2009 Mayıs Anneleri

yakala bacım ama gecme sakın benı :roflol::roflol::roflol:

akman canım cokkkkkk sevındık senın ve bebısın ııyı olmasına ne kadar kuvozde kalıcak kuzucuk bellımı

canım benum normaldede mıde sorunum vardı hamılelıkdede cok cektım banada pulcet verdı sabah ac karnınına alıyorum ve ne yesem dokunmuyor hatta eskıden dokunanlar bıle dokunmıyor super bır ılac ya

evet canım. önce çekindim kullanmaya. ama şimdi iyiki almışım dedim. dün karabiber bile dokunmadı mideme:)
bu arada bile bile 6 günü beklemek ne heyecanlıdır şimdi yav:)) bizim ne zaman olacağı belli olmadığından daha rahatız galiba.

kızlar bi şey soracağım ya dr bana magnezyum verdi ama nasıl içeceğim ben bunu sadece dr acı demişti eczanede günde ne kadar aç karnına mı tok karnına mı yazmamış üstüne siz kullandınız mı

Günaydın cnm iyi yapıyosunuz dinlenin bugün bende bi sorun yok bu arada.

yakala bacım ama gecme sakın benı :roflol::roflol::roflol:

Bilmiyorum bakıcaz bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben cıkıyorum dişcıye gıdıyorum dolgu yaptırmaya gecıcı dolgu yapıcak akşam uzerı dönerım ben yokken sakın dogurmayın :)))))

fıstıklar günaydın bugün ilk izin günümüz keyfimiz pek bir yerinde

kızmla kahvaltı yaptık şimdi sonra dedik teyzoşlar neler yapıyor bakalım

akmandan haber gelmiş çok sevindim inş gözleriylede ilgili bir sorun çıkmayacak

bozoncum doktorlar bizi kesmek için bahane arıyor sanıırm benim kızımada öle dedi kafası 1 hafta önde dedi ama bence birazda abartıyorlar canım eğer herşey normalse normali denemek lazım sonuçta ilk bebişlerimiz

havada çok güzel öğleden sonra yürüyüşe çıkıcam bende artık hergün yürüyecem doğum için

ılgıncım şişlik için bir tansiyonada baktır canım ve tuza çok dikkat kızlar son zamanlarda oluyormuş tansiyon problemi

ben evde digitalle ölçüyorum baya düşük çıkıyor hastaneye her gitiiğimde pompalı makine ile ölçüyor hemşire 12 7 12 8 çıkıyor

seherim geçmiş olsun canım güle güle git gel

bebişimizin ne kadar kalacağı belli değil bilmiyoruz dr gelince belli olacak hayırlısı bakalım

Hayırlısıyla en kısa zamanda çıkar inşallah.

kızlar ben cıkıyorum dişcıye gıdıyorum dolgu yaptırmaya gecıcı dolgu yapıcak akşam uzerı dönerım ben yokken sakın dogurmayın :)))))

Geçmiş olsun canım hadi sen dişçiden gelene kadar bekliyorum :roflol::roflol:

iyi haberlerini aldım dün sibelcim. kaşıntıların ne oldu peki?

hadi Allah kolaylık versin seherim.

Canım tam anlamıyla geçmedi halen var ilaç ve merhem kullanıyorum. :çok üzgünüm:

bebişimizin resmini ekledim biraz bulanık ama resim çekmeye izin vermiyorlar

maşallah allah nazarlardan saklasın ne güzel de saçları var ismi ne oldu canım cinsiyeti neydi

sibelcim inş geçer canım ya geçmiş olsun sen ilaçlarını sür ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…