söylemiyolar bizde bilmiyoruz falan telide yok sinir oldum yeni dr da iyi ama güvenemedim eşimde başka dr da bakalım dedi şimdi tekrar son 5 hafta kala dr nasıl bulcam eşim şikayet edelim dedi ne olcak ki kadın gitmiş işte geri mi gelcek ortada kaldık.
doktor 9-5 ordaydı bide hastane evimin arka sokağındaydı her hafta gidiyodum.12 gün ara verdiim bu geldi başıma şunu anladım geçen dr tüp bebek dr ile samimiydi oda gitmiş galiba beraber bi hastaneye gitti sanırım.ortada kaldık yani.gercekten zor durum bacım ya ınsan alışıyor doktoruna helede bu kadar kısa zaman kalmış ınsallah ulaşabılırsın neden telı yok doktorunun sende
doğru yapcak bişi yok.Sen nasılsın bu arada 15. kez düştüm hattan çıldırmak üzereyim bi önceki sayfaya geçemiyorum düşününgece kuşlarıı yine toplanmışşş :)) tutkunum dert etme inş doğuma kadar iyi bi dr bulursun olmadı ordaki dr la idare edicen malesef canım
gece kuşlarıı yine toplanmışşş :)) tutkunum dert etme inş doğuma kadar iyi bi dr bulursun olmadı ordaki dr la idare edicen malesef canım
iyiym şükür tutkuncum bildiğin gibi iştee ne olsuunn şafak saymaya devammm ...
len semoşş yine beni reklam ediyonn cadu karu ...
Hay Allah ya.. hemde doğuma az kala...gittik kontrole dr bırakmış hastaneyi yeni dr gelmiş şok oldum yinede muayene oldum kızım büyümüş teyzesi anneside hiç kilo almamış ayrıntılı baktı dr böbrek mide kalp falan burnu aynı babası bakalm doğunca nasıl olcak.
Akmanı bende merak ettim Allah sağlıklı doğum ve sağlıklı evlat verir inşallah onada.
Sen nasılsın
doğru diyonnn :)) bi kanatların eksikkkk :))
bakıyomda yine nisan annelerinde takılıyonn heeeeeeeeeeeee
İyi geceler gececileeeeeeeer, bizim uykumuss geldi, bi ce dedik kaçıossssmirmirmirmirmirmirmirmir
Hay Allah ya.. hemde doğuma az kala...
Bebişinede sanada maşallah cnm,ben 81 oldum şişiyom giderek maalesef, olsun kuzucuklara feda napalm...
bizimde çok uykumuz geldi oğluşla, kaç gündür uyuyamıyodum inş. bu akşam uyurum bakalım
kız yinemi atışıyonuz bende tezahuratmı yapsam SEHER-CİVCİViyiym şükür tutkuncum bildiğin gibi iştee ne olsuunn şafak saymaya devammm ...
len semoşş yine beni reklam ediyonn cadu karu ...
İYİ UYKULAR TATLIMİyi geceler gececileeeeeeeer, bizim uykumuss geldi, bi ce dedik kaçıossssmirmirmirmirmirmirmirmir
Hay Allah ya.. hemde doğuma az kala...
Bebişinede sanada maşallah cnm,ben 81 oldum şişiyom giderek maalesef, olsun kuzucuklara feda napalm...
bizimde çok uykumuz geldi oğluşla, kaç gündür uyuyamıyodum inş. bu akşam uyurum bakalım
ii geceler canım afiyet olsunnn öptükk sizi :)
bende kaçar Allah rahatlık versinn ..
len semoş cadusu sende yat uyu yeğenlerimi yorma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?