2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin canım. Valla dediğin gibi Allah Akman'ın yardımcısı olsun ya hayırlı haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:

Oh ne güzel canım ya çok sevindim a.s.

iyi olmaya çalışıyorum buna da şükür tansiyonum düşüyor bu aralar fenalaşıyorum Allah'tan yalnız kalmıyorum çok fazla eşim annem yakınlar bana
odamızı kurduk ama daha eksikleri var yatak örtüsü halı falan alacağız ev tepeden tırnağa temizlendi sağolsun annem ve kayınvalidem 5 gün uğraştılar boyaydı ıvırdı zıvırdı mahvoldular ya ama güzel oldu ev eve benzedi :) eşyalar odalar yer değiştirdi hihoyyyt

sağol pınarcım Şeniz

beyazcım iyi dinlenmeler

a.s.

Aman canım tansiyon düşüklüğüne dikkat et. Yalnız pek kalma. Duşa falan tek başına girme tatlım...

Güzel günlerde kullanın inşallah. Ellerine sağlık annenlerinde hihoyyyt

akmancım allah yardımcın olsun cnm..habersiz bırakmayın bizi

akmancım Allahım yardımcın olsun bak bırsuru hamışın duası senınle ınsallah en ıyı sekılde gecıcek dogumun ve kuzucukda cok saglıklı dogucak

a.s.

Aman canım tansiyon düşüklüğüne dikkat et. Yalnız pek kalma. Duşa falan tek başına girme tatlım...

Güzel günlerde kullanın inşallah. Ellerine sağlık annenlerinde hihoyyyt

sağol canım :)
bu arada nisan annelerinin doğum hikayelerini okudum çok duygulandım ya Allah hepimizi bir çırpıda kurtarsın

ayyyy cok heyecanlandım sımdı mayıs annelerı olarak acılısı başlattık benımde son 9 gunum kaldı kısmetse

evet canım azcık kaldı ama ben tırsmaya başladım son zamanlar hep epıdural sezeryanı ızlıyom
kardeşimin arkadaşı yeni doğum yaptı epidural normal çok kolay olmuş bizim burda epidural biraz zor oluyor uzman olan kişi her zaman burada değil eğer senin şansın varsa epidural normal çok mantıklı

selam kızlar,

nasılsınız bakalım hepimizde halsizlik ve yorgunluk var galiba bende bugün odayı ve az kalan ütüleri hallediyorum ama az iş yapmama rağmen heryerim dökülüyor ağrıdan.Biraz dinlenmek için oturdum sizleri merak ettim.

Akmancım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun dualarımız seninle.

Canım hoşgeldin. Ohhh enerjiğiz maşallah hihoyyyt Akıntı sürekli olarak bende de var canım artık alıştım. Bigün akıntım olmazsa şaşıracağım zaten kaydirigubbakcemile3

Enfeksiyon olmasinda, akintiya raziyim ben canim. Surada birkac haftamiz kaldi, bebislerimizi bir kucaklasak, unutacagiz bunlari hep...

Selam Incihan, bende enerjigim diye ise giristim ama hemen tükeniverdi, yorgunluk kolay bastiriyor. Dikkat et kendine, cok hirpalanma...

kardeşimin arkadaşı yeni doğum yaptı epidural normal çok kolay olmuş bizim burda epidural biraz zor oluyor uzman olan kişi her zaman burada değil eğer senin şansın varsa epidural normal çok mantıklı

benım ıkız canım epıdural olcak ama sezeryan

selam kızlar benim işte son iki günüm yuppi nasılsınız herkes iyi inş

seherim valla senin kadar heyecanlyım canım

akmancım sağ salim kuvuş inş canım bebeğine

hadi kızlar açılışı yapıyorsunuz

Selam Incihan, bende enerjigim diye ise giristim ama hemen tükeniverdi, yorgunluk kolay bastiriyor. Dikkat et kendine, cok hirpalanma...

selam canım aynen bi gazla aldım ütüyü ama 5 -6 parça ütüledim ağrılar başladı.Az kaldı enerji içeçeklerimiz geliyor yakında sende yorma kendini.

Biraz daha toplanayımda sonra bırakıcam bende canım yarın annem gelicek o yapar artık zaten yaptığımı söylemedim kızar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…