2009 Mayıs Anneleri

kıvılcım canım bende şuanda yok.kremse duştan duşa kullanıyorum umarım olmaz ama daha 34.haftalardayım olabilir yani..

sağol bitanem iyiyim cnm annemlerde kalıyorum çoğunlukla ordaki bilg.bozuldu ne yazık ki giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim .özlüyorum valla sizleri çook alışmısım.sen nasılsın cnm?

Nasıl olsun cnm ya aynı herşey heyecan artıyo tabi aynen biliyomusun yokluğunuz çok belli oluyo

sibiko maşAllah oğluşunaaa canımmm

sibelcim bitanem maşallah bebişine:))))))))))

geçmişi okudum sibiko dönmüş maşallah bebişine annesi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

Kızlar sağolasınız oğluş iyi maşşallah

Ne kadar güzel Banucum anlayışlı bir patronun varmış rahatlamışsındır.Hadi gözün aydın :teytey:

Canım ishal için kurukahveye limon damlatıp yiyebilirsin,haşlanmış papates miğde için bana hiçbir formül kar etmiyo gaviscon dışında.

ohh hafta sonu yine geldi yarın ve pazar sınavım var kızlar şans dileyin bana:))))))))

Banucum boş şanslar güzel arkadaşım umarım çok iyi geçer sınavların.

Kızlar gözünüz aydın ohhh izinlere çıkılıyo süper.Ama ben evde sıkıldım biraz bide bu internet problemi olunca sizinle konuşamayıncada öyle hissetmiş olabilirim.

Ay ne güzel bu haftasonu senin için süper geçecek desene..a.s.

Cerencim evet çok sıkıntılı oluyo bende sonunda gidip bir bağlantı aldım valla olmuyo öyle.Açıldı bugün çok şükür.

Tülaycım maşşallah kızına bizim bebişler kıpır kıpır çok sabırsızlar heralde hazırlıklara başladılar yavaştan.

Heyecanlaniyor insan degil mi? Bende 36.haftaya girdim bugün...Saka gibi geliyor bir yandanda...:)

Canım bende 36+2 oldum heyecan bundan sonra dahada çok artıyo...

gerçekten öyle canım...valla biz eşimle biran önce doğsa çenesini ısıra ısıra sevsek diye konuşup duruyoruz bebişde dayanamıcak gelcek valla:))

Bende ayaklarini öpüp isiracagim. Minik minik tekmeler attikca, hep aklimdan bu geciyor:) Gerci artik cok harekette edemiyor minigim, yeri daraldi iyice...

Kızlar ben hayal bile edemiyorum kucağıma aldığım gün sersem gibi olurum heralde bakar kalırım.

yaa siz böyle deyince asıl bana şaka gibi geliyor!delikafadulden kendimin doğuracağına inanmıyorum ama siz 30 gün, 32 gün filan deyince sizin için heyecanlanıyorum, endişeleniyorumkaydirigubbakcemile3

Bana hala şaka gibi geliyo şunun şurasında ne kaldı sanki hiç çıkmıycaklar gibi aslında kaydirigubbakcemile3

Offf, bu dis gebelikten illet cikti galiba Tuba'cigim. Umarim gecer Pazartesi'ye dek.

galiba öyle canim..dikkat ettimde süte ara verdigimde cikti bu diş işi..3-4 gün süt içemedim..gerçi çok yogurt felan yedim ama süt gibi olmuyor..doktorumda demişti sütün yerini tutmaz hiçbişey diye..ama artik gerçekten süt ve ürünlerini görmek istemiyorum..ilaç gibi zorla içiyorum,yiyorum..dogurduktan sonra muhtemelen 1-2 sene süt görmek istemicem :)))

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.35 haftalık hamileyim.sizlerin yazdıklarınızı okudukça hem bilgileniyorum hemde mutlu oluyorum tek başıma olmadığım benimle benzer heycanı paylaşanların olduğunu bilmek güzel.Allah hepimizin yardımcısı olsun .iyi günler.hihoyyyt

sibelcimm hoşgeldin.gerçektende öyle mucize giib bişey ben ne tepki vericem bilmiyorum ilk gördüğüm anda.

