genelde yoğun oldukları için pek ilgilenmiyorlar cnm normal poliklinikteo içtigim su bile afedersiniz asit gibi cıkıyor geriye ,,yarın sancılar içinde dr gidecegim ssk ya gidecegim ama benim dr ssk dr ,,ben sürekli muaynehanesine gidiyorum ama yarın poliklinigine gitmeyi düşünüyorum ilgilenirmi acaba nst ye alırmı ??
İnşallah maden suyu iyi gelir caanım. Valla sancılar hepimizde var canım ya bazen fena oluyor :CüvCüv:
Hoşgeldin bacum nabersin?
Afiyet olsun canım yarasın Duru'ma a.s.
Korkar canım ya. Dualarımız onunla. Hayırlısıyla kucağına alsın inşallah bebişini a.s.
sağol pınarım:)))))))))) hepimizin bebişlerine yarasın
bu arada tülay yok mu bugün merak ettim
genelde yoğun oldukları için pek ilgilenmiyorlar cnm normal poliklinikte
yada benim dr.öyle
hoşbulduk cnm iiyim ya sen naıslsın?
pöfffff herkezde bugün bi uyuşukluk keyifsizlikkk kesin artık doğum psikolojisi sarıyor hepimizi ....benim canımda ne bişi yemek istiyor nede yapmakkk :1no2::1no2:
bu arada AKMANN dualarımız seninle bitanem Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip edicek inşAllah :Saruboceq:
kızlar bide bizim bi aslımızzz vardı o uzun zamandır görünmüyor yahu nerelerde acaba :uhm:
akşamda seherimin sancısı vardı bugun hala ortalıkta görünmüyorr hayırdır inşAllah yaw :uhm:
Hoşgeldin bacummmm a.s.
Ya valla yavaş yavaş herkes azalıyor gıcık oldum bu duruma. Merakta kalıyorum yaaaa delikafadulden
kızlar alyansımı uzun uğraşlar sonucunda çıkardım parmaklarım çok şişmiş(( artık takmayacağım mecburen
valla bebişler gelmeye başlıyor artık
insanı bir stres sarıyor
hakkımızda hayırlısı olsun
bakalım kaç kişi mayıs annesi olabilecekkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım sağolasın şimdilik ilk sınavları atlattık bakalım. Sonuçlar ay sonu belli olur hihoyyyt
Evet Ceren artık ağırlaştı zor gider annesine falan ama neyse iyi olsun da telefonla da haber alırız :CüvCüv:
Sen napıyosun bakim? Nasıl evde olmak delikafadulden
ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesİ bugÜn sunİ sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza İhtİyacı var ne olur Çok dua edİn doĞuma bende gİrecem İnŞallah İyİ haberler verİrİm sİze
allah razı olsun herkezden valla çok korkuyor sancılardan ve bebeğin sağlığı konusunda endişeli aslında fazla sancı çekmeyecek epidural olacak ama işte genede korkuyo
pöfffff herkezde bugün bi uyuşukluk keyifsizlikkk kesin artık doğum psikolojisi sarıyor hepimizi ....benim canımda ne bişi yemek istiyor nede yapmakkk :1no2::1no2:
bu arada AKMANN dualarımız seninle bitanem Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip edicek inşAllah :Saruboceq:
kızlar bide bizim bi aslımızzz vardı o uzun zamandır görünmüyor yahu nerelerde acaba :uhm:
akşamda seherimin sancısı vardı bugun hala ortalıkta görünmüyorr hayırdır inşAllah yaw :uhm:
kızlar nst ye giren vardı dimi aranızda?dr.unuza ne dediniz neleri riskli gördü de istedi nst yi?
kasıklarım zaten ağrıyordu
belimde ağrımaya başladı ama sürekli bir ağrı değil
ara ara gelip gidiyor
dr.umdan istesem mi diye düşündüm de
kızlar nst ye giren vardı dimi aranızda?dr.unuza ne dediniz neleri riskli gördü de istedi nst yi?
kasıklarım zaten ağrıyordu
belimde ağrımaya başladı ama sürekli bir ağrı değil
ara ara gelip gidiyor
dr.umdan istesem mi diye düşündüm de
tünaydın arkadaslarrr nasılsınızzz,,sürekli takip ediorum ama yazacak bişi bulamıorum ,,yardımınıza ihtiyacım varrr midem cok fena yanıyorrr,,sürekli cıkartmak zorunda kalıyorum yediklerimi ,,,bunun dogal bir çözümü varmı şuruplarda işe yaramıyor artıkkkk-tatlicadiarzu-
civcivim bir görsen dünden bugüne parmağım davul gibi oldudelikafadulden yüzüğü çıkaramadım şiştikçe şişti en son eşim akşam kestirelim dedi bir anda güç geldi kremi sürdüm döndürdüm zor oldu ama çıktı hem parmağım hemde yüzüğüm kurtuldu:teytey:
ben 20 mayısta doğum yapacağım beyazcım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh
kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli oturur pozisyonda sabahlıyorum ara arada yürüyorum çok ağrım oluyor sizdede var demi ağrılarrrr
civcivim bir görsen dünden bugüne parmağım davul gibi oldudelikafadulden yüzüğü çıkaramadım şiştikçe şişti en son eşim akşam kestirelim dedi bir anda güç geldi kremi sürdüm döndürdüm zor oldu ama çıktı hem parmağım hemde yüzüğüm kurtuldu:teytey:
ben 20 mayısta doğum yapacağım beyazcım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh
kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli oturur pozisyonda sabahlıyorum ara arada yürüyorum çok ağrım oluyor sizdede var demi ağrılarrrr
sibikocum çalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyor bilirim ama bebiş olunca inan hiç boş vaktin olmayaacak bitanem sana iyi gezmeler bebişinle kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?