2009 Mayıs Anneleri

ya kızlar bir şey sorcam kapı süsünü nasıl astınız benim kapıda asacak bir şey yok nasıl asıcam

Canım bende asmadım halen tozlanır belki diye.Çift taraflı bant olabilir belkide çok ince bir çiviyle.

Bu arada küvezde olduğu için sanırım resim çekmenize izin vermiyorlar.

günaydın canım evet benim de dr da 12 8 evde çok düşük çıkıyor fenalaşıyorum
bebişimizin resmini ekledim biraz bulanık ama resim çekmeye izin vermiyorlar
oy kıyamam ben ona maşallah sağlıkla büyüsün
bebişimiz kız ismi rabia nehir adıyla yaşasın inşallah

ismiyle yaşasın ömürlü olsun :Saruboceq:

kızlar biz acıktık anneannemiz çorba yapmış çağırdı atıştırıp geleceğiz kesin çok konuşursunuz yetişemem size hadi görüşürüz

Canım bende asmadım halen tozlanır belki diye.Çift taraflı bant olabilir belkide çok ince bir çiviyle.

Bu arada küvezde olduğu için sanırım resim çekmenize izin vermiyorlar.

çivi yapamam sibelcim lojmandayız biz maalesef ama aklıma şey geldi ya şu yapışkanlı bantlardan alıcam hani havlu falan asılıyor ya üstten takarsam görünmez sanıırm bende asmasam iyi değilmi tozlanbilir ay bir heves bastı evdeyim ya artık dünde şekerlere başladım ancak 10 tane yapabildim

darısı sizlere inşallah kızlar

sağol canım amin inş

günaydın canım evet benim de dr da 12 8 evde çok düşük çıkıyor fenalaşıyorum

oy kıyamam ben ona maşallah sağlıkla büyüsün

ismiyle yaşasın ömürlü olsun :Saruboceq:

bengicim digitaller biraz düşük çıkarıyor benim evde 9 6 falan çıkarıyor pek güvenli değil yani hastanedeki doğru sonuç veriyormuş canım pompalılar iyi yani

hayır küvezde değil ama flaş patlıyo diye izin vermiyorlar videosunu çektik onuda başka telefonla resime çevirdik bu kadar oldu

merhaba kızlar ben normalde çok şiştim elim yüzüm ama bu sabah dahada bir şişlik var parmaklarımı kapatırken bile acıyor sizdede varmı

kuvezde değil ölemi çook güzel canım ya harika bir haber gözlerini açınca bizi haberdar et lütfen peki akmanın durumu nasıl sezeryan olmuştu ağrısı falan varmı ayağa kalkabildimi

kızlar merhaba...biz anca geldik ofise..herkes iyidir umarım.akmancım bebişinize allah uzun ömürler versin..

Kızlar selam herkese...

Kalktık, kahvaltımızı yaptık az sonrada kayınvalidemle eşimin kuzenine oturmaya gideceğiz. Ama size gitmeden bi selam diyeyim dedim. Geçmişi okuyamadım. Akşam okurum bakalım dünden beri neler olmuş. Öpüyorum sizler a.s.

merhaba kızlar..

2 gündür eskişehirdeydim bi kaçamak yaptım kardeşimin yanına gittim geldim... yazamadım ve takip edemdim... şimdi bi göz attım geçmişe pınarcım odan çok güzel olmuş... bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inşallah...

bişi soracağım kızlar birkaç gündür çok fazla kasılma oluyor karnımda normal mi bu acaba nefes alamıyorum bazen okadar sertleşiyorki karnım... korkmaya başladım yaaa....

semracım hafif var ama ciddi boyutta değil dün alyansımı ve yüzüklerimi denedim oluyorlar az sıksada bide backlarımda oluyordu dinlenince geçriyor ama bence doktoruna sor bunu canım tuzlu yemekte bir tansiyon sorunu falan olabilir sakın ihmal etme

geçmişi okumadım pat diye daldım akman bebişin iyi olmasına çok sevindim canım Allah kurtardı gözün aydın canımhihoyyyt
ya kızlar gebelik zehirlenmesi varya onu okudum şimdi şişkinlik yorgunluk yüksek tansiyon ,bulantı diyor bende şikinlik ve yorgunluk var şimdide sanki midem bulanıyor gibi psikolojikmi bilmiyorum off şimdi işyerinin dr. tansiyonumu ölçtürücem ay nebileyim aklıma kötü şey getirmek istemiyorum cumartesi zaten dr. gidicem

merhaba kızlar ben normalde çok şiştim elim yüzüm ama bu sabah dahada bir şişlik var parmaklarımı kapatırken bile acıyor sizdede varmı

Bende şiştim baya valla , hele akşamları ayaklarımı tanıyamıyorum... Bi de benim geceleri ellerim ve ayaklarım uyusuo, bi de bazen kemiğim falan ağrıo nedense... Eski halimi özledim ya :) kaydirigubbakcemile2

oh ne güzell gezmişsinn canım doktora söyle esracım nst iste bakalım sancın falan varmı aslında normal kasılmalar ama yinede tedbir olsun

kıs pınar gezmelerde doğrucan valla otur azcık artık bak 36 olcaz yarın

şaka bi yana iyi sohbetler bitananem

tülaycım hoşgeldin fazla yorma kendini dışarlarda

Günaydın Kızlar

Akmancım gözünüz aydın cok tatlı bir bebek maşallah inşallah bir ömür uğur getirir sizlere sağlığının iyi olmasınada cok sevindim senden gelen yazıları görünce gözyaşlarımı tutamıyorum ya cok duygulanıyorum hepimiz kavuşucaz inşallah.

ıyimisiniz bacılar benimde birazdan annem gelicek ütü yapmaya kızlar hastaneden gelince yatağa koyucaklarını hazırlıyor ya bu kadın benden daha heyecanlı lohusa yatağı yapıcak illede deli ediyor beni deliiiii

mürvetin doğumu çok zor oldu tabi sizi korkutmayım ama epidural yapıldı acı çekmedi ama 5 cm açıldı rahim daha fazla açılmadı size en önemli tavsiyem doğum başlayınca sakın korkmayın mürvet çok korktu çok gerildi malum sorunlardan o yüzden normal doğum yapamadı doktoruda hemen sezaryene aldı şimdi iyi yavaş yavaş kalkıyo geziyo az önce bebişinin yanındaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…