pınarcım iyiyim bende hafta sonu iki gün sınavım vardı senin gibi güzel geçti:))) pazar günüde arkadaşlarla dışarı çıktık akşamda yemekli misafirim vardı dolu dolu bir hafta sonu geçti
kızlar bu arada benim parmaklarım şişmeye başladı yüzüğümü çıkartamadım((((( iner mi sizce sizdede oluyor mu
oradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm
kızım acıktı ama galiba tepiniyor zavallı
diyorum ya, önce içtim sonra da suçluluk hissettim. canım sıkkındı,iyice sıkıldım!:çok üzgünüm: ya nerden çıktıysa sabah sabah isim mevzusu geldi aklıma. daha oğlumun ismi şudur diyemiyorum!! herkeste inadıma gibi habire "isim ne olacak? daha karar veremedinizmi? aa doğdu oldu çocuk! deyip duruyorlar!!" daha beter çıldırıyorum.Çok üzgünüm çoook
valla canımın istediğinden değil.orda tezgahın üstünde duruyordu. canım kahvaltı istemeyince atıştıracak bişeyler aldım tabağıma, kuru kuru gitmez diye kolayı da koydum işte.:çok üzgünüm:
galiba yalnız kaldığım için oluyor bunlar.CADIARZU hiç sıkılmam diyordum ama çalışmaya alışınca evde sıkılmaya başladım:uhm:
Günaydınlar güzel annişleeeer,
Kızlar ben can sıkıntısından bi işe kalkıştım geçen hafta, mukavvalar bide guvaş boya aldırdım, oğlanın odasının duvarına bir sürü balık yapıyorum yattığım yerden, amanın bide güzel oldular, stickerlara benziyorlar aynı, çizdim kestim boyuyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 , duvarın tekini deniz mavisine boyatmıştım eşime, işte o duvara yapışacak balıkçıklar, karakterlerde kayıp balık nemo dan, hayırlısı ile tamamlansın bide yapıştıralım duvara çekip eklicem hemen
Bigudicim, güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Benimde randevum cts kaydirigubbakcemile2 Çabuk gelsin haftasonuuuuuuu
Cnm böyle durumlar için evde karışık tahıllı cornflakesh bulunduruyorum ben, dök sütü içine ohhh miss, hem tahıl yemiş hem süt içmiş olursun, hiç öyle kolayla aburcuburla doldurma mideni
Herkese selam,
Biz yine yogun bir gune basladik, biz iyiyiz. Herkes de iyidir umarim. ara ara ugrayip nelr konustugunuza bakmaya calisirim.
Ben de biraz bakindim ama fiyatlar 500 civari, dedigin gibi. Gerci simdi ben cilek mobilyanin indirimini beklemeye karar verdim. Her hafta farkli bir urun indirime giriyormus, bebek urunleri de girebilir biraz bekleyin dediler. Ben de beklemeye karar verdim.
oradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm
Bu arada hafta sonu sinavi olan arkadaslarin sinavlarinin iyi gecmesine sevindim....afferimmmm sizlere... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Herkese günaydın kızlar nedense bugün bende biraz keyifsiz uyandım,havadanmı acaba çünkü genelde herkeste aynı şeyi görüyorum.ınşallah öğleden sonraya geçer çünkü bugün canım oğlumun mobilyaları gelecek,o zaman keyfim yerine gelir heralde!
Haftasonu Eminönüne gittim arkadaşlar eğer bi eksiği olan varsa (kapı süsü,mevlüt şekeri vs.)kesinlikle oraya gidin çok güzel ve ucuz şeyler var.Ben hepsini ordan aldım.ınşallah şu odayı bi tamamlıyım hepinizle paylaşıcam aldıklarımı.Hepinize kolay gelsin..
Kızlar kahvaltı yapıcam biraz mola, öptüm kuzucuklarınızın popolarından
Arkadaşlar bir de yüzüğünü takamak isteyipte şişlikten dolayı takamayanlar boynunuza takabilirsiinz bi zincirle o da güzel oluyoo bencesırnaşık şey
dışarı tek başıma çıkmak istemiyorum tansiyonum düşüyor düşer bayılırım diye korkarım
neyse ben kahvaltımı yapayım gelirim bacılar görüşürüzzzzz
günaydın kızlarr!
bir haftada tam nerdayse 130 sayfa birikmiş.
umarım herkes iyidir. geçmişi okumam imkansız çünkü. açılan başlıklardan henüz kimse doğurmamış sanırım.
bir hafta izinden sonra işe başladım tekrar( özlemişim walla kaabalığı evde tekbaşına olmuyor. biz biraz çalışalım bakalım kızımızla.
