sağol tatlım iyiyim annem geldi ortalığı topluyor..nasıl bu kadar dağılıyor anlamıyorum
evet kahvaltı yaptım bir dahada yatmadım aslında yatsam uyurdum tekrar:)))))
çok iyi fikir aldırayım bugun bi kutu valla
en sevmediğim sey tek basıma yemek yemek cnm benimde.zaten normalde yemeyi sevmem
dinlenirsin cnm sende biraz...
sütlü kahve yaptım kendime dayanamıyorum her gün 1 tane içiyorum nescafe sütlü valla.
Hoşgeldin cnm, inş. hastahane içine sinmiştir, darısı benim başıma inş.hoşbulduk kızlara.s.
geceleri çok az uyumama rağmen kendimi bi enerjik hissediyom bugün.delikafadulden
işlerimi toparlayayım biraz dedim şimdide yemek vaktinin gelmesini bekliyom dört gözlecokacimcoook içimde dipsiz bir kazan var ne yesem içim kıyılıyor hemen:roflol:
haftasonu doğum yapaacağım hastane işini halletim ya sanki doğum yapmış kadar rahatladım.
Cnm aynı durum bendede var maalesef, tavsiyem kusmamaya çalış daha beter oluyo...tünaydın arkadaslarrr nasılsınızzz,,sürekli takip ediorum ama yazacak bişi bulamıorum ,,yardımınıza ihtiyacım varrr midem cok fena yanıyorrr,,sürekli cıkartmak zorunda kalıyorum yediklerimi ,,,bunun dogal bir çözümü varmı şuruplarda işe yaramıyor artıkkkk-tatlicadiarzu-
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm, dualarımız akmanla, Rabbim bir avazda kurtarsın inş.:Saruboceq:ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesİ bugÜn sunİ sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza İhtİyacı var ne olur Çok dua edİn doĞuma bende gİrecem İnŞallah İyİ haberler verİrİm sİze
Cnm iste bence, hiç zararı yok, hem haftanda uygunyerimsenibenkızlar nst ye giren vardı dimi aranızda?dr.unuza ne dediniz neleri riskli gördü de istedi nst yi?
kasıklarım zaten ağrıyordu
belimde ağrımaya başladı ama sürekli bir ağrı değil
ara ara gelip gidiyor
dr.umdan istesem mi diye düşündüm de
Cnm ya iyiki çıkarabilmişsin bide sıkıp morartsaydı Allah korusun..uykusuzluk bendede var bol miktarda, çok uykum geliyormuş gibi oluyor, yatıyoum kaçıyor...off çok sıkıcı, bide siz kalkıp dolanabilirsiniz içerlerde ama ben onuda yapamıyorum maalesef,sabaha kadar yatağın içinde takılıyorum, sabah oluyor, gidip diğer odadaki yatağıma geçiyorum, gündüzde hep orda yatıyorum:1shok:civcivim bir görsen dünden bugüne parmağım davul gibi oldudelikafadulden yüzüğü çıkaramadım şiştikçe şişti en son eşim akşam kestirelim dedi bir anda güç geldi kremi sürdüm döndürdüm zor oldu ama çıktı hem parmağım hemde yüzüğüm kurtuldu:teytey:
ben 20 mayısta doğum yapacağım beyazcım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh
kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli oturur pozisyonda sabahlıyorum ara arada yürüyorum çok ağrım oluyor sizdede var demi ağrılarrrr
Merhaba kızlar,
Bende bu aralar halsizlik ve uykusuzluk var.Geçte kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra gene gözler ağırlaşıyo.
Bugün evi zor süpürdüm.Halsizlik falan oluyo.Sizce normal mi ?
Kızlar bendede yorgunluk ve halsizlik var:a015:Canım vakit ilerledikçe hepimizde bir halsizlik , yorgunluk oluyor. Ben ayaktayken farketmiyorum. Bi oraya bi buraya koşturuyorum ama oturunca yada yatınca acısı fena çıkıyor :çok üzgünüm:
Cnm iğnelerin işe yaramasına sevindim,inş. yakında tamamen toparlanırsın:Saruboceq:akmancım hayırlı doğumlar Allah bir avazda kurtarır inşallah
bengicim merhaba canım nasılsın benimde bu ay hafta başladı şişkinlik ellerimde kızlar yüzüğünüz varsa parmağınızda çıkarın benim gibi bir anda şişerseniz çok acıyorrr sonra
kızlar b12 iğnelerim işe yarıyor sanırım kendimi eskisi kadar halsiz hissetmiyorum
Oyyy elinize sağlık, resminide isteriz cnmhihoyyytiyi olmaya çalışıyorum buna da şükür tansiyonum düşüyor bu aralar fenalaşıyorum Allah'tan yalnız kalmıyorum çok fazla eşim annem yakınlar bana
odamızı kurduk ama daha eksikleri var yatak örtüsü halı falan alacağız ev tepeden tırnağa temizlendi sağolsun annem ve kayınvalidem 5 gün uğraştılar boyaydı ıvırdı zıvırdı mahvoldular ya ama güzel oldu ev eve benzedi :) eşyalar odalar yer değiştirdi hihoyyyt
cnm inş. hayırlısı ile alırsın bebişlerini kucağına,benden tavsiye doğuma bu kadar az kala onları izlemeyasakkelimeevet canım azcık kaldı ama ben tırsmaya başladım son zamanlar hep epıdural sezeryanı ızlıyom
az kaldı bacum sabret, ben ne yapayım daha 43 günüm var....:çok üzgünüm:gel teskere gellllllllllllllllllllllllllllllllllll :))
doğru ikiz senin ama halamın gelini de epidural sezeryan yaptırdı hiç de sıkıntı çekmedi canım inşallah kolaylıkla sağlıkla aırsın bebişlerini kucağınabenım ıkız canım epıdural olcak ama sezeryan
aman ya boş ver işi gücü iki çamaşır serdim sanki sabahtan beri iş yapmış gibi yoruldum vallahiselam canım aynen bi gazla aldım ütüyü ama 5 -6 parça ütüledim ağrılar başladı.Az kaldı enerji içeçeklerimiz geliyor yakında sende yorma kendini.
Biraz daha toplanayımda sonra bırakıcam bende canım yarın annem gelicek o yapar artık zaten yaptığımı söylemedim kızar valla.
benim oğlum maşallah ama çok aşırı hareketli bilmem erkek diye mi ama hiç boşluk vermiyor 10 dakika durs 20 dakika tepiniyor içimde acıtıyor da canımı ama olsun hareket etmemesinden iyidirYa bebek hareketleri ne alemde kizlar, benim bebegim bugün hep asagida, her an cikacakmis gibi hareket ediyor. Gerci cok hareket etmiyor ama ettiginde korkutuyor beni?
Fulyacım demin aklımdan geçtin he, bi forumu açayı m dedim baktım gelmişsin,nasılsın cnm?, artık sancım olmuyor demiştin bide nidilatı kesmişti doktorun en son, peki yatak istirahatini bırakabilirsin dedimi sana?:uhm:
Hoşgeldin cnm, inş. hastahane içine sinmiştir, darısı benim başıma inş.
Cnm aynı durum bendede var maalesef, tavsiyem kusmamaya çalış daha beter oluyo...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm, dualarımız akmanla, Rabbim bir avazda kurtarsın inş.:Saruboceq:
Cnm iste bence, hiç zararı yok, hem haftanda uygunyerimseniben
Cnm ya iyiki çıkarabilmişsin bide sıkıp morartsaydı Allah korusun..uykusuzluk bendede var bol miktarda, çok uykum geliyormuş gibi oluyor, yatıyoum kaçıyor...off çok sıkıcı, bide siz kalkıp dolanabilirsiniz içerlerde ama ben onuda yapamıyorum maalesef,sabaha kadar yatağın içinde takılıyorum, sabah oluyor, gidip diğer odadaki yatağıma geçiyorum, gündüzde hep orda yatıyorum:1shok:
Kızlar bendede yorgunluk ve halsizlik var:a015:
Cnm iğnelerin işe yaramasına sevindim,inş. yakında tamamen toparlanırsın:Saruboceq:
Oyyy elinize sağlık, resminide isteriz cnmhihoyyyt
cnm inş. hayırlısı ile alırsın bebişlerini kucağına,benden tavsiye doğuma bu kadar az kala onları izlemeyasakkelime
az kaldı bacum sabret, ben ne yapayım daha 43 günüm var....:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
ayyyy cok heyecanlandım sımdı mayıs annelerı olarak acılısı başlattık benımde son 9 gunum kaldı kısmetse
selam kızlar,
nasılsınız bakalım hepimizde halsizlik ve yorgunluk var galiba bende bugün odayı ve az kalan ütüleri hallediyorum ama az iş yapmama rağmen heryerim dökülüyor ağrıdan.Biraz dinlenmek için oturdum sizleri merak ettim.
Akmancım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun dualarımız seninle.
Enfeksiyon olmasinda, akintiya raziyim ben canim. Surada birkac haftamiz kaldi, bebislerimizi bir kucaklasak, unutacagiz bunlari hep...
selam kızlar benim işte son iki günüm yuppi nasılsınız herkes iyi inş
seherim valla senin kadar heyecanlyım canım
akmancım sağ salim kuvuş inş canım bebeğine
hadi kızlar açılışı yapıyorsunuz
Ya bebek hareketleri ne alemde kizlar, benim bebegim bugün hep asagida, her an cikacakmis gibi hareket ediyor. Gerci cok hareket etmiyor ama ettiginde korkutuyor beni?
Cnm ya iyiki çıkarabilmişsin bide sıkıp morartsaydı Allah korusun..uykusuzluk bendede var bol miktarda, çok uykum geliyormuş gibi oluyor, yatıyoum kaçıyor...off çok sıkıcı, bide siz kalkıp dolanabilirsiniz içerlerde ama ben onuda yapamıyorum maalesef,sabaha kadar yatağın içinde takılıyorum, sabah oluyor, gidip diğer odadaki yatağıma geçiyorum, gündüzde hep orda yatıyorum:1shok:
gecer burcumm gecerrr sabırr delikafadulden şimdi diyecen ki söyleyene bakkk delikafaduldendelikafadulden
yaw ben çokk sıkılıyorumm offf kızımla ilgili yapacak bişide kalmadı herşeyi hazır napsam kıyafetleri tekrar mı yıkayıp ütülesem :roflol::roflol:
pınarcım afiyet olsun çaya geliyorummm açmamı hazırlahihoyyyt
mutahhara canım merhaba nasılsın bebiş nasıl
merhaba canim :) bebişim iyi cok sukur..bende iyyiim cok sukur..sen nasilsin? boncuk nasil?
gel benimkilere yardım et valla bacım benim çantam bile hazır diil daha:sm_confused:
iyiyiz bitanem bizde mesaimiz bitsin diye bekliyoruz durumla ablasını alacağız evimize gideceğiz:1hug:
oh :) az kaldi canim..az daha sabir :) duru hanimda ablasini özlemiştir zaten :)
kızlar hepinizi öpüyorum eşim aradı yürüyüşe çıkalım dedi ben kaçıyorum kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın
pınarımm amam çamaşır yıkıyon sen yaaaa :)) napıyonuz bacım böle :))
merhaba kizlar a.s. herkes iyidir inşaAllah..
Akmancim dualarimiz seninle canim..inşaAllah kolaylikla saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsin a.s.
pınarcım afiyet olsun çaya geliyorummm açmamı hazırlahihoyyyt
mutahhara canım merhaba nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?