2009 Mayıs Anneleri

aynen canım artık iş hiç mi hiç çekilmiyor maşallah bebişine tatlıma.s.

gunaydınnnnnn bacılarımmmmmmm nasılsınız daha uykucular uyanamdı kesın hadı gelın cabuk [/B]

Saolasın cnm bencede çok beklemeyecek.Kızınada maşallah hayatım hiç kafana takma çatı muayenesinde normal olup olmayacağı belli olur.

iyiyiz bitanem sağol şekercim iki gündür ne yesem çıkarıyorum:çok üzgünüm: midem çok kötü durum büyüdükçe baskı yapıyor sanırım afiyet olsun tatlım:1hug:Şeniz

Ay canım yaaaa ben 1 aydır rahatım çok şükür karnım ne zaman aşağıya indi bende o zaman rahat ettim.

gunaydınnnnnn bacılarımmmmmmm nasılsınız daha uykucular uyanamdı kesın hadı gelın cabuk [/B]

Günaydın canım dün o kadar kaynatıp geç yatarsanız böyle kalkamazlar işte.Bu arada şafak kaç?

maşaşlah kızınına inş diğerinide açar ve sorun yok derler güzelim

7774fulya, beyaz16, cerencim, MARYLıN, sibiko

herkese günaydın kızlar Allah'ım neler olmuş ben girmeyeli ilk bebeğimiz merhaba demiş hayata akmancım gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişin
sibelcim her şey yolundaymış sanırım inşallah sağlıkla alacağız kuzucuklarımızı kucağımıza
çalışan annelerime kolay gelsin

günaydın kızlarr.... kalkalı 1 satten fazla oldu ama yeni kendime geldim .ya sizede böyle oluyor mu kızlar ya?daha kahvaltı bile etmedim uyusuk uyusuk dolasıyorum evin içinde.. :))

bozon canım sıkma canını ya benimkinin de kafa büyük biraz ne yapalım kısmette nasıl doğurmak varsa öyle doğururuz sonunda o güzel sesi duyalım da:)

ben artık cok yatamıyorum karnım acıyor bırde gecıcı dolgum vardı o duştu bakalım doktor ızın verırse tekrar gıdıp yaptırcam
bu arada şafak 6 canım acayıp heyecanlıyım

günaydın kızlarr.... kalkalı 1 satten fazla oldu ama yeni kendime geldim .ya sizede böyle oluyor mu kızlar ya?daha kahvaltı bile etmedim uyusuk uyusuk dolasıyorum evin içinde.. :))

kendime ben de zor geliyorum aslında 8 de kalktım ama uyuşuk uyuşuk duruyorum uykum var gibi yok gibi öyle garip bi şey

ben artık cok yatamıyorum karnım acıyor bırde gecıcı dolgum vardı o duştu bakalım doktor ızın verırse tekrar gıdıp yaptırcam

ay ya ne kadar heyecanlıııııııııııııııııı delikafadulden delikafadulden
sağlıkla duyarsın o güzel sesleri inşallah

canım Allah analı babalı büyütür inşallah korktuğunuz gibi olmamış bak. çok tebrik ediyorum. darısı da bize inşallah. doğum hikayeni de dinlemek istiyoruz.

Çok şükür canım bugün iyiyim a.s.

Ah canım bende aynen öyleyim kahvaltı edince ancak ayılıyorum.

Ayyyyyyyyy çok az kalmış bende çok uzun vaktimizin kalmadığını düşünüyorum.Belkide seni yakalarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyiz bitanem sağol şekercim iki gündür ne yesem çıkarıyorum:çok üzgünüm: midem çok kötü durum büyüdükçe baskı yapıyor sanırım afiyet olsun tatlım:1hug:Şeniz

canım,benim doktor bir ilaç verdi bu gittiğimde. bilmiyorum senin derdine deva olur mu ama, bebek büyüdüğü için baskı artıyor, rennie filan kesmez artık yanmaları filan dedi. pulcet yazdı. aç karnına günlük 1 tane alıyorum. 2 gündür alıyorum.ve dün midemi rahatsız edecek şeyler yememe rağmen hiç bir problem yaşamadım. önceden uyuyamıyordum bile nerdeyse( bi sor istersen doktoruna.
bu arada benimde dün ayaklarım çok şişti! aklıma sen geldin. evdeyken pek olmuyordu ama dün temizlikte filan çok yoruldum,akşam davul gibiydi ayaklarım!

canım benum normaldede mıde sorunum vardı hamılelıkdede cok cektım banada pulcet verdı sabah ac karnınına alıyorum ve ne yesem dokunmuyor hatta eskıden dokunanlar bıle dokunmıyor super bır ılac ya

cerencim merhaba tatlım nasılsın sağol önerin için fıstık doktoruma sorayım ayaklarım çok şişiyor benim canıma.s.

fulya,banu,sema,sibel,zehra,akman,esra ve bütün mayıs annişleri
hepinize günaydın kızlar. bizde dünkü temizliğin ardından tembellik yaptık oğluşumla. geç kalktık. kahvaltımızı da yaptık,size bakmaya geldik. ufak tefek bikaç iş daha var. birazdan onlara bakıcaz.
kızlar,ben hala çoklu alıntı yapamıyorum ve gülen yüzleri kullanamıyorum. sizde de varmı böyle bir sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…