kesin kasarımda bakalım çıglıgı basmassam iyidir..knk canım çatı muayenesi kendini kasarsan acıyor çok kısa sürüyor korkmana gerek yok tatlım
Kızlar bende pınarı arayıp haber vereyim dedim meğersem o biliyomuş banuyla konuşmuşlar,sonrada tülaycım aramış onu allahım ne heyecan panik yaptık yaaaa.
ne panik olduk normal ama ardı ardına dogumlar geldi eeee teyzeleri alışalım artık dimi??
2 hafta sonra cok normal gelir bunlar ilk kuzular ondan böle olduk..
allah kolaylık versin size o çok zor işte agzınızı boş bırakmayın tuzlu bişeler atıştırın arda canlarım..canım bende senin gibiyim artık yeter diyorum gaviscon banada vermişti ilk aylarda şimdi kullansam azaltır mı acaba midem çok kötü tatlım ilk aylardaki gibi:çok üzgünüm:
alll bendende söözzzz inş. bende cok istiyorum..benden söz :lepi: :enbuyukkk:
umarım birgün bir yerlerde bebişlerimizi de yanımıza alıp toplanır konuşur bugünleri anarız :dance:
tutkun canım birsen doğum yapmış dün:)):):
Birsen doğurdu canım çok şükür oğluşlar çok iyi birsende.Küveze bile almamışlar.
Yemin ederim ağlıyorum sevinçten bizi çok korkuttu çünkü, kurtulmasına, ÖMER VE ALİ nin sağlıklı olmasına Allah hepimize böyle güzel ve mutlu günler göstersin.3 bebeğimiz doğdu artık sıra başladı arkadaşlar hadi hayırlı doğumlar.söz:)))))))))))))) kk dostluğumuz hiç bitmesinnnnn
tutkunum birsen doğum yaptıa.s.
Birsen doğurdu canım çok şükür oğluşlar çok iyi birsende.Küveze bile almamışlar.
küveze hiç konmadıki oksijen çadırına giriyor ara ara resimde dün rica etmiştik mürvet hiç görmemişti bebişini 5 dakika odaya getirdiler hemşirenin kucağında çektik daha hiç birimiz kucağımıza alamadık yani
kızlar müjdeeeeeeeeeeeeeeee birsen doğum yapmış dün sabah 07:30 ta bebişlerinin birisi 2,400 diğeri 2,360 ağrılığında küvezede girmemişler çok şükür birsen narkozdan dolayı yoğun bakımda yatıyormuş ama bebişlerinde birseninde durumları iyiymiş gözün aydın güzel anne ve prensleri
maşallah kuzucuklara Allah analı babalı huzur içinde büyütsin inşallah:))))))
Ilgıncım bugün aldığım en güzel haber, daha dün gece bile Allah kurtarsın birsenimizi diye dua ettim,o çoktan kurtulmuş demek,çok mutlu oldum cnm,teşekkürler, inş. buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmezkızlar buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmesin ne güzel iyi günde kötü günde hep birbirimize destek oluyoruz:)))
ya kızlar bir şey sorcam kapı süsünü nasıl astınız benim kapıda asacak bir şey yok nasıl asıcam
fıstıklar günaydın bugün ilk izin günümüz keyfimiz pek bir yerinde
kızmla kahvaltı yaptık şimdi sonra dedik teyzoşlar neler yapıyor bakalım
akmandan haber gelmiş çok sevindim inş gözleriylede ilgili bir sorun çıkmayacak
bozoncum doktorlar bizi kesmek için bahane arıyor sanıırm benim kızımada öle dedi kafası 1 hafta önde dedi ama bence birazda abartıyorlar canım eğer herşey normalse normali denemek lazım sonuçta ilk bebişlerimiz
havada çok güzel öğleden sonra yürüyüşe çıkıcam bende artık hergün yürüyecem doğum için
Cnm gözün aydın, artık izin günleri basladı demek,bol bol dinlen, serbet takımımızı beğendiğine çok sevindim cnm, benim kuzeninmin bebişininde kafası biraz büyüktü, normali 36-38 miş, kuzeniminkinin 40 tı,dr doğum zor olur diye sezaryenle yaptırdı, 40 tan küçükse pek problem olmaz gibi geliyo,gerçi dr un daha iyi bilir sonuçta çatıda önemli bu konudaselam kızlar valla neler olmuş böyle ya bir solukta okuudm ama okurkende yoruldum heee
akmanın görümcesi yazmış herhalde bebeği ile ilgili bir problemden söz etmişti inş öle bir şey yoktur arkadaşımızı tebrik ediyorum hadi bakalım açlış yapıldı kızlar
sibelcim sanada çok sevindim canım sanırım çektiğin yalancı sancı benimde iki haftadır var ama düzenli değil hatta şu anda bile var 5 dakikaya düşerse süresi doktor gel demişti bana
pınarcım odanız harika olmuş güle güle büyüsün defnen canım
ben bugün iş maratonunu bitirdim artık evdeyim darısı çalışan annişlere en kısa zamanda gelir izinleri iş yerindekilerle vedalaştım masamı temiziledim dosyalarımı teslim ettim kafam rahat artık doğuarbilirm bendehihoyyyt
gelir gelmez bebek şekerlerine başladım bir o kaldı yapmadığım onuda yavaş yavaş halledicem bitince koyarım resmini
bu arada burcucum şerbet takımı harika olmuş canım çok beğendim mavi mavi çok değişik ve güzel olmuş bibloları çok beğendim bende dedim keşke bebek şekeri için alsaydım o biblolardan
Teşekkürler cnma.s.kızlar naber uyumayanlar nasılsınız
Böceğin odası süper olmuş bizim mayıs anneleri pek zevkli valla
Yeni Anne şerbet takımın süper becerikli bu kız valla
KNK burdamısın Civ civ ve mutahara nerdesiniz kızlar
PINAR yeni topiği açmış ay ne güzel hadi yine nisana kadar dayandık hepimiz ben martta pırtlatırız diyordum iyi oldu Dırım bile nisana dayandı bak.
