2009 Mayıs Anneleri

genelde yoğun oldukları için pek ilgilenmiyorlar cnm normal poliklinikte
yada benim dr.öyle

hoşbulduk cnm iiyim ya sen naıslsın?

genelde yoğun oldukları için pek ilgilenmiyorlar cnm normal poliklinikte
yada benim dr.öyle

hoşbulduk cnm iiyim ya sen naıslsın?

Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Evde takılıyorum bugün keyif günüm hihoyyyt

pöfffff herkezde bugün bi uyuşukluk keyifsizlikkk kesin artık doğum psikolojisi sarıyor hepimizi ....benim canımda ne bişi yemek istiyor nede yapmakkk :1no2::1no2:

bu arada AKMANN dualarımız seninle bitanem Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip edicek inşAllah :Saruboceq:

kızlar bide bizim bi aslımızzz vardı o uzun zamandır görünmüyor yahu nerelerde acaba :uhm:

akşamda seherimin sancısı vardı bugun hala ortalıkta görünmüyorr hayırdır inşAllah yaw :uhm:

Hoşgeldin bacummmm a.s.

Ya valla yavaş yavaş herkes azalıyor gıcık oldum bu duruma. Merakta kalıyorum yaaaa delikafadulden

kızlar alyansımı uzun uğraşlar sonucunda çıkardım parmaklarım çok şişmiş (( artık takmayacağım mecburen

aynen eskisi kadar canlı değil burası herkeste bir telaş moral bozukluğu ne oluyor bize kızlar böyle :uhm:

valla bebişler gelmeye başlıyor artık
insanı bir stres sarıyor
hakkımızda hayırlısı olsun
bakalım kaç kişi mayıs annesi olabilecekkaydirigubbakcemile3

kızlar nst ye giren vardı dimi aranızda?dr.unuza ne dediniz neleri riskli gördü de istedi nst yi?
kasıklarım zaten ağrıyordu
belimde ağrımaya başladı ama sürekli bir ağrı değil
ara ara gelip gidiyor
dr.umdan istesem mi diye düşündüm de

Hoşgeldin bacummmm a.s.

Ya valla yavaş yavaş herkes azalıyor gıcık oldum bu duruma. Merakta kalıyorum yaaaa delikafadulden

h.b canımm artık ağırlaştıkça pek kimse oturamıyor pc başında galibaa :uhm:

kızlar alyansımı uzun uğraşlar sonucunda çıkardım parmaklarım çok şişmiş (( artık takmayacağım mecburen

kıss sen iyi şimdiye kadar takabilmişsin ben 2 aydır parmağımdan çıkartıp boynuma takmıştımm delikafadulden

valla bebişler gelmeye başlıyor artık
insanı bir stres sarıyor
hakkımızda hayırlısı olsun
bakalım kaç kişi mayıs annesi olabilecekkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldenbana kalırsa sadece muhtemel doğum tarihi 20 mayıstan sonra olanlar mayısta doğurur çünkü zaten sadece % 5 kadın 40 haftada doğururyormuşş 37 den sonra herkez doğumlara hazır olsun bence sırnaşık şeysırnaşık şey

Hadi inşallah iyi olur sonuçlarda emekleriniz boşa çıkmaz.Öyle canım telefonlaşıcaz artık.Bende evde sıkıntıdan patlıyorum birazdan kaynıvalidemle halalara gidicez,değişiklik olsun.

allah razı olsun herkezden valla çok korkuyor sancılardan ve bebeğin sağlığı konusunda endişeli aslında fazla sancı çekmeyecek epidural olacak ama işte genede korkuyo

Allah yardımcısı olsun dularımız onunla habersiz bırakmayın bizi.

Ay allahım ya bu kızları duyunca stresten ben doğuracam valla herkese bişeyler oldu kimse mayısı bekleyemiycek heraldekaydirigubbakcemile3

Canım ben kasık ağrım var deyince doktor aldı nst'ye sancım varmı bakmak için.Benimde sürekli değildi aralıklıydı ama 36 hafta olduğum için belkide bakmak istemiştir.

Kızlar bende gezmeye gidiyorum evde oturmaktan sıkıldım ayyyy boş evde oturmak ne kadar zormuş delikafadulden

Hepinizi öpüyorum Şeniz dikkat edin kendinize..

civcivim bir görsen dünden bugüne parmağım davul gibi oldudelikafadulden yüzüğü çıkaramadım şiştikçe şişti en son eşim akşam kestirelim dedi bir anda güç geldi kremi sürdüm döndürdüm zor oldu ama çıktı hem parmağım hemde yüzüğüm kurtuldu:teytey:

ben 20 mayısta doğum yapacağım beyazcım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh

kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli oturur pozisyonda sabahlıyorum ara arada yürüyorum çok ağrım oluyor sizdede var demi ağrılarrrr

canım benim dr muayenede karnımda sertlik hissedince ilk nst ye aldı...ama seninde baya haftan var belki bu sefer alabilir bu şikayetlerinide söylersen Şeniz

Doğal bir çözümü yok maalesef benim denemediğim şey kalmadı.. Gaviscon içiyordum bende ilk başlarda ama son haftalara doğru mide kapakçığı iyice yukarı itilmeye başladı sanırım.. ne yemek yiyebiliyordum ne de uyuyabiliyordum arada sırada kıbrısa çıkarma işlemi de vardı tabi , bundan dolayı ocak ve şubat ayında( 8 Haftada ) toplam 2 kilo aldım o da zor zahmet yemek yemeye çalışarak..

Doktorum artık eziyet olmasın sana dedi Pulcet içiyorum her sabah aç karnına.. Mide asidi eksi sıfırlarda.. Gönül rahatlığıyla istediklerimi yiyebiliyorum..

İlaç kullanmak tabi ki hoş değil ama benim gibi oturup salya sümük ağlatıyorsa seni reflün doktorunla konuş ve ilac versin..

Hem senin hem de bebeğin için daha iyi.. yoksa bebekde sende beslenemeyeceksin..

sibikocum çalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyor bilirim ama bebiş olunca inan hiç boş vaktin olmayaacak bitanem sana iyi gezmeler bebişinle kendine dikkat et

Canım benimde sancılarım çok ama nedense geceleri rahatım uykum sadece sık tuvalate gittiğim için bölünüyor.Pek dönmüyorumda sol tarafıma yatıyorum ozaman çok rahatım

Günaydin Kizlar!

Akman arkadasin iyi haberlerini aliriz insallah bir an önce...

Ben bugün epey erken kalktim, bir yemek disinda yapilacak hersey bitti, kendime yeni yeni isler icat ediyorum. Dün epey yürüyüs yaptim temiz havada, sanirim dünden kalan bir enerjim var. Tek sorunum su akinti. Hep bir islaklik hissi var ama bu da normal olmali. Cünkü herkeste ayni sikayeti okudum neredeyse...
Sislik sorununa gelince, bende nedense pek yok. Aksamlari oluyor bazen ama cok rahatsiz edici degil. Gerci yüzügümü aylardir takmiyorum, simdi taksam parmagima olur mu o da ayri muamma! :)

Amann allah korusunn kızz neseki çıkarabildin kaydirigubbakcemile5

gece uykusuzluğu malesef bendede var tatlımmm bütün gece ruh gibi odadan odaya dolaşıyorumm hayırlısıyla şu 10 günüde atlatsamm :çok üzgünüm:

sibikocum çalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyor bilirim ama bebiş olunca inan hiç boş vaktin olmayaacak bitanem sana iyi gezmeler bebişinle kendine dikkat et

Saol canım bende işleri bitirdim kayınvalidemi bekliyorum birazdan gelir çıkarız.Ay o bi gelsin zaten bütün sıkıntılar bitecek :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…