2009 Mayıs Anneleri

iyiim banucum ya benim son iki gün çarşamba ayrılıyorum tabi birazda onun enerjisi ,

sen nasılsın aldınmı doğum iznini

ben orda doğdum,büyüdüm ama şimdi kaldığım yer serin olunca unuttum heralde mersin'in sıcağınıkaydirigubbakcemile3
o senin bahsettiğin enerji bugün kızlarda da vardı. heralde doğum enerjisi çöktü diyolarsırnaşık şey

canım çarşamba çalışabilir raporu alacağım nisan 29 son bir aksilik olmazsa bitanem ahh gel ,iznim gel :)))))))))))))))

valla canım biz ankaraya kaçardık sıcaktan çok bunaltıcıydı ya hep aklımdadır
valal öle sanıırm doğum yaklaşıyor onun enerjisi
inş doğum sonrasıda böyle oluruz bebişler bizi bekler

canım çarşamba çalışabilir raporu alacağım nisan 29 son bir aksilik olmazsa bitanem ahh gel ,iznim gel :)))))))))))))))

iyi canım 37 kadar çalışmıycan o zaman zaten çalışılmıyor benimde 16 sı spon ama ben pazartesi ayrılış yaptırcam perşembe cumada sevkli olucam zaten bir şekilde geçiridk bakalım belkide hemen doğum olur artık son zamanlar

inş su gibi geçer günlerin

karnım geriliyor,rahmim toparlanıyor gibi oluyor sanki. sertleşiyor. bazen canım da yanıyor. kasılma dediğim o. eminim birçoğunuzda oluyordur.

Evet cnm aynen bu aralar çok sık olmaya başladı bendede.

valla kızlar 4 gündür evdeydim ya acayip ağır hissediyordum bugünde işe gittim görseniz bir enerji bir enerji ama iki güne kalmaz tükenir

Aman hiç tükenmesin o enerji yoksa bizim gibi miskin olursun evdede vakit geçmez kaydirigubbakcemile3

Kimsecikler kalmamış yatmadan bakayım dedim herkese iyi geceler tatlı rüyalar.

kızlar merhabalar kimse yok galiba ben 8 keredir giriyorum beni atıyor tekrar baştan başka siteler yapmıyor kulüpte oluyor sinir durumdayım herkes iyimi kızlar

kızlarrr akmandan haberı olan varmı veya telefon numarasını bılen aklım onda ya nasıl acaba kuzucu nasıll

kızlar merhabalar kimse yok galiba ben 8 keredir giriyorum beni atıyor tekrar baştan başka siteler yapmıyor kulüpte oluyor sinir durumdayım herkes iyimi kızlar

İyi geceler cnm, bebişin nasılllllll?gittinizmi kontrole?

kızlarrr akmandan haberı olan varmı veya telefon numarasını bılen aklım onda ya nasıl acaba kuzucu nasıll

Bende çok merak ediyorum akmanı ya, görümcesi yazınca keşke no sunu alsaydık ondan, inş. sağlıklıdır bebişi:Saruboceq:

Bende çok merak ediyorum akmanı ya, görümcesi yazınca keşke no sunu alsaydık ondan, inş. sağlıklıdır bebişi:Saruboceq:[/QUOTE]

evet ya hıcbırımız akıl edıp almadık valla hep aklımda

nere gıtmış pekı başka hastaneyemı sen ne yapıcan sımdı

İyi geceler cnm, bebişin nasılllllll?gittinizmi kontrole?

Bende çok merak ediyorum akmanı ya, görümcesi yazınca keşke no sunu alsaydık ondan, inş. sağlıklıdır bebişi:Saruboceq:
gittik kontrole dr bırakmış hastaneyi yeni dr gelmiş şok oldum yinede muayene oldum kızım büyümüş teyzesi anneside hiç kilo almamış ayrıntılı baktı dr böbrek mide kalp falan burnu aynı babası bakalm doğunca nasıl olcak.
Akmanı bende merak ettim Allah sağlıklı doğum ve sağlıklı evlat verir inşallah onada.
Sen nasılsın

nere gıtmış pekı başka hastaneyemı sen ne yapıcan sımdı
söylemiyolar bizde bilmiyoruz falan telide yok sinir oldum yeni dr da iyi ama güvenemedim eşimde başka dr da bakalım dedi şimdi tekrar son 5 hafta kala dr nasıl bulcam eşim şikayet edelim dedi ne olcak ki kadın gitmiş işte geri mi gelcek ortada kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…