2009 Mayıs Anneleri

Ay allahım çok şükür.:Saruboceq:

Canım elle muayene yapıyo 2 parmakla daha doğrusu biraz can acıtıcı ama çokda değil çabuk bitiyo bana normal olur dedi.

Hadi kolay gelsin canım.

anladım cnm iyi bari rahattın benii.. banada çatı muayenesinden sonra karar vericez dedi normal olup olmayacagına inş. benm de normal olur hadi geçmiş olsun hayırlısı olsun

ben de dijital alayım diyordum pompalı da zor oluyor ölçmek diye ama
oh için canım sıcak sıcak güle güle

Afiyet olsun cnm.

Anladım cnm
teşekkür ederim kızlarr
merhaba kızlar ben normalde çok şiştim elim yüzüm ama bu sabah dahada bir şişlik var parmaklarımı kapatırken bile acıyor sizdede varmı
canım ihmal etme sen yine de dr unla bir görüş
kızlar merhaba...biz anca geldik ofise..herkes iyidir umarım.akmancım bebişinize allah uzun ömürler versin..
hoş geldiiiinnnn
hoş geldin pınarcım ve güle güleeee :)
aynı canım benim de öyle oluyor
köt düşünme ama ihmal de etme canım
anneler işte bizimki de aynı :)
daha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik
kıyamam ben onaaaaaaa

inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok şükür çok şüküüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrr

banucum geçmiş olsunya o bulantıları sorma ben heralde böyle bitiricem kusarak hamileliğimi.artık dayanamıyorum doktorum gaviscon verdi yanmalar için onu içiyorum..

ay çok sevindim ya bi daha görüştüğünde benden de selam söyle çok sevindim çooooooooookkkkkkkkk
ağrıları geçer ya bebekler sağlıklı kendi sağlığı iyi kesilme ağrısı olur tabi

kızlar buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmesin ne güzel iyi günde kötü günde hep birbirimize destek oluyoruz:)))

Kızlar bende pınarı arayıp haber vereyim dedim meğersem o biliyomuş banuyla konuşmuşlar,sonrada tülaycım aramış onu allahım ne heyecan panik yaptık yaaaa.

Seherim sıra gitti elden bakalım nolcak sakın sende bu gazla doğurayım deme.kaydirigubbakcemile3

banucum geçmiş olsunya o bulantıları sorma ben heralde böyle bitiricem kusarak hamileliğimi.artık dayanamıyorum doktorum gaviscon verdi yanmalar için onu içiyorum..

canım bende senin gibiyim artık yeter diyorum gaviscon banada vermişti ilk aylarda şimdi kullansam azaltır mı acaba midem çok kötü tatlım ilk aylardaki gibi:çok üzgünüm:

kızlar buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmesin ne güzel iyi günde kötü günde hep birbirimize destek oluyoruz:)))

Evet banucum yaaaa ne kadar güzel burda sizinle güzel haberleri paylaşmak.Doğumdan sonrada kopmıycaz birbirimizden herkes söz versin bakayım hihoyyyt

sibikom noldu şimdi geldim geçmişe girince siteden düşüyorum bi dk kime ne olmuş

banucum kullan istersen doktor bana günde 3 kere kullan dedi ama ben 1 kere kullanıyorum epey faydasını gördüm.şimdi eğer unutursam içmeyi o zaman kötü oluyor..

Evet banucum yaaaa ne kadar güzel burda sizinle güzel haberleri paylaşmak.Doğumdan sonrada kopmıycaz birbirimizden herkes söz versin bakayım hihoyyyt

benden söz :lepi: :enbuyukkk:
umarım birgün bir yerlerde bebişlerimizi de yanımıza alıp toplanır konuşur bugünleri anarız :dance:

kızlarrrr selamlarrr !!!

akman cok sevindim canım bebişin sağlıklı olmasına Allahım uzun ömürler versinnn sana ve babasına bağışlasınn minik kuşunu....

bu arada ben azcuk geçmişe göz attım kızlar şimdi çıkıyorum bi selam verim dedim de bu kızlar hemen doğurduğumu falan düşünmesin :)))))))) birazdan misafirim gelecek hazırlık yapayım sakın kimse doğurmasın bugün hee :))

öptük sizi görşz :))

benden söz :lepi: :enbuyukkk:
umarım birgün bir yerlerde bebişlerimizi de yanımıza alıp toplanır konuşur bugünleri anarız :dance:

İnşallah canım bende çok istiyorum.

Canım çok geç birsencim doğurdu hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…