Cnm güzel haberlerle döndüğüne sevindim, inş.bundan sonrada herşey yolunda gider, benim annem 30dk da doğurmuş,o zaman benim doğumdamı kolay olacak oyy çok sevindim[k] {n} [k];6193917 .!.:herkeslere iyi geceler
akman dogurmuş hayırlı olsun ilk bebegimiz ama benm merak ettigim bebekte bi problemden bahsetmşti nasıl acaba hiç yazmamış görümcesi.. inş. bi sorun yoktur cok endişeliydi akman..
biz kontrolümüze gittik kızım 3000gr olmuş herşeyimiz gayet normalmiş şu khverengi akıntı meseles,i normal dedi artık bundan sonra hazırlıklı ol dedi inş. normal dogurursun kendini ona hazırla ama bebek kilolu dogacak ondan biraz endişem var dio...
annmle gittik annme sordu senn dogumlar nası gecer die annmn doggumlarıda cok kolay olurmuş onu anlattı dr dedki bu dogum olayları genetiktik annen kolay dogurduysa sende kolay olur inş. ben cok rahatladım dedi sen biraz cıtı pıtısın dio banakaydirigubbakcemile3 kadın ya bu göbekleeeee
15 günde 1 kilo almışım... başka nededi hatırlamıyorum ama herşey gayet ii maş. şimdilik..
kızlar ben cıkıyorum dişcıye gıdıyorum dolgu yaptırmaya gecıcı dolgu yapıcak akşam uzerı dönerım ben yokken sakın dogurmayın :)))))
Cnm bebişlerinin isimleride çok güzel, rabbim analı babalı büyütsün inş.,cnm bişi sorucam emzirirken dolgu yapılmıyormu acaba,benim doğumdan sonra yaptırmayı düşündüğüm dişlerim var da..evet canım ısımler bellı oldu
sus kız kıloyu falan karıştırma delikafadulden
bebişimiz kız ismi rabia nehir adıyla yaşasın inşallah
Çok şükürler olsun cnm,herşeyin yolunda olmasına çok sevindimgünaydın kızlar geçmişi okudum biraz merak etmişsiniz bebişimiz doktorun dediği gibi doğmadı allahıma binlerce şükür eli yüzü düzgün maaşallah gözlerini merak ediyoruz şimdi birini açtı birini açmadı daha iki gözünüde açarsa çok şükür diyecez ama genel sağlık durumu çok iyi dediler
Bozoncum,benim kuzeninmin bebişininde kafası biraz büyüktü, normali 36-38 miş, kuzeniminkinin 40 tı,dr doğum zor olur diye sezaryenle yaptırdı, 40 tan küçükse pek problem olmaz gibi geliyo,gerçi dr un daha iyi bilir sonuçta çatıda önemli bu konudagünaydın mayıs anneleri!
ilgincim gerçekten işe gelmek çok zor geliyor. bende gün sayıyorum.
sibelcim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. senin paşanın beklemeye niyeti yok galiba. hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.
akmandan haber gelmiş. çok şüküür bebekde kendiside iyiymiş sanırım. Allahım inşallah bebeğiyle ilgili bahsettiği sorunlar çıkmamıştır. Allah birlikte uzun ömürler versin.
Bizde dün kızımı gördük. Sonunda doğum pozisyonunu almış. çok sevindim. Ama dr kafası biraz büyük zamanında gelirse zor doğum yaparsın dedi. yine moralimi bozacak bişey buldu. 2400 gram olmuş. bizden haberler bu kadar. herzmanki giibi işlerim var. ama takipteyim.
kendime ben de zor geliyorum aslında 8 de kalktım ama uyuşuk uyuşuk duruyorum uykum var gibi yok gibi öyle garip bi şey
Cnm bendede feci yorgunluk var, üstelik ben tüm gün yatıyorum..heralde vücudumuz yapıyor bunu çünkü kızların genelinde var aynı şikayet , magnezyumu ben tok karınla almıştım cnmkızlar bi şey soracağım ya dr bana magnezyum verdi ama nasıl içeceğim ben bunu sadece dr acı demişti eczanede günde ne kadar aç karnına mı tok karnına mı yazmamış üstüne siz kullandınız mı
Cnm kasılmaları ihmal etme sakın,ne olur ne olmaz, en azından bi nst ile baktır normalmi diyemerhaba kızlar..
