günaydın kızlar!!
izne ayrılanlar yine de erkenden kalkmışlar. bu seferde bebişler uyutmuyor artık. bizde gün sayıyoruz artık. ilgincim bende 29 nisanda ayrılacağım. çalışmaya devam yani.
bugün inşallah güzel haberler alırız akman arkadaşımızdan. dün sürekli aklımdaydı.
birsendende iyi haberler gelir umarım.
bi girip kayboluyorum ama izne çıknca bol bol takılırım diyeceğim bu seferde sizi burda bulmak imkansız. çoğunuz doğurmuş olup bebişlerden fırsat bulamayacaksınız.
günaydın cerencim afiyet olsun bekliyoruzzzzzzz
sağolun kızlar! biz bebişimle doyurduk karnımızı geldikhihoyyyt bi gezelim bakalım kulüpte neler oluyor:))Günaydın canım afiyet olsun a.s.
Bende bakkaldan ekmek istedim getirsin kahvaltımı yapacağım. Çok acıktık kızımla çookkk cokacimcoook
kızlar dun gıttık doktora bizimki cok guzel kılo almıs 2700gr olmus yedıgım cevızler yaradı bebişime 4 kıloya yakın dogar dedı boyle gıderse dedı ama korkmaya basladım bu seferde normal dogum olmaz derse dıye hayırlısı bakalım once allaha sonra doktorlara emanet bebeklerımız
kızlar günaydın nasılsınız birgün girmedim amma çok konuşmuşssunuz anca bazıları nı okuyabildim geçmişin. bizde doktoa gittik kızım 45 cm 2,5 kilo olmuş teyzeleri doktor çok iyi dedi ama ben sürekli kusuyorum ilaç verdi doktorum bunu mutlaka kullan düzelir diye bakalım görecez böyle devame derse bebiş büyümücek valla(
kızlar günaydın nasılsınız birgün girmedim amma çok konuşmuşssunuz anca bazıları nı okuyabildim geçmişin. bizde doktoa gittik kızım 45 cm 2,5 kilo olmuş teyzeleri doktor çok iyi dedi ama ben sürekli kusuyorum ilaç verdi doktorum bunu mutlaka kullan düzelir diye bakalım görecez böyle devame derse bebiş büyümücek valla(
Günaydın cnm, bende çok merak ediyorum akmanı yaaa, bi kaç sey yazsa bari girip..günaydın kızlar!!
izne ayrılanlar yine de erkenden kalkmışlar. bu seferde bebişler uyutmuyor artık. bizde gün sayıyoruz artık. ilgincim bende 29 nisanda ayrılacağım. çalışmaya devam yani.
bugün inşallah güzel haberler alırız akman arkadaşımızdan. dün sürekli aklımdaydı.
birsendende iyi haberler gelir umarım.
bi girip kayboluyorum ama izne çıknca bol bol takılırım diyeceğim bu seferde sizi burda bulmak imkansız. çoğunuz doğurmuş olup bebişlerden fırsat bulamayacaksınız.
Sanada günaydın cnma.s.Kız sen nerelerdesin merak ettim valla.Dr işinide takma canım napalım yeni doktora bakarsın bide eski doktorun cep teli yokmuydu sende yada birlikte gitti dediğin tüp bebek doktorunun?
Bende uyuyamadım canım her yerim kaşınıyo alerji oladum heralde bende yarın gidicem doktora.Diş ağrısıda çok fenadır canım allah yardımcın olsun neyse bugün gidiyomuşun.
Günaydınlar kızlar;
Bende merak ettim akmanı,
Pınarcım haberdar et bzi birsenle ilgili.
Seren Serengilede çok üzüldüm ya allah yardımıcısı olsun 400 gr yavrucuk daha 21 haftayla uyumlu demişler ay yavrum yaaaaa :çok üzgünüm:
Bigudicim maşşallah bebişine hiç merak etme son hafta yavaşlıyo kilo almları bak bana 15 günde yaklaşık 600 gr alırken şimdi 400 gr düştü doktor hiç merak etme 3800-3900 bile olsa çatın müsaitse çok rahat doğurursun ne kadınlar 4 kilo bebekler doğuruyo sorunsuz demişti.
Cnm sağlıklı olsunlarda kg önemli değil, nisan annelerinin birinin bebeğine dr 4 kg ı geçkin demş sanırım, ama beek 3500 civarında doğmuş.. insan kendini ona göre hazırlıyo, sonrası biraz hayalkırıklığı bu yüzden çok güvenmemek lazımsağolun kızlar! biz bebişimle doyurduk karnımızı geldikhihoyyyt bi gezelim bakalım kulüpte neler oluyor:))
maşallah bebişine canım. ya bu mayıs bebişleri hep tosun olacak,ya da bu doktorlar bizi kandırıyor:uhm:
Maşşallah kızına hayatımkilosu gayet iyi kusmaların bebeğine etki etmemiş bak hiç üzme kendini ilaçta inşallah işe yararda rahatlarsın.
tylon maşallahı var bebegının bol bol süt cevız ye yaglı yememeye calıs sıkma canını sen kussanda bebegın kılo alır merak etme
burcu canım hoşbulduk kusmalar kötü gerçekten.ama doktorum baskıdan dolayı böyle dedi reflü oluyormuş.bu arada bebişim doğum poziyonunu almış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?