günaydın iyi haftalar pınarcım nasılsın:)))))
gunaydın pınar ılgın cherry06, EgeEce, zehra*79*
bugun doktor muanemız var 10.30da babamızı gecırdık gorumcemle gıdıcem hastaneye hem çalışamaz raporu alıcam umarım herkez ıyıdır sıbıko elıne saglık sekerlerın cok guzel olmus
opuyorum kızlar hepınızı ogleden sonraya yetısırım muhabbete herkeze kolay gelsın
Günaydın canım hoşgeldin a.s.
Ohhh bugün güzel gün desene. Hem bebiş görülücek hem rapor alınıcak. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım a.s.
Bende kısmetse bu cumartesi göreceğim kuzumu hihoyyyt Doktorumuzda yarın geliyor yurtdışından. Artık doğurabilirim kaydirigubbakcemile3
dur bakalım hemen ne dogurması beklıcek bızım kuzularımız zamanlarını inşallah üzmüyecekler bızı
Ben bi kahvaltı edip geliyorum bacılar a.s.
pınarcım iyiyim bende hafta sonu iki gün sınavım vardı senin gibi güzel geçti:))) pazar günüde arkadaşlarla dışarı çıktık akşamda yemekli misafirim vardı dolu dolu bir hafta sonu geçti
bigudicim günaydın tatlım nasılsın hadi hayırlısı bebişini göreceksin Allahın izniyle:))) güzel haberlerle gelirsin
kızlar bu arada benim parmaklarım şişmeye başladı yüzüğümü çıkartamadım((((( iner mi sizce sizdede oluyor mu
afiyet olsun pınarcım defneme yarasın bitanem:teselli:
günaydın kızlar.. bugun erken kalktım:) havada yağmurlu burda... nasılsınız
hepinize günaydın kızlar. bende kalktım biraz önce, ama nedense bugün biraz keyifsiz uyandım. hiç kahvaltı yapasım gelmedi. bende abur cubur yedim. yanında da kola içtim.keyfim yoktu zaten,kolayı içip kahvaltıyı abur cuburla geçirince daha kızdım kendimeÇok üzgünüm çoook bugün nasıl geçecek bakalım:çok üzgünüm:
umarım sizler iyisinizdir.
diyorum ya, önce içtim sonra da suçluluk hissettim. canım sıkkındı,iyice sıkıldım!:çok üzgünüm: ya nerden çıktıysa sabah sabah isim mevzusu geldi aklıma. daha oğlumun ismi şudur diyemiyorum!! herkeste inadıma gibi habire "isim ne olacak? daha karar veremedinizmi? aa doğdu oldu çocuk! deyip duruyorlar!!" daha beter çıldırıyorum.Çok üzgünüm çoookcerencim fulyacım günaydın kızlar nasılsınız
kız cerenim sabah sabah cola mı içilir bitanem bebişini düşün fıstığım kahvaltını yap
kızlar keyifsizlik bendede var ama normal son zamanlara yaklaştık artık
Çok sevindim canım güzel geçmesine. İnşallah geçeriz derslerimizi de kurtuluruz hihoyyyt
Valla bacım ben kaç aydır takamıyorum yüzüğümü. Geçen gün aldım elime ay bi özlemişim :çok üzgünüm:
Sağolasın canım hepimizin kuzusuna yarasın inşallah a.s.
Günaydın canım. Bugün erkencisin sende benim gibi. Bende şimdi kahvaltımı yaptım. Sen nasılsın canım?
Canım hoşgeldin. Bak kötü yapmışsın sabah sabah. Arada banada öyle geliyolar. Canım bir kola istiyor. Dayanamıyorum 1 bardak içiyorum valla. Ama sabah sabah içme tatlım a.s.
Bigudicim, güzel haberlerini bekliyoruz cnmgunaydın pınar ılgın cherry06, EgeEce, zehra*79*
bugun doktor muanemız var 10.30da babamızı gecırdık gorumcemle gıdıcem hastaneye hem çalışamaz raporu alıcam umarım herkez ıyıdır sıbıko elıne saglık sekerlerın cok guzel olmus
opuyorum kızlar hepınızı ogleden sonraya yetısırım muhabbete herkeze kolay gelsın
Benimde randevum cts kaydirigubbakcemile2 Çabuk gelsin haftasonuuuuuuuGünaydın canım hoşgeldin a.s.
Ohhh bugün güzel gün desene. Hem bebiş görülücek hem rapor alınıcak. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım a.s.
Bende kısmetse bu cumartesi göreceğim kuzumu hihoyyyt Doktorumuzda yarın geliyor yurtdışından. Artık doğurabilirim kaydirigubbakcemile3
Cnm böyle durumlar için evde karışık tahıllı cornflakesh bulunduruyorum ben, dök sütü içine ohhh miss, hem tahıl yemiş hem süt içmiş olursun, hiç öyle kolayla aburcuburla doldurma midenihepinize günaydın kızlar. bende kalktım biraz önce, ama nedense bugün biraz keyifsiz uyandım. hiç kahvaltı yapasım gelmedi. bende abur cubur yedim. yanında da kola içtim.keyfim yoktu zaten,kolayı içip kahvaltıyı abur cuburla geçirince daha kızdım kendimeÇok üzgünüm çoook bugün nasıl geçecek bakalım:çok üzgünüm:
umarım sizler iyisinizdir.
Canım bence inmez çünkü benimde ellerim şişmeye başladı ve hiç inmiyor,ağrımda oluyor özellikle sabahları bence sen yüzüğünü şimdiden çıkar yoksa sonra kuyumcuda keserek çıkarttırmak zorunda kalabilirsin malasef senağlamapınarcım iyiyim bende hafta sonu iki gün sınavım vardı senin gibi güzel geçti:))) pazar günüde arkadaşlarla dışarı çıktık akşamda yemekli misafirim vardı dolu dolu bir hafta sonu geçti
bigudicim günaydın tatlım nasılsın hadi hayırlısı bebişini göreceksin Allahın izniyle:))) güzel haberlerle gelirsin
kızlar bu arada benim parmaklarım şişmeye başladı yüzüğümü çıkartamadım((((( iner mi sizce sizdede oluyor mu
[k] {n} [k];6126225 .!.:ya arkadaşlar bugün biz biraz beşik bakalım dedik demirkapıdaki modesaya gittik ben sadece beşik alıcam ve 2kapılı dolap yaptıracagım ama beşik fiatları 500 civarı bana biraz pahalı geldi size sorayım dedim hiç fiyat bilgim yok bide dolabı katarsak 850 ila 1000 lira arası fiyat veriyorlar.. başka nerelere bakım nedersiniz?? ben bukadar tutacagını hiç düşünmemiştim ama neler var rabbim insan eriyo resmen her dükkanda oyalandım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?