2009 Mayıs Anneleri

valla kızlar 4 gündür evdeydim ya acayip ağır hissediyordum bugünde işe gittim görseniz bir enerji bir enerji ama iki güne kalmaz tükenir

Canım bende dışarıdayken bişeyim yok ama evde durunca her yanım ağrıyor valla kaydirigubbakcemile3

kızlarrr akmandan haberı olan varmı veya telefon numarasını bılen aklım onda ya nasıl acaba kuzucu nasıll

Ay bütün gece aklımdaydı valla ne durumda acaba :uhm:

Canım çok heyacanlı inşallah sağ salim kurtulur bebişleri kucağına alırsın.

Bende bugün dr gittim.Doktorum hastaneden ayrılmış şok oldum kaldım şimdi napcam şaşırdım.

Ay ne sinir bi durumdur bu doktorun ayrılması. En azından bugüne kadar sağ salim geldin bacım. Bulursun bi doktor yaptırır doğumunu sıkma canını a.s. Hem kızın büyümüş bak maşallah Şeniz

gece gece ceneniz düşmüş gene :) uyumuyorum benn :) cok uykum var ama bu diş uyutmuyor..delirtcek beni az kaldi..neyse yarin kaçari yok doktora gidicem inşaAllah kurtulamadim ne agridan ne dişçiden :S

Bacım sen dolgu yaptırmamışmıydın? Yine niye tuttu bu ağrı?

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde kahvaltımızı yaptık

Günaydın canım afiyet şeker olsun a.s.

Herkese günaydınlar bacılar. Bizde az önce kalktık kızımla. Birazdan kahvaltı yapacağız. Pek sessisiz yine sabah sabah :1shok:

Bugün Birso'mu arayayım. Ne zamandır konuşamadım. Son durumları bir öğreneyim bakayım a.s.

günaydın teyzoşlar! bizde kalktık kahvaltımızı yapıcaz. birazdan geliriz son dedikoduları almayacokacimcoook

Günaydın canım afiyet olsun a.s.

Bende bakkaldan ekmek istedim getirsin kahvaltımı yapacağım. Çok acıktık kızımla çookkk cokacimcoook

Günaydın fıstıklar, nasılsınız bakalım?bi geçmişi okuyayım geliyom..
Seren serengil erken doğum yapmış ya kaç haftalıktı acaba?şimdi show açık bizde herşey dahili izliyorum,orda çıkıcakmış

Günaydın canım hoşgeldin. Çok şükür iyiyim sen nasılsın bakim?

Seren Serengil hani son ay bebeğini kaybetmişti. Sonra yine hamile kaldı mı ya ne güzel hihoyyyt

Seren Serengil hani son ay bebeğini kaybetmişti. Sonra yine hamile kaldı mı ya ne güzel hihoyyyt

gunaydın kızlar
sabah sabah üzüldüm kadına ya 6aylık dogurmus bebek 400 gr dua edın dıye hurrıyete cıkmıs allah kımseye yasatmasın bı gecmısı okuyup gelıyorumhihoyyyt

slm cnm,afiyet olsun cokacimcoook ya seren bi kaç kere düşük yapmıştı bildiğim kadarıyla, bide geçen senelerde 9 aylık bebişini kaybetmişti, sonra sanırım bi daha hamile kalmış olcakki bugün seren erken doğum yaptı bebek küvezde yazıodu "herşey dahilin"tanıtıcı reklamında
Off inş iyidir bebiş ya,izlicem ben bakalım olay neymiş anlayayım

:uhm:

gunaydın kızlar
sabah sabah üzüldüm kadına ya 6aylık dogurmus bebek 400 gr dua edın dıye hurrıyete cıkmıs allah kımseye yasatmasın bı gecmısı okuyup gelıyorumhihoyyyt

Günaydın cnm, off çok üzüldüüüüüüm şimdiiiii:çok üzgünüm:

kızlar dun gıttık doktora bizimki cok guzel kılo almıs 2700gr olmus yedıgım cevızler yaradı bebişime 4 kıloya yakın dogar dedı boyle gıderse dedı ama korkmaya basladım bu seferde normal dogum olmaz derse dıye hayırlısı bakalım once allaha sonra doktorlara emanet bebeklerımız

maşallah bebişine canım :))))))))))))))))))) a.s.

Maşallah cnm, ben uzun zamandır ceviz fln yemiyom yavs, yiyeyim bari faydalıysa

Kıızlar int. ten haberi buldum,off daha 21 haftalıkmış bebiş..
2006′da çıktığı Rodos tatilinde doğuma günler kala ilk bebeğini kordon bağının dolanması yüzünden kaybeden, ikinci bebeğini ise 5.5 aylıkken düşüren şarkıcı Seren Serengil apar topar İstanbul’daki Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk iki bebeğini kaybettiği için üçüncü hamileliğinde sağlığına çok dikkat eden sanatçı, tüm çabasına rağmen üç ay erken doğum yaptı. İkinci bebeğini kaybettiğini herkesten gizleyen Serengil, yeniden hamile kalmak için tedavi görmüştü. Tüp bebek yöntemini deneyen şarkıcı, basından uzakta hamilelik geçirmek için eşi Musa Aytun ile ABD’ye gitmişti. Kandaki pıhtılaşma nedeniyle sıkıntılı bir hamilelik süreci geçiren Serengil, sürekli doktor kontrolündeydi. Doğumu ABD’de gerçekleştirmeye karar veren sanatçı, 6 Nisan’daki doğum günü öncesinde İstanbul’a gelerek annesine sürpriz yapmak istemişti. Ancak cuma akşamı evinde rahatsızlanan Serengil, 24/11 olan tansiyonu ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle beyin kanaması riski olduğu tespit edilerek doğum gününde acil doğuma alındı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI
Amerikan Hastanesi yetkilileri “Bebeğin gelişiminin 21 haftayla uyumlu olduğu ve sıvısının tamamen bittiği görülmüştür. Hem annenin, hem bebeğin hayati tehlikede olması nedeniyle acil doğum kararı alınmıştır. Doğum sonrası Serengil’in tansiyonu düşmüş ve hayati tehlikeyi atlatmıştır. Ancak 400 gram ağırlığında doğan kızı yoğun bakımda tutuluyor ve hayati tehlikeyi korumaktadır” dedi.

günaydın kızlar!!
izne ayrılanlar yine de erkenden kalkmışlar. bu seferde bebişler uyutmuyor artık. bizde gün sayıyoruz artık. ilgincim bende 29 nisanda ayrılacağım. çalışmaya devam yani.
bugün inşallah güzel haberler alırız akman arkadaşımızdan. dün sürekli aklımdaydı.
birsendende iyi haberler gelir umarım.
bi girip kayboluyorum ama izne çıknca bol bol takılırım diyeceğim bu seferde sizi burda bulmak imkansız. çoğunuz doğurmuş olup bebişlerden fırsat bulamayacaksınız.

günaydın cerencim afiyet olsun bekliyoruzzzzzzz

Günaydın canım afiyet olsun a.s.

Bende bakkaldan ekmek istedim getirsin kahvaltımı yapacağım. Çok acıktık kızımla çookkk cokacimcoook
sağolun kızlar! karnımızı doyurduk geldikhihoyyyt biraz kulüpte gezinelim bakalım ne var ne yok??

maşallah bebişine canım! ya bu mayıs bebişleri hep tosun olacak ya da bu doktorlar kandırıyo bizi yaa!:ecrin_bebek:

kızlar merhabalar kimse yok galiba ben 8 keredir giriyorum beni atıyor tekrar baştan başka siteler yapmıyor kulüpte oluyor sinir durumdayım herkes iyimi kızlar

Kız sen nerelerdesin merak ettim valla.Dr işinide takma canım napalım yeni doktora bakarsın bide eski doktorun cep teli yokmuydu sende yada birlikte gitti dediğin tüp bebek doktorunun?

gece gece ceneniz düşmüş gene :) uyumuyorum benn :) cok uykum var ama bu diş uyutmuyor..delirtcek beni az kaldi..neyse yarin kaçari yok doktora gidicem inşaAllah kurtulamadim ne agridan ne dişçiden :S

Bende uyuyamadım canım her yerim kaşınıyo alerji oladum heralde bende yarın gidicem doktora.Diş ağrısıda çok fenadır canım allah yardımcın olsun neyse bugün gidiyomuşun.

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize bizde kahvaltımızı yaptık

günaydın teyzoşlar! bizde kalktık kahvaltımızı yapıcaz. birazdan geliriz son dedikoduları almayacokacimcoook

gunaydın kızlar

Günaydınlar kızlar;

Bende merak ettim akmanı,
Pınarcım haberdar et bzi birsenle ilgili.
Seren Serengilede çok üzüldüm ya allah yardımıcısı olsun 400 gr yavrucuk daha 21 haftayla uyumlu demişler ay yavrum yaaaaa :çok üzgünüm:

Bigudicim maşşallah bebişine hiç merak etme son hafta yavaşlıyo kilo almları bak bana 15 günde yaklaşık 600 gr alırken şimdi 400 gr düştü doktor hiç merak etme 3800-3900 bile olsa çatın müsaitse çok rahat doğurursun ne kadınlar 4 kilo bebekler doğuruyo sorunsuz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…