2009 Mayıs Anneleri

geldimm tutkunummmm o tubiş cadısı uyumuştur kesin
canım o bu saate bi uğrardı aslında bugün sızdı galiba

anaaam ne kadar kalabalık bu gece... :)
canım mesaideyiz hepimiz
ohh ohh saat ılerledıkce gelenler cogalıyo kızlarr herkezmı uyku problemı cekıyo
canım kadro eksik böyleydi zaten uyku hep problem zaten
bende geldım bendeeeeeeeeeeee
hoşgeldin kız bebişlerin adına karar vermişsin.Nazlı ile Burak dimi.kilonda :roflol::roflol::roflol:

valla bızımkıde degısır inşallah ınsan ılgı beklıyor cunku,bı kücük pabuc bıle nekadar mutlu ettı benı

değişir cnm mrk etme sırnaşık şeysırnaşık şey daha neler seni mutlu edicekk göreceksinn delikafadulden

ay ne güzel gündüz girmişim gibi geldi... nasılsınız kızlar

saol fulyacım sen nasılsın??

var tabı lennnnnnn olmazmı son 6 gun

ayyy ewet yaa :)) ama şu 6 günde 6 ay gibi geliyor insana sen 6 günü geçir benim 6 gün kalır herhalde delikafaduldendelikafadulden

bugün bi korkuyla eksiklerimi tamamlıyım diyorduuu delikafadulden herhalde hala eksikleri tamamlama derdindedir :roflol::roflol:

ay ne güzel gündüz girmişim gibi geldi... nasılsınız kızlar
iyiyiz sen nasılsın keyifler nasıl ve son sorum annendemisin

kızlar benim ayak bilekleri acayip şiş bu gün öğrendimki siyah üzüm çekirdeği bu şişliklere iyi geliyomuş ödem sorunu olan arkadaşların haberi olsun hepiniz öptüm iyi geceler
ben tuzlu yediğimde oluyor normalde hiç tuz yemediğim için problem yok ama iyi oldu şekeri olanlar dikkatli yesin tabi.gidiyomusun dur yeni başladık

var tabı lennnnnnn olmazmı son 6 gun
ay çok güzel bendemi doğursam ya artık bekleyemiyorum.

herkeslere iyi geceler

akman dogurmuş hayırlı olsun ilk bebegimiz ama benm merak ettigim bebekte bi problemden bahsetmşti nasıl acaba hiç yazmamış görümcesi.. inş. bi sorun yoktur cok endişeliydi akman..

biz kontrolümüze gittik kızım 3000gr olmuş herşeyimiz gayet normalmiş şu khverengi akıntı meseles,i normal dedi artık bundan sonra hazırlıklı ol dedi inş. normal dogurursun kendini ona hazırla ama bebek kilolu dogacak ondan biraz endişem var dio...
annmle gittik annme sordu senn dogumlar nası gecer die annmn doggumlarıda cok kolay olurmuş onu anlattı dr dedki bu dogum olayları genetiktik annen kolay dogurduysa sende kolay olur inş. ben cok rahatladım dedi sen biraz cıtı pıtısın dio banakaydirigubbakcemile3 kadın ya bu göbekleeeee

15 günde 1 kilo almışım... başka nededi hatırlamıyorum ama herşey gayet ii maş. şimdilik..

evet canım ısımler bellı oldu
sus kız kıloyu falan karıştırma delikafadulden

ayyy gözümden uyku aktı bi anda hee yakalamışken bırakmıyım ben kaçar kızlarr öptükk sizi ve bebişleri iyi geceler mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar benim ayak bilekleri acayip şiş bu gün öğrendimki siyah üzüm çekirdeği bu şişliklere iyi geliyomuş ödem sorunu olan arkadaşların haberi olsun hepiniz öptüm iyi geceler

sağol tatlım..şimdilik bende yok ama olursa iyi oldu söylediğin cnm

iyidir fulya bayadır gözükmüyodun bebeğin hazırlıkları bıttı galıba

valla cnm oda yapmıyorum çünkü fazla odam yok:)) bi dolabım var ona yerleştiricem haftaya esyalarını bebişin.yıkanıp ütülendiler o kadar.baska bi hazırlık yapmadım daha

değişir cnm mrk etme sırnaşık şeysırnaşık şey daha neler seni mutlu edicekk göreceksinn delikafadulden

saol fulyacım sen nasılsın??

iyi tatlım...

Canım ya oda heyecanlandı tabi
kız sakin olun ya bekleyin daha var

bu akşam evimdeyim cnm..göçebe gibi oldum zaten...elimde çanta ordan orayaaa..ama annemlerde kalmaya cok alısmısım yaaaaaaaa

pınarcım odan cok güzel olmuş bekledigimize degdi valla

ya orayada yazdım ama bidaha bulamam belki bidaha ssorayım

pusetini nereden ve kaca aldın sakıncası yoksa??? ben bugün bakındım bayagı öle bişi görmedim yav

ayyy gözümden uyku aktı bi anda hee yakalamışken bırakmıyım ben kaçar kızlarr öptükk sizi ve bebişleri iyi geceler mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
iyi geceleeer
iyi geceler cıvcıv hzır gelmısken uykun kacırma bende kaçar kızlar optuk hepınızı mirmirmirmir
iyiy gecelerrr ama yeni başladıydık yaaa hemen kaçıyonuzzz
bu akşam evimdeyim cnm..göçebe gibi oldum zaten...elimde çanta ordan orayaaa..ama annemlerde kalmaya cok alısmısım yaaaaaaaa

ayy zaten anneler olmasa ne yaparız allah korusun!!!

evet canım ısımler bellı oldu
sus kız kıloyu falan karıştırma delikafadulden
seherin kilosuda yazıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm tamı tamına delikafaduldendelikafadulden

iyi uykular canım

kız hadi bebiş kocaman olmuş maşallah diyelim canım onlar biliyolar tipimizi nasıl şişkolaştığımızı ondan demiştir kız sendemi araya girmeye niyetlisin civciv duymasın çok bozulur bak
iyi geceler cıvcıv hzır gelmısken uykun kacırma bende kaçar kızlar optuk hepınızı mirmirmirmir
güle güle

olsun annen var hiç olmazsa o bir destektir sana

Son düzenleme:
kız yok tutkunum ben araya girmeyeyim 1 ay var nerdeyse dr dedigine göre!!! ama korkma dio işte dr.

seherim iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…