2009 Mayıs Anneleri

mecbur yedim şekerim şimdi biraz sindireyim kalkıp biraz kuran okuycam

evet kahvaltı yaptım bir dahada yatmadım aslında yatsam uyurdum tekrar:)))))

Bende sanırım kafayı koysam uyurum da önce bi evi toparlayıp, çamaşır atayım makinaya sonra uyuklayacağım :CüvCüv:

ne oldu yaw dut yemiş bülbüle döndünüz ayol konuşmuyorsunuzz

Herkesde pazartesi uyuşukluğu var canım sanırım kaydirigubbakcemile3

sütlü kahve yaptım kendime dayanamıyorum her gün 1 tane içiyorum nescafe sütlü valla.

Afiyet olsun tatlım a.s.

Canım günaydın hoşgeldin nasılsın?

amma yedim haaaaa poffffff

bozoncum hoşgelin canım

ilgin hadi bakalım sıra sende evde otur bakalım insan çok sıkılıyor yaw

hoşbulduk kızlara.s.
geceleri çok az uyumama rağmen kendimi bi enerjik hissediyom bugün.delikafadulden
işlerimi toparlayayım biraz dedim şimdide yemek vaktinin gelmesini bekliyom dört gözlecokacimcoook içimde dipsiz bir kazan var ne yesem içim kıyılıyor hemen:roflol:
haftasonu doğum yapaacağım hastane işini halletim ya sanki doğum yapmış kadar rahatladım.

sibiko hoş güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık
kız sen nerde oturuyordun mevlüte bende mi gelsem ne
bayıldım çünkü şekerlere

Kızlar beğenmenize sevindim şekerlerimizi.

Beyazcım beklerim mutlaka Kartal Soğanlıktayım.
Knk canım bana beşiğin fiyatı uygun geldi.
Bigudicim doktordan hayırlı haberlerle gelirsin inş

Heeeeyyy uykucularrr kalkınnnn pazartesi bugüüünnnn haftanın ilk günüüüü -tatlicadiarzu-

günaydın iyi haftalar pınarcım nasılsın:)))))

günaydın kızlar.. bugun erken kalktım:) havada yağmurlu burda... nasılsınız

oradaki herkese selamlarrrrr biz kalktık sabah sabah kahvaltı yapıcaz ama hiç keyfim yok yani tek başıma yapmak istemiyorumm
kızım acıktı ama galiba tepiniyor zavallı

Günaydınlar kızlar herkese;
Sınavları iyi geçenlerin gözü aydın.
Cerencim bende bazen öyle kaçamak yapıyorum ama kendime çok kızıyorum aynen dayanamadığım içinde yememem gereken şeyleri eve almıyorum.
Esencim bende tek başıma yemek yemeyi sevmem ama mecburen evde yanlız kalınca :çok üzgünüm:

Ojeli cerenimde izn çıktı artık ama evde neti yok ya. Annesine giderse girebilir ancak. Özlicez valla :çok üzgünüm:

Canım evet yok dün akşam annesindeydi baya kaynattık msnde sık sık girmeye çalışıcanı söyledi ama annesine artık sürekli gelmesi zor olur ağırlaştık valla.

kızlar bende çarşamba gidiyorum doktora bu ay sonundada izne ayrılacağım nasipse

Banucum bende çarşamba gidicem bakalım,en kısa zamanda izin tarihin gelirde rahat edersin.

sütlü kahve yaptım kendime dayanamıyorum her gün 1 tane içiyorum nescafe sütlü valla.

Afiyet olsun canım.

Evet canım ya doğum enerjisi yüklendi heralde bize kaydirigubbakcemile3

Bende erken kalktığım için herşeyi hallettim. Gerçi yaptığım kahvaltı etmek, evi toparlamak ve makinaya çamaşır atmak. Şimdi yapacak bişeyim yok. Öyle oturuyorum. Dünden yemeğimde var. Yemek derdimde yok. Sıkıntı bastı valla. Çekirdek yiyeyim bari kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım sağolasın şimdilik ilk sınavları atlattık bakalım. Sonuçlar ay sonu belli olur hihoyyyt

Evet Ceren artık ağırlaştı zor gider annesine falan ama neyse iyi olsun da telefonla da haber alırız :CüvCüv:

