2009 Mayıs Anneleri

7774fulya, akman1981, cerencim+, incihan, KIVILCIM28, MARYLİN, mutahhara, seherim, semra84, sibiko+, simal06, tacmahal, tlyonl2009, zehra*79*
ooooooooohhhh kalabalıga baaaak herkeslere öpücük:1hug:
amanında aman yeni bebeişimiz dogmuşta resmi gelmiş yav ne güzelsin maş sana
allah analı babalı büyütsün akmancım bak ne güzel ayagıda kalkmış bugün yrnda küvezdende çıkar inş. sütünde gelmiş daha ne diyelimm..

kızlar ya gece okadar uykum vardıki anlatamam ama hiç uyuyamadım sabaha karşı dalmışım oda 2 satte bi kalktım bidaha geri yattım cok zor oluo yaaa..

SİBİKOOoo şu çatı muayenesi nasıl yapıo ya mahsuru yoksa
elinlemi yapıo ve sana ne dedi normal yapabilirmisin dogumu müsaitmiymiş???kaydirigubbakcemile3

aaaa inanamıyorum yaa harikaaaa ay canım ya allah analı babalı büyütsün çok heyecanlandınma ya çok sevindim sonunda emeklerinin karşılığı geldi çok şükür

nerden duydun banucum

ayyy çok sevindim birsenimiz de kucaklamışş bebişini allah uzun ömürler versin inşallah birsende hemen ayaklanır

günaydin tünaydin kizlar a.s.

cok sukur Rabbime bu gece iyi uyudum..tabi wc nöbetlerine devam ettik..gündüz duruyor duruyor gece basliyor calişmaya :))

akmancim mürvetcim cok sevindim bebişinin sag salim olmasina..inşaAllah diger gözünüde acar biran önce de hepten içiniz rahat eder..

seherim semrosum canim geçmiş olsun dişin için..git biran önce hallet onu son 6 gün he :) hatta bugunu saymassak son 5 gün :) oyy ben bile heycandan duramiyorum..seni düşünemiyorum..inşaAllah herşey yolunda gider bitanem..

ben kaciyorum kizlar..bugun işlerimiz var..bu doguran hatunlar beni panikletti iyice..işleri bitirmek lazim :))

hepinizi öpüyorum kizlar kocaman a.s.

kızlar birsenle konuştum şimdi yoğunbakımdan getirmişler bebişleride birazdan getireceklermiş annesinin yanına birsenin alerjisi olduğu için yoğun bakımda kalmış ama durumları iyiymiş çok şükür

küveze hiç konmadıki oksijen çadırına giriyor ara ara resimde dün rica etmiştik mürvet hiç görmemişti bebişini 5 dakika odaya getirdiler hemşirenin kucağında çektik daha hiç birimiz kucağımıza alamadık yani

kızlar kkdan arkadaşım aradı haber verdi kendisi nete giremiyormuş benim yazmamı istedi birsenlede az önce kendim konuştum iyi olmalarına çok sevindim Allah sonunda emeklerinin karşılığını verdi birsenime

kızlar başladı artık doğumlar :) Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahhhhh

oyyy maş. maş.

ay çok merak ettim birsen nie hala yogum bakımdaki?? dünden beri çok uzun süre degilmi ya??

ay biranönce evine gelsin kızcagız hastanelerde kalakaldı..

çok şükürki bebekler iyiymiş... oda iyi olur inş.

ay ay ayyyyyyy maşaAllahhhhhhhhh..cok sukur yaaaa..inşaAllah biran önce birsende narkozdan cikar inşaAllahhhhh..Rabbim anali babali saglikla mutlulukla büyütsün inşaAllahhhhhhh a.s. a.s.

Ay allahım çok şükür.:Saruboceq:

Canım elle muayene yapıyo 2 parmakla daha doğrusu biraz can acıtıcı ama çokda değil çabuk bitiyo bana normal olur dedi.

Hadi kolay gelsin canım.

kızlar bu heycana dayanmıycam sanıırm bir sancı yokladı beni gidip briaz uzanayım herkesi öpüyorum birsenime çok sevindim ya gelirim yine

Ay bende şimdi konuştum sesini duydumya rahatladım yeni çıkmış yoğun bakımdan banucumun dediği gibi alerji yüzünden daha bebişlerini görememiş ama oğluşlar iyi onlar küveze girmemişler sağlıklılar çok şükür.Birsencim şimdi odasına geliyomuş görücek oğlanları,çok telde tutmak istemedim tekrar ararım dedim herkesin selamını ilettim.Ağrıları varmış biraz ama olsun iş sadece sezeryan ağrısına kalsın değilmi.Ağrı kesicilerle oda geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…