2009 Mayıs Anneleri

biz öğle paydosuna çıkıyoruz kıslar.çok acıktık. öğleden sonra görüşürüz.
tülaycım sen cvp yaz al diyorsan hemen alırım tarifini yazarım size.

sağol canım.:1hug:
bugün sessiz buralar? herkesler nerdeki?:uhm:

ayşecim evet sakin ehrkes izne ayrılınca zaten pınar bugün asker yemeğine gidecekti.diğerleride nerde bilmiyorum:))

günaydın canım evet herşey yolunda gibi gözüküyor...artık sayılı günelrimiz kaldı 32 günüm kaldı benimde

gerçekten öyle canım...valla biz eşimle biran önce doğsa çenesini ısıra ısıra sevsek diye konuşup duruyoruz bebişde dayanamıcak gelcek valla:))

Bende ayaklarini öpüp isiracagim. Minik minik tekmeler attikca, hep aklimdan bu geciyor:) Gerci artik cok harekette edemiyor minigim, yeri daraldi iyice...

yaa siz böyle deyince asıl bana şaka gibi geliyor!delikafadulden kendimin doğuracağına inanmıyorum ama siz 30 gün, 32 gün filan deyince sizin için heyecanlanıyorum, endişeleniyorumkaydirigubbakcemile3

Ben artik ne olursa olsun raziyim, tek derdim bebegimi bir an önce kucagima almak...Korkunun ecele bir faydasi yok kizlar, hepimiz er ya da gec doguracagiz. Dilerim, kolay olur dogumlarimiz...

herkese selamlar,
yine bi selam verip kacacagim ama daha iznime var:1no2: napayim? neyse 23 nisan bi gelseydi... 28'inde izne ayrilacagim, ayrilmadan isleri toparlayayim diyorum, tabi hic bitmiyor...

Bu arada ben kızımın neresinden yiyecegime karar veremedim. Saniyorum oldugu gibi mideye indirecegim...

Bu arada catlaklarla araniz nasil kizlar? Ben kazasiz belasiz atlattim diye sevinirken, dün dustan sonra aynada karnimi inceledim. Maalesef, catlamis alt ve yanlardan...Gerci öyle cok krem falan sürmedim son haftalarda, aklima geldikce dustan sonra sadece. Belki benim sucum...

hayirli cumalar kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah? gördügüm kadariyla bi sorun yok cok sukur..aman olmasinda :)

oh 2 kişi daha izne ayriliyor..hadi hayirli olsun kizlar :)

cok sukur bu gece uyudum..daha dogrusu artik sizdim :)) ama şu dişten hala kurtulamadim..kökünde bi hassaslik var..2-3 güne geçer dedi doktor..4gün oldu..p.tesine kadar sabretcem..geçmesse gene dişçi yollari görünüyor bana :))

biri catlakmi dedi :)))) hiç çatlagimmm yok sengözlerimebaksanab desem de inanma :))) valla artik aştim..dizimin arkasinda bile çatlak olmus..göbek kismindan hiç bahsetmiyim :)))) bende dustan dusa krem kullanmiştim..belki ondan oldu ama sanmiyorum ya..catlayacagin varsa catliyorsun..ee hayatimda hiç 90li kilolara cikmamiştim..vucutta sasirdi tabi :)

neyse napalim..son aya girdik..sabir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…