2009 Mayıs Anneleri

hatunlar bende çıkıyorum gözler batmaya başladı

çok öp kızımla tutkun teyzesiiii....

iyi geceler

[k] {n} [k];6194083 .!.:
kız yok tutkunum ben araya girmeyeyim 1 ay var nerdeyse dr dedigine göre!!! ama korkma dio işte dr.

seherim iyi geceler....
bekle bekle zamanında olması iyidir

iyi geceler kızlar....
iyi geceler canım

[k] {n} [k];6194222 .!.:
hatunlar bende çıkıyorum gözler batmaya başladı

çok öp kızımla tutkun teyzesiiii....

iyi geceler
Canım kızını çok öpüyorum hemde kocamannnnnnnnnn güzel rüyalar diliyorum bende gideyim bari kimse kalmadı tatlı rüyalar mayıs anneleri:asigim:

bu arada şimdi şu siteden bebek şekeri sipariş ettim hazır modelden leylekli olanı 50 tane 55 tl sepet hediyeli diyordu 13 nisanda teslimmiş bakalım güzelmi
Burda baktım bulamadım güzel ondan ordan aldım leylekli stokları bitmiş ondan bende hazırdan ısmarladım.gelince yorumlarım

Selam,

Nerden sipariş ettin şekerleri? benimde bi takım hazırlıklara başlamam lazım artık :)

ben iyiyim bi sorun yok wala :) gece cok uyandım sadece ondan sersem gibiyim, tabi sabah kalkması da epey bi zor oluo ama açılırım inşallah :) Sabah minnoş tekmeledi kaldırdı annesini: =) Sen nasılsın? Sende çalışıosun sanırım değil mi Ilgın , izne var mı daha?

merhaba canım sabahları zor oluyor erkenden kalkıp işe gelmek iyiyim canım sen nasılsın çalışıyorum cnm bu ay son izne ayrılacağım Allahın izniyle senin ne kadar var :1hug:a.s.

Benim bu haftam son... Ama yine de arada işe uğramam gerekicek sanırım, işten pek kopayamacagım. Nası olcak bilmiyorum yani...
ben mayıs başı doğum yapacak gibi gözüküyorumda bakalım kısmet :) çalıştığım için de yorgunluktan ertelediğim bi sürü sey var onları halletmem lazım :)

günaydın kızlar geçmişi okudum biraz merak etmişsiniz bebişimiz doktorun dediği gibi doğmadı allahıma binlerce şükür eli yüzü düzgün maaşallah gözlerini merak ediyoruz şimdi birini açtı birini açmadı daha iki gözünüde açarsa çok şükür diyecez ama genel sağlık durumu çok iyi dediler

Günaydınlar güzel mayıs anneleri;

Canım ben dün girdim çatı muayenesine biraz canın acıyo ama çok fazla değil kendini kasmazsan daha az hissedersin.

Canım sanırım öyleydi yalancı sancılar.. elveda rumelideki zarife gibi baya korkutucam herkesi bir süre sonra alışırlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne kadar güzel canım güle güle kullanın.Babalarımızda heyecanlı ama pek belli etmiyolar ondandır.

kızlar benim ayak bilekleri acayip şiş bu gün öğrendimki siyah üzüm çekirdeği bu şişliklere iyi geliyomuş ödem sorunu olan arkadaşların haberi olsun hepiniz öptüm iyi geceler

Paylaşımın için saol canım.a.s.

Maşallah kızına cnm mayıs bebekleri biraz tombik anaları gibi.kaydirigubbakcemile3

Çok şükür canım inşallah gözlerindede bir sorun yoktur.Bu kadar olumsuz lafa karşın direndi ve sağlıklı,ben bir problem olmadığına inanıyorum.:teselli:

canım hayırlsıyla gözlerinide açar inşallah dualarımız bebişinle

sibelcim nasılsın bitanem

Günaydın Akman,

ben yeniyim buralarda ; doğum yapmıssın sanırım... hayırlı olsun... Umarım diğer gözünü de açarda hersey çok güzel gider... Genel sağlık durumu iyiyse ne güsel. Bebişinle sağlıklı, güzel günler diliyorum sana...:)

günaydın mayıs anneleri!

ilgincim gerçekten işe gelmek çok zor geliyor. bende gün sayıyorum.
sibelcim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. senin paşanın beklemeye niyeti yok galiba. hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.
akmandan haber gelmiş. çok şüküür bebekde kendiside iyiymiş sanırım. Allahım inşallah bebeğiyle ilgili bahsettiği sorunlar çıkmamıştır. Allah birlikte uzun ömürler versin.

Bizde dün kızımı gördük. Sonunda doğum pozisyonunu almış. çok sevindim. Ama dr kafası biraz büyük zamanında gelirse zor doğum yaparsın dedi. yine moralimi bozacak bişey buldu. 2400 gram olmuş. bizden haberler bu kadar. herzmanki giibi işlerim var. ama takipteyim.

çok sevindim bu habere. Drları utandıracak inşallah. annesinin bundan sonra yüzünü hep güldürsün. nazar değmesin maşallah diyelim. ilerki günlerde de fotolarını bekliyoruz en taze mayıs kuzusunun.

İyiyim hayatım bugün kalktım vei topladım biraz şimdide bir yandan kahvaltı edip bir yandanda burayı takip edicem.

Sen nasılsın canım duru ve yağmur prenses nasıl?

iyiyiz bitanem sağol şekercim iki gündür ne yesem çıkarıyorum:çok üzgünüm: midem çok kötü durum büyüdükçe baskı yapıyor sanırım afiyet olsun tatlım:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…