ya kızlar bir şey sorcam kapı süsünü nasıl astınız benim kapıda asacak bir şey yok nasıl asıcam
günaydın canım evet benim de dr da 12 8 evde çok düşük çıkıyor fenalaşıyorumılgıncım şişlik için bir tansiyonada baktır canım ve tuza çok dikkat kızlar son zamanlarda oluyormuş tansiyon problemi
ben evde digitalle ölçüyorum baya düşük çıkıyor hastaneye her gitiiğimde pompalı makine ile ölçüyor hemşire 12 7 12 8 çıkıyor
seherim geçmiş olsun canım güle güle git gel
oy kıyamam ben ona maşallah sağlıkla büyüsünbebişimizin resmini ekledim biraz bulanık ama resim çekmeye izin vermiyorlar
bebişimiz kız ismi rabia nehir adıyla yaşasın inşallah
Canım bende asmadım halen tozlanır belki diye.Çift taraflı bant olabilir belkide çok ince bir çiviyle.
Bu arada küvezde olduğu için sanırım resim çekmenize izin vermiyorlar.
darısı sizlere inşallah kızlar
günaydın canım evet benim de dr da 12 8 evde çok düşük çıkıyor fenalaşıyorum
oy kıyamam ben ona maşallah sağlıkla büyüsün
ismiyle yaşasın ömürlü olsun :Saruboceq:
kızlar biz acıktık anneannemiz çorba yapmış çağırdı atıştırıp geleceğiz kesin çok konuşursunuz yetişemem size hadi görüşürüz
kızlar biz acıktık anneannemiz çorba yapmış çağırdı atıştırıp geleceğiz kesin çok konuşursunuz yetişemem size hadi görüşürüz
hayır küvezde değil ama flaş patlıyo diye izin vermiyorlar videosunu çektik onuda başka telefonla resime çevirdik bu kadar oldu
merhaba kızlar ben normalde çok şiştim elim yüzüm ama bu sabah dahada bir şişlik var parmaklarımı kapatırken bile acıyor sizdede varmı
merhaba kızlar..
2 gündür eskişehirdeydim bi kaçamak yaptım kardeşimin yanına gittim geldim... yazamadım ve takip edemdim... şimdi bi göz attım geçmişe pınarcım odan çok güzel olmuş... bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inşallah...
bişi soracağım kızlar birkaç gündür çok fazla kasılma oluyor karnımda normal mi bu acaba nefes alamıyorum bazen okadar sertleşiyorki karnım... korkmaya başladım yaaa....
Kızlar selam herkese...
Kalktık, kahvaltımızı yaptık az sonrada kayınvalidemle eşimin kuzenine oturmaya gideceğiz. Ama size gitmeden bi selam diyeyim dedim. Geçmişi okuyamadım. Akşam okurum bakalım dünden beri neler olmuş. Öpüyorum sizler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?