valla kızlar 4 gündür evdeydim ya acayip ağır hissediyordum bugünde işe gittim görseniz bir enerji bir enerji ama iki güne kalmaz tükenir
ben orda doğdum,büyüdüm ama şimdi kaldığım yer serin olunca unuttum heralde mersin'in sıcağınıkaydirigubbakcemile3
o senin bahsettiğin enerji bugün kızlarda da vardı. heralde doğum enerjisi çöktü diyolarsırnaşık şey
canım çarşamba çalışabilir raporu alacağım nisan 29 son bir aksilik olmazsa bitanem ahh gel ,iznim gel :)))))))))))))))
karnım geriliyor,rahmim toparlanıyor gibi oluyor sanki. sertleşiyor. bazen canım da yanıyor. kasılma dediğim o. eminim birçoğunuzda oluyordur.
valla kızlar 4 gündür evdeydim ya acayip ağır hissediyordum bugünde işe gittim görseniz bir enerji bir enerji ama iki güne kalmaz tükenir
bende merak ettim canım.Sen ve kuzular nasıl iyimisinizkızlarrr akmandan haberı olan varmı veya telefon numarasını bılen aklım onda ya nasıl acaba kuzucu nasıll
bende merak ettim canım.Sen ve kuzular nasıl iyimisiniz
kızlar merhabalar kimse yok galiba ben 8 keredir giriyorum beni atıyor tekrar baştan başka siteler yapmıyor kulüpte oluyor sinir durumdayım herkes iyimi kızlar
kızlarrr akmandan haberı olan varmı veya telefon numarasını bılen aklım onda ya nasıl acaba kuzucu nasıll
Canım çok heyacanlı inşallah sağ salim kurtulur bebişleri kucağına alırsın.ıyıyız canım bız gun sayıyoruz artık 9 gun kaldı :Saruboceq:
Canım çok heyacanlı inşallah sağ salim kurtulur bebişleri kucağına alırsın.
evet canım ınsallah
Bende bugün dr gittim.Doktorum hastaneden ayrılmış şok oldum kaldım şimdi napcam şaşırdım.
gittik kontrole dr bırakmış hastaneyi yeni dr gelmiş şok oldum yinede muayene oldum kızım büyümüş teyzesi anneside hiç kilo almamış ayrıntılı baktı dr böbrek mide kalp falan burnu aynı babası bakalm doğunca nasıl olcak.
İyi geceler cnm, bebişin nasılllllll?gittinizmi kontrole?
Bende çok merak ediyorum akmanı ya, görümcesi yazınca keşke no sunu alsaydık ondan, inş. sağlıklıdır bebişi:Saruboceq:
söylemiyolar bizde bilmiyoruz falan telide yok sinir oldum yeni dr da iyi ama güvenemedim eşimde başka dr da bakalım dedi şimdi tekrar son 5 hafta kala dr nasıl bulcam eşim şikayet edelim dedi ne olcak ki kadın gitmiş işte geri mi gelcek ortada kaldık.nere gıtmış pekı başka hastaneyemı sen ne yapıcan sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?