kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
maşallah kuzucuklara Allah analı babalı huzur içinde büyütsin inşallah:))))))
Ay allahım çok şükür.:Saruboceq:
Canım elle muayene yapıyo 2 parmakla daha doğrusubiraz can acıtıcı ama çokda değil çabuk bitiyo bana normal olur dedi.
Hadi kolay gelsin canım.
ben de dijital alayım diyordum pompalı da zor oluyor ölçmek diye amaçivi yapamam sibelcim lojmandayız biz maalesef ama aklıma şey geldi ya şu yapışkanlı bantlardan alıcam hani havlu falan asılıyor ya üstten takarsam görünmez sanıırm bende asmasam iyi değilmi tozlanbilir ay bir heves bastı evdeyim ya artık dünde şekerlere başladım ancak 10 tane yapabildim
sağol canım amin inş
bengicim digitaller biraz düşük çıkarıyor benim evde 9 6 falan çıkarıyor pek güvenli değil yani hastanedeki doğru sonuç veriyormuş canım pompalılar iyi yani
oh için canım sıcak sıcak güle güle
teşekkür ederim kızlarrAfiyet olsun cnm.
Anladım cnm
canım ihmal etme sen yine de dr unla bir görüşmerhaba kızlar ben normalde çok şiştim elim yüzüm ama bu sabah dahada bir şişlik var parmaklarımı kapatırken bile acıyor sizdede varmı
hoş geldiiiinnnnkızlar merhaba...biz anca geldik ofise..herkes iyidir umarım.akmancım bebişinize allah uzun ömürler versin..
hoş geldin pınarcım ve güle güleeee :)Kızlar selam herkese...
Kalktık, kahvaltımızı yaptık az sonrada kayınvalidemle eşimin kuzenine oturmaya gideceğiz. Ama size gitmeden bi selam diyeyim dedim. Geçmişi okuyamadım. Akşam okurum bakalım dünden beri neler olmuş. Öpüyorum sizler a.s.
aynı canım benim de öyle oluyormerhaba kızlar..
2 gündür eskişehirdeydim bi kaçamak yaptım kardeşimin yanına gittim geldim... yazamadım ve takip edemdim... şimdi bi göz attım geçmişe pınarcım odan çok güzel olmuş... bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inşallah...
bişi soracağım kızlar birkaç gündür çok fazla kasılma oluyor karnımda normal mi bu acaba nefes alamıyorum bazen okadar sertleşiyorki karnım... korkmaya başladım yaaa....
köt düşünme ama ihmal de etme canımgeçmişi okumadım pat diye daldım akman bebişin iyi olmasına çok sevindim canım Allah kurtardı gözün aydın canımhihoyyyt
ya kızlar gebelik zehirlenmesi varya onu okudum şimdi şişkinlik yorgunluk yüksek tansiyon ,bulantı diyor bende şikinlik ve yorgunluk var şimdide sanki midem bulanıyor gibi psikolojikmi bilmiyorum off şimdi işyerinin dr. tansiyonumu ölçtürücem ay nebileyim aklıma kötü şey getirmek istemiyorum cumartesi zaten dr. gidicem
anneler işte bizimki de aynı :)Günaydın Kızlar
Akmancım gözünüz aydın cok tatlı bir bebek maşallah inşallah bir ömür uğur getirir sizlere sağlığının iyi olmasınada cok sevindim senden gelen yazıları görünce gözyaşlarımı tutamıyorum ya cok duygulanıyorum hepimiz kavuşucaz inşallah.
İyimisiniz bacılar benimde birazdan annem gelicek ütü yapmaya kızlar hastaneden gelince yatağa koyucaklarını hazırlıyor ya bu kadın benden daha heyecanlı lohusa yatağı yapıcak illede deli ediyor beni deliiiii
kıyamam ben onaaaaaaadaha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik
evet evet goncacaım danteller içinde yatıcam artık ben pek sevmem ama bu günler için yapmış benim bilmiş annem onları bide 3-4 takım cıkarmış kolalıycakmış hergün değiştiricekmiş onları işimiz var artık napalım alsın hevesini anneannemiz bana kalsa senin gibi koyuveririm güzel bi nevresim valla
kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
maşallah kuzucuklara Allah analı babalı huzur içinde büyütsin inşallah:))))))
Ay bende şimdi konuştum sesini duydumya rahatladım yeni çıkmış yoğun bakımdan banucumun dediği gibi alerji yüzünden daha bebişlerini görememiş ama oğluşlar iyi onlar küveze girmemişler sağlıklılar çok şükür.Birsencim şimdi odasına geliyomuş görücek oğlanları,çok telde tutmak istemedim tekrar ararım dedim herkesin selamını ilettim.Ağrıları varmış biraz ama olsun iş sadece sezeryan ağrısına kalsın değilmi.Ağrı kesicilerle oda geçer.
banucum geçmiş olsunya o bulantıları sorma ben heralde böyle bitiricem kusarak hamileliğimi.artık dayanamıyorum doktorum gaviscon verdi yanmalar için onu içiyorum..
kızlar buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmesin ne güzel iyi günde kötü günde hep birbirimize destek oluyoruz:)))
sibikom noldu şimdi geldim geçmişe girince siteden düşüyorum bi dk kime ne olmuşKızlar bende pınarı arayıp haber vereyim dedim meğersem o biliyomuş banuyla konuşmuşlar,sonrada tülaycım aramış onu allahım ne heyecan panik yaptık yaaaa.
Seherim sıra gitti elden bakalım nolcak sakın sende bu gazla doğurayım deme.kaydirigubbakcemile3
Evet banucum yaaaa ne kadar güzel burda sizinle güzel haberleri paylaşmak.Doğumdan sonrada kopmıycaz birbirimizden herkes söz versin bakayım hihoyyyt
banucum kullan istersen doktor bana günde 3 kere kullan dedi ama ben 1 kere kullanıyorum epey faydasını gördüm.şimdi eğer unutursam içmeyi o zaman kötü oluyor..
Evet banucum yaaaa ne kadar güzel burda sizinle güzel haberleri paylaşmak.Doğumdan sonrada kopmıycaz birbirimizden herkes söz versin bakayım hihoyyyt
benden söz :lepi: :enbuyukkk:
umarım birgün bir yerlerde bebişlerimizi de yanımıza alıp toplanır konuşur bugünleri anarız :dance:
kızlarrrr selamlarrr !!!
akman cok sevindim canım bebişin sağlıklı olmasına Allahım uzun ömürler versinnn sana ve babasına bağışlasınn minik kuşunu....
bu arada ben azcuk geçmişe göz attım kızlar şimdi çıkıyorum bi selam verim dedim de bu kızlar hemen doğurduğumu falan düşünmesin :)))))))) birazdan misafirim gelecek hazırlık yapayım sakın kimse doğurmasın bugün hee :))
öptük sizi görşz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?