2009 Mayıs Anneleri

knk canım çatı muayenesi kendini kasarsan acıyor çok kısa sürüyor korkmana gerek yok tatlım
kesin kasarımda bakalım çıglıgı basmassam iyidir..

tutkun canım birsen doğum yapmış dün:)):):

Birsen doğurdu canım çok şükür oğluşlar çok iyi birsende.Küveze bile almamışlar.

söz:)))))))))))))) kk dostluğumuz hiç bitmesinnnnn

tutkunum birsen doğum yaptıa.s.
Yemin ederim ağlıyorum sevinçten bizi çok korkuttu çünkü, kurtulmasına, ÖMER VE ALİ nin sağlıklı olmasına Allah hepimize böyle güzel ve mutlu günler göstersin.3 bebeğimiz doğdu artık sıra başladı arkadaşlar hadi hayırlı doğumlar.
Akmanın da sağlığı ve bebek iyi sanırım ne mutlu bir gün yarabbim.

bendende söözzzz!!! yazın pek nete giremem evimde olamayacağım için ama eylülde son gaz yanınınzdayııımmmm:)))
biz yürüyüşe çıkıyoz eşimle. görüşürüz kızlar.

Birsen doğurdu canım çok şükür oğluşlar çok iyi birsende.Küveze bile almamışlar.

Guzel haberleri almaya basladik...kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım Mayis anneleri de acilisi yaptik...
Akman'aa.s. ve Birsen'e a.s.bebisleri ile saglikli, uzun omurler diliyorum...
Darisi kalanlarin basina, vakitlice, kolay ve saglikli dogumlar diliyorum tum arkadaslara...
hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmesin ne güzel iyi günde kötü günde hep birbirimize destek oluyoruz:)))
Ilgıncım bugün aldığım en güzel haber, daha dün gece bile Allah kurtarsın birsenimizi diye dua ettim,o çoktan kurtulmuş demek,çok mutlu oldum cnm,teşekkürler, inş. buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmez

ya kızlar bir şey sorcam kapı süsünü nasıl astınız benim kapıda asacak bir şey yok nasıl asıcam

Cnm gözün aydın, artık izin günleri basladı demek,bol bol dinlen, serbet takımımızı beğendiğine çok sevindim cnm, benim kuzeninmin bebişininde kafası biraz büyüktü, normali 36-38 miş, kuzeniminkinin 40 tı,dr doğum zor olur diye sezaryenle yaptırdı, 40 tan küçükse pek problem olmaz gibi geliyo,gerçi dr un daha iyi bilir sonuçta çatıda önemli bu konuda
Teşekkürler cnma.s.
Cnm güzel haberlerle döndüğüne sevindim, inş.bundan sonrada herşey yolunda gider, benim annem 30dk da doğurmuş,o zaman benim doğumdamı kolay olacak oyy çok sevindim
kızlar ben cıkıyorum dişcıye gıdıyorum dolgu yaptırmaya gecıcı dolgu yapıcak akşam uzerı dönerım ben yokken sakın dogurmayın :)))))

evet canım ısımler bellı oldu
sus kız kıloyu falan karıştırma delikafadulden
Cnm bebişlerinin isimleride çok güzel, rabbim analı babalı büyütsün inş.,cnm bişi sorucam emzirirken dolgu yapılmıyormu acaba,benim doğumdan sonra yaptırmayı düşündüğüm dişlerim var da..
bebişimiz kız ismi rabia nehir adıyla yaşasın inşallah

Çok şükürler olsun cnm,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
Bozoncum,benim kuzeninmin bebişininde kafası biraz büyüktü, normali 36-38 miş, kuzeniminkinin 40 tı,dr doğum zor olur diye sezaryenle yaptırdı, 40 tan küçükse pek problem olmaz gibi geliyo,gerçi dr un daha iyi bilir sonuçta çatıda önemli bu konuda
kendime ben de zor geliyorum aslında 8 de kalktım ama uyuşuk uyuşuk duruyorum uykum var gibi yok gibi öyle garip bi şey

Cnm bendede feci yorgunluk var, üstelik ben tüm gün yatıyorum..heralde vücudumuz yapıyor bunu çünkü kızların genelinde var aynı şikayet , magnezyumu ben tok karınla almıştım cnm

