2009 Mayıs Anneleri

Ayy kociş acıkmış,onu doyurdum,anca yazabiliyorum. bugün doktora gittik. maşallah bebeğimin keyfi yerindeymişkaydirigubbakcemile3 2691gr ve 47cm olmuş kasılmalar oluyo bazen diye söledim doktora,olur artık hazırlık başladı dedi. sadece düzenli bi şekilde olmaya başlarsa haberim olsun dedi. bide midem için rennie fayda etmiyor diye pulcet diye bir hap yazdı. günlük bi tane alacakmışım. bebek de iri olunca rennie artık fayda vermez dedi.:CüvCüv:

cerencim maşallah bebeişine nazar değmesinn sağlıkla da alırız kucağımıza inşallah

masallah masallah tosuna annesii...
Allah nazarlardan korusun...kasılmalar bende yok kızlar ya normalmı acaba:uhm:sadece oglusun hareketlerını artık daha asagıda kasıklarımA dogru falan hıssedıorum...

bende de kasılma yok zaten kasılmanın nasıl bişe olduğu konusunda da tereddütlerim varrCADIARZU

Başınız saolsun cnm.oğluşlarda aynı içeride acayip bir hareketlilik var.Yağızımda çok iyi şükür teyzesi.

Ay maşallah bebişine kocaman olmuş

Cnm başınız sağolsun, sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım
maşallah bebişine cnm,ben hiç bilmiyorum kasılma nasıl bişi:uhm:
bende de kasılma yok zaten kasılmanın nasıl bişe olduğu konusunda da tereddütlerim varrCADIARZU

masallah masallah tosuna annesii...
Allah nazarlardan korusun...kasılmalar bende yok kızlar ya normalmı acaba:uhm:sadece oglusun hareketlerını artık daha asagıda kasıklarımA dogru falan hıssedıorum...
Bendede hiç olmadı kasılma, yada ben hissetmedim:uhm:
çok acıktım kıızlar eşim gelir az sonra ben çıkıyorum görüşürz

ıyi akşamlar cnm

Son düzenleme:
karnım geriliyor,rahmim toparlanıyor gibi oluyor sanki. sertleşiyor. bazen canım da yanıyor. kasılma dediğim o. eminim birçoğunuzda oluyordur.

herkese iyi akşamlar kızlar eşim geldi yemek yedik biraz dinleneyim dedi bende sizlere bir bakayım istedim

cerencim güle güle kullan tatlım

siribron başınız sağolsun canım

selam kızlar nasılsınız

cerencim pijamaların çok güzel canım güle güle giy mersin sıcak olur iyiki kısa kollu almışsın

Kociş süpriz yaptı erken geldi. Bi anda çıktım o yüzden bacılar. Şimdide tepemde. 5 dk bak sonra uzan diyor. İyi akşamlar diyeyim herkese dedim. Yarın sabah görüşürüz. Öptüm kocaman a.s.

sağolasın canım. önce aldım bir pijama, uzun kolluydu. düşünememişim işte mayısa havaların sıcak olacağını. şimdiden yarım kollu giyinmeye başlamışlar mersin'de. neyse uzun kolluyu şimdi kullandım. bide yarım kollu istedimhihoyyyt

valla kızlar 4 gündür evdeydim ya acayip ağır hissediyordum bugünde işe gittim görseniz bir enerji bir enerji ama iki güne kalmaz tükenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…