bekle bekle zamanında olması iyidir[k] {n} [k];6194083 .!.:kız yok tutkunum ben araya girmeyeyim 1 ay var nerdeyse dr dedigine göre!!! ama korkma dio işte dr.
seherim iyi geceler....
iyi geceler canımiyi geceler kızlar....
Canım kızını çok öpüyorum hemde kocamannnnnnnnnn güzel rüyalar diliyorum bende gideyim bari kimse kalmadı tatlı rüyalar mayıs anneleri:asigim:[k] {n} [k];6194222 .!.:hatunlar bende çıkıyorum gözler batmaya başladı
çok öp kızımla tutkun teyzesiiii....
iyi geceler
bu arada şimdi şu siteden bebek şekeri sipariş ettim hazır modelden leylekli olanı 50 tane 55 tl sepet hediyeli diyordu 13 nisanda teslimmiş bakalım güzelmi
Burda baktım bulamadım güzel ondan ordan aldım leylekli stokları bitmiş ondan bende hazırdan ısmarladım.gelince yorumlarım
günaydın herkese günaydınhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben iyiyim bi sorun yok wala :) gece cok uyandım sadece ondan sersem gibiyim, tabi sabah kalkması da epey bi zor oluo ama açılırım inşallah :) Sabah minnoş tekmeledi kaldırdı annesini: =) Sen nasılsın? Sende çalışıosun sanırım değil mi Ilgın , izne var mı daha?
merhaba kızlar oy oyy yazmayalı neler olmuş neler bizim mısır tanelerinden biri patlamış bileakmancım Allah analı babalı uzun ömür versin yavruna darsı biz mayıs annelerinin başına bizde nille iyiyiz kızlar 10 nisanda ilk nst mize giricez 1 mayıstada korktuğum çatı muaynesi var kızlar çatı muaynesi olan varsa yazsın bişiler içim rahatlasın ben acayip tırsıyorum hepinizi öptüm canlarım bebişlerinize ve kendinize iyi bakın bu arada böcekcim odan bir harika güle güle iyi günlerde kullansın yavrucuğun iyi akşamlar ayyy yazmaktan yoruldum
selam kızlar valla neler olmuş böyle ya bir solukta okuudm ama okurkende yoruldum heee
akmanın görümcesi yazmış herhalde bebeği ile ilgili bir problemden söz etmişti inş öle bir şey yoktur arkadaşımızı tebrik ediyorum hadi bakalım açlış yapıldı kızlar
sibelcim sanada çok sevindim canım sanırım çektiğin yalancı sancı benimde iki haftadır var ama düzenli değil hatta şu anda bile var 5 dakikaya düşerse süresi doktor gel demişti bana
pınarcım odanız harika olmuş güle güle büyüsün defnen canım
ben bugün iş maratonunu bitirdim artık evdeyim darısı çalışan annişlere en kısa zamanda gelir izinleri iş yerindekilerle vedalaştım masamı temiziledim dosyalarımı teslim ettim kafam rahat artık doğuarbilirm bendehihoyyyt
gelir gelmez bebek şekerlerine başladım bir o kaldı yapmadığım onuda yavaş yavaş halledicem bitince koyarım resmini
bu arada burcucum şerbet takımı harika olmuş canım çok beğendim mavi mavi çok değişik ve güzel olmuş bibloları çok beğendim bende dedim keşke bebek şekeri için alsaydım o biblolardan
kızlar merhaba günler azaldıkça gececiler çoğaldı bebeklere alıştırma yapıyorus sankı gecede 5 kere uyanır oldum kızım kıpır kıpır yınee bu aksam babamızı uyuttuk gorumcemle oturuyorus
buaksam ılk defa kocam bensız bebege ayakkabı almıs okadar mutlu oldumkı anlatamam öle cok duygularını göz önünde yasamaz bellı etmez sevgısını bi garıp ıste ama elınde poşetle gırınce cok mutlu oldum
kızlar benim ayak bilekleri acayip şiş bu gün öğrendimki siyah üzüm çekirdeği bu şişliklere iyi geliyomuş ödem sorunu olan arkadaşların haberi olsun hepiniz öptüm iyi geceler
[k] {n} [k];6193917 .!.:herkeslere iyi geceler
akman dogurmuş hayırlı olsun ilk bebegimiz ama benm merak ettigim bebekte bi problemden bahsetmşti nasıl acaba hiç yazmamış görümcesi.. inş. bi sorun yoktur cok endişeliydi akman..
biz kontrolümüze gittik kızım 3000gr olmuş herşeyimiz gayet normalmiş şu khverengi akıntı meseles,i normal dedi artık bundan sonra hazırlıklı ol dedi inş. normal dogurursun kendini ona hazırla ama bebek kilolu dogacak ondan biraz endişem var dio...
annmle gittik annme sordu senn dogumlar nası gecer die annmn doggumlarıda cok kolay olurmuş onu anlattı dr dedki bu dogum olayları genetiktik annen kolay dogurduysa sende kolay olur inş. ben cok rahatladım dedi sen biraz cıtı pıtısın dio banakaydirigubbakcemile3 kadın ya bu göbekleeeee
15 günde 1 kilo almışım... başka nededi hatırlamıyorum ama herşey gayet ii maş. şimdilik..
günaydın kızlar geçmişi okudum biraz merak etmişsiniz bebişimiz doktorun dediği gibi doğmadı allahıma binlerce şükür eli yüzü düzgün maaşallah gözlerini merak ediyoruz şimdi birini açtı birini açmadı daha iki gözünüde açarsa çok şükür diyecez ama genel sağlık durumu çok iyi dediler
günaydın kızlar geçmişi okudum biraz merak etmişsiniz bebişimiz doktorun dediği gibi doğmadı allahıma binlerce şükür eli yüzü düzgün maaşallah gözlerini merak ediyoruz şimdi birini açtı birini açmadı daha iki gözünüde açarsa çok şükür diyecez ama genel sağlık durumu çok iyi dediler
sibelcim nasılsın bitanem
İyiyim hayatım bugün kalktım vei topladım biraz şimdide bir yandan kahvaltı edip bir yandanda burayı takip edicem.
Sen nasılsın canım duru ve yağmur prenses nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?