Hoşgeldin canım. Evet sorun genel heralde. Bende cevap yazdım kaç kere ama site gitti hep. Şimdi düzeldi inşallah...
NAsılsın bu arada bakalım?
Selam canim. Tüm gün ayni sorun sürdü durdu, anlayamadim vallahi...Ancak simdi sorunsuz girebilmeyi basardim...
Bugün, genel olarak iyiyim. Sadece fazla akinti var, umarim yine bir enfeksiyon degildirVallahi artik bir gün, bir digerine uymaz oldu. Sen ve Defne'cik nasil? Heyecan durumlari ne alemde? :)
Tünaydıııııııın güzel anneleere,
Bu gece uyuyamamıştım pek kahvaltıdan sonra bi uymuşum ancak uyandım, ama iyide olmuş gözlerim yanıyodu uykysuzluktan,rüyamdada sıcak çikolata içiiyodum,annem yaptı şimdi sağolsun,
Kızlar ben hastayııııım, hemde 3 gündür,sadece öksürüyorum kuru kuru, kocişten bulaştı maalesef o 1 haftadır hasta,dr ada gitmedim,
Hemde aynı zamanda kusuyorum sürekli ama o daha öncesinden başladı, bebiş beslenemeyecek diye kokrkuyorum kusmaktan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Kızlar geçmiş olsun,inş. karın büyüme ağrılarındandır
Mrb cnm, bu aralar garip rüyalardan bende görüyorum, kötüye yorma cnm,rüyalar tersine çıkar derler, bu arada iki elini uzatmıştır cnm 10 parmakyerimseniben
Yükselmiştir cnm merak etme sen, en garantisi iğne olmak zaten,az kaldı cnm bitecek bu ıkıntılar Allah'ın izniyle:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız bugün kalabalık buralar ben evdeyim bugünde işe gitmedim bundan sonrada gidecek halim yok boğazlarım çok şiş sabahtan beri limonlu çorba içiyourm yattım biraz acayip terlemişim ayağa kalktığımda başım dönüyor baya yorulmuşuz valla kızlar
eşim öğlen tatilinde geldi c vitamini deposu getirmiş sağolsun şimdi habire limonlu çay ıhlamur içiyorum inş düzelirim ya
a
geçmişi okudum sibiko dönmüş maşallah bebişine annesi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
ağrısı olan arkadaşlar bence bu vakitten sonraki herşeyi dikkate almak lazım mutlaka doktora gidin
ılgıncım seninde gözün aydın canım izin olayında haloldu ne güzel
tülaycım niye başladı tekrar kusmaların doktora sordunmu canım
merhaba kızlar. ben çok hastayııımmmsabahtan beri yeni çıktım yataktan. bahsetmiştim,nerdeyse 1 aydır ishalim diye. dün birde midemi üşütmüşüm galiba, ishalimde çok fenalaştı. sabaha kadar tuvalete taşındım. midem ekşiyince kustum bide. sabahtan beri bişey de yiyemedim. kuzucum da aç kaldı bugünsenağlama neyse ben gideyim biraz daha yatayım. akşama uğrarım.
marlyin canım neden çıkmamış senin takvim? bi daha gönderiyorum.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev127pp___.png[/img][/url]
Ay bacım valla ne bileyim birden öyle uyku çöktü tam dalıyodum ki kociş sağolsunklava:
Evde durunca sıkılıyorum canım ya. 2 gün üst üste bayağı gezince bugün yorgunum. Yarında halamın oğlu askerden geldi diye duası var. Oraya gideceğim için dinleneyim evde dedim. Tek başıma dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum. Genelde kayınvalidemle gidiyoruz işte oraya buraya. Bugünde temizlik yapayım dedim ama baktım halim yok. Kayınvalidemde sağolsun akşam gelirim ben. Yarın duaya gitmeden ütünü , temizliğini falan hallederiz dedi. Valla annemle, kayınvalidem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Herlade şimdiye çoktan doğurmuştum ben
Defne'm iyi çok şükür. Artık ellerini bile hissediyorum karnımdan. Bazen ben elimi karnıma koyunca oda içeriden koyuyor. Çok güzel bişey ya. Senin Defne kuzun nasıl hareketlilik devam mı?
