2009 Mayıs Anneleri

sağolun kızlar. birazcık oğlumun odasıyla ilgilendim, şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi. evet 18 gün sonra gidicem, ama bu seferde kocam burda kalıcak. ben bu seferde onun için ağlarım kesin!benneyaptımki
sibel canım,şekerlerin hayırlı olsun. o maviş patiklerden aldım bende. ama süslemedim daha. mıknatıs yapıştırıyorum üstlerine sadece şimdilik. memlekete gidince annemle yapıcaz. ama biz şeker koyacaz içine.
ankakuşu canım sen nasılsın? ne güzel sadece 3 kilo mu aldın? gerçi kusmak daha kötüdür heralde!

Sağol cnma.s. Bu arada maşalllaaaaaaaah 3 kgmı aldın??? süpermişşşdelikafaduldendelikafadulden

kızlar iyi akşamlar.geçmişi anca bitirdim.sbelcim çok hoş olmuşlar.pınarcım sınavların inşallah iyi geçmiştir .akman arkadaşımızında allah yardımcısı olur inşallah

Ben geldim ben geldim. Bacılarım nabersiniz?

Çok şükür bugünki sınavımı da atlattım delikafadulden

Sonra da yine havanın güzelliğini fırsat bilip gezmelere gittik eşimle. Son zamanları iyi değerlendirelim diyoruz. Eeeee Defne böceği gelince bi süre gezmek yalan olacak

Kayınvalidem de yemek yedik eve geldik az önce. Sizde ne var ne yok bakim???

Selam Kızlar

herkesler iyidir inşallah bizde bugün cok gezdik geldik evimize şükür.Kimler var bakalım

kızlaar evet sadece 3 kilo aldım ama hiç heveslenmeyin hem sürekli kustum hem de zaten çok şişkoydum yani değişen bi şey yok. doğumdan sonra aynen sizin gibi rejime devam. birlikte vermeye çalışcaz kilolarıkaydirigubbakcemile3

Canım saol bugün bitireyim dedim kocişle yaptık.Çok keyifliydi yapılışı.Kocan içinde üzülme canım ya haftasonları sizi görmeye gelir nolcak.Yeterki siz iyi olun.

kızlar iyi akşamlar.geçmişi anca bitirdim.sbelcim çok hoş olmuşlar.pınarcım sınavların inşallah iyi geçmiştir .akman arkadaşımızında allah yardımcısı olur inşallah

İyi akşamlar canım beğenmene sevindim.

Hadi sınavlarıda atlattın gözün aydın.Artık bu hafta biraz dinlenirsin bu yoğun tempodan biraz sıyır kendini gezenti.kaydirigubbakcemile3

Bende bugün bebek şekerlerimi yaptım resmini koydum.Evdeydim yarında ben çıkayım diyorum.

Selam Kızlar

herkesler iyidir inşallah bizde bugün cok gezdik geldik evimize şükür.Kimler var bakalım

İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?

ahhh ahhh o rejımleri nasıl yapıcaz bakalım alıştım ben bol kepçe yemeğe sıkı bir sayfa acalım doğunca bebişler

iyiyi bende canım odamızın eksik cekmeceleride geldi bugun babamızlada cıkıp abajur ve avizesini de aldık yarın annemlen yerleştiricez artık çünkü herşey yıkandın azıcık ütümüz var sadece

pınar,incihan hoşgeldiniz kızlar.
sibelcim benim eşim hiç keyif almaz öyle şeylerden,zaten laf aramızda beceremezdekaydirigubbakcemile3 ben annemle yapıcam ondan.

ben çıkıyorum kızlar. kalanlara iyi geceler. yarın görüşürüz.a.s.

iyi geceler sanada canım öpüldün yarın görüşürüz......a.s.

sibelcim yaptıklarınız cok güzel olmuş valla süper hazır herşey

iyiyi bende canım odamızın eksik cekmeceleride geldi bugun babamızlada cıkıp abajur ve avizesini de aldık yarın annemlen yerleştiricez artık çünkü herşey yıkandın azıcık ütümüz var sadece

Canım beğenmene sevindim,sizde eksikleri tamamlamışsınız oh oh odalar kuruluyo artık.

Annenle yaparsın canım keyifli oluyo oyalanıyosun, iyi geceler...

Cnm inş. vermişsindir sınavları

ahhh ahhh o rejımleri nasıl yapıcaz bakalım alıştım ben bol kepçe yemeğe sıkı bir sayfa acalım doğunca bebişler
Ayy evet bide bu kiloları vermek var dimi yaakafamçokkarıştı

sibiko hoş güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık
kız sen nerde oturuyordun mevlüte bende mi gelsem ne
bayıldım çünkü şekerlere

slm arkadaşlar ne güzel şeyler yapmışşsınız sibiko bayoldım valla süper olmuş..
tutkunumne güzel cok gezmişsin allah dualarını kabul etsin iyice yat dinlen senle cnm. haklısın galiba ama yatamadım valla..
ya arkadaşlar bugün biz biraz beşik bakalım dedik demirkapıdaki modesaya gittik ben sadece beşik alıcam ve 2kapılı dolap yaptıracagım ama beşik fiatları 500 civarı bana biraz pahalı geldi size sorayım dedim hiç fiyat bilgim yok bide dolabı katarsak 850 ila 1000 lira arası fiyat veriyorlar.. başka nerelere bakım nedersiniz?? ben bukadar tutacagını hiç düşünmemiştim ama neler var rabbim insan eriyo resmen her dükkanda oyalandım valla..

pınarcım hadi gözün aydın, geçmiş olsun. inşallah vermişindir sınavları

Sağolasınız canlarım. Bakalım inşallah iyidir bu sefer hihoyyyt

Sağol canım valla şimdilik atlattım bakalım. Bi sonraki sınavlar 2 ay sonra. Defne böceğim gelmeden iyice çalışmam lazım delikafadulden

Bugün evdeyim yarın için Allah kerim kaydirigubbakcemile3

Şekerleri gördüm canım. Çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık valla a.s.

Ohhh ne güzel canım resimleri bekliyoruz odanın a.s.

a.s.

Cnm inş. vermişsindir sınavları

İnşallah canım sağolasın :Saruboceq:

iyi geceler haımlar ben artık yatayım uykum geldiŞeniz

a.s.

Valla canım ben takım yaptırdığım için sadece beşik olarak ne kadar bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim. Hani sadece sallanan 5-6 ay yatabildiği beşikler varya. Onlar bile mobilyacılarda 350 falandı. Seninki yatak şeklinde olacaksa 500 iyidir diyorum ben :uhm:

Günaydınlar bu arada hanımlar a.s.

Kociş 6'da gitti benimde bi uykum kaçtı. O saatten beri ayaktayım ya senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…