Cnm kasılmaları ihmal etme sakın,ne olur ne olmaz, en azından bi nst ile baktır normalmi diye
cnm sende benim gibi okuyup okuyup panik oluyon he, bence kötü bişi çıkmayacak panik olma cnm, en doğrusunu dr un bilir

daha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik
Ah cnmmmm , inş. doya doya koklayıp emzirdiği günleride görür mürvetimiz..

kızlar tek tek azalıyoruz çok heyecanlandımya))
tülaycım aynen, içim içime sığmıyor wallahi bugün çok sevindim, darısı uygun zamanda basımıza inş.:Saruboceq:
kızlar bu heycana dayanmıycam sanıırm bir sancı yokladı beni gidip briaz uzanayım herkesi öpüyorum birsenime çok sevindim ya gelirim yine

Goncacım aman sakin ol cnmyasakkelime

Kızlar bende kayınvalidemle gezmeye gidiyorum.Hepinizi öptüm
ohhhhhhh iyi gezmeler ya eşim erken gelcek bende mi gitsem gezmeye yok şimdi banyo yapmam lazım üşendim bak ben önce işlerimi yapayım çünkü az kaldı heyecan bastı.Bu arada doğum iznime ayrıldım bu haftakaydirigubbakcemile3artık bende izindeyim kızlarrrrrdelikafaduldendelikafadulden
gezmeye giden herkese iyi gezmeler yürüyün kızlar spor iyidir.
Yeni anne ciddiyim sen bu işi düşün evde yaparsın valla

bendende söözzzz!!! yazın pek nete giremem evimde olamayacağım için ama eylülde son gaz yanınınzdayııımmmm:)))
biz yürüyüşe çıkıyoz eşimle. görüşürüz kızlar.
ayşecim iyi gezmeler sizeeee
sağol canım ben de tok karnına almaya çalışıyordum ama bilmiyordum tok karnına dikkat ederim artık
Kızlar bende kayınvalidemle gezmeye gidiyorum.Hepinizi öptüm

hoşça kal sibeeellll hihoyyyt

kızlar artık çanta eksiklerimi tamamlayalım ben bu hafta sonu hepsini halledeceğim :))) miniklerin geleceği zaman belli olmuyor

tutkuncum oh iyi izin güzel oluyor vallahi burda da hava çok güzel ne yapsam ben de mi gitsem ama öyle bir halsizlik var ki üzerimde

burcu merhaba canım nasılsın:)))))))))

Burcu merhaba canım nasılsın???
Teşekkürler bitanelerim, iyiyiz çok şükür,güzel haberleri aldık daha mutlu olduk,oğluşum bile sevinçten tekmeliyooo siz nasılsınıııız
:roflol::roflol: cnm bebişle ne mümkün, şimdi yatıyom diye hep can sıkıntısından bunlar, sonra kafamızı kaşımaya vaktimiz olmayacak, doğum iznin hayırlı olsun cnm,artık rapor derdindende kurtuldun ne güzel
ayşecim iyi gezmeler sizeeee

sağol canım ben de tok karnına almaya çalışıyordum ama bilmiyordum tok karnına dikkat ederim artık

hoşça kal sibeeellll hihoyyyt

Cnm magnezyum beni fena ishal yapmıştı bu yüzden dr kesti, ben sabah aksam alıyodum,inş. sende problem yaratmaz

kızlar artık çanta eksiklerimi tamamlayalım ben bu hafta sonu hepsini halledeceğim :))) miniklerin geleceği zaman belli olmuyor

evet cnm bencede, biz bugünden başlıcaz artık yavas yavas bavula koyulacakları hazırlamaya, bebikonun çantasından baslıcass

bencede bu hafta sonu bende eksiklere bakıcam çantayı hazırlıycam valla heyecan bastı.

tutkuncum oh iyi izin güzel oluyor vallahi burda da hava çok güzel ne yapsam ben de mi gitsem ama öyle bir halsizlik var ki üzerimde
kız ben kaç aydır raporluydum evde yatıyordum ya raporum doldu pazarteside izne ayrıldım .bende de halsizlik var yalnız geceleri uyuyamıyorum kızım ağırlaştı artık dönemiyorum galiba şiştik artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…