gel benimkilere yardım et valla bacım benim çantam bile hazır diil daha:sm_confused:
Güle güle canım a.s.
Anam ne bileyim benim kocam çamaşır üretiyo heralde diyorum ya. Daha cuma günü bitmişti tüm çamaşırlar. Annem ütüleyip kaldırmıştı yerlerine. Bugün bi baktım çamaşır sepeti dolu delikafadulden Bi renkli bi beyaz dedim mi 2 makina oldu bile :1shok:
Selam Tubiş. Nabersin bacım?
Gel canım gel açmalar hazır a.s.
Sağol bitanem, iyiyim diyeyim iyi olayım:CüvCüv:burcu tatlım nasılsın şekercima.s.
İnş. cnm ya, dün nisan annelerini okudum, çoğu doğumunu yapmış, birkaç kişi kalmış, darısı başımıza inş. zamanında gelsin kuzucuklar,senin çok az kaldı cnm ne güzel, bana zaman geçmiyor sanki43 gün dedigin nedir ki Burcu'cugum, göz acip kapayincaya dek gecer.hihoyyyt
İnş. cnm, bugün 10 hafta olmuş ben yatmaya başlayalı, geriye dönüp bakınca çok çok şükrediyorum, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikAy ne güzel canım ya. Sağlıkla al kuzularını inşallah kucağına a.s.
Hoşgeldin canım . Kız yorma kendini. Yavaş yavaş yap a.s.
Evet canım ya enfeksiyon yok çok şükür. Az kaldı az Allah'ın izniyle :Saruboceq:
Canım hoşgeldünnnnnn hihoyyyt Ohhh 2 gün kalmış ne güzel hihoyyyt
Defne kuzum napıyo?
Valla bacım benimki hareket konusunda hiç yavaşlamadı. Yavaşlamadığı gibi gitgide sert hareketler yapıyo. Artık yumruğunu tutuyorum kuzumun ya. Geçen günde elini açık halde gördüm. Bi ayağı kaldı. Onu da aşağıdan çıkarınca görücem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldin. Zor işin ya. Valla ben 1 hafta yattım acaip sıkıldım. Ama sonu güzel olucak inşallah Şeniz
Cnm sat ne göre bakarsak benimde 49 gün oluyo, ama dr bebişin muhtemel doğum tarihi için 20 mayıs yani (sat ile hesaplananın 5 gün öncesi )dedi diye ona göre sayıyorum ben,bide 20 mayısıda saymıyorum o gün zaten doğum olcak diye oluyo 43kaydirigubbakcemile3doğru ikiz senin ama halamın gelini de epidural sezeryan yaptırdı hiç de sıkıntı çekmedi canım inşallah kolaylıkla sağlıkla aırsın bebişlerini kucağına
aman ya boş ver işi gücü iki çamaşır serdim sanki sabahtan beri iş yapmış gibi yoruldum vallahi
benim oğlum maşallah ama çok aşırı hareketli bilmem erkek diye mi ama hiç boşluk vermiyor 10 dakika durs 20 dakika tepiniyor içimde acıtıyor da canımı ama olsun hareket etmemesinden iyidir
inşallah tamamlarsam koyacağım
43 mü of benim de 50........... ama daha erken gelirmiş gibime geliyor
geçsin ya hızlı hızlıııııııııgecer burcumm gecerrr sabırr delikafadulden şimdi diyecen ki söyleyene bakkk delikafaduldendelikafadulden
yaw ben çokk sıkılıyorumm offf kızımla ilgili yapacak bişide kalmadı herşeyi hazır napsam kıyafetleri tekrar mı yıkayıp ütülesem :roflol::roflol:
Hadi gözün aydın cnm, bu dr lar beni kaldırmayacaklar anlaşıldı..cts günü randevum var inş. kalk artık derevet burcucum 2 hafta kullandım sadece hapı.şimdilik iyiyim yatmıyorum hiç.yatak istirahatini bıraktım cnm.iş bile yapıyorumsen nasılsın
kızlar ben çıkıyorum akşam gelirim yine
bu arada yarın dr a gidicem bakalım benim ufaklık nasıl kuzum ya inşallah büyümüştürrr
ohh ne güzel seninki, çifte kavrulmuş:))) ilk bebişin kız,çok şanslısın! hep hayalimdi..esencim pınarcım sağolun kızlar hayırlısıyla çıksam izne yağmurumla vakit geçiririm biraz doğuma kadar sonra çifte fıstıklarımla Allahın izniyle:)))))))))))
canım,bugün benim doktor da pulcet diye bir hap yazdı. rennie kadar zararsız korkmadan iç dedi. ben tereddütte kalınca, günde 10 defa rennie içeceğine 1 defa bunu al,hem rennie artık fayda etmez bebek de iri dedi. bende onu kullanıcam artık.tünaydın arkadaslarrr nasılsınızzz,,sürekli takip ediorum ama yazacak bişi bulamıorum ,,yardımınıza ihtiyacım varrr midem cok fena yanıyorrr,,sürekli cıkartmak zorunda kalıyorum yediklerimi ,,,bunun dogal bir çözümü varmı şuruplarda işe yaramıyor artıkkkk-tatlicadiarzu-
ayy allah yardımcısı olsun!ArkadaŞlar ben akmanın gÖrÜmcesİ bugÜn sunİ sancı vermeye baŞladılar Şu an doĞumhanede dualarınıza İhtİyacı var ne olur Çok dua edİn doĞuma bende gİrecem İnŞallah İyİ haberler verİrİm sİze
canım yaa, ekşime yanmadan da kötü!! geçen hafta 3gün çektim, su bile içsem ekşi ekşi geliyor ağzıma. nane limon kaynattım,o biraz iyi geldi galiba,şimdi iyiyim.hiç endişelenme aynı sorunlar bizde de var cnm
bende mide ekşimesini kesemiyorum artık suya dayanıyorum işte
habire su içiyorum
sancılara gelince bazen o kadar çok oluyor ki adım bile atamıyorum
oo ben nerdeyse 2 aydır takmıyorum! öyle şişlik filan da yok ama bende,nolur noolmaz dedim. boşver canım bikaç ay da takma.kızlar alyansımı uzun uğraşlar sonucunda çıkardım parmaklarım çok şişmiş(( artık takmayacağım mecburen
ben hiç girmedim. bugün kasılmalarım oluyor diye söyledim doktora, olur artık hazırlık başladı dedi. nst lafı etmedi. o demeyince bende sormadım.kızlar nst ye giren vardı dimi aranızda?dr.unuza ne dediniz neleri riskli gördü de istedi nst yi?
kasıklarım zaten ağrıyordu
belimde ağrımaya başladı ama sürekli bir ağrı değil
ara ara gelip gidiyor
dr.umdan istesem mi diye düşündüm de
bugünlerde mayıs annişlerine bişiler oluyor!! bende uykudan canım sıkkın uyandım nasıl işse:uhm: benim daha çok işim var oğlumla ilgili ama,burda değil. memlekete gitmeyi bekliyorum. kendime de gecelik almıştım zaten, pijamayı da sipariş verdim bugün.gecer burcumm gecerrr sabırr delikafadulden şimdi diyecen ki söyleyene bakkk delikafaduldendelikafadulden
yaw ben çokk sıkılıyorumm offf kızımla ilgili yapacak bişide kalmadı herşeyi hazır napsam kıyafetleri tekrar mı yıkayıp ütülesem :roflol::roflol:
merhaba canım hoşgeldin.isler yine yogundu... ancak gecmise goz atabildim... simdi de bakayim en son kim bebisine neler almis...
bu arada akman'a kolay bir dogum diliyorum, ne cabuk basladik dogumlara... a.s.hadi bakalim... umarim o da bizler de saglikli dogumlar yapip, saglikli bir bicimde aliriz bebisilerimizi kucaklarimiza...
İnş. cnm ya, dün nisan annelerini okudum, çoğu doğumunu yapmış, birkaç kişi kalmış, darısı başımıza inş. zamanında gelsin kuzucuklar,senin çok az kaldı cnm ne güzel, bana zaman geçmiyor sanki
Yok cnm birşeyim ,iyiyiz oğluşla çok şükür,sen nasılsın cnm?burcu canım geçmişin hepsini okuyamadım,sana bişey mi oldu Allah korusun? iyisin demi şimdi?
Öyle valla cnm..zaman geçiyor,gözümüzü kapatıp açıp bi bakmışız bebişler gelmiş olcak inş.Bende ara ara bakiyorum Nisan Annelerine, dogum hikayelerine falan, daha cok heyecan basiyor beni. Evet canim az kaldi benim, hergün bugünü atlatir miyim acaba diye uyaniyorum. Hatirliyor musun, 30. haftaya gelsek diye bekliyorduk, simdi neredeyse 40 olacagiz. Hayirlisi olsun, gün saymak birsey degil:)
Hoşgeldin cnm, hakikkaten nerelerdesin sen bakiiiiiiiiim??slm annişler nasılsınız bakalım..takıpteyım ama yazamadım bırturlu..
ewdeyım ya gelen gıden eksık olmuo yani...bı ara oturuom basına pcnın ama yazmak ne mumkun...
olece acık kaldı....baya ayrı kaldık sızlkerden teyzelerii..ama takıpteyız oglusumla....
Haberleri okudum simdi, 13 yasindaki kiz tecavüzle hamile kalmis ve 8 ay bol kiyafetlerle durumu gizlemis. Allahtan aile kizi öldürmek yerine, durumu jandarmaya bildirmis. Korkunc birsey. Cocugun cocugu olmasi, hemde tecavüzle
benim de bir aydır falan ellerim şişiyodu şimdi de bi haftadır falan ayaklarım başladı bakalım ne olacak daha
kızlar ben biraz yatıp dinlenicem
sonrada yemek meselesi var tabi
uğramaya çalışırım
hepinize kolay gelsin öpüyorum sizleriŞeniz
ayyyy cok heyecanlandım sımdı mayıs annelerı olarak acılısı başlattık benımde son 9 gunum kaldı kısmetse
selam kızlar,
nasılsınız bakalım hepimizde halsizlik ve yorgunluk var galiba bende bugün odayı ve az kalan ütüleri hallediyorum ama az iş yapmama rağmen heryerim dökülüyor ağrıdan.Biraz dinlenmek için oturdum sizleri merak ettim.
Akmancım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun dualarımız seninle.
selam kızlar benim işte son iki günüm yuppi nasılsınız herkes iyi inş
seherim valla senin kadar heyecanlyım canım
akmancım sağ salim kuvuş inş canım bebeğine
hadi kızlar açılışı yapıyorsunuz
Ya bebek hareketleri ne alemde kizlar, benim bebegim bugün hep asagida, her an cikacakmis gibi hareket ediyor. Gerci cok hareket etmiyor ama ettiginde korkutuyor beni?
kızlar hepinizi öpüyorum eşim aradı yürüyüşe çıkalım dedi ben kaçıyorum kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın
merhaba kizlar a.s. herkes iyidir inşaAllah..
Akmancim dualarimiz seninle canim..inşaAllah kolaylikla saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsin a.s.
slm annişler nasılsınız bakalım..takıpteyım ama yazamadım bırturlu..
ewdeyım ya gelen gıden eksık olmuo yani...bı ara oturuom basına pcnın ama yazmak ne mumkun...
olece acık kaldı....baya ayrı kaldık sızlkerden teyzelerii..ama takıpteyız oglusumla....
Haberleri okudum simdi, 13 yasindaki kiz tecavüzle hamile kalmis ve 8 ay bol kiyafetlerle durumu gizlemis. Allahtan aile kizi öldürmek yerine, durumu jandarmaya bildirmis. Korkunc birsey. Cocugun cocugu olmasi, hemde tecavüzle
Selam Sibel'cigim, benim bebis bugün cok degisik hareketler yapiyor ya. Her an cikacakmis gibi, her yerde hareketleri hissediliyor ama en cok kasiklarimda, hatta sanki daha asagida gibi. Off dogum yapacakmisim gibi...Daha var, yaniliyorum diye kendimi ikna ediyorum sabahtan beridir:) Isimiz belli olmayacak sanki...
Bu arada ben kactim kizlar, öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?