sağol tatlım iyiyim annem geldi ortalığı topluyor..nasıl bu kadar dağılıyor anlamıyorum
evet kahvaltı yaptım bir dahada yatmadım aslında yatsam uyurdum tekrar:)))))
çok iyi fikir aldırayım bugun bi kutu valla
en sevmediğim sey tek basıma yemek yemek cnm benimde.zaten normalde yemeyi sevmem
dinlenirsin cnm sende biraz...
evet kahvaltı yaptım bir dahada yatmadım aslında yatsam uyurdum tekrar:)))))
ne oldu yaw dut yemiş bülbüle döndünüz ayol konuşmuyorsunuzz
sütlü kahve yaptım kendime dayanamıyorum her gün 1 tane içiyorum nescafe sütlü valla.
Canım günaydın hoşgeldin nasılsın?
amma yedim haaaaa poffffff
bozoncum hoşgelin canım
ilgin hadi bakalım sıra sende evde otur bakalım insan çok sıkılıyor yaw
sibiko hoş güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık
kız sen nerde oturuyordun mevlüte bende mi gelsem ne
bayıldım çünkü şekerlere
[k] {n} [k];6126225 .!.:slm arkadaşlar ne güzel şeyler yapmışşsınız sibiko bayoldım valla süper olmuş..
tutkunumne güzel cok gezmişsin allah dualarını kabul etsin iyice yat dinlen senle cnm. haklısın galiba ama yatamadım valla..
ya arkadaşlar bugün biz biraz beşik bakalım dedik demirkapıdaki modesaya gittik ben sadece beşik alıcam ve 2kapılı dolap yaptıracagım ama beşik fiatları 500 civarı bana biraz pahalı geldi size sorayım dedim hiç fiyat bilgim yok bide dolabı katarsak 850 ila 1000 lira arası fiyat veriyorlar.. başka nerelere bakım nedersiniz?? ben bukadar tutacagını hiç düşünmemiştim ama neler var rabbim insan eriyo resmen her dükkanda oyalandım valla..
gunaydın pınar ılgın cherry06, EgeEce, zehra*79*
bugun doktor muanemız var 10.30da babamızı gecırdık gorumcemle gıdıcem hastaneye hem çalışamaz raporu alıcam umarım herkez ıyıdır sıbıko elıne saglık sekerlerın cok guzel olmus
opuyorum kızlar hepınızı ogleden sonraya yetısırım muhabbete herkeze kolay gelsın
Heeeeyyy uykucularrr kalkınnnn pazartesi bugüüünnnn haftanın ilk günüüüü -tatlicadiarzu-
günaydın iyi haftalar pınarcım nasılsın:)))))
pınarcım iyiyim bende hafta sonu iki gün sınavım vardı senin gibi güzel geçti:))) pazar günüde arkadaşlarla dışarı çıktık akşamda yemekli misafirim vardı dolu dolu bir hafta sonu geçti
kızlar bu arada benim parmaklarım şişmeye başladı yüzüğümü çıkartamadım((((( iner mi sizce sizdede oluyor mu
günaydın kızlar.. bugun erken kalktım:) havada yağmurlu burda... nasılsınız
hepinize günaydın kızlar. bende kalktım biraz önce, ama nedense bugün biraz keyifsiz uyandım. hiç kahvaltı yapasım gelmedi. bende abur cubur yedim. yanında da kola içtim.keyfim yoktu zaten,kolayı içip kahvaltıyı abur cuburla geçirince daha kızdım kendimeÇok üzgünüm çoook bugün nasıl geçecek bakalım:çok üzgünüm:
umarım sizler iyisinizdir.
oradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm
kızım acıktı ama galiba tepiniyor zavallı
Ojeli cerenimde izn çıktı artık ama evde neti yok ya. Annesine giderse girebilir ancak. Özlicez valla :çok üzgünüm:
kızlar bende çarşamba gidiyorum doktora bu ay sonundada izne ayrılacağım nasipse
sütlü kahve yaptım kendime dayanamıyorum her gün 1 tane içiyorum nescafe sütlü valla.
hoşbulduk kızlara.s.
geceleri çok az uyumama rağmen kendimi bi enerjik hissediyom bugün.delikafadulden
işlerimi toparlayayım biraz dedim şimdide yemek vaktinin gelmesini bekliyom dört gözlecokacimcoook içimde dipsiz bir kazan var ne yesem içim kıyılıyor hemen:roflol:
haftasonu doğum yapaacağım hastane işini halletim ya sanki doğum yapmış kadar rahatladım.
Kızlar beğenmenize sevindim şekerlerimizi.
Beyazcım beklerim mutlaka Kartal Soğanlıktayım.
Knk canım bana beşiğin fiyatı uygun geldi.
Bigudicim doktordan hayırlı haberlerle gelirsin inş
Günaydınlar kızlar herkese;
Sınavları iyi geçenlerin gözü aydın.
Cerencim bende bazen öyle kaçamak yapıyorum ama kendime çok kızıyorum aynen dayanamadığım içinde yememem gereken şeyleri eve almıyorum.
Esencim bende tek başıma yemek yemeyi sevmem ama mecburen evde yanlız kalınca :çok üzgünüm:
Canım evet yok dün akşam annesindeydi baya kaynattık msnde sık sık girmeye çalışıcanı söyledi ama annesine artık sürekli gelmesi zor olur ağırlaştık valla.
Banucum bende çarşamba gidicem bakalım,en kısa zamanda izin tarihin gelirde rahat edersin.
Afiyet olsun canım.
ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesİ bugÜn sunİ sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza İhtİyacı var ne olur Çok dua edİn doĞuma bende gİrecem İnŞallah İyİ haberler verİrİm sİze
tünaydın arkadaslarrr nasılsınızzz,,sürekli takip ediorum ama yazacak bişi bulamıorum ,,yardımınıza ihtiyacım varrr midem cok fena yanıyorrr,,sürekli cıkartmak zorunda kalıyorum yediklerimi ,,,bunun dogal bir çözümü varmı şuruplarda işe yaramıyor artıkkkk-tatlicadiarzu-
ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesİ bugÜn sunİ sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza İhtİyacı var ne olur Çok dua edİn doĞuma bende gİrecem İnŞallah İyİ haberler verİrİm sİze
ya benim su gebelik takvimimde neden geriden gelioo ben bugün itibariyle 32+6 olmam lasımhihoyyytbi yandan mide ekşimesi bi yandan adet sancısı gibi sancılar oluyoo,,havada yagmurlu içim sıkılıyorrdelikafaduldengaliba depresyona giriyorummlaelaelaelaelae:1shok:
hiç endişelenme aynı sorunlar bizde de var cnm
bende mide ekşimesini kesemiyorum artık suya dayanıyorum işte
habire su içiyorum
sancılara gelince bazen o kadar çok oluyor ki adım bile atamıyorum
canım dualarımız akman arkadaşımız ve bebişinle inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alır
kızlar biz yemekten geldik herkese afiyet olsun
şirinecim merhaba mide yanması kusma bendede devam ediyor az ve sık yemeni öneririm birde baharatlı salçalı yağlı ürünlerden kaçın canım ılık süt iyi geliyor
gavisconuda denedim rennie duo onuda denedim bi zaman ii geldi ama artık kesmiyor ılık sütüde içtim toz sekerde yedim-tatlicadiarzu-oy oy gecmiyor yaaaşimdide maden suyu içiyorum inş ii gelir delikafadulden
ya benim su gebelik takvimimde neden geriden gelioo ben bugün itibariyle 32+6 olmam lasımhihoyyytbi yandan mide ekşimesi bi yandan adet sancısı gibi sancılar oluyoo,,havada yagmurlu içim sıkılıyorrdelikafaduldengaliba depresyona giriyorummlaelaelaelaelae:1shok:
dualarımız akmanla inş kolayca yapar doğumunu
sağlıcakla alır bebişini kucağına:Saruboceq:
canım dualarımız akman arkadaşımız ve bebişinle inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alır
kızlar biz yemekten geldik herkese afiyet olsun
şirinecim merhaba mide yanması kusma bendede devam ediyor az ve sık yemeni öneririm birde baharatlı salçalı yağlı ürünlerden kaçın canım ılık süt iyi geliyor
allah razı olsun herkezden valla çok korkuyor sancılardan ve bebeğin sağlığı konusunda endişeli aslında fazla sancı çekmeyecek epidural olacak ama işte genede korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?