canım geçmiş olsun. ama kusmaktan korkma bak ben 7 aydır kusuyorum. hiç kilo alamadım. baştan beri sadece 3 kilo almışım. ama maşallah bebiş besleniyo. hatta bi hafta önden gidiyomuş. o yüzden üzülme.
sağolun kızlar. birazcık oğlumun odasıyla ilgilendim, şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi. evet 18 gün sonra gidicem, ama bu seferde kocam burda kalıcak. ben bu seferde onun için ağlarım kesin!benneyaptımki
sibel canım,şekerlerin hayırlı olsun. o maviş patiklerden aldım bende. ama süslemedim daha. mıknatıs yapıştırıyorum üstlerine sadece şimdilik. memlekete gidince annemle yapıcaz. ama biz şeker koyacaz içine.
ankakuşu canım sen nasılsın? ne güzel sadece 3 kilo mu aldın? gerçi kusmak daha kötüdür heralde!
kızlar iyi akşamlar.geçmişi anca bitirdim.sbelcim çok hoş olmuşlar.pınarcım sınavların inşallah iyi geçmiştir .akman arkadaşımızında allah yardımcısı olur inşallah
Ben geldim ben geldim. Bacılarım nabersiniz?
Çok şükür bugünki sınavımı da atlattım delikafadulden
Sonra da yine havanın güzelliğini fırsat bilip gezmelere gittik eşimle. Son zamanları iyi değerlendirelim diyoruz. Eeeee Defne böceği gelince bi süre gezmek yalan olacak
Kayınvalidem de yemek yedik eve geldik az önce. Sizde ne var ne yok bakim???
Selam Kızlar
herkesler iyidir inşallah bizde bugün cok gezdik geldik evimize şükür.Kimler var bakalım
Canım saol bugün bitireyim dedim kocişle yaptık.Çok keyifliydi yapılışı.Kocan içinde üzülme canım ya haftasonları sizi görmeye gelir nolcak.Yeterki siz iyi olun.
İyi akşamlar canım beğenmene sevindim.
Hadi sınavlarıda atlattın gözün aydın.Artık bu hafta biraz dinlenirsin bu yoğun tempodan biraz sıyır kendini gezenti.kaydirigubbakcemile3
Bende bugün bebek şekerlerimi yaptım resmini koydum.Evdeydim yarında ben çıkayım diyorum.
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
pınar,incihan hoşgeldiniz kızlar.
sibelcim benim eşim hiç keyif almaz öyle şeylerden,zaten laf aramızda beceremezdekaydirigubbakcemile3 ben annemle yapıcam ondan.
ben çıkıyorum kızlar. kalanlara iyi geceler. yarın görüşürüz.a.s.
sibelcim yaptıklarınız cok güzel olmuş valla süper hazır herşey
iyiyi bende canım odamızın eksik cekmeceleride geldi bugun babamızlada cıkıp abajur ve avizesini de aldık yarın annemlen yerleştiricez artık çünkü herşey yıkandın azıcık ütümüz var sadece
sibelcim benim eşim hiç keyif almaz öyle şeylerden,zaten laf aramızda beceremezdekaydirigubbakcemile3 ben annemle yapıcam ondan.
Cnm inş. vermişsindir sınavlarıBen geldim ben geldim. Bacılarım nabersiniz?
Çok şükür bugünki sınavımı da atlattım delikafadulden
Sonra da yine havanın güzelliğini fırsat bilip gezmelere gittik eşimle. Son zamanları iyi değerlendirelim diyoruz. Eeeee Defne böceği gelince bi süre gezmek yalan olacak
Kayınvalidem de yemek yedik eve geldik az önce. Sizde ne var ne yok bakim???
kızlaar evet sadece 3 kilo aldım ama hiç heveslenmeyin hem sürekli kustum hem de zaten çok şişkoydum yani değişen bi şey yok. doğumdan sonra aynen sizin gibi rejime devam. birlikte vermeye çalışcaz kilolarıkaydirigubbakcemile3
Ayy evet bide bu kiloları vermek var dimi yaakafamçokkarıştıahhh ahhh o rejımleri nasıl yapıcaz bakalım alıştım ben bol kepçe yemeğe sıkı bir sayfa acalım doğunca bebişler
kızlar iyi akşamlar.geçmişi anca bitirdim.sbelcim çok hoş olmuşlar.pınarcım sınavların inşallah iyi geçmiştir .akman arkadaşımızında allah yardımcısı olur inşallah
pınarcım hadi gözün aydın, geçmiş olsun. inşallah vermişindir sınavları
Hadi sınavlarıda atlattın gözün aydın.Artık bu hafta biraz dinlenirsin bu yoğun tempodan biraz sıyır kendini gezenti.kaydirigubbakcemile3
Bende bugün bebek şekerlerimi yaptım resmini koydum.Evdeydim yarında ben çıkayım diyorum.
iyiyi bende canım odamızın eksik cekmeceleride geldi bugun babamızlada cıkıp abajur ve avizesini de aldık yarın annemlen yerleştiricez artık çünkü herşey yıkandın azıcık ütümüz var sadece
Cnm inş. vermişsindir sınavları
iyi geceler haımlar ben artık yatayım uykum geldiŞeniz
[k] {n} [k];6126225 .!.:slm arkadaşlar ne güzel şeyler yapmışşsınız sibiko bayoldım valla süper olmuş..
tutkunumne güzel cok gezmişsin allah dualarını kabul etsin iyice yat dinlen senle cnm. haklısın galiba ama yatamadım valla..
ya arkadaşlar bugün biz biraz beşik bakalım dedik demirkapıdaki modesaya gittik ben sadece beşik alıcam ve 2kapılı dolap yaptıracagım ama beşik fiatları 500 civarı bana biraz pahalı geldi size sorayım dedim hiç fiyat bilgim yok bide dolabı katarsak 850 ila 1000 lira arası fiyat veriyorlar.. başka nerelere bakım nedersiniz?? ben bukadar tutacagını hiç düşünmemiştim ama neler var rabbim insan eriyo resmen her dükkanda oyalandım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?