Çok şükür canım bugün iyiyim a.s.
Ah canım bende aynen öyleyim kahvaltı edince ancak ayılıyorum.
Ayyyyyyyyy çok az kalmış bende çok uzun vaktimizin kalmadığını düşünüyorum.Belkide seni yakalarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benum normaldede mıde sorunum vardı hamılelıkdede cok cektım banada pulcet verdı sabah ac karnınına alıyorum ve ne yesem dokunmuyor hatta eskıden dokunanlar bıle dokunmıyor super bır ılac ya
fulya,banu,sema,sibel,zehra,akman,esra ve bütün mayıs annişleri
hepinize günaydın kızlar. bizde dünkü temizliğin ardından tembellik yaptık oğluşumla. geç kalktık. kahvaltımızı da yaptık,size bakmaya geldik. ufak tefek bikaç iş daha var. birazdan onlara bakıcaz.
kızlar,ben hala çoklu alıntı yapamıyorum ve gülen yüzleri kullanamıyorum. sizde de varmı böyle bir sorun?
yakala bacım ama gecme sakın benı :roflol::roflol::roflol:
bengicim ben akşam içiyorum magnezyumu
geçmiş olsun ağrısız olsunkızlar ben cıkıyorum dişcıye gıdıyorum dolgu yaptırmaya gecıcı dolgu yapıcak akşam uzerı dönerım ben yokken sakın dogurmayın :)))))
bebişimizin ne kadar kalacağı belli değil bilmiyoruz dr gelince belli olacak hayırlısı bakalım
kızlar ben cıkıyorum dişcıye gıdıyorum dolgu yaptırmaya gecıcı dolgu yapıcak akşam uzerı dönerım ben yokken sakın dogurmayın :)))))
iyi haberlerini aldım dün sibelcim. kaşıntıların ne oldu peki?
hadi Allah kolaylık versin seherim.
bebişimizin resmini ekledim biraz bulanık ama resim çekmeye izin vermiyorlar
Hayırlısıyla en kısa zamanda çıkar inşallah.
Geçmiş olsun canım hadi sen dişçiden gelene kadar bekliyorum :roflol::roflol:
Canım tam anlamıyla geçmedi halen var ilaç ve merhem kullanıyorum. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?