selam kızlar
şöyle bir uğradım bakayım nasılsınız diye
merak ettim
yarında sınavım var o da geçsin haftaya bir tane kalacak inş
sonrada rapor alıcam ohhhhhhhhhhhh çekicem artık
2 gündür belim ara ara ağrıyor kasıklarımda felaket ağrı olmaya başladı
bundan sonra hep böyle geçecek anlaşılan
birsene çok üzüldüm rabbim artık kurtarsın onu ve bebişlerini
dualarım onunla valla
az değil 1 ay oldu nerdeyse yazık kıza
bacılar banda doktorum aynısını soyledı bılıyorsunuz gecen hafta hastaneye bebegın kalp atışları dustu dıye yattım
sonra duzeldı meger ben cok sırt ustu yatmışım ona baglı olarak kalp atışları duşmuş oksıjen tamamen gıtmıyor degıl ama kısıtlanıyor sırt ustu yatarken oda bebegı strese sokuyor benı o anda amelıyata alıyorlardı amelıyat hazırlandı yogun bakım guvozu ıcın doktorlar cagrıldı o sırada doktorum benı sol tarafa yatırıp beklettı
cok sulkurkı o sırada kalp atışları normale döndu ,
doktorum tamamen yasaklamadı ama cok fazla sırt ustu yatma bebegı strese sokuyorsun dedı kan akışı azaldıgı ıcın tabı benım ıkız olmasınında etkısı var
ay tubiş bu gece kurtlar gecesi dimi baksana tutkunda oyk oda benim koca gibi vadiyemi takılıyor ne zman başlıyor canım eşimde salona gitti kesin ona bakacak bende pc ye koştum banyoya gircem ama çok üşeniyorum
tubiş bri şey sorcam yarın nst ye gircem muayene ücretine dahilmi yoksa ayrı para ödüyormusun nst için
:))) şimdi özet veriyor canim..yarim saat bir saat sonra felan yeni bölüm baslar :)
ücretli galiba canim..ama küçük bi miktardi..ayrintili ultrason felan gibi degil..ama emin degilim..çünkü ben her gittiğimde crp ve lökosit testi yaptiriyorum..onun içinde doktordan sonra para veriyorum..oyuzden test ile nst yi kariştiriyor olabilirimya dahildi..ya da cok cuzi bişeydi..
ay sevmiyorum be perşembe günlerini vadide buluyşuyor herkes valla eşimde öle bende kk da gziniyorum canım
ücretsiz olsaydı şaşardım bitanem ya ama yinede diğer özellere göre nene hatun uygun ben ayrıntılıyı orda 72 ytl ye yaptırmıştım sadece emekli sandığını karşılıyordu normalde 130 falandı neysem yarın görücez artık umarım sorunsuz çıkarda
Ay bacım valla ne bileyim birden öyle uyku çöktü tam dalıyodum ki kociş sağolsunklava:
Evde durunca sıkılıyorum canım ya. 2 gün üst üste bayağı gezince bugün yorgunum. Yarında halamın oğlu askerden geldi diye duası var. Oraya gideceğim için dinleneyim evde dedim. Tek başıma dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum. Genelde kayınvalidemle gidiyoruz işte oraya buraya. Bugünde temizlik yapayım dedim ama baktım halim yok. Kayınvalidemde sağolsun akşam gelirim ben. Yarın duaya gitmeden ütünü , temizliğini falan hallederiz dedi. Valla annemle, kayınvalidem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Herlade şimdiye çoktan doğurmuştum ben
Defne'm iyi çok şükür. Artık ellerini bile hissediyorum karnımdan. Bazen ben elimi karnıma koyunca oda içeriden koyuyor. Çok güzel bişey ya. Senin Defne kuzun nasıl hareketlilik devam mı?
Kızlar birseni okudum çok üzüldüm, ben kendime üzülürken beterin beteri vardır diye görüp bu halime şükrettimm,Allah yardımcısı olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkürler cnm, oğluşumda bende iyiyiz çok şükür, bebek şekerimizin biblosu bide tülü yoldaymış, gelince bende serbet takımıyla şekerlerimizi tamamlayıp eklicem inş.
çok kötü olmuş cnm yaa, geçer inş. en kısa sürede, kayısı hoşafı bide bol meyve yesen bi faydası olurmu acaba..
Pınaaaaaaaaar helal olsun kaynanana,insanın kendi annesi yaparda kaynana yapmaz yani, bize 1 sefer geldiler hep koltukta uzattı bacaklarını yattı, önüne hizmet bekledi,inş. hep böyle olur aranız
üçünüzede acil şifalar kizlar..cok gecmiş olsun..yatin dinlenin bolbol a.s.
ay süper :))) kiz elini nasil hissediyorsunki cok ilginç bişi hakketen :)
Allah zihin acikliği versin canim a.s.
cok ilginçmiş..sola yatinca daha fazla oksijen alindigini biliyordum ama sirt üstü yatmanin bu kadar zarar verebilcegini düşünmemiştim..gerçi sirt üstüde yatilmiyorki artik..ya sag ya sol :)
:)) bende eskisi kadar düşkün degilim bu diziye..ama perşembeleri baska bişi yok :)
evet nene hatun gerçekten uygun canim..ayrintiliyi cok ucuza yaptirmişsin..ben o dönemde annemde oldugum için özel görüntüleme merkezinde yaptirmiştim..250ye..
merak etme sorunsuz cikar evelAllahzaten cok keyifli bişi..digidik digidik bebişin sesini dinliyorsun :)
ama bayadır var o dizi ya bend esvemiyorum böyle çok uzatılan şeyleri ya geçen sene yaprak dökümüne baktım br sezon yetti yani bu snee hiç bakmaıdm sıkılıyor insan yeni şeyler üretsinler canım olmazki :1no2:
250 mi canım valla çok vermişsin ama güzel yapmışlardır görüntüleme merkezi ya
inş sorunsuz olur canım desene yarın keyifle dinliycem kızımı hihoyyyt inş alllahım
bacılar banda doktorum aynısını soyledı bılıyorsunuz gecen hafta hastaneye bebegın kalp atışları dustu dıye yattım
sonra duzeldı meger ben cok sırt ustu yatmışım ona baglı olarak kalp atışları duşmuş oksıjen tamamen gıtmıyor degıl ama kısıtlanıyor sırt ustu yatarken oda bebegı strese sokuyor benı o anda amelıyata alıyorlardı amelıyat hazırlandı yogun bakım guvozu ıcın doktorlar cagrıldı o sırada doktorum benı sol tarafa yatırıp beklettı
cok sulkurkı o sırada kalp atışları normale döndu ,
doktorum tamamen yasaklamadı ama cok fazla sırt ustu yatma bebegı strese sokuyorsun dedı kan akışı azaldıgı ıcın tabı benım ıkız olmasınında etkısı var
kızlarrrr içeri girdim patronumla konuştum çok anlayışlı yaklaştı sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran iznine kendin karar ver dedi senin durumun önemli dedi çok sevindim valla hiç beklemiyordum bu kadar anlayışlı olacağını ohhhhh içime dert oluyordu en azından şimdi kendimi ona göre ayarlarım:sm_cool:
evet benide sıkıyor artik..eskiden reklamlarini bile seyrederdim..aman bi sn kacmasin diye :))) şimdi sıkıyor..
merak etme sorunsuz gecer inşaAllahama yarin erken git..cuma cok kalabalik olur hastane.
marylincim nenehatunda cd ye cekiliyormu görüntüler biliyormusun?
merhaba kızlarhihoyyyt bugün hiç giremedim ama geçmişi okuduğum kadarıyla herkes genelde iyi aman kızlar sona yaklaşıyoruz dikkat edin buarada birsen nasıl geçmişi okudum ama onla ilgili yazı göremedim iyimi?
Mobilyalarımız gelmişti ya kızlar off odaya tam sıhmadı hiç istediğim gibi olmadı Çok üzgünüm çoook balkonu kapatmıştık amaordaki duvarı kırdırmamıştık hafta sonu usata gelip onları kırıcak peteğin yeri değişecek falan off çok işim var çoksenağlama bide bu hafta sonu işleri bitiririm diyordum ooo daha çok işim var çok canım sıkıldı neysee ama kızım iyi hiç durmadan annesine tekme atıp duruyorkaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum bayanlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:içelim:
bazen bende sırt üstü yatıyorum:1shok: korktum bundan sonra daha daikkat ederim
hadi gözün aydın canımsositososito
Cerencim sanada geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?