TUBA CANI GERÇEKTEN DİŞ KÖTÜ umarım geçer

saolasin canim..inşaAllah geçer ama sanmiyorum..iltihap varmiş gibime geliyor..

kıvılcım canım bende şuanda yok.kremse duştan duşa kullanıyorum umarım olmaz ama daha 34.haftalardayım olabilir yani..

aman maşaAllah de canim :)) bu iş birden bire oluyor zaten..tatli bi kaşinti geliyor..hiç farkina varmiyorsun..aaa o da ne catlamişim oluyorsun :)) sen hergün yagini kremini sür bolbol :) olmaz inşaAllah..

canım merhaba geçmiş olsun tatlım

sibelcim bitanem nasılsın fıstıka.s.

Benim çok fena canım ya bide acayip kaşıntı başladı anlatamam size kaşımaktan kendimi alamıyorum iyice haritaya dönücem sanırım delikafadulden

Hayırlı cumalar Tubacım en kısa zamanda geçer diş ağrın inşallah, hiçbişeyede benzemez diş ağrısı allah şifası versin.

Aramıza hoşgeldin canım hayırlı doğumlar hepimize inşallahh

İLGİNCİM sınavında başarılar canımmm

bendede şuana kadar çatlak olmadı kızlar ama çok kilo alıp doğum yaptıktan sonra bile çatlak oluşabiliyor bol su için a.s.

sibikocum hoşgeldin canimcim..nasilsin canim?

hoşgeldin canim aramiza :) amin inşaAllahhh :)

herkese hayırlı cumalaar okudum geçmişi herkesler iyi maşallahh

hoşgeldin esencim..hayirli cumalar sanadaa :) iyiyiz cok sukur sen nasilsin?

sibelcimm hoşgeldin.gerçektende öyle mucize giib bişey ben ne tepki vericem bilmiyorum ilk gördüğüm anda.

herkese hayırlı cumalaar okudum geçmişi herkesler iyi maşallahh

Hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür 2 gündür giremiyordum çok şükür internet işide halloldu artık burdayım sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır.

canım merhaba geçmiş olsun tatlım

saolasin canim :) nasilsin bakalim? bebiş nasil? yarin ve pazar günkü sinavinda basarilar canim :)

amin canim,inşaAllah gecer :) aman amannnn sakin kaşima..git krem yag ne varsa sür :)) inşaAllah catlamassin..o kaşinan yerlere git bi bak..ben baktigimda iş işten geçmişti :)))

bendede şuana kadar çatlak olmadı kızlar ama çok kilo alıp doğum yaptıktan sonra bile çatlak oluşabiliyor bol su için a.s.

ay yok bide dogumdan sonra catlamiyim :))) catlayacak yerim kalmadi diyordum ama dizimin arkasini gördükten sonra daha yerim varmiş dedim :))

hoşgeldin canim aramiza :) amin inşaAllahhh :)

hoşgeldin esencim..hayirli cumalar sanadaa :) iyiyiz cok sukur sen nasilsin?

teşekkür ederim canım merhaba nasılsın

sibelcim sürekli nemlendir tatlım kaşıma ben vazelinden çok memnunum iyi nemlendiriyor

Hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür 2 gündür giremiyordum çok şükür internet işide halloldu artık burdayım sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır.

ben de iyiyim çok şükür sabah arkadaşa kahvaltıya gittim yakın oturuyor biraz yürüdüm dönerken şimdi sizlerleyim

mutahharacım iyiyim çok şükür durumuzda iyi yağmurumuzda iki gün sınav stresi olacak hayırlısıyla geçerim inşallahh

cok sukur canim..iyiyiz :) oh cok sevindim net işinin hallolmasina :) insan alişinca nasil eksiklik hissediyor dimi :)

ben de iyiyim çok şükür sabah arkadaşa kahvaltıya gittim yakın oturuyor biraz yürüdüm dönerken şimdi sizlerleyim

oh hamarat hatuna bak hele :)) biz daha yeni kalktik yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…