2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin canım. Evet sorun genel heralde. Bende cevap yazdım kaç kere ama site gitti hep. Şimdi düzeldi inşallah...

NAsılsın bu arada bakalım?

Selam canim. Tüm gün ayni sorun sürdü durdu, anlayamadim vallahi...Ancak simdi sorunsuz girebilmeyi basardim...

Bugün, genel olarak iyiyim. Sadece fazla akinti var, umarim yine bir enfeksiyon degildir Vallahi artik bir gün, bir digerine uymaz oldu. Sen ve Defne'cik nasil? Heyecan durumlari ne alemde? :)

Selam Esen,

Ben varim, gecmisi okudum simdi biraz. Allahtan düsmedim simdiye kadar, millet heralde düse kalka yoruldu, pes etti:)

merhaba arkadaşlar,
oğlumla yarışmaya katıldık resmimize puan verirmisniz
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
özlem mara oğlum arda kerem mara
üyelik istiyor ama adsoyad tel mail yeterli
teşekürler

merhaba kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah..

ben cok yorgunum..ananecim geldi dün..bugunde annemle birlikte gene t.dağa döndüler..şaka maka annemin yanimda olmasina cok alişmişim..tuhaf oldum gidince..buraya gireyim dedim..ama saldiriya ugramiş site..bi türlü giremedim..

2 saatlik uykuylayim..güya annemler gidince uyucaktim..bi türlü dalamadim gene..film bile seyrettim uykum gelsin diye..kaf dagina kacti sanirim gelmiyor bi türlü :)) belki kurtlar vadisini izlerken gelir :))

ne tür bi akintin var canim?? bugunlerde bende artti..gene su gibi..ama önceden gelen su gibi degil..sarimsi bişi..doktor fitil vermişti..kullandigimda gecti..ama fitil bitince gene basladi..bakalim haftaya gidince sorcam doktora..

selam kızlar ben geldim esencim sağol canım grip kötü ya sen nasılsın biraz canın sıkkındı inş herşey yolundadır

ay tubiş bu gece kurtlar gecesi dimi baksana tutkunda oyk oda benim koca gibi vadiyemi takılıyor ne zman başlıyor canım eşimde salona gitti kesin ona bakacak bende pc ye koştum banyoya gircem ama çok üşeniyorum

üçünüzede acil şifalar kizlar..cok gecmiş olsun..yatin dinlenin bolbol a.s.

ay süper :))) kiz elini nasil hissediyorsunki cok ilginç bişi hakketen :)

Allah zihin acikliği versin canim a.s.

cok ilginçmiş..sola yatinca daha fazla oksijen alindigini biliyordum ama sirt üstü yatmanin bu kadar zarar verebilcegini düşünmemiştim..gerçi sirt üstüde yatilmiyorki artik..ya sag ya sol :)

ay tubiş bu gece kurtlar gecesi dimi baksana tutkunda oyk oda benim koca gibi vadiyemi takılıyor ne zman başlıyor canım eşimde salona gitti kesin ona bakacak bende pc ye koştum banyoya gircem ama çok üşeniyorum

:))) şimdi özet veriyor canim..yarim saat bir saat sonra felan yeni bölüm baslar :)

tubiş bri şey sorcam yarın nst ye gircem muayene ücretine dahilmi yoksa ayrı para ödüyormusun nst için

ücretli galiba canim..ama küçük bi miktardi..ayrintili ultrason felan gibi degil..ama emin degilim..çünkü ben her gittiğimde crp ve lökosit testi yaptiriyorum..onun içinde doktordan sonra para veriyorum..oyuzden test ile nst yi kariştiriyor olabilirim ya dahildi..ya da cok cuzi bişeydi..

ay sevmiyorum be perşembe günlerini vadide buluyşuyor herkes valla eşimde öle bende kk da gziniyorum canım

ücretsiz olsaydı şaşardım bitanem ya ama yinede diğer özellere göre nene hatun uygun ben ayrıntılıyı orda 72 ytl ye yaptırmıştım sadece emekli sandığını karşılıyordu normalde 130 falandı neysem yarın görücez artık umarım sorunsuz çıkarda

