2009 Mayıs Anneleri

Bu arada hafta sonu sinavi olan arkadaslarin sinavlarinin iyi gecmesine sevindim....afferimmmm sizlere... hihoyyythihoyyythihoyyy

bende fazla sislik olmuyor ama doktorum daha once gittigimde tuzu azaltmami soylemisti. Gerci biz zaten cok az tuz kullaniyoruz, esim tuz, seker konusuna biraz dikkat ediyor da. Birkac gun tuzu azaltip, dikkat et, bi bak istersen inebilir herhalde.

oradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm
kızım acıktı ama galiba tepiniyor zavallı

Sanada günaydın cnm, ya çıksan dışarı, sabah kahvaltını dışarda yap, ben öğrenciyken yapardım, eskişehirde porsuk boyunda bir sürü kahvaltı yapmaya yer vardı,hemde kalabalık sürekli,cnm sıkılınca gidip oralarda yerdim
cokacimcoook

Evet canım insan alışık olunca evde durmak zor oluyor. Ben niye kendimi sürekli sokaklara atıyorum sanıyosunuz kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin bacım. Ohhh pek becerikliyiz valla. Ellerine sağlık. Bitsin resimleri ekle canım. Merak ederim ben valla. Nemo'yu da çok severim yaaa hihoyyyt

Evet evet gelsin cumartesi hihoyyyt

Selam canım hoşgeldin. Kolay gelsin yorma kendini a.s.

oradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm

Pişşştttt yap kız kahvaltını. Aç bırakma kuzuyu. Bende yalnızım bak. Az önce camış gibi yedim kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın kızlar nedense bugün bende biraz keyifsiz uyandım,havadanmı acaba çünkü genelde herkeste aynı şeyi görüyorum.İnşallah öğleden sonraya geçer çünkü bugün canım oğlumun mobilyaları gelecek,o zaman keyfim yerine gelir heralde!
Haftasonu Eminönüne gittim arkadaşlar eğer bi eksiği olan varsa (kapı süsü,mevlüt şekeri vs.)kesinlikle oraya gidin çok güzel ve ucuz şeyler var.Ben hepsini ordan aldım.İnşallah şu odayı bi tamamlıyım hepinizle paylaşıcam aldıklarımı.Hepinize kolay gelsin..

Kızlar kahvaltı yapıcam biraz mola, öptüm kuzucuklarınızın popolarından

Arkadaşlar bir de yüzüğünü takamak isteyipte şişlikten dolayı takamayanlar boynunuza takabilirsiinz bi zincirle o da güzel oluyoo bencesırnaşık şey

Bu arada hafta sonu sinavi olan arkadaslarin sinavlarinin iyi gecmesine sevindim....afferimmmm sizlere... hihoyyythihoyyythihoyyyt

Sağolasın canım a.s.

Günaydın tatlım. Evet canım snaırım havadan. Kapalı olunca insnaın içi sıkılıyor. Ohhh ne güzel mobilyalar geliyor. Resimleri bekliyoruz heee hihoyyyt

Kızlar kahvaltı yapıcam biraz mola, öptüm kuzucuklarınızın popolarından

Afiyet olsun canım yarasın a.s.

dışarı tek başıma çıkmak istemiyorum tansiyonum düşüyor düşer bayılırım diye korkarım
neyse ben kahvaltımı yapayım gelirim bacılar görüşürüzzzzz

günaydın kızlarr!
bir haftada tam nerdayse 130 sayfa birikmiş.
umarım herkes iyidir. geçmişi okumam imkansız çünkü. açılan başlıklardan henüz kimse doğurmamış sanırım.
bir hafta izinden sonra işe başladım tekrar( özlemişim walla kaabalığı evde tekbaşına olmuyor. biz biraz çalışalım bakalım kızımızla.

Arkadaşlar bir de yüzüğünü takamak isteyipte şişlikten dolayı takamayanlar boynunuza takabilirsiinz bi zincirle o da güzel oluyoo bencesırnaşık şey

Ben denedim canım ama alyansım biraz kalın olduğundan rahatsız etti beni mirmirmirmir

dışarı tek başıma çıkmak istemiyorum tansiyonum düşüyor düşer bayılırım diye korkarım
neyse ben kahvaltımı yapayım gelirim bacılar görüşürüzzzzz

Afiyet olsun canım a.s.

Canım günaydın hoşgeldin nasılsın?

eline sağlık canım. resimlerini bekliyoruz,bizlere de fikir olur.
cornflakes konusunda da,hiç sevmembenneyaptımki zaten sütü de sevmem. nesquik atmadan içemiyorum.
aynısı bende de var canım. izne ayrılınca bir boşluğa düştük sanırım:1no2: ama sen benim yaptığımı yapma, güzelce kahvaltını yapa.s
ya buralarda kendini dışarı atacak yer de yok!! evde otur! neyseki net var.

ayyy sende mi yaa! ne oluyor bize böyle?? bizim burda hava da üzel halbuki:sm_confused:
odanın resimlerini de bekliyoruz canım.

doğru söylüyosun,boşver o zaman bikaç hafta takmasak ne olur dimi ama ??hihoyyyt

Ben bayağıdır yaklaşık 5.aydan beri takamıyorum canım. Doğumdan sonra da takılmaz heralde bi süre. Neyse sağlık olsun bakalım beklicez az daha hihoyyyt

Sağlık olsun bacım. En azından net var kaydirigubbakcemile2

Ojeli cerenimde izn çıktı artık ama evde neti yok ya. Annesine giderse girebilir ancak. Özlicez valla :çok üzgünüm:

amma yedim haaaaa poffffff

bozoncum hoşgelin canım

ilgin hadi bakalım sıra sende evde otur bakalım insan çok sıkılıyor yaw

esencim pınarcım sağolun kızlar hayırlısıyla çıksam izne yağmurumla vakit geçiririm biraz doğuma kadar sonra çifte fıstıklarımla Allahın izniyle:)))))))))))

amma yedim haaaaa poffffff

bozoncum hoşgelin canım

ilgin hadi bakalım sıra sende evde otur bakalım insan çok sıkılıyor yaw

Afiyet olsun canım a.s.

esencim pınarcım sağolun kızlar hayırlısıyla çıksam izne yağmurumla vakit geçiririm biraz doğuma kadar sonra çifte fıstıklarımla Allahın izniyle:)))))))))))

Evet canım ya çifte fıstık olucak senin ne güzel çifte kavrulmuş kaydirigubbakcemile2

sağol tatlım iyiyim annem geldi ortalığı topluyor..nasıl bu kadar dağılıyor anlamıyorum

evet kahvaltı yaptım bir dahada yatmadım aslında yatsam uyurdum tekrar:)))))

çok iyi fikir aldırayım bugun bi kutu valla

en sevmediğim sey tek basıma yemek yemek cnm benimde.zaten normalde yemeyi sevmem

kızlar bende çarşamba gidiyorum doktora bu ay sonundada izne ayrılacağım nasipse

dinlenirsin cnm sende biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…