kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
maşallah kuzucuklara Allah analı babalı huzur içinde büyütsin inşallah:))))))
kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
hoşbulduk banucum valla yorgunluğum dışında iyiyim canım.sen nasılsın..?
[k] {n} [k];6201829 .!.:7774fulya, akman1981, cerencim+, incihan, KIVILCIM28, MARYLİN, mutahhara, seherim, semra84, sibiko+, simal06, tacmahal, tlyonl2009, zehra*79*
ooooooooohhhh kalabalıga baaaak herkeslere öpücük:1hug:
amanında aman yeni bebeişimiz dogmuşta resmi gelmiş yav ne güzelsin maş sana
allah analı babalı büyütsün akmancım bak ne güzel ayagıda kalkmış bugün yrnda küvezdende çıkar inş. sütünde gelmiş daha ne diyelimm..
kızlar ya gece okadar uykum vardıki anlatamam ama hiç uyuyamadım sabaha karşı dalmışım oda 2 satte bi kalktım bidaha geri yattım cok zor oluo yaaa..
SİBİKOOoo şu çatı muayenesi nasıl yapıo ya mahsuru yoksa
elinlemi yapıo ve sana ne dedi normal yapabilirmisin dogumu müsaitmiymiş???kaydirigubbakcemile3
günaydin tünaydin kizlar a.s.
cok sukur Rabbime bu gece iyi uyudum..tabi wc nöbetlerine devam ettik..gündüz duruyor duruyor gece basliyor calişmaya :))
akmancim mürvetcim cok sevindim bebişinin sag salim olmasina..inşaAllah diger gözünüde acar biran önce de hepten içiniz rahat eder..
seherim semrosum canim geçmiş olsun dişin için..git biran önce hallet onuson 6 gün he :) hatta bugunu saymassak son 5 gün :) oyy ben bile heycandan duramiyorum..seni düşünemiyorum..inşaAllah herşey yolunda gider bitanem..
ben kaciyorum kizlar..bugun işlerimiz var..bu doguran hatunlar beni panikletti iyice..işleri bitirmek lazim :))
hepinizi öpüyorum kizlar kocaman a.s.
kızlar bu heycana dayanmıycam sanıırm bir sancı yokladı beni gidip briaz uzanayım herkesi öpüyorum birsenime çok sevindim ya gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?