semracım hafif var ama ciddi boyutta değil dün alyansımı ve yüzüklerimi denedim oluyorlar az sıksada bide backlarımda oluyordu dinlenince geçriyor ama bence doktoruna sor bunu canım tuzlu yemekte bir tansiyon sorunu falan olabilir sakın ihmal etme
merhaba kızlar..
2 gündür eskişehirdeydim bi kaçamak yaptım kardeşimin yanına gittim geldim... yazamadım ve takip edemdim... şimdi bi göz attım geçmişe pınarcım odan çok güzel olmuş... bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inşallah...
bişi soracağım kızlar birkaç gündür çok fazla kasılma oluyor karnımda normal mi bu acaba nefes alamıyorum bazen okadar sertleşiyorki karnım... korkmaya başladım yaaa....
semracım hafif var ama ciddi boyutta değil dün alyansımı ve yüzüklerimi denedim oluyorlar az sıksada bide backlarımda oluyordu dinlenince geçriyor ama bence doktoruna sor bunu canım tuzlu yemekte bir tansiyon sorunu falan olabilir sakın ihmal etme
geçmişi okumadım pat diye daldım akman bebişin iyi olmasına çok sevindim canım Allah kurtardı gözün aydın canımhihoyyyt
ya kızlar gebelik zehirlenmesi varya onu okudum şimdi şişkinlik yorgunluk yüksek tansiyon ,bulantı diyor bende şikinlik ve yorgunluk var şimdide sanki midem bulanıyor gibi psikolojikmi bilmiyorum off şimdi işyerinin dr. tansiyonumu ölçtürücem ay nebileyim aklıma kötü şey getirmek istemiyorum cumartesi zaten dr. gidicem
Bende şiştim baya valla , hele akşamları ayaklarımı tanıyamıyorum... Bi de benim geceleri ellerim ve ayaklarım uyusuo, bi de bazen kemiğim falan ağrıo nedense... Eski halimi özledim ya :) kaydirigubbakcemile2
marylin canım hoşbulduk.valla işler bitmiyor çok yoruluyorum((((
mürvetin doğumu çok zor oldu tabi sizi korkutmayım ama epidural yapıldı acı çekmedi ama 5 cm açıldı rahim daha fazla açılmadı size en önemli tavsiyem doğum başlayınca sakın korkmayın mürvet çok korktu çok gerildi malum sorunlardan o yüzden normal doğum yapamadı doktoruda hemen sezaryene aldı şimdi iyi yavaş yavaş kalkıyo geziyo az önce bebişinin yanındaymış
Günaydın Kızlar
Akmancım gözünüz aydın cok tatlı bir bebek maşallah inşallah bir ömür uğur getirir sizlere sağlığının iyi olmasınada cok sevindim senden gelen yazıları görünce gözyaşlarımı tutamıyorum ya cok duygulanıyorum hepimiz kavuşucaz inşallah.
İyimisiniz bacılar benimde birazdan annem gelicek ütü yapmaya kızlar hastaneden gelince yatağa koyucaklarını hazırlıyor ya bu kadın benden daha heyecanlı lohusa yatağı yapıcak illede deli ediyor beni deliiiii
ooo bugün baya kalabalık kızlar.
marlyin canım senin gerçek adın ne idi? böyle hitap etmek hoşuma gitmiyor da. bu arada kapı süsü için bende o havlu asılan kendinden yapışkanlı askılıklardan düşünüyorum. ama kuvvetli bişey al, pat pat düşmesin.
ohhh kaçak seni gezdin geldin ne güzel valla kasılmalar bende iyice arttı canım cmrt gidicem dr sende bi baktır rahatlarsın
bende maşallah şişmedim daha yüzüklerimi filan takıyorum
aklına getirme öyle şeyleri canım cumartesi dr detaylı konuşursun yorgunluk hepimizde var zaten
semarcım telaş yapma bitanem ya bence o tuzdan oldu sanıırm tanisyonunu kontrol et sürekli
daha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik
merhaba kızlar ben normalde çok şiştim elim yüzüm ama bu sabah dahada bir şişlik var parmaklarımı kapatırken bile acıyor sizdede varmı
kızlar merhaba...biz anca geldik ofise..herkes iyidir umarım.akmancım bebişinize allah uzun ömürler versin..
Kızlar selam herkese...
Kalktık, kahvaltımızı yaptık az sonrada kayınvalidemle eşimin kuzenine oturmaya gideceğiz. Ama size gitmeden bi selam diyeyim dedim. Geçmişi okuyamadım. Akşam okurum bakalım dünden beri neler olmuş. Öpüyorum sizler a.s.
merhaba kızlar..
2 gündür eskişehirdeydim bi kaçamak yaptım kardeşimin yanına gittim geldim... yazamadım ve takip edemdim... şimdi bi göz attım geçmişe pınarcım odan çok güzel olmuş... bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inşallah...
bişi soracağım kızlar birkaç gündür çok fazla kasılma oluyor karnımda normal mi bu acaba nefes alamıyorum bazen okadar sertleşiyorki karnım... korkmaya başladım yaaa....
geçmişi okumadım pat diye daldım akman bebişin iyi olmasına çok sevindim canım Allah kurtardı gözün aydın canımhihoyyyt
ya kızlar gebelik zehirlenmesi varya onu okudum şimdi şişkinlik yorgunluk yüksek tansiyon ,bulantı diyor bende şikinlik ve yorgunluk var şimdide sanki midem bulanıyor gibi psikolojikmi bilmiyorum off şimdi işyerinin dr. tansiyonumu ölçtürücem ay nebileyim aklıma kötü şey getirmek istemiyorum cumartesi zaten dr. gidicem
mürvetin doğumu çok zor oldu tabi sizi korkutmayım ama epidural yapıldı acı çekmedi ama 5 cm açıldı rahim daha fazla açılmadı size en önemli tavsiyem doğum başlayınca sakın korkmayın mürvet çok korktu çok gerildi malum sorunlardan o yüzden normal doğum yapamadı doktoruda hemen sezaryene aldı şimdi iyi yavaş yavaş kalkıyo geziyo az önce bebişinin yanındaymış
daha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik
evet evet goncacaım danteller içinde yatıcam artık ben pek sevmem ama bu günler için yapmış benim bilmiş annem onları bide 3-4 takım cıkarmış kolalıycakmış hergün değiştiricekmiş onları işimiz var artık napalım alsın hevesini anneannemiz bana kalsa senin gibi koyuveririm güzel bi nevresim valla
az kaldı bitanem ya haftaya cuma son değilmi inş
allah kolaylık vresin ona canım tabiki sezeryanın sonrası zormuş zaten ama inş en kısa zamanda daha iyi olcak süt verebiliyormu bebişe ay bende çok soru soruyom ama merak işte bide heyecan var tabi
niye kıs yatarsın işte pernses gibi benim öle bir şey olmuycak sanırım annem uzakta bende güzel bir nevresim takımı alıp sermeyi düşünüyorum pembiş pembiş
gonca canım adım benimde o kafama takıldı düşermi acep bakacam pazardan cumartesi
evet evet goncacaım danteller içinde yatıcam artık ben pek sevmem ama bu günler için yapmış benim bilmiş annem onları bide 3-4 takım cıkarmış kolalıycakmış hergün değiştiricekmiş onları işimiz var artık napalım alsın hevesini anneannemiz bana kalsa senin gibi koyuveririm güzel bi nevresim valla
hemşire yerinde değilmiş birazdan gidicem ölçtürmeye hayırlısı gerçi hep tansiyonum düşüktü Allahtan yine öyle çıkar inşallah sağolun kızlar
murvet nelerı atlatı canım cok sevındık sızın adınıza bunlarda geceıcek hayırlısıyla bu arada sende cok sagol canım haber vererk bızı rahatlatıyorsun hala olmakda cok guzel bır duygu yıgenler cok sevılıyor
canım bu arada resımde kuvozde degıl bebek cıktımı yoksa ılk dogdukdan sonra kuvoze alınmadanmı cekıldı
gonca canım haftaya cuma son inş.zaten geriye 15 günüm kalıyor yoksa ofiste doğururum
memnun oldum gonca,ayşe bende.
bakınca anlarsın canım ya, sağlamları var. 1 milyoncularda bulursun. ben 2 yıldır mutfağımda kullanıyorum,hemde kepçe setini taşıyor.
Olsun mürvetciğimin sütü varya nasıl olsa yakın zamanda emzirmeye başlar.
İncihancım aynen benim annemde kayınvalidemde yapmıştı beyaz iş dantelli nevresim takımları onları sericeklermiş muhakkak adet demekki neyse heveslerini alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?