Ben denedim canım ama alyansım biraz kalın olduğundan rahatsız etti beni mirmirmirmir
doğru söylüyosun,boşver o zaman bikaç hafta takmasak ne olur dimi ama ??hihoyyyt
eline sağlık canım. resimlerini bekliyoruz,bizlere de fikir olur.Günaydınlar güzel annişleeeer,
Kızlar ben can sıkıntısından bi işe kalkıştım geçen hafta, mukavvalar bide guvaş boya aldırdım, oğlanın odasının duvarına bir sürü balık yapıyorum yattığım yerden, amanın bide güzel oldular, stickerlara benziyorlar aynı, çizdim kestim boyuyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 , duvarın tekini deniz mavisine boyatmıştım eşime, işte o duvara yapışacak balıkçıklar, karakterlerde kayıp balık nemo dan, hayırlısı ile tamamlansın bide yapıştıralım duvara çekip eklicem hemen
Cnm böyle durumlar için evde karışık tahıllı cornflakesh bulunduruyorum ben, dök sütü içine ohhh miss, hem tahıl yemiş hem süt içmiş olursun, hiç öyle kolayla aburcuburla doldurma mideni
aynısı bende de var canım. izne ayrılınca bir boşluğa düştük sanırım:1no2: ama sen benim yaptığımı yapma, güzelce kahvaltını yapa.soradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm
ya buralarda kendini dışarı atacak yer de yok!! evde otur! neyseki net var.Evet canım insan alışık olunca evde durmak zor oluyor. Ben niye kendimi sürekli sokaklara atıyorum sanıyosunuz kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin bacım. Ohhh pek becerikliyiz valla. Ellerine sağlık. Bitsin resimleri ekle canım. Merak ederim ben valla. Nemo'yu da çok severim yaaa hihoyyyt
Evet evet gelsin cumartesi hihoyyyt
Selam canım hoşgeldin. Kolay gelsin yorma kendini a.s.
Pişşştttt yap kız kahvaltını. Aç bırakma kuzuyu. Bende yalnızım bak. Az önce camış gibi yedim kaydirigubbakcemile3
ayyy sende mi yaa! ne oluyor bize böyle?? bizim burda hava da üzel halbuki:sm_confused:Herkese günaydın kızlar nedense bugün bende biraz keyifsiz uyandım,havadanmı acaba çünkü genelde herkeste aynı şeyi görüyorum.İnşallah öğleden sonraya geçer çünkü bugün canım oğlumun mobilyaları gelecek,o zaman keyfim yerine gelir heralde!
Haftasonu Eminönüne gittim arkadaşlar eğer bi eksiği olan varsa (kapı süsü,mevlüt şekeri vs.)kesinlikle oraya gidin çok güzel ve ucuz şeyler var.Ben hepsini ordan aldım.İnşallah şu odayı bi tamamlıyım hepinizle paylaşıcam aldıklarımı.Hepinize kolay gelsin..
doğru söylüyosun,boşver o zaman bikaç hafta takmasak ne olur dimi ama ??hihoyyyt
eline sağlık canım. resimlerini bekliyoruz,bizlere de fikir olur.
cornflakes konusunda da,hiç sevmembenneyaptımki zaten sütü de sevmem. nesquik atmadan içemiyorum.
aynısı bende de var canım. izne ayrılınca bir boşluğa düştük sanırım:1no2: ama sen benim yaptığımı yapma, güzelce kahvaltını yapa.s
ya buralarda kendini dışarı atacak yer de yok!! evde otur! neyseki net var.
ayyy sende mi yaa! ne oluyor bize böyle?? bizim burda hava da üzel halbuki:sm_confused:
odanın resimlerini de bekliyoruz canım.
kızlar bende çarşamba gidiyorum doktora bu ay sonundada izne ayrılacağım nasipse
amma yedim haaaaa poffffff
bozoncum hoşgelin canım
ilgin hadi bakalım sıra sende evde otur bakalım insan çok sıkılıyor yaw
esencim pınarcım sağolun kızlar hayırlısıyla çıksam izne yağmurumla vakit geçiririm biraz doğuma kadar sonra çifte fıstıklarımla Allahın izniyle:)))))))))))
cerencim fulyacım günaydın kızlar nasılsınız
kız cerenim sabah sabah cola mı içilir bitanem bebişini düşün fıstığım kahvaltını yap
kızlar keyifsizlik bendede var ama normal son zamanlara yaklaştık artık
Çok sevindim canım güzel geçmesine. İnşallah geçeriz derslerimizi de kurtuluruz hihoyyyt
Valla bacım ben kaç aydır takamıyorum yüzüğümü. Geçen gün aldım elime ay bi özlemişim :çok üzgünüm:
Sağolasın canım hepimizin kuzusuna yarasın inşallah a.s.
Günaydın canım. Bugün erkencisin sende benim gibi. Bende şimdi kahvaltımı yaptım. Sen nasılsın canım?
Canım hoşgeldin. Bak kötü yapmışsın sabah sabah. Arada banada öyle geliyolar. Canım bir kola istiyor. Dayanamıyorum 1 bardak içiyorum valla. Ama sabah sabah içme tatlım a.s.
Günaydınlar güzel annişleeeer,
aferin kızzz:))) becerikli seni maşallah.bende severim öyle el işleri yapmayı
kızlar bende çarşamba gidiyorum doktora bu ay sonundada izne ayrılacağım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?