valla kızlar 4 gündür evdeydim ya acayip ağır hissediyordum bugünde işe gittim görseniz bir enerji bir enerji ama iki güne kalmaz tükenir
kızlarrr akmandan haberı olan varmı veya telefon numarasını bılen aklım onda ya nasıl acaba kuzucu nasıll
Canım çok heyacanlı inşallah sağ salim kurtulur bebişleri kucağına alırsın.
Bende bugün dr gittim.Doktorum hastaneden ayrılmış şok oldum kaldım şimdi napcam şaşırdım.
gece gece ceneniz düşmüş gene :) uyumuyorum benn :) cok uykum var ama bu diş uyutmuyor..delirtcek beni az kaldi..neyse yarin kaçari yok doktora gidicem inşaAllahkurtulamadim ne agridan ne dişçiden :S
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde kahvaltımızı yaptık
pınarcım bizim hatunlar uyanamadı herhalde hadi kalkın bebişler acıktı
günaydın teyzoşlar! bizde kalktık kahvaltımızı yapıcaz. birazdan geliriz son dedikoduları almayacokacimcoook
Günaydın fıstıklar, nasılsınız bakalım?bi geçmişi okuyayım geliyom..
Seren serengil erken doğum yapmış ya kaç haftalıktı acaba?şimdi show açık bizde herşey dahili izliyorum,orda çıkıcakmış
Günaydın canım hoşgeldin. Çok şükür iyiyim sen nasılsın bakim?
Seren Serengil hani son ay bebeğini kaybetmişti. Sonra yine hamile kaldı mı ya ne güzel hihoyyyt
Günaydın canım hoşgeldin. Çok şükür iyiyim sen nasılsın bakim?
Seren Serengil hani son ay bebeğini kaybetmişti. Sonra yine hamile kaldı mı ya ne güzel hihoyyyt
gunaydın kızlar
sabah sabah üzüldüm kadına ya 6aylık dogurmus bebek 400 gr dua edın dıye hurrıyete cıkmıs allah kımseye yasatmasın bı gecmısı okuyup gelıyorumhihoyyyt
gunaydın kızlar
sabah sabah üzüldüm kadına ya 6aylık dogurmus bebek 400 gr dua edın dıye hurrıyete cıkmıs allah kımseye yasatmasın bı gecmısı okuyup gelıyorumhihoyyyt
kızlar dun gıttık doktora bizimki cok guzel kılo almıs 2700gr olmus yedıgım cevızler yaradı bebişime 4 kıloya yakın dogar dedı boyle gıderse dedı ama korkmaya basladım bu seferde normal dogum olmaz derse dıye hayırlısı bakalım once allaha sonra doktorlara emanet bebeklerımız
kızlar dun gıttık doktora bizimki cok guzel kılo almıs 2700gr olmus yedıgım cevızler yaradı bebişime 4 kıloya yakın dogar dedı boyle gıderse dedı ama korkmaya basladım bu seferde normal dogum olmaz derse dıye hayırlısı bakalım once allaha sonra doktorlara emanet bebeklerımız
günaydın cerencim afiyet olsun bekliyoruzzzzzzz
sağolun kızlar! karnımızı doyurduk geldikhihoyyyt biraz kulüpte gezinelim bakalım ne var ne yok??Günaydın canım afiyet olsun a.s.
Bende bakkaldan ekmek istedim getirsin kahvaltımı yapacağım. Çok acıktık kızımla çookkk cokacimcoook
kızlar merhabalar kimse yok galiba ben 8 keredir giriyorum beni atıyor tekrar baştan başka siteler yapmıyor kulüpte oluyor sinir durumdayım herkes iyimi kızlar
gece gece ceneniz düşmüş gene :) uyumuyorum benn :) cok uykum var ama bu diş uyutmuyor..delirtcek beni az kaldi..neyse yarin kaçari yok doktora gidicem inşaAllahkurtulamadim ne agridan ne dişçiden :S
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde kahvaltımızı yaptık
Herkese günaydınlar bacılar. Bizde az önce kalktık kızımla. Birazdan kahvaltı yapacağız. Pek sessisiz yine sabah sabah :1shok:
Bugün Birso'mu arayayım. Ne zamandır konuşamadım. Son durumları bir öğreneyim bakayım a.s.
günaydın teyzoşlar! bizde kalktık kahvaltımızı yapıcaz. birazdan geliriz son dedikoduları almayacokacimcoook
Günaydın fıstıklar, nasılsınız bakalım?bi geçmişi okuyayım geliyom..
Seren serengil erken doğum yapmış ya kaç haftalıktı acaba?şimdi show açık bizde herşey dahili izliyorum,orda çıkıcakmış
gunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?