2 gündür eskişehirdeydim bi kaçamak yaptım kardeşimin yanına gittim geldim... yazamadım ve takip edemdim... şimdi bi göz attım geçmişe pınarcım odan çok güzel olmuş... bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında inşallah...
bişi soracağım kızlar birkaç gündür çok fazla kasılma oluyor karnımda normal mi bu acaba nefes alamıyorum bazen okadar sertleşiyorki karnım... korkmaya başladım yaaa....
cnm sende benim gibi okuyup okuyup panik oluyon he, bence kötü bişi çıkmayacak panik olma cnm, en doğrusunu dr un bilirgeçmişi okumadım pat diye daldım akman bebişin iyi olmasına çok sevindim canım Allah kurtardı gözün aydın canımhihoyyyt
ya kızlar gebelik zehirlenmesi varya onu okudum şimdi şişkinlik yorgunluk yüksek tansiyon ,bulantı diyor bende şikinlik ve yorgunluk var şimdide sanki midem bulanıyor gibi psikolojikmi bilmiyorum off şimdi işyerinin dr. tansiyonumu ölçtürücem ay nebileyim aklıma kötü şey getirmek istemiyorum cumartesi zaten dr. gidicem
Ah cnmmmm , inş. doya doya koklayıp emzirdiği günleride görür mürvetimiz..daha emziremedi kucağına bile alamadı koklayamadı ama sütünü sağıp veriyor şırıngayla besliyorlar şimdilik
tülaycım aynen, içim içime sığmıyor wallahi bugün çok sevindim, darısı uygun zamanda basımıza inş.:Saruboceq:kızlar tek tek azalıyoruz çok heyecanlandımya))
kızlar bu heycana dayanmıycam sanıırm bir sancı yokladı beni gidip briaz uzanayım herkesi öpüyorum birsenime çok sevindim ya gelirim yine
ohhhhhhh iyi gezmeler ya eşim erken gelcek bende mi gitsem gezmeye yok şimdi banyo yapmam lazım üşendim bak ben önce işlerimi yapayım çünkü az kaldı heyecan bastı.Bu arada doğum iznime ayrıldım bu haftakaydirigubbakcemile3artık bende izindeyim kızlarrrrrdelikafaduldendelikafaduldenKızlar bende kayınvalidemle gezmeye gidiyorum.Hepinizi öptüm
ayşecim iyi gezmeler sizeeeebendende söözzzz!!! yazın pek nete giremem evimde olamayacağım için ama eylülde son gaz yanınınzdayııımmmm:)))
biz yürüyüşe çıkıyoz eşimle. görüşürüz kızlar.
sağol canım ben de tok karnına almaya çalışıyordum ama bilmiyordum tok karnına dikkat ederim artıkIlgıncım bugün aldığım en güzel haber, daha dün gece bile Allah kurtarsın birsenimizi diye dua ettim,o çoktan kurtulmuş demek,çok mutlu oldum cnm,teşekkürler, inş. buradaki dostluğumuz kardeşiliğimiz hiç bitmez
Cnm gözün aydın, artık izin günleri basladı demek,bol bol dinlen, serbet takımımızı beğendiğine çok sevindim cnm, benim kuzeninmin bebişininde kafası biraz büyüktü, normali 36-38 miş, kuzeniminkinin 40 tı,dr doğum zor olur diye sezaryenle yaptırdı, 40 tan küçükse pek problem olmaz gibi geliyo,gerçi dr un daha iyi bilir sonuçta çatıda önemli bu konuda
Teşekkürler cnma.s.
Cnm güzel haberlerle döndüğüne sevindim, inş.bundan sonrada herşey yolunda gider, benim annem 30dk da doğurmuş,o zaman benim doğumdamı kolay olacak oyy çok sevindim
Cnm bebişlerinin isimleride çok güzel, rabbim analı babalı büyütsün inş.,cnm bişi sorucam emzirirken dolgu yapılmıyormu acaba,benim doğumdan sonra yaptırmayı düşündüğüm dişlerim var da..
Çok şükürler olsun cnm,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
Bozoncum,benim kuzeninmin bebişininde kafası biraz büyüktü, normali 36-38 miş, kuzeniminkinin 40 tı,dr doğum zor olur diye sezaryenle yaptırdı, 40 tan küçükse pek problem olmaz gibi geliyo,gerçi dr un daha iyi bilir sonuçta çatıda önemli bu konuda
Cnm bendede feci yorgunluk var, üstelik ben tüm gün yatıyorum..heