2009 Mayıs Anneleri

ilginimm güle güle cnmm iyi bak prenseslere ve kendine öptükk cnmm...

pınarım sende yorma kendini fazla çamaşır derdine düşüpp

merhaba canim :) cok sukur iyiyim..sen nasilsin? defnecik nasil?

çamasir bizde de öyledir canim :)) bende eşimde cok üretiriz :)) Allah makinelere kuvvet versin ne diyelim :))

evet burcucum 2 hafta kullandım sadece hapı.şimdilik iyiyim yatmıyorum hiç.yatak istirahatini bıraktım cnm.iş bile yapıyorum sen nasılsın

kızlar ben çıkıyorum akşam gelirim yine
bu arada yarın dr a gidicem bakalım benim ufaklık nasıl kuzum ya inşallah büyümüştürrr

isler yine yogundu... ancak gecmise goz atabildim... simdi de bakayim en son kim bebisine neler almis...

bu arada akman'a kolay bir dogum diliyorum, ne cabuk basladik dogumlara... a.s.hadi bakalim... umarim o da bizler de saglikli dogumlar yapip, saglikli bir bicimde aliriz bebisilerimizi kucaklarimiza...

burcu tatlım nasılsın şekercima.s.
Sağol bitanem, iyiyim diyeyim iyi olayım:CüvCüv:
43 gün dedigin nedir ki Burcu'cugum, göz acip kapayincaya dek gecer.hihoyyyt
İnş. cnm ya, dün nisan annelerini okudum, çoğu doğumunu yapmış, birkaç kişi kalmış, darısı başımıza inş. zamanında gelsin kuzucuklar,senin çok az kaldı cnm ne güzel, bana zaman geçmiyor sanki
İnş. cnm, bugün 10 hafta olmuş ben yatmaya başlayalı, geriye dönüp bakınca çok çok şükrediyorum, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Cnm sat ne göre bakarsak benimde 49 gün oluyo, ama dr bebişin muhtemel doğum tarihi için 20 mayıs yani (sat ile hesaplananın 5 gün öncesi )dedi diye ona göre sayıyorum ben,bide 20 mayısıda saymıyorum o gün zaten doğum olcak diye oluyo 43kaydirigubbakcemile3
geçsin ya hızlı hızlııııııııı
evet burcucum 2 hafta kullandım sadece hapı.şimdilik iyiyim yatmıyorum hiç.yatak istirahatini bıraktım cnm.iş bile yapıyorum sen nasılsın
Hadi gözün aydın cnm, bu dr lar beni kaldırmayacaklar anlaşıldı..cts günü randevum var inş. kalk artık der
kızlar ben çıkıyorum akşam gelirim yine
bu arada yarın dr a gidicem bakalım benim ufaklık nasıl kuzum ya inşallah büyümüştürrr

Cnm inş. güzel haberlerle dönersin

esencim pınarcım sağolun kızlar hayırlısıyla çıksam izne yağmurumla vakit geçiririm biraz doğuma kadar sonra çifte fıstıklarımla Allahın izniyle:)))))))))))
ohh ne güzel seninki, çifte kavrulmuş:))) ilk bebişin kız,çok şanslısın! hep hayalimdi..

canım,bugün benim doktor da pulcet diye bir hap yazdı. rennie kadar zararsız korkmadan iç dedi. ben tereddütte kalınca, günde 10 defa rennie içeceğine 1 defa bunu al,hem rennie artık fayda etmez bebek de iri dedi. bende onu kullanıcam artık.
ayy allah yardımcısı olsun!
hiç endişelenme aynı sorunlar bizde de var cnm
bende mide ekşimesini kesemiyorum artık suya dayanıyorum işte
habire su içiyorum
sancılara gelince bazen o kadar çok oluyor ki adım bile atamıyorum
canım yaa, ekşime yanmadan da kötü!! geçen hafta 3gün çektim, su bile içsem ekşi ekşi geliyor ağzıma. nane limon kaynattım,o biraz iyi geldi galiba,şimdi iyiyim.
kızlar alyansımı uzun uğraşlar sonucunda çıkardım parmaklarım çok şişmiş (( artık takmayacağım mecburen
oo ben nerdeyse 2 aydır takmıyorum! öyle şişlik filan da yok ama bende,nolur noolmaz dedim. boşver canım bikaç ay da takma.
ben hiç girmedim. bugün kasılmalarım oluyor diye söyledim doktora, olur artık hazırlık başladı dedi. nst lafı etmedi. o demeyince bende sormadım.
bugünlerde mayıs annişlerine bişiler oluyor!! bende uykudan canım sıkkın uyandım nasıl işse:uhm: benim daha çok işim var oğlumla ilgili ama,burda değil. memlekete gitmeyi bekliyorum. kendime de gecelik almıştım zaten, pijamayı da sipariş verdim bugün.
merhaba canım hoşgeldin.

Bende ara ara bakiyorum Nisan Annelerine, dogum hikayelerine falan, daha cok heyecan basiyor beni. Evet canim az kaldi benim, hergün bugünü atlatir miyim acaba diye uyaniyorum. Hatirliyor musun, 30. haftaya gelsek diye bekliyorduk, simdi neredeyse 40 olacagiz. Hayirlisi olsun, gün saymak birsey degil:)

slm annişler nasılsınız bakalım..takıpteyım ama yazamadım bırturlu..
ewdeyım ya gelen gıden eksık olmuo yani...bı ara oturuom basına pcnın ama yazmak ne mumkun...
olece acık kaldı....baya ayrı kaldık sızlkerden teyzelerii..ama takıpteyız oglusumla....

Haberleri okudum simdi, 13 yasindaki kiz tecavüzle hamile kalmis ve 8 ay bol kiyafetlerle durumu gizlemis. Allahtan aile kizi öldürmek yerine, durumu jandarmaya bildirmis. Korkunc birsey. Cocugun cocugu olmasi, hemde tecavüzle

Selam Siribron, sende deviriyorsun neredeyse 34. haftani. Masallah oglusuna...
Sagligin nasil, bir sikayetin yok umarim?

ıyıyız kıvılcım sukur...
ellerımın şişlii dısında yok bı yaramazlık....:))oglusumda ıyı teyzesı...kavusmak ıcın sabırsızlanıorum sadece,gunler gecmek bılmıor sankı..33 haftam bıttı tam 34 e gırdık işte...gebelık 40 haftalıkmıs yahu ben hep 36 hafta dıyordum...:))))saka bı yana Allah sag saglım kavustursun hepımızı meleklerımıze...

burcu canım geçmişin hepsini okuyamadım,sana bişey mi oldu Allah korusun? iyisin demi şimdi?
Yok cnm birşeyim ,iyiyiz oğluşla çok şükür,sen nasılsın cnm?
Öyle valla cnm..zaman geçiyor,gözümüzü kapatıp açıp bi bakmışız bebişler gelmiş olcak inş.
Hoşgeldin cnm, hakikkaten nerelerdesin sen bakiiiiiiiiim??
Haberleri okudum simdi, 13 yasindaki kiz tecavüzle hamile kalmis ve 8 ay bol kiyafetlerle durumu gizlemis. Allahtan aile kizi öldürmek yerine, durumu jandarmaya bildirmis. Korkunc birsey. Cocugun cocugu olmasi, hemde tecavüzle

Oyyy yazııııık...Allah göstermesin..

benim de bir aydır falan ellerim şişiyodu şimdi de bi haftadır falan ayaklarım başladı bakalım ne olacak daha

Canım benimde yaklaşık 3 haftadır öyle ellerim ayakşarım acayip şişti.

kızlar ben biraz yatıp dinlenicem
sonrada yemek meselesi var tabi
uğramaya çalışırım
hepinize kolay gelsin öpüyorum sizleriŞeniz

İyi dinlenmeler canım.

ayyyy cok heyecanlandım sımdı mayıs annelerı olarak acılısı başlattık benımde son 9 gunum kaldı kısmetse

Ay az kaldı hadi bakalım sağlıkla inşallah :dance:

İncihancım ben 5 dk bulaşık için ayakta kalsam belim ağrıyo ve halsizlik acayip var.

Hadi gözün aydın cnm hihoyyyt

Ya bebek hareketleri ne alemde kizlar, benim bebegim bugün hep asagida, her an cikacakmis gibi hareket ediyor. Gerci cok hareket etmiyor ama ettiginde korkutuyor beni?

Kıvılcım benim oğluş hiç durmuyo maşşallah ama baskı yanlara genelde.

kızlar hepinizi öpüyorum eşim aradı yürüyüşe çıkalım dedi ben kaçıyorum kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın

İyi gezmeler bengicim.

merhaba kizlar a.s. herkes iyidir inşaAllah..

Akmancim dualarimiz seninle canim..inşaAllah kolaylikla saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsin a.s.

Hoşgeldin iyiyiz cnm sen nasılsın.

Hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen bayadır gözükmüyosun yağızımız nasıl?

Ay allahım ya kimsenin başına vermesin ne acı :çok üzgünüm:

Selam Sibel'cigim, benim bebis bugün cok degisik hareketler yapiyor ya. Her an cikacakmis gibi, her yerde hareketleri hissediliyor ama en cok kasiklarimda, hatta sanki daha asagida gibi. Off dogum yapacakmisim gibi...Daha var, yaniliyorum diye kendimi ikna ediyorum sabahtan beridir:) Isimiz belli olmayacak sanki...

Bu arada ben kactim kizlar, öpüyorum hepinizi...

Güle güle cnm, kız az var dedim diye panik yapmadın dimi,aman sakin ol , ne olur ne olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…