filan yapayım. anneciğim şaşırmasın bu pis ev benim kızımın mı diyekaydirigubbakcemile3
canlar uyku sorunu sanırım hepimizde var. aslında ben uyuyorum ama geceleri tuvalete kalkıyorum sürekli. karnım taş gibi oluyor.yoksa bende saatlerce uyuyorum.
kızlar işte benim evde net yok. bilgisayar varda. artık annemgil çok yakın. onlara gidip girerim ama aürekli yazışamam sanırım. bu iş gıcık oldu işte.
banu teyzesi kızım iyi işe geldiğimizi anlıyor kıpır kıpır beni yalnız bırakmıyor:)) yarın doktorumuza gidicez inş.herşey yolundadır..
bakalım büyümüşmü teyzesi:)) durum nasıl iyimi? yağmuruda unutmayalaım...
Heyecanlaniyor insan degil mi? Bende 36.haftaya girdim bugün...Saka gibi geliyor bir yandanda...:)
gerçekten öyle canım...valla biz eşimle biran önce doğsa çenesini ısıra ısıra sevsek diye konuşup duruyoruz bebişde dayanamıcak gelcek valla:))
Bende ayaklarini öpüp isiracagim. Minik minik tekmeler attikca, hep aklimdan bu geciyor:) Gerci artik cok harekette edemiyor minigim, yeri daraldi iyice...
yaa siz böyle deyince asıl bana şaka gibi geliyor!delikafadulden kendimin doğuracağına inanmıyorum ama siz 30 gün, 32 gün filan deyince sizin için heyecanlanıyorum, endişeleniyorumkaydirigubbakcemile3
Offf, bu dis gebelikten illet cikti galiba Tuba'cigim. Umarim gecer Pazartesi'ye dek.
TUBA CANI GERÇEKTEN DİŞ KÖTÜ umarım geçer
kıvılcım canım bende şuanda yok.kremse duştan duşa kullanıyorum umarım olmaz ama daha 34.haftalardayım olabilir yani..
hayirli cumalar kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah? gördügüm kadariyla bi sorun yok cok sukur..aman olmasinda :)
oh 2 kişi daha izne ayriliyor..hadi hayirli olsun kizlar :)
cok sukur bu gece uyudum..daha dogrusu artik sizdim :)) ama şu dişten hala kurtulamadim..kökünde bi hassaslik var..2-3 güne geçer dedi doktor..4gün oldu..p.tesine kadar sabretcem..geçmesse gene dişçi yollari görünüyor bana :))
Bu arada catlaklarla araniz nasil kizlar? Ben kazasiz belasiz atlattim diye sevinirken, dün dustan sonra aynada karnimi inceledim. Maalesef, catlamis alt ve yanlardan...Gerci öyle cok krem falan sürmedim son haftalarda, aklima geldikce dustan sonra sadece. Belki benim sucum...
hayirli cumalar kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah? gördügüm kadariyla bi sorun yok cok sukur..aman olmasinda :)
oh 2 kişi daha izne ayriliyor..hadi hayirli olsun kizlar :)
cok sukur bu gece uyudum..daha dogrusu artik sizdim :)) ama şu dişten hala kurtulamadim..kökünde bi hassaslik var..2-3 güne geçer dedi doktor..4gün oldu..p.tesine kadar sabretcem..geçmesse gene dişçi yollari görünüyor bana :))
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.35 haftalık hamileyim.sizlerin yazdıklarınızı okudukça hem bilgileniyorum hemde mutlu oluyorum tek başıma olmadığım benimle benzer heycanı paylaşanların olduğunu bilmek güzel.Allah hepimizin yardımcısı olsun .iyi günler.hihoyyyt
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.35 haftalık hamileyim.sizlerin yazdıklarınızı okudukça hem bilgileniyorum hemde mutlu oluyorum tek başıma olmadığım benimle benzer heycanı paylaşanların olduğunu bilmek güzel.Allah hepimizin yardımcısı olsun .iyi günler.hihoyyyt
herkese hayırlı cumalaar okudum geçmişi herkesler iyi maşallahh
Aramıza hoşgeldin canım hayırlı doğumlar hepimize inşallahh
İLGİNCİM sınavında başarılar canımmm
sibelcimm hoşgeldin.gerçektende öyle mucize giib bişey ben ne tepki vericem bilmiyorum ilk gördüğüm anda.
herkese hayırlı cumalaar okudum geçmişi herkesler iyi maşallahh
sibelcim bitanem nasılsın fıstıka.s.
sibikocum hoşgeldin canimcim..nasilsin canim?
canım merhaba geçmiş olsun tatlım
sibelcim bitanem nasılsın fıstıka.s.
Benim çok fena canım ya bide acayip kaşıntı başladı anlatamam size kaşımaktan kendimi alamıyorum iyice haritaya dönücem sanırım delikafadulden
Hayırlı cumalar Tubacım en kısa zamanda geçer diş ağrın inşallah, hiçbişeyede benzemez diş ağrısı allah şifası versin.
bendede şuana kadar çatlak olmadı kızlar ama çok kilo alıp doğum yaptıktan sonra bile çatlak oluşabiliyor bol su için a.s.
sibikocum hoşgeldin canimcim..nasilsin canim?
hoşgeldin canim aramiza :) amin inşaAllahhh :)
hoşgeldin esencim..hayirli cumalar sanadaa :) iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
teşekkür ederim canım merhaba nasılsın
sibelcim sürekli nemlendir tatlım kaşıma ben vazelinden çok memnunum iyi nemlendiriyor
Hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür 2 gündür giremiyordum çok şükür internet işide halloldu artık burdayım sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır.
Hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür 2 gündür giremiyordum çok şükür internet işide halloldu artık burdayım sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır.
ben de iyiyim çok şükür sabah arkadaşa kahvaltıya gittim yakın oturuyor biraz yürüdüm dönerken şimdi sizlerleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?