2009 Mayıs Anneleri

Canım benimde sancılarım çok ama nedense geceleri rahatım uykum sadece sık tuvalate gittiğim için bölünüyor.Pek dönmüyorumda sol tarafıma yatıyorum ozaman çok rahatım

canım ben sol tarafıma yatıyorum ama bir süre sonra rahatsız oluyorum ve dönünce felaket ağrım oluyor tatlım wc ihtiyacı sık oluyor benimde:1rolleyes:

valla canım korktum ama ya çıkmazsa diye:çok üzgünüm: ama çok şükür
bende öyle gece kalkıyorum odada dolaşıyorum eşim hemen ne oldu ağrın mı var hastaneye gidelim mi diyor:dilcikar:

valla canım korktum ama ya çıkmazsa diye:çok üzgünüm: ama çok şükür
bende öyle gece kalkıyorum odada dolaşıyorum eşim hemen ne oldu ağrın mı var hastaneye gidelim mi diyor:dilcikar:

delikafaduldendelikafadulden benimmm kocişş alıştıı hiç gözünü ile açmıyor artıkkk bi akşammm doğuruyorum diye yerinden fırlatıyımm diyorummm bakalım ne yapacakkk :jeyyar::jeyyar:delikafadulden

delikafaduldendelikafadulden benimmm kocişş alıştıı hiç gözünü ile açmıyor artıkkk bi akşammm doğuruyorum diye yerinden fırlatıyımm diyorummm bakalım ne yapacakkk :jeyyar::jeyyar:delikafadulden

benim yeni başladı gece uyanmalarım kocişte alışır yakında:sm_cool:

Saol canım bende işleri bitirdim kayınvalidemi bekliyorum birazdan gelir çıkarız.Ay o bi gelsin zaten bütün sıkıntılar bitecek :dance:

hayırlısıyla canım gelsin miniklerrrrr dün bütün gün arkadaşımın bebişinle ilgilendim ayy çok tatlı ağzı burnu kokusu tarif edilmez yaşanır derler ya aynen öyle bitanem yaşamak lazım o duyguyu:1hug:

sağol cnm cvp için çık gez bakalım
için açılsın hava güzelse biizm burası yağmurlu içini karartıyor insanın

canım benim dr muayenede karnımda sertlik hissedince ilk nst ye aldı...ama seninde baya haftan var belki bu sefer alabilir bu şikayetlerinide söylersen Şeniz

33 haftadaykende aynı şikayetlerim vardı tabi o zaman bel ağrım yoktu haklısın cnm
şimdi daha da arttı ağrılar normal olduğunu biliyorum ama içim rahat etmiyor işte:1shok:

Merhaba kızlar,
Bende bu aralar halsizlik ve uykusuzluk var.Geçte kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra gene gözler ağırlaşıyo.
Bugün evi zor süpürdüm.Halsizlik falan oluyo.Sizce normal mi ?

kızlar alyansımı uzun uğraşlar sonucunda çıkardım parmaklarım çok şişmiş (( artık takmayacağım mecburen

Takma canım Allah korusun parmağına kan gitmesini falan engeller :uhm:

Benim nişan geldiği zaman almıştı canım nst'ye ilk defa. Hastanede yattığım sürede 3 saatte bir bağladılar nst'ye... Zaten genelde 32.haftadan önce çok net ölçüm yapamıyorlarmış...

Evet canım benimde normal tarihim 8 Mayıs ama bizde kısmetse Nisan sonu gibi bekliyoruz hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

Kızlar bende gezmeye gidiyorum evde oturmaktan sıkıldım ayyyy boş evde oturmak ne kadar zormuş delikafadulden

Hepinizi öpüyorum Şeniz dikkat edin kendinize..

Güle güle canım iyi gezmeler a.s.

kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli oturur pozisyonda sabahlıyorum ara arada yürüyorum çok ağrım oluyor sizdede var demi ağrılarrrr

Ağrılar oluyor arada canım ama gece uyku bölünmesi pek yok bende...

Canım hoşgeldin. Ohhh enerjiğiz maşallah hihoyyyt Akıntı sürekli olarak bende de var canım artık alıştım. Bigün akıntım olmazsa şaşıracağım zaten kaydirigubbakcemile3

Ay benim garibim sağa dönsem hayırdır tatlım diye uyanıyor. Bende o uyanacak diye fazla hareket etmemeye çalışıyorum valla kaydirigubbakcemile3

a.s.
Merhaba kızlar,
Bende bu aralar halsizlik ve uykusuzluk var.Geçte kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra gene gözler ağırlaşıyo.

canım bendede oluyor normal artık son zamanlar bebek büyüyor a.s.

Merhaba kızlar,

Canım vakit ilerledikçe hepimizde bir halsizlik , yorgunluk oluyor. Ben ayaktayken farketmiyorum. Bi oraya bi buraya koşturuyorum ama oturunca yada yatınca acısı fena çıkıyor :çok üzgünüm:

pınarcım doğru diyorsun kan oturuyordu az kalsın parmağıma
canım ben dört beş kez uyanıyorum en az geceleri hatta eşim dün gece dalga geçiyor şimdiden hazırlık mı yapıyorsun gece uykusuzluklarına diye kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız şöyle bi geçmişe göz attım şişliklerden bahsetmişsiniz bende pek yok ama yüzüğümü çıkaralı çok oldu ileride ne olur olmaz şişerde çıkaramam diye düşünmüştüm
geceleri hiç ama hiç uyuyamıyorum uyuduğum kısıtlı sürelerde de kabuslar görüyorum karnım ağrıyor
amma çok şikayetim var ha
ilgincim 20 mayıs kesin sanırım benim de kardeşimin doğumgünü 20 mayıs belki benimki de öyle denk gelir
nst yi ben sordum hemen bağladı hiç problem yok normal dedi

akmancım dualarımız seninle canım
pınarcım sen nasılsın epeydir karşılaşamadık burada

merhabalar kızlar. hepinize güzel bir gün diliyorum. hayırlısıyla güzel bir gün olacağa benziyor zaten. ne de olsa ilk bebişimiz geliyor. düşünebiliyor musunuz şu an biz burada laflarken içimizden biri doğurmak üzere hatta belki doğurdu bile. Hadi akmanım bol şansss:Saruboceq:

dualarımız sizinle. bu arada bebiş doğunca sağlığı ve özellikle gözüyle ilgili haberleri de bekliyoruz. inşallah sağlıklı geliyor bebeğimiz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gavisconuda denedim rennie duo onuda denedim bi zaman ii geldi ama artık kesmiyor ılık sütüde içtim toz sekerde yedim-tatlicadiarzu-oy oy gecmiyor yaaaşimdide maden suyu içiyorum inş ii gelir delikafadulden
bana dr lansor verdi uzun zamandır içiyorum. proton pompası inhibitörü ilaçlar artık gebelikte serbestmiş. ilaç içmek iyi değil belki ama içmesem heralde hiç büyütemezdim bebişi. seni çok iyi anlıyorum. kesinlikle doktoruna sor derim. allah yardımcın olsun

akmancım hayırlı doğumlar Allah bir avazda kurtarır inşallah

bengicim merhaba canım nasılsın benimde bu ay hafta başladı şişkinlik ellerimde kızlar yüzüğünüz varsa parmağınızda çıkarın benim gibi bir anda şişerseniz çok acıyorrr sonra

kızlar b12 iğnelerim işe yarıyor sanırım kendimi eskisi kadar halsiz hissetmiyorum

kaydirigubbakcemile3 Alem bu adamlar ya. Sanki biz uyanınca onlar uyuyo olucaklar. Gıcıklığına kaldıralım bunları da geceleri bacım kaydirigubbakcemile3

kızlar hoşçakalın dularınızı esirgemeyin

Güle güle canım. Hayırlı haberleri bekliyoruz. Bize bilgi ver mutlaka lütfen a.s.

akmancım dualarımız seninle canım
pınarcım sen nasılsın epeydir karşılaşamadık burada

Sağolasın canım. Evet ya ben biraz gezgin oldum bu aralar kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın canım?

benim de bir aydır falan ellerim şişiyodu şimdi de bi haftadır falan ayaklarım başladı bakalım ne olacak daha

kızlar ben biraz yatıp dinlenicem
sonrada yemek meselesi var tabi
uğramaya çalışırım
hepinize kolay gelsin öpüyorum sizleriŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…