2009 Mayıs Anneleri

gercekten zor durum bacım ya ınsan alışıyor doktoruna helede bu kadar kısa zaman kalmış ınsallah ulaşabılırsın neden telı yok doktorunun sende

gece kuşlarıı yine toplanmışşş :)) tutkunum dert etme inş doğuma kadar iyi bi dr bulursun olmadı ordaki dr la idare edicen malesef canım

gercekten zor durum bacım ya ınsan alışıyor doktoruna helede bu kadar kısa zaman kalmış ınsallah ulaşabılırsın neden telı yok doktorunun sende
doktor 9-5 ordaydı bide hastane evimin arka sokağındaydı her hafta gidiyodum.12 gün ara verdiim bu geldi başıma şunu anladım geçen dr tüp bebek dr ile samimiydi oda gitmiş galiba beraber bi hastaneye gitti sanırım.ortada kaldık yani.

iyiym şükür tutkuncum bildiğin gibi iştee ne olsuunn şafak saymaya devammm ...

len semoşş yine beni reklam ediyonn cadu karu ...

doğru diyonnn :)) bi kanatların eksikkkk :))

bakıyomda yine nisan annelerinde takılıyonn heeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
İyi geceler gececileeeeeeeer, bizim uykumuss geldi, bi ce dedik kaçıossssmirmirmirmirmirmirmirmir

Hay Allah ya.. hemde doğuma az kala...
Bebişinede sanada maşallah cnm,ben 81 oldum şişiyom giderek maalesef, olsun kuzucuklara feda napalm...
bizimde çok uykumuz geldi oğluşla, kaç gündür uyuyamıyodum inş. bu akşam uyurum bakalım

ıyı geceler canımmmmm

iyiym şükür tutkuncum bildiğin gibi iştee ne olsuunn şafak saymaya devammm ...

len semoşş yine beni reklam ediyonn cadu karu ...
kız yinemi atışıyonuz bende tezahuratmı yapsam SEHER-CİVCİV

İYİ UYKULAR TATLIM
FULYA GELMİŞ GALİBA NABER
Dırımden naber bu arada

bende çıkıyorum eşim söyleniyor ona sıcak limon kendimede süt yapayım bari.
iyi geceler kızlar
Mutahara KNK uyuyor sanırım

ii geceler canım afiyet olsunnn öptükk sizi :)

bende kaçar Allah rahatlık versinn ..

len semoş cadusu sende yat uyu yeğenlerimi yorma ..

ii geceler canım afiyet olsunnn öptükk sizi :)

bende kaçar Allah rahatlık versinn ..

len semoş cadusu sende yat uyu yeğenlerimi yorma ..

ahh bır yatırsa yıgenlerın saga yatıyom bırı tekmelıyor sola yatıyom oburu canıma okumaya sımdıden başladılar heheh

gece gece ceneniz düşmüş gene :) uyumuyorum benn :) cok uykum var ama bu diş uyutmuyor..delirtcek beni az kaldi..neyse yarin kaçari yok doktora gidicem inşaAllah kurtulamadim ne agridan ne dişçiden :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…