Hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen bayadır gözükmüyosun yağızımız nasıl?
sorma canım...ızne cıktım ne gusel bol bol gorusuruz derken dedemın kardesını kaybettık...1haftadır neredeyse oraya gıdıp gelıorum...sonra ewe gelenler derken bır turlu gırmeye fırsat bulamadım..bulduysamda yazamadım..sukur bugun gelen yok...sızlerı ozledım merk ettım ...Yagızda ben de cok iiyiiz sükür...:CüvCüv:içerde gunden gune hareketlenıo benım tosun kıpır kıpırgamyoncuiremsuteyzelerıni meleklerini opuor benım tosun...sız nasılsınız?bebişimiz nasıl?ozledık hepınızıa.s.
Ayy kociş acıkmış,onu doyurdum,anca yazabiliyorum. bugün doktora gittik. maşallah bebeğimin keyfi yerindeymişkaydirigubbakcemile3 2691gr ve 47cm olmuşkasılmalar oluyo bazen diye söledim doktora,olur artık hazırlık başladı dedi. sadece düzenli bi şekilde olmaya başlarsa haberim olsun dedi. bide midem için rennie fayda etmiyor diye pulcet diye bir hap yazdı. günlük bi tane alacakmışım. bebek de iri olunca rennie artık fayda vermez dedi.:CüvCüv:
Ayy kociş acıkmış,onu doyurdum,anca yazabiliyorum. bugün doktora gittik. maşallah bebeğimin keyfi yerindeymişkaydirigubbakcemile3 2691gr ve 47cm olmuşkasılmalar oluyo bazen diye söledim doktora,olur artık hazırlık başladı dedi. sadece düzenli bi şekilde olmaya başlarsa haberim olsun dedi. bide midem için rennie fayda etmiyor diye pulcet diye bir hap yazdı. günlük bi tane alacakmışım. bebek de iri olunca rennie artık fayda vermez dedi.:CüvCüv:
sorma canım...ızne cıktım ne gusel bol bol gorusuruz derken dedemın kardesını kaybettık...1haftadır neredeyse oraya gıdıp gelıorum...sonra ewe gelenler derken bır turlu gırmeye fırsat bulamadım..bulduysamda yazamadım..sukur bugun gelen yok...sızlerı ozledım merk ettım ...Yagızda ben de cok iiyiiz sükür...:CüvCüv:içerde gunden gune hareketlenıo benım tosun kıpır kıpırgamyoncuiremsuteyzelerıni meleklerini opuor benım tosun...sız nasılsınız?bebişimiz nasıl?ozledık hepınızıa.s.
Cnm başınız sağolsun, sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırımHoşgeldin cnm nerelerdeydin sen bayadır gözükmüyosun yağızımız nasıl?
maşallah bebişine cnm,ben hiç bilmiyorum kasılma nasıl bişi:uhm:Ayy kociş acıkmış,onu doyurdum,anca yazabiliyorum. bugün doktora gittik. maşallah bebeğimin keyfi yerindeymişkaydirigubbakcemile3 2691gr ve 47cm olmuşkasılmalar oluyo bazen diye söledim doktora,olur artık hazırlık başladı dedi. sadece düzenli bi şekilde olmaya başlarsa haberim olsun dedi. bide midem için rennie fayda etmiyor diye pulcet diye bir hap yazdı. günlük bi tane alacakmışım. bebek de iri olunca rennie artık fayda vermez dedi.:CüvCüv:
bende de kasılma yok zaten kasılmanın nasıl bişe olduğu konusunda da tereddütlerim varrCADIARZU
Bendede hiç olmadı kasılma, yada ben hissetmedim:uhm:masallah masallah tosuna annesii...
Allah nazarlardan korusun...kasılmalar bende yok kızlar ya normalmı acaba:uhm:sadece oglusun hareketlerını artık daha asagıda kasıklarımA dogru falan hıssedıorum...
çok acıktım kıızlar eşim gelir az sonra ben çıkıyorum görüşürz
]hepiniz sağolun teyzoşlar!
burayada yeni sipariş ettiğim pijamayı ekledim bakın bakalım beğenecek misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...tasi-icin-gecelik-pijamalari-aldinizmi-8.html
aslında ikide eşofman aldım ama onları ekleyemedim. boyutu büyük diyor. anlayan var mı bu işten? nasıl küçültecem?
]
Cnm güle güle kullan çok güzel bi pijamakaydirigubbakcemile5
Güle güle cnm, kız az var dedim diye panik yapmadın dimi,aman sakin ol , ne olur ne olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?