:)) bende eskisi kadar düşkün degilim bu diziye..ama perşembeleri baska bişi yok :)

evet nene hatun gerçekten uygun canim..ayrintiliyi cok ucuza yaptirmişsin..ben o dönemde annemde oldugum için özel görüntüleme merkezinde yaptirmiştim..250ye..

merak etme sorunsuz cikar evelAllah zaten cok keyifli bişi..digidik digidik bebişin sesini dinliyorsun :)

canım bende hissediyorum elini ve ayağını böyle yumruk gibi çıkarıyor ben elimle okşuyorum böle anne kız el elele süper bişiy ya

pınarcım kayınvalidene maşallah canım benim kayınvalidem yaşlı maalesef onun bakıma ihtiyacı var valla böyle genç dinamik kayınvalide çok süper canım benimde bekar görümcem iyidir hamileliğimde hiç iş yapmadım desem yeridir

burcucum bekliyoruz canım btirince koy bir an önce

sağol tubişcim

ama bayadır var o dizi ya bend esvemiyorum böyle çok uzatılan şeyleri ya geçen sene yaprak dökümüne baktım br sezon yetti yani bu snee hiç bakmaıdm sıkılıyor insan yeni şeyler üretsinler canım olmazki :1no2:

250 mi canım valla çok vermişsin ama güzel yapmışlardır görüntüleme merkezi ya

inş sorunsuz olur canım desene yarın keyifle dinliycem kızımı hihoyyyt inş alllahım

evet benide sıkıyor artik..eskiden reklamlarini bile seyrederdim..aman bi sn kacmasin diye :))) şimdi sıkıyor..

merak etme sorunsuz gecer inşaAllah ama yarin erken git..cuma cok kalabalik olur hastane.

merhaba kızlarhihoyyyt bugün hiç giremedim ama geçmişi okuduğum kadarıyla herkes genelde iyi aman kızlar sona yaklaşıyoruz dikkat edin buarada birsen nasıl geçmişi okudum ama onla ilgili yazı göremedim iyimi?
Mobilyalarımız gelmişti ya kızlar off odaya tam sıhmadı hiç istediğim gibi olmadı Çok üzgünüm çoook balkonu kapatmıştık amaordaki duvarı kırdırmamıştık hafta sonu usata gelip onları kırıcak peteğin yeri değişecek falan off çok işim var çoksenağlama bide bu hafta sonu işleri bitiririm diyordum ooo daha çok işim var çok canım sıkıldı neysee ama kızım iyi hiç durmadan annesine tekme atıp duruyorkaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum bayanlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:içelim:

bazen bende sırt üstü yatıyorum:1shok: korktum bundan sonra daha daikkat ederim

hadi gözün aydın canımsositososito

Cerencim sanada geçmiş olsun canım

evet benide sıkıyor artik..eskiden reklamlarini bile seyrederdim..aman bi sn kacmasin diye :))) şimdi sıkıyor..

merak etme sorunsuz gecer inşaAllah ama yarin erken git..cuma cok kalabalik olur hastane.

erken gidicem canım 8.30 gibi olurum artık doktorda öle söledi zaten

marylincim nenehatunda cd ye cekiliyormu görüntüler biliyormusun?

hayır bitanem ya renkli foto veriliyor benim avatardaki ordan ama cd yoktu maalesef bende çok üzülmüştüm

olsun canım geç olsun güç olmasın şimdiden kolay gelsin kuzunada maşallah annesi :ecrin_bebek:

teşekkür ederim semracım. off ya ben hala kurtulamadım! ishal için yapılacak ne varsa yaptım bugün! ilaçta alamıyorum. midemin ekşimesi daha fena:çok üzgünüm: onu nasıl geçireceğimi de bilmiyorum kızlar bir formulü olan var mı bunun için?
nane limon kaynattım içtim ama onunda fazlası zararlısenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…