ay ne güzel gündüz girmişim gibi geldi... nasılsınız kızlar
canım o bu saate bi uğrardı aslında bugün sızdı galibageldimm tutkunummmm o tubiş cadısı uyumuştur kesin
canım mesaideyiz hepimizanaaam ne kadar kalabalık bu gece... :)
canım kadro eksik böyleydi zaten uyku hep problem zatenohh ohh saat ılerledıkce gelenler cogalıyo kızlarr herkezmı uyku problemı cekıyo
hoşgeldin kız bebişlerin adına karar vermişsin.Nazlı ile Burak dimi.kilonda :roflol::roflol::roflol:bende geldım bendeeeeeeeeeeee
valla bızımkıde degısır inşallah ınsan ılgı beklıyor cunku,bı kücük pabuc bıle nekadar mutlu ettı benı
ay ne güzel gündüz girmişim gibi geldi... nasılsınız kızlar
var tabı lennnnnnn olmazmı son 6 gun
var tabı lennnnnnn olmazmı son 6 gun
canım o bu saate bi uğrardı aslında bugün sızdı galiba
canım mesaideyiz hepimiz
canım kadro eksik böyleydi zaten uyku hep problem zaten
hoşgeldin kız bebişlerin adına karar vermişsin.Nazlı ile Burak dimi.kilonda :roflol::roflol::roflol:
iyiyiz sen nasılsın keyifler nasıl ve son sorum annendemisinay ne güzel gündüz girmişim gibi geldi... nasılsınız kızlar
ben tuzlu yediğimde oluyor normalde hiç tuz yemediğim için problem yok ama iyi oldu şekeri olanlar dikkatli yesin tabi.gidiyomusun dur yeni başladıkkızlar benim ayak bilekleri acayip şiş bu gün öğrendimki siyah üzüm çekirdeği bu şişliklere iyi geliyomuş ödem sorunu olan arkadaşların haberi olsun hepiniz öptüm iyi geceler
ay çok güzel bendemi doğursam ya artık bekleyemiyorum.var tabı lennnnnnn olmazmı son 6 gun
canım o bu saate bi uğrardı aslında bugün sızdı galiba
canım mesaideyiz hepimiz
canım kadro eksik böyleydi zaten uyku hep problem zaten
hoşgeldin kız bebişlerin adına karar vermişsin.Nazlı ile Burak dimi.kilonda :roflol::roflol::roflol:
kızlar benim ayak bilekleri acayip şiş bu gün öğrendimki siyah üzüm çekirdeği bu şişliklere iyi geliyomuş ödem sorunu olan arkadaşların haberi olsun hepiniz öptüm iyi geceler
iyidir fulya bayadır gözükmüyodun bebeğin hazırlıkları bıttı galıba
değişir cnm mrk etme sırnaşık şeysırnaşık şey daha neler seni mutlu edicekk göreceksinn delikafadulden
saol fulyacım sen nasılsın??
Canım ya oda heyecanlandı tabiayyy ewet yaa :)) ama şu 6 günde 6 ay gibi geliyor insana sen 6 günü geçir benim 6 gün kalır herhalde delikafaduldendelikafadulden
bugün bi korkuyla eksiklerimi tamamlıyım diyorduuu delikafadulden herhalde hala eksikleri tamamlama derdindedir :roflol::roflol:
iyiyiz sen nasılsın keyifler nasıl ve son sorum annendemisin
ben tuzlu yediğimde oluyor normalde hiç tuz yemediğim için problem yok ama iyi oldu şekeri olanlar dikkatli yesin tabi.gidiyomusun dur yeni başladık
ay çok güzel bendemi doğursam ya artık bekleyemiyorum.
iyi geceleeerayyy gözümden uyku aktı bi anda hee yakalamışken bırakmıyım ben kaçar kızlarr öptükk sizi ve bebişleri iyi geceler mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
iyiy gecelerrr ama yeni başladıydık yaaa hemen kaçıyonuzzziyi geceler cıvcıv hzır gelmısken uykun kacırma bende kaçar kızlar optuk hepınızı mirmirmirmir
bu akşam evimdeyim cnm..göçebe gibi oldum zaten...elimde çanta ordan orayaaa..ama annemlerde kalmaya cok alısmısım yaaaaaaaa
seherin kilosuda yazıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm tamı tamına delikafaduldendelikafaduldenevet canım ısımler bellı oldu
sus kız kıloyu falan karıştırma delikafadulden
iyi uykular canımayyy gözümden uyku aktı bi anda hee yakalamışken bırakmıyım ben kaçar kızlarr öptükk sizi ve bebişleri iyi geceler mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kız hadi bebiş kocaman olmuş maşallah diyelim canım onlar biliyolar tipimizi nasıl şişkolaştığımızı ondan demiştir kız sendemi araya girmeye niyetlisin civciv duymasın çok bozulur bak[k] {n} [k];6193917 .!.:herkeslere iyi geceler
akman dogurmuş hayırlı olsun ilk bebegimiz ama benm merak ettigim bebekte bi problemden bahsetmşti nasıl acaba hiç yazmamış görümcesi.. inş. bi sorun yoktur cok endişeliydi akman..
biz kontrolümüze gittik kızım 3000gr olmuş herşeyimiz gayet normalmiş şu khverengi akıntı meseles,i normal dedi artık bundan sonra hazırlıklı ol dedi inş. normal dogurursun kendini ona hazırla ama bebek kilolu dogacak ondan biraz endişem var dio...
annmle gittik annme sordu senn dogumlar nası gecer die annmn doggumlarıda cok kolay olurmuş onu anlattı dr dedki bu dogum olayları genetiktik annen kolay dogurduysa sende kolay olur inş. ben cok rahatladım dedi sen biraz cıtı pıtısın dio banakaydirigubbakcemile3 kadın ya bu göbekleeeee
15 günde 1 kilo almışım... başka nededi hatırlamıyorum ama herşey gayet ii maş. şimdilik..
güle güleiyi geceler cıvcıv hzır gelmısken uykun kacırma bende kaçar kızlar optuk hepınızı mirmirmirmir
olsun annen var hiç olmazsa o bir destektir sanabu akşam evimdeyim cnm..göçebe gibi oldum zaten...elimde çanta ordan orayaaa..ama annemlerde kalmaya cok alısmısım yaaaaaaaa
güle güle tatlımbende kacıyom bacılar optuk sızı ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?