Sen napıyosun bakim? Nasıl evde olmak delikafadulden

tünaydın arkadaslarrr nasılsınızzz,,sürekli takip ediorum ama yazacak bişi bulamıorum ,,yardımınıza ihtiyacım varrr midem cok fena yanıyorrr,,sürekli cıkartmak zorunda kalıyorum yediklerimi ,,,bunun dogal bir çözümü varmı şuruplarda işe yaramıyor artıkkkk-tatlicadiarzu-

ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesı bugÜn sunı sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza ıhtıyacı var ne olur Çok dua edın doĞuma bende gırecem ınŞallah ıyı haberler verırım sıze

allah yardımcısı olsun :Saruboceq:iyi haberlerini beklıyoruz dualarımız onunlaa

Hoşgeldin canım. Ben Gaviscon içiyorum çok iyi geliyor ama ılık sütte iyi geliyormuş. Denedin mi hiç?

Aaaa salı günü olucak büyük ihtimalle diyordu. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla. Bizi habersiz bırakmayın. İyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla :Saruboceq:

gavisconuda denedim rennie duo onuda denedim bi zaman ii geldi ama artık kesmiyor ılık sütüde içtim toz sekerde yedim-tatlicadiarzu-oy oy gecmiyor yaaaşimdide maden suyu içiyorum inş ii gelir delikafadulden

ya benim su gebelik takvimimde neden geriden gelioo ben bugün itibariyle 32+6 olmam lasımhihoyyytbi yandan mide ekşimesi bi yandan adet sancısı gibi sancılar oluyoo,,havada yagmurlu içim sıkılıyorrdelikafaduldengaliba depresyona giriyorummlaelaelaelaelae:1shok:

dualarımız akmanla inş kolayca yapar doğumunu
sağlıcakla alır bebişini kucağına:Saruboceq:

hiç endişelenme aynı sorunlar bizde de var cnm
bende mide ekşimesini kesemiyorum artık suya dayanıyorum işte
habire su içiyorum
sancılara gelince bazen o kadar çok oluyor ki adım bile atamıyorum

hiç endişelenme aynı sorunlar bizde de var cnm
bende mide ekşimesini kesemiyorum artık suya dayanıyorum işte
habire su içiyorum
sancılara gelince bazen o kadar çok oluyor ki adım bile atamıyorum

o içtigim su bile afedersiniz asit gibi cıkıyor geriye ,,yarın sancılar içinde dr gidecegim ssk ya gidecegim ama benim dr ssk dr ,,ben sürekli muaynehanesine gidiyorum ama yarın poliklinigine gitmeyi düşünüyorum ilgilenirmi acaba nst ye alırmı ??

canım dualarımız akman arkadaşımız ve bebişinle inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alır

kızlar biz yemekten geldik herkese afiyet olsun

şirinecim merhaba mide yanması kusma bendede devam ediyor az ve sık yemeni öneririm birde baharatlı salçalı yağlı ürünlerden kaçın canım ılık süt iyi geliyor

allah razı olsun herkezden valla çok korkuyor sancılardan ve bebeğin sağlığı konusunda endişeli aslında fazla sancı çekmeyecek epidural olacak ama işte genede korkuyo

afiyet olsun canım yarasın kuzuna:CüvCüv:inan yemek yemiyorum artık sadece ekmek yiyorum kuru kuru ama genede ekşiyor CADIARZUyalnız ben sürekli egilip kalkıyorum malum ev işleri işte o zaman daha cok oluyor ama yapmayayım diyorum tutamıyorum kendimi...

gavisconuda denedim rennie duo onuda denedim bi zaman ii geldi ama artık kesmiyor ılık sütüde içtim toz sekerde yedim-tatlicadiarzu-oy oy gecmiyor yaaaşimdide maden suyu içiyorum inş ii gelir delikafadulden

İnşallah maden suyu iyi gelir caanım. Valla sancılar hepimizde var canım ya bazen fena oluyor :CüvCüv:

dualarımız akmanla inş kolayca yapar doğumunu
sağlıcakla alır bebişini kucağına:Saruboceq:

Hoşgeldin bacum nabersin?

Afiyet olsun canım yarasın Duru'ma a.s.

allah razı olsun herkezden valla çok korkuyor sancılardan ve bebeğin sağlığı konusunda endişeli aslında fazla sancı çekmeyecek epidural olacak ama işte genede korkuyo

Korkar canım ya. Dualarımız onunla. Hayırlısıyla kucağına alsın inşallah bebişini a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…