Canım benimde sancılarım çok ama nedense geceleri rahatım uykum sadece sık tuvalate gittiğim için bölünüyor.Pek dönmüyorumda sol tarafıma yatıyorum ozaman çok rahatım
Amann allah korusunn kızz neseki çıkarabildin kaydirigubbakcemile5
gece uykusuzluğu malesef bendede var tatlımmm bütün gece ruh gibi odadan odaya dolaşıyorumm hayırlısıyla şu 10 günüde atlatsamm :çok üzgünüm:
valla canım korktum ama ya çıkmazsa diye:çok üzgünüm: ama çok şükür
bende öyle gece kalkıyorum odada dolaşıyorum eşim hemen ne oldu ağrın mı var hastaneye gidelim mi diyor:dilcikar:
delikafaduldendelikafadulden benimmm kocişş alıştıı hiç gözünü ile açmıyor artıkkk bi akşammm doğuruyorum diye yerinden fırlatıyımm diyorummm bakalım ne yapacakkk :jeyyar::jeyyar:delikafadulden
Saol canım bende işleri bitirdim kayınvalidemi bekliyorum birazdan gelir çıkarız.Ay o bi gelsin zaten bütün sıkıntılar bitecek :dance:
sağol cnm cvp için çık gez bakalımHadi inşallah iyi olur sonuçlarda emekleriniz boşa çıkmaz.Öyle canım telefonlaşıcaz artık.Bende evde sıkıntıdan patlıyorum birazdan kaynıvalidemle halalara gidicez,değişiklik olsun.
Allah yardımcısı olsun dularımız onunla habersiz bırakmayın bizi.
Ay allahım ya bu kızları duyunca stresten ben doğuracam valla herkese bişeyler oldu kimse mayısı bekleyemiycek heraldekaydirigubbakcemile3
Canım ben kasık ağrım var deyince doktor aldı nst'ye sancım varmı bakmak için.Benimde sürekli değildi aralıklıydı ama 36 hafta olduğum için belkide bakmak istemiştir.
Kızlar bende gezmeye gidiyorum evde oturmaktan sıkıldım ayyyy boş evde oturmak ne kadar zormuş delikafadulden
Hepinizi öpüyorum Şeniz dikkat edin kendinize..
canım benim dr muayenede karnımda sertlik hissedince ilk nst ye aldı...ama seninde baya haftan var belki bu sefer alabilir bu şikayetlerinide söylersen Şeniz
kızlar alyansımı uzun uğraşlar sonucunda çıkardım parmaklarım çok şişmiş(( artık takmayacağım mecburen
kızlar nst ye giren vardı dimi aranızda?dr.unuza ne dediniz neleri riskli gördü de istedi nst yi?
kasıklarım zaten ağrıyordu
belimde ağrımaya başladı ama sürekli bir ağrı değil
ara ara gelip gidiyor
dr.umdan istesem mi diye düşündüm de
delikafaduldendelikafaduldenbana kalırsa sadece muhtemel doğum tarihi 20 mayıstan sonra olanlar mayısta doğurur çünkü zaten sadece % 5 kadın 40 haftada doğururyormuşş 37 den sonra herkez doğumlara hazır olsun bence sırnaşık şeysırnaşık şey
Kızlar bende gezmeye gidiyorum evde oturmaktan sıkıldım ayyyy boş evde oturmak ne kadar zormuş delikafadulden
Hepinizi öpüyorum Şeniz dikkat edin kendinize..
kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli oturur pozisyonda sabahlıyorum ara arada yürüyorum çok ağrım oluyor sizdede var demi ağrılarrrr
Günaydin Kizlar!
Akman arkadasin iyi haberlerini aliriz insallah bir an önce...
Ben bugün epey erken kalktim, bir yemek disinda yapilacak hersey bitti, kendime yeni yeni isler icat ediyorum. Dün epey yürüyüs yaptim temiz havada, sanirim dünden kalan bir enerjim var. Tek sorunum su akinti. Hep bir islaklik hissi var ama bu da normal olmali. Cünkü herkeste ayni sikayeti okudum neredeyse...
Sislik sorununa gelince, bende nedense pek yok. Aksamlari oluyor bazen ama cok rahatsiz edici degil. Gerci yüzügümü aylardir takmiyorum, simdi taksam parmagima olur mu o da ayri muamma! :)
delikafaduldendelikafadulden benimmm kocişş alıştıı hiç gözünü ile açmıyor artıkkk bi akşammm doğuruyorum diye yerinden fırlatıyımm diyorummm bakalım ne yapacakkk :jeyyar::jeyyar:delikafadulden
Merhaba kızlar,
Bende bu aralar halsizlik ve uykusuzluk var.Geçte kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra gene gözler ağırlaşıyo.
Bugün evi zor süpürdüm.Halsizlik falan oluyo.Sizce normal mi ?
Merhaba kızlar,
Bende bu aralar halsizlik ve uykusuzluk var.Geçte kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra gene gözler ağırlaşıyo.
Bugün evi zor süpürdüm.Halsizlik falan oluyo.Sizce normal mi ?
dualarımız sizinle. bu arada bebiş doğunca sağlığı ve özellikle gözüyle ilgili haberleri de bekliyoruz. inşallah sağlıklı geliyor bebeğimiz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesİ bugÜn sunİ sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza İhtİyacı var ne olur Çok dua edİn doĞuma bende gİrecem İnŞallah İyİ haberler verİrİm sİze
bana dr lansor verdi uzun zamandır içiyorum. proton pompası inhibitörü ilaçlar artık gebelikte serbestmiş. ilaç içmek iyi değil belki ama içmesem heralde hiç büyütemezdim bebişi. seni çok iyi anlıyorum. kesinlikle doktoruna sor derim. allah yardımcın olsungavisconuda denedim rennie duo onuda denedim bi zaman ii geldi ama artık kesmiyor ılık sütüde içtim toz sekerde yedim-tatlicadiarzu-oy oy gecmiyor yaaaşimdide maden suyu içiyorum inş ii gelir delikafadulden
pınarcım doğru diyorsun kan oturuyordu az kalsın parmağıma
canım ben dört beş kez uyanıyorum en az geceleri hatta eşim dün gece dalga geçiyor şimdiden hazırlık mı yapıyorsun gece uykusuzluklarına diye kaydirigubbakcemile3
kızlar hoşçakalın dularınızı esirgemeyin
akmancım dualarımız seninle canım
pınarcım sen nasılsın epeydir karşılaşamadık burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?