2009 Mayıs Anneleri

Ya bebek hareketleri ne alemde kizlar, benim bebegim bugün hep asagida, her an cikacakmis gibi hareket ediyor. Gerci cok hareket etmiyor ama ettiginde korkutuyor beni?

sütlü kahve yaptım kendime dayanamıyorum her gün 1 tane içiyorum nescafe sütlü valla.

Fulyacım demin aklımdan geçtin he, bi forumu açayı m dedim baktım gelmişsin,nasılsın cnm?, artık sancım olmuyor demiştin bide nidilatı kesmişti doktorun en son, peki yatak istirahatini bırakabilirsin dedimi sana?:uhm:
Hoşgeldin cnm, inş. hastahane içine sinmiştir, darısı benim başıma inş.
Cnm aynı durum bendede var maalesef, tavsiyem kusmamaya çalış daha beter oluyo...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm, dualarımız akmanla, Rabbim bir avazda kurtarsın inş.:Saruboceq:
Cnm iste bence, hiç zararı yok, hem haftanda uygunyerimseniben
Cnm ya iyiki çıkarabilmişsin bide sıkıp morartsaydı Allah korusun..uykusuzluk bendede var bol miktarda, çok uykum geliyormuş gibi oluyor, yatıyoum kaçıyor...off çok sıkıcı, bide siz kalkıp dolanabilirsiniz içerlerde ama ben onuda yapamıyorum maalesef,sabaha kadar yatağın içinde takılıyorum, sabah oluyor, gidip diğer odadaki yatağıma geçiyorum, gündüzde hep orda yatıyorum:1shok:
Merhaba kızlar,
Bende bu aralar halsizlik ve uykusuzluk var.Geçte kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra gene gözler ağırlaşıyo.
Bugün evi zor süpürdüm.Halsizlik falan oluyo.Sizce normal mi ?

Canım vakit ilerledikçe hepimizde bir halsizlik , yorgunluk oluyor. Ben ayaktayken farketmiyorum. Bi oraya bi buraya koşturuyorum ama oturunca yada yatınca acısı fena çıkıyor :çok üzgünüm:
Kızlar bendede yorgunluk ve halsizlik var:a015:
Cnm iğnelerin işe yaramasına sevindim,inş. yakında tamamen toparlanırsın:Saruboceq:
Oyyy elinize sağlık, resminide isteriz cnmhihoyyyt
evet canım azcık kaldı ama ben tırsmaya başladım son zamanlar hep epıdural sezeryanı ızlıyom
cnm inş. hayırlısı ile alırsın bebişlerini kucağına,benden tavsiye doğuma bu kadar az kala onları izlemeyasakkelime
gel teskere gellllllllllllllllllllllllllllllllllll :))
az kaldı bacum sabret, ben ne yapayım daha 43 günüm var....:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:

benım ıkız canım epıdural olcak ama sezeryan
doğru ikiz senin ama halamın gelini de epidural sezeryan yaptırdı hiç de sıkıntı çekmedi canım inşallah kolaylıkla sağlıkla aırsın bebişlerini kucağına
aman ya boş ver işi gücü iki çamaşır serdim sanki sabahtan beri iş yapmış gibi yoruldum vallahi
Ya bebek hareketleri ne alemde kizlar, benim bebegim bugün hep asagida, her an cikacakmis gibi hareket ediyor. Gerci cok hareket etmiyor ama ettiginde korkutuyor beni?
benim oğlum maşallah ama çok aşırı hareketli bilmem erkek diye mi ama hiç boşluk vermiyor 10 dakika durs 20 dakika tepiniyor içimde acıtıyor da canımı ama olsun hareket etmemesinden iyidir

inşallah tamamlarsam koyacağım
43 mü of benim de 50........... ama daha erken gelirmiş gibime geliyor

ayyyy cok heyecanlandım sımdı mayıs annelerı olarak acılısı başlattık benımde son 9 gunum kaldı kısmetse

Ay ne güzel canım ya. Sağlıkla al kuzularını inşallah kucağına a.s.

Hoşgeldin canım . Kız yorma kendini. Yavaş yavaş yap a.s.

Enfeksiyon olmasinda, akintiya raziyim ben canim. Surada birkac haftamiz kaldi, bebislerimizi bir kucaklasak, unutacagiz bunlari hep...

Evet canım ya enfeksiyon yok çok şükür. Az kaldı az Allah'ın izniyle :Saruboceq:

Canım hoşgeldünnnnnn hihoyyyt Ohhh 2 gün kalmış ne güzel hihoyyyt

Defne kuzum napıyo?

Valla bacım benimki hareket konusunda hiç yavaşlamadı. Yavaşlamadığı gibi gitgide sert hareketler yapıyo. Artık yumruğunu tutuyorum kuzumun ya. Geçen günde elini açık halde gördüm. Bi ayağı kaldı. Onu da aşağıdan çıkarınca görücem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin. Zor işin ya. Valla ben 1 hafta yattım acaip sıkıldım. Ama sonu güzel olucak inşallah Şeniz

kızlar hepinizi öpüyorum eşim aradı yürüyüşe çıkalım dedi ben kaçıyorum kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın

Ben 2.posta çamaşırlarımı asayım kendime bi çayla, açma alayım geliyorum hemen a.s.

gecer burcumm gecerrr sabırr delikafadulden şimdi diyecen ki söyleyene bakkk delikafaduldendelikafadulden

yaw ben çokk sıkılıyorumm offf kızımla ilgili yapacak bişide kalmadı herşeyi hazır napsam kıyafetleri tekrar mı yıkayıp ütülesem :roflol::roflol:

merhaba kizlar a.s. herkes iyidir inşaAllah..

Akmancim dualarimiz seninle canim..inşaAllah kolaylikla saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsin a.s.

pınarcım afiyet olsun çaya geliyorummm açmamı hazırlahihoyyyt

mutahhara canım merhaba nasılsın bebiş nasıl

gel benimkilere yardım et valla bacım benim çantam bile hazır diil daha:sm_confused:

kızlar hepinizi öpüyorum eşim aradı yürüyüşe çıkalım dedi ben kaçıyorum kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın

Güle güle canım a.s.

pınarımm amam çamaşır yıkıyon sen yaaaa :)) napıyonuz bacım böle :))

Anam ne bileyim benim kocam çamaşır üretiyo heralde diyorum ya. Daha cuma günü bitmişti tüm çamaşırlar. Annem ütüleyip kaldırmıştı yerlerine. Bugün bi baktım çamaşır sepeti dolu delikafadulden Bi renkli bi beyaz dedim mi 2 makina oldu bile :1shok:

merhaba kizlar a.s. herkes iyidir inşaAllah..

Akmancim dualarimiz seninle canim..inşaAllah kolaylikla saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsin a.s.

Selam Tubiş. Nabersin bacım?

pınarcım afiyet olsun çaya geliyorummm açmamı hazırlahihoyyyt

mutahhara canım merhaba nasılsın bebiş nasıl

Gel canım gel açmalar hazır a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…