2009 Mayıs Anneleri

zamanında çok yedim canım gerçektende dikkat etmeim hiç tuza şimdi etsemde nafile ay önemli işey olmasında şişkin olmayada razıyımsenağlama

ooo bugün baya kalabalık kızlar.
marlyin canım senin gerçek adın ne idi? böyle hitap etmek hoşuma gitmiyor da. bu arada kapı süsü için bende o havlu asılan kendinden yapışkanlı askılıklardan düşünüyorum. ama kuvvetli bişey al, pat pat düşmesin.

ohhh kaçak seni gezdin geldin ne güzel valla kasılmalar bende iyice arttı canım cmrt gidicem dr sende bi baktır rahatlarsın

bende maşallah şişmedim daha yüzüklerimi filan takıyorum

aklına getirme öyle şeyleri canım cumartesi dr detaylı konuşursun yorgunluk hepimizde var zaten

Bende şiştim baya valla , hele akşamları ayaklarımı tanıyamıyorum... Bi de benim geceleri ellerim ve ayaklarım uyusuo, bi de bazen kemiğim falan ağrıo nedense... Eski halimi özledim ya :) kaydirigubbakcemile2

benim sadece akşam değil gece gündüz şişim senağlama parmaklarımı tanıyamıyorum sosis gibi oldu

marylin canım hoşbulduk.valla işler bitmiyor çok yoruluyorum((((

az kaldı bitanem ya haftaya cuma son değilmi inş

allah kolaylık vresin ona canım tabiki sezeryanın sonrası zormuş zaten ama inş en kısa zamanda daha iyi olcak süt verebiliyormu bebişe ay bende çok soru soruyom ama merak işte bide heyecan var tabi

niye kıs yatarsın işte pernses gibi benim öle bir şey olmuycak sanırım annem uzakta bende güzel bir nevresim takımı alıp sermeyi düşünüyorum pembiş pembiş

gonca canım adım benimde o kafama takıldı düşermi acep bakacam pazardan cumartesi

daha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik

evet evet goncacaım danteller içinde yatıcam artık ben pek sevmem ama bu günler için yapmış benim bilmiş annem onları bide 3-4 takım cıkarmış kolalıycakmış hergün değiştiricekmiş onları işimiz var artık napalım alsın hevesini anneannemiz bana kalsa senin gibi koyuveririm güzel bi nevresim valla

semarcım telaş yapma bitanem ya bence o tuzdan oldu sanıırm tanisyonunu kontrol et sürekli

hemşire yerinde değilmiş birazdan gidicem ölçtürmeye hayırlısı gerçi hep tansiyonum düşüktü Allahtan yine öyle çıkar inşallah sağolun kızlar

daha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik

murvet nelerı atlatı canım cok sevındık sızın adınıza bunlarda geceıcek hayırlısıyla bu arada sende cok sagol canım haber vererk bızı rahatlatıyorsun hala olmakda cok guzel bır duygu yıgenler cok sevılıyor
canım bu arada resımde kuvozde degıl bebek cıktımı yoksa ılk dogdukdan sonra kuvoze alınmadanmı cekıldı

merhaba kızlar ben normalde çok şiştim elim yüzüm ama bu sabah dahada bir şişlik var parmaklarımı kapatırken bile acıyor sizdede varmı

Ah ah sorma canım aynısı bendede var.Elimi kapatırken canım acıyo inan hiç tuzlu bişey yemememe ve tansiyonumun yüksek olmamasına rağmen.

kızlar merhaba...biz anca geldik ofise..herkes iyidir umarım.akmancım bebişinize allah uzun ömürler versin..

Tülaycım hoşgeldin.

Hadi gez bakalım son günler defnecik gelince nasıl olsa evden çıkamıycan kolay kolay.

Hoşgeldin esracım ne güzel gezmişsin ohhh.Sancılar için korkma yalancı sancılar başlamış rahim kasılmalara kendini hazırlıyor.

Aklına kötü şeyler getirme hayatım bu halde olunca insan herşeyi kafaya takıyo bak bende duyduklarımdan panik yaptım hiçbişey çıkmadı.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Mürvetinde iti olmasına sevindim artık sezeryanda da çok kolay ayaklanıyor anneler.

olsun canım sütü geliyor en kısa zamanda cokur cokur emer inş annesini

olsun yapsın bitanem ya benim annemde düğünümde bir sürü şeyler yapmak istedi benim istemediğim hepsine razı oldum sırf o mutlu oslun diye benimde öle takımlarım var dantelli gelin yatağıma sermişti annelere bir şey denmiyor

memnun oldum gonca,ayşe bende.
bakınca anlarsın canım ya, sağlamları var. 1 milyoncularda bulursun. ben 2 yıldır mutfağımda kullanıyorum,hemde kepçe setini taşıyor.

Olsun mürvetciğimin sütü varya nasıl olsa yakın zamanda emzirmeye başlar.

İncihancım aynen benim annemde kayınvalidemde yapmıştı beyaz iş dantelli nevresim takımları onları sericeklermiş muhakkak adet demekki neyse heveslerini alsınlar

hemşire yerinde değilmiş birazdan gidicem ölçtürmeye hayırlısı gerçi hep tansiyonum düşüktü Allahtan yine öyle çıkar inşallah sağolun kızlar

inş canım

sahercim çıkmış kuvezden sanırım tedbri amaçlı ilk gün kaldı sadece

gonca canım haftaya cuma son inş.zaten geriye 15 günüm kalıyor yoksa ofiste doğururum

öyle bitanem ya benimde bu 3 gün öle geçti doğurcam oralarda diye korktum valla ama başardık valla son zamana kadar çalışmayı aslında son 1 hafta zordu ya ondanaöncesi o kadar sıkıntı olmadı inş su gibi geçer günler tülaycım fazla eğilip doğrulma dikkat et

kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
maşallah kuzucuklara Allah analı babalı huzur içinde büyütsin inşallah:))))))

memnun oldum gonca,ayşe bende.
bakınca anlarsın canım ya, sağlamları var. 1 milyoncularda bulursun. ben 2 yıldır mutfağımda kullanıyorum,hemde kepçe setini taşıyor.

sağol canım bende ooo kepçeleri taşıyorsa onlarıda taşır zaten fazla ağır değilki

sibelcim sende prenses oluca valla bu anneler böle bir şey denmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…