2009 Mayıs Anneleri

Heeeeyyy uykucularrr kalkınnnn pazartesi bugüüünnnn haftanın ilk günüüüü -tatlicadiarzu-

günaydın iyi haftalar pınarcım nasılsın:)))))

Günaydın tatlım sana da iyi haftalar a.s.

İyiyim çok şükür. Uykum kaçtı sabah uyuyamadım kalktım bende tv izliyorum. Sen nasılsın bakim? Haftasonun nasıl geçti?

gunaydın pınar ılgın cherry06, EgeEce, zehra*79*
bugun doktor muanemız var 10.30da babamızı gecırdık gorumcemle gıdıcem hastaneye hem çalışamaz raporu alıcam umarım herkez ıyıdır sıbıko elıne saglık sekerlerın cok guzel olmus
opuyorum kızlar hepınızı ogleden sonraya yetısırım muhabbete herkeze kolay gelsın

Günaydın canım hoşgeldin a.s.

Ohhh bugün güzel gün desene. Hem bebiş görülücek hem rapor alınıcak. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım a.s.

Bende kısmetse bu cumartesi göreceğim kuzumu hihoyyyt Doktorumuzda yarın geliyor yurtdışından. Artık doğurabilirim kaydirigubbakcemile3

dur bakalım hemen ne dogurması beklıcek bızım kuzularımız zamanlarını inşallah üzmüyecekler bızı

dur bakalım hemen ne dogurması beklıcek bızım kuzularımız zamanlarını inşallah üzmüyecekler bızı

Valla ne bilim bacım bazen öyle bir hareket ediyo ki heralde çıkıcak diyorum kaydirigubbakcemile3 Doktorum yok diye biraz endişeliydim ama neyseki yarın geliyo kısmetse. Vaktinde gelsin tabi kuzular ya aceleleri ne dimi ama

pınarcım iyiyim bende hafta sonu iki gün sınavım vardı senin gibi güzel geçti:))) pazar günüde arkadaşlarla dışarı çıktık akşamda yemekli misafirim vardı dolu dolu bir hafta sonu geçti

bigudicim günaydın tatlım nasılsın hadi hayırlısı bebişini göreceksin Allahın izniyle:))) güzel haberlerle gelirsin

kızlar bu arada benim parmaklarım şişmeye başladı yüzüğümü çıkartamadım ((((( iner mi sizce sizdede oluyor mu

hepinize günaydın kızlar. bende kalktım biraz önce, ama nedense bugün biraz keyifsiz uyandım. hiç kahvaltı yapasım gelmedi. bende abur cubur yedim. yanında da kola içtim. keyfim yoktu zaten,kolayı içip kahvaltıyı abur cuburla geçirince daha kızdım kendimeÇok üzgünüm çoook bugün nasıl geçecek bakalım:çok üzgünüm:

umarım sizler iyisinizdir.

cerencim fulyacım günaydın kızlar nasılsınız

kız cerenim sabah sabah cola mı içilir bitanem bebişini düşün fıstığım kahvaltını yap

kızlar keyifsizlik bendede var ama normal son zamanlara yaklaştık artık

Çok sevindim canım güzel geçmesine. İnşallah geçeriz derslerimizi de kurtuluruz hihoyyyt

Valla bacım ben kaç aydır takamıyorum yüzüğümü. Geçen gün aldım elime ay bi özlemişim :çok üzgünüm:

afiyet olsun pınarcım defneme yarasın bitanem:teselli:

Sağolasın canım hepimizin kuzusuna yarasın inşallah a.s.

günaydın kızlar.. bugun erken kalktım:) havada yağmurlu burda... nasılsınız

Günaydın canım. Bugün erkencisin sende benim gibi. Bende şimdi kahvaltımı yaptım. Sen nasılsın canım?

Canım hoşgeldin. Bak kötü yapmışsın sabah sabah. Arada banada öyle geliyolar. Canım bir kola istiyor. Dayanamıyorum 1 bardak içiyorum valla. Ama sabah sabah içme tatlım a.s.

diyorum ya, önce içtim sonra da suçluluk hissettim. canım sıkkındı,iyice sıkıldım!:çok üzgünüm: ya nerden çıktıysa sabah sabah isim mevzusu geldi aklıma. daha oğlumun ismi şudur diyemiyorum!! herkeste inadıma gibi habire "isim ne olacak? daha karar veremedinizmi? aa doğdu oldu çocuk! deyip duruyorlar!!" daha beter çıldırıyorum.Çok üzgünüm çoook

valla canımın istediğinden değil.orda tezgahın üstünde duruyordu. canım kahvaltı istemeyince atıştıracak bişeyler aldım tabağıma, kuru kuru gitmez diye kolayı da koydum işte.:çok üzgünüm:
galiba yalnız kaldığım için oluyor bunlar.CADIARZU hiç sıkılmam diyordum ama çalışmaya alışınca evde sıkılmaya başladım:uhm:

Günaydınlar güzel annişleeeer,
Kızlar ben can sıkıntısından bi işe kalkıştım geçen hafta, mukavvalar bide guvaş boya aldırdım, oğlanın odasının duvarına bir sürü balık yapıyorum yattığım yerden, amanın bide güzel oldular, stickerlara benziyorlar aynı, çizdim kestim boyuyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 , duvarın tekini deniz mavisine boyatmıştım eşime, işte o duvara yapışacak balıkçıklar, karakterlerde kayıp balık nemo dan, hayırlısı ile tamamlansın bide yapıştıralım duvara çekip eklicem hemen
Bigudicim, güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Benimde randevum cts kaydirigubbakcemile2 Çabuk gelsin haftasonuuuuuuu
Cnm böyle durumlar için evde karışık tahıllı cornflakesh bulunduruyorum ben, dök sütü içine ohhh miss, hem tahıl yemiş hem süt içmiş olursun, hiç öyle kolayla aburcuburla doldurma mideni

Son düzenleme:
Canım bence inmez çünkü benimde ellerim şişmeye başladı ve hiç inmiyor,ağrımda oluyor özellikle sabahları bence sen yüzüğünü şimdiden çıkar yoksa sonra kuyumcuda keserek çıkarttırmak zorunda kalabilirsin malasef senağlama

Ilgıncım güzel geçtiğine sevindim, inş. vermişsindir sınavını cnm

Herkese selam,
Biz yine yogun bir gune basladik, biz iyiyiz. Herkes de iyidir umarim. ara ara ugrayip nelr konustugunuza bakmaya calisirim.

Ben de biraz bakindim ama fiyatlar 500 civari, dedigin gibi. Gerci simdi ben cilek mobilyanin indirimini beklemeye karar verdim. Her hafta farkli bir urun indirime giriyormus, bebek urunleri de girebilir biraz bekleyin dediler. Ben de beklemeye karar verdim.

oradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm
kızım acıktı ama galiba tepiniyor zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…