2009 Mayıs Anneleri

canım merhaba sanada günaydın nasılsın:))) bende 29 nisanda ayrılacağım fıstık bir aksilik olmazsa üç hafta aktarmış olacağım doğum sonrasına son haftaya kadar çalışamam artık dinlenmeye ihtiyacımız var :1hug:a.s.

günaydın cerencim afiyet olsun bekliyoruzzzzzzz

Günaydın canım afiyet olsun a.s.

Bende bakkaldan ekmek istedim getirsin kahvaltımı yapacağım. Çok acıktık kızımla çookkk cokacimcoook
sağolun kızlar! biz bebişimle doyurduk karnımızı geldikhihoyyyt bi gezelim bakalım kulüpte neler oluyor:))

maşallah bebişine canım. ya bu mayıs bebişleri hep tosun olacak,ya da bu doktorlar bizi kandırıyor:uhm:

kızlar günaydın nasılsınız birgün girmedim amma çok konuşmuşssunuz anca bazıları nı okuyabildim geçmişin. bizde doktoa gittik kızım 45 cm 2,5 kilo olmuş teyzeleri doktor çok iyi dedi ama ben sürekli kusuyorum ilaç verdi doktorum bunu mutlaka kullan düzelir diye bakalım görecez böyle devame derse bebiş büyümücek valla(

canım bizde merak ettik seni senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim tatlım maşallah prensese sanada geçmiş olsun tatlım son aya kadar devam etti senin az kaldı ilaç inşallah işe yarara.s.

maşallah bebişine annesi neden öyle diyorsun, büyüyor işte kuzucuk?? bu kadar sabrettin canım azcık kaldı inşallah,gerisine de sabredersin inşallah:1hug:

Günaydın cnm, bende çok merak ediyorum akmanı yaaa, bi kaç sey yazsa bari girip..
Sanada günaydın cnma.s.
Cnm sağlıklı olsunlarda kg önemli değil, nisan annelerinin birinin bebeğine dr 4 kg ı geçkin demş sanırım, ama beek 3500 civarında doğmuş.. insan kendini ona göre hazırlıyo, sonrası biraz hayalkırıklığı bu yüzden çok güvenmemek lazım

teşekkür ederim kızlar.ayşecim büyüyorda ama ben kusmalardan dolayı artık bişey yiyemiyorum sütü çok zevmeme rağmen içemiyorum bile..

Maşşallah kızına hayatım kilosu gayet iyi kusmaların bebeğine etki etmemiş bak hiç üzme kendini ilaçta inşallah işe yararda rahatlarsın.

Maşşallah kızına hayatım kilosu gayet iyi kusmaların bebeğine etki etmemiş bak hiç üzme kendini ilaçta inşallah işe yararda rahatlarsın.

saol sibelcim.aslında doğru gerçi sağlıklı olsunda gerisi boş..27 günümüz kaldı hayırlısyla:1hug:

tylon maşallahı var bebegının bol bol süt cevız ye yaglı yememeye calıs sıkma canını sen kussanda bebegın kılo alır merak etme

Kızlar bendede acayip bir kaşıntı var.Kollarım bacaklarım ellerde ve yan taraflarımda.Gece uyuyamadım kaşınmaktan.Şimdi internetten baktımda sarılık yada bebek ve annede kanamalar olabilir safra ve karaciğerde akım sorunu olabilir diyo ya aklıma takıldı doktora gitsemmiki yooksa yarın randevuyumu beklesem kafamçokkarıştı

Hoşgeldin tülaycım, maşallah bebişine cnm, bende kusuyorum uzun zamandır , bebiş kilo alamayacak diye korkuyorum

Kızlar şimdi kahvaltı yaparken show'u izliyodum. Seren Serengil 6 aylık doğurduğu bebeğini bu sabah kaybetmiş. Çok fena oldum ya

Kızlaaaaar serenin bebişi ölmüş, rabbim kimseye yasatmasın inş..

burcu canım hoşbulduk kusmalar kötü gerçekten.ama doktorum baskıdan dolayı böyle dedi reflü oluyormuş.bu arada bebişim doğum poziyonunu almış..

burcu canım hoşbulduk kusmalar kötü gerçekten.ama doktorum baskıdan dolayı böyle dedi reflü oluyormuş.bu arada bebişim doğum poziyonunu almış..

Bendede aslında bulantı ile başlamıyo genelde, reflü ile baslıyo kusmak..Tülaycım nst ye aldımı seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…