2009 Mayıs Anneleri

canim nisanin 20si olmasin?? cok gec 20 mayis..bizi artik haftada 1,10günde 1 yada engec 15 günde 1 cagiriyorlar canim..bence sen tekrar bi sor..olmadi 2-3 hafta sonra tekrar git..

cnm eminim mayısın 20 sinde gel dedi benimde tuhafıma gitti yarın tahlil için hastaneye çağırdı birdaha soracam eğer yine aynı tarihi verirse ne diyimki

selam kızlar valla neler olmuş böyle ya bir solukta okuudm ama okurkende yoruldum heee

akmanın görümcesi yazmış herhalde bebeği ile ilgili bir problemden söz etmişti inş öle bir şey yoktur arkadaşımızı tebrik ediyorum hadi bakalım açlış yapıldı kızlar

sibelcim sanada çok sevindim canım sanırım çektiğin yalancı sancı benimde iki haftadır var ama düzenli değil hatta şu anda bile var 5 dakikaya düşerse süresi doktor gel demişti bana

pınarcım odanız harika olmuş güle güle büyüsün defnen canım

ben bugün iş maratonunu bitirdim artık evdeyim darısı çalışan annişlere en kısa zamanda gelir izinleri iş yerindekilerle vedalaştım masamı temiziledim dosyalarımı teslim ettim kafam rahat artık doğuarbilirm bendehihoyyyt

gelir gelmez bebek şekerlerine başladım bir o kaldı yapmadığım onuda yavaş yavaş halledicem bitince koyarım resmini

bu arada burcucum şerbet takımı harika olmuş canım çok beğendim mavi mavi çok değişik ve güzel olmuş bibloları çok beğendim bende dedim keşke bebek şekeri için alsaydım o biblolardan

kızlar naber uyumayanlar nasılsınız
Böceğin odası süper olmuş bizim mayıs anneleri pek zevkli valla
Yeni Anne şerbet takımın süper becerikli bu kız valla
KNK burdamısın Civ civ ve mutahara nerdesiniz kızlar
PINAR yeni topiği açmış ay ne güzel hadi yine nisana kadar dayandık hepimiz ben martta pırtlatırız diyordum iyi oldu Dırım bile nisana dayandı bak.

kızlar merhaba günler azaldıkça gececiler çoğaldı bebeklere alıştırma yapıyorus sankı gecede 5 kere uyanır oldum kızım kıpır kıpır yınee bu aksam babamızı uyuttuk gorumcemle oturuyorus
buaksam ılk defa kocam bensız bebege ayakkabı almıs okadar mutlu oldumkı anlatamam öle cok duygularını göz önünde yasamaz bellı etmez sevgısını bi garıp ıste ama elınde poşetle gırınce cok mutlu oldum

cnm burdayım iyi geceler herkeslere

geçmişe bakıyorum bugün giremedim pınar odasını düzmüş bayıldım valla ona takıldım baya
sen nasılsın ben bygün dr gittim hihoyyyt
anlatıcam birazdan az kaldı.. geçmişteyimm

Artık doğuma az kaldı tabi onuda heyecan basmıştır bide bebişleri onlarda görüyorlar kıpır kıpır içleri kıpırdıyordur.Eşinde incelik yapmış bak ama.

bigudi cnm benim kocişte öyleydii ...ama bu küçük cadı adamın bütün huyunu suyunu değiştirdi daha doğmadan :))

kızlar benim ayak bilekleri acayip şiş bu gün öğrendimki siyah üzüm çekirdeği bu şişliklere iyi geliyomuş ödem sorunu olan arkadaşların haberi olsun hepiniz öptüm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…