merhabalar kızlar. hepinize güzel bir gün diliyorum. hayırlısıyla güzel bir gün olacağa benziyor zaten. ne de olsa ilk bebişimiz geliyor. düşünebiliyor musunuz şu an biz burada laflarken içimizden biri doğurmak üzere hatta belki doğurdu bile. Hadi akmanım bol şansss:Saruboceq:
dualarımız sizinle. bu arada bebiş doğunca sağlığı ve özellikle gözüyle ilgili haberleri de bekliyoruz. inşallah sağlıklı geliyor bebeğimiz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bana dr lansor verdi uzun zamandır içiyorum. proton pompası inhibitörü ilaçlar artık gebelikte serbestmiş. ilaç içmek iyi değil belki ama içmesem heralde hiç büyütemezdim bebişi. seni çok iyi anlıyorum. kesinlikle doktoruna sor derim. allah yardımcın olsun
akmancım hayırlı doğumlar Allah bir avazda kurtarır inşallah
bengicim merhaba canım nasılsın benimde bu ay hafta başladı şişkinlik ellerimde kızlar yüzüğünüz varsa parmağınızda çıkarın benim gibi bir anda şişerseniz çok acıyorrr sonra
kızlar b12 iğnelerim işe yarıyor sanırım kendimi eskisi kadar halsiz hissetmiyorum
kızlar ben biraz yatıp dinlenicem
sonrada yemek meselesi var tabi
uğramaya çalışırım
hepinize kolay gelsin öpüyorum sizleriŞeniz
akmancım hayırlı doğumlar Allah bir avazda kurtarır inşallah
bengicim merhaba canım nasılsın benimde bu ay hafta başladı şişkinlik ellerimde kızlar yüzüğünüz varsa parmağınızda çıkarın benim gibi bir anda şişerseniz çok acıyorrr sonra
kızlar b12 iğnelerim işe yarıyor sanırım kendimi eskisi kadar halsiz hissetmiyorum
kaydirigubbakcemile3 Alem bu adamlar ya. Sanki biz uyanınca onlar uyuyo olucaklar. Gıcıklığına kaldıralım bunları da geceleri bacım kaydirigubbakcemile3
Güle güle canım. Hayırlı haberleri bekliyoruz. Bize bilgi ver mutlaka lütfen a.s.
Sağolasın canım. Evet ya ben biraz gezgin oldum bu aralar kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın canım?
sağol pınarcım Şeniz
beyazcım iyi dinlenmeler
iyi olmaya çalışıyorum buna da şükür tansiyonum düşüyor bu aralar fenalaşıyorum Allah'tan yalnız kalmıyorum çok fazla eşim annem yakınlar bana
odamızı kurduk ama daha eksikleri var yatak örtüsü halı falan alacağız ev tepeden tırnağa temizlendi sağolsun annem ve kayınvalidem 5 gün uğraştılar boyaydı ıvırdı zıvırdı mahvoldular ya ama güzel oldu ev eve benzedi :) eşyalar odalar yer değiştirdi hihoyyyt
ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesİ bugÜn sunİ sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza İhtİyacı var ne olur Çok dua edİn doĞuma bende gİrecem İnŞallah İyİ haberler verİrİm sİze
a.s.
Aman canım tansiyon düşüklüğüne dikkat et. Yalnız pek kalma. Duşa falan tek başına girme tatlım...
Güzel günlerde kullanın inşallah. Ellerine sağlık annenlerinde hihoyyyt
ayyyy cok heyecanlandım sımdı mayıs annelerı olarak acılısı başlattık benımde son 9 gunum kaldı kısmetse
inşallah canım sağlıkla alırsın meleklerini kucağına... ay ne güzel az kaldıııııııı hihoyyyt
kardeşimin arkadaşı yeni doğum yaptı epidural normal çok kolay olmuş bizim burda epidural biraz zor oluyor uzman olan kişi her zaman burada değil eğer senin şansın varsa epidural normal çok mantıklıevet canım azcık kaldı ama ben tırsmaya başladım son zamanlar hep epıdural sezeryanı ızlıyom
Canım hoşgeldin. Ohhh enerjiğiz maşallah hihoyyyt Akıntı sürekli olarak bende de var canım artık alıştım. Bigün akıntım olmazsa şaşıracağım zaten kaydirigubbakcemile3
kardeşimin arkadaşı yeni doğum yaptı epidural normal çok kolay olmuş bizim burda epidural biraz zor oluyor uzman olan kişi her zaman burada değil eğer senin şansın varsa epidural normal çok mantıklı
Selam Incihan, bende enerjigim diye ise giristim ama hemen tükeniverdi, yorgunluk kolay bastiriyor. Dikkat et kendine, cok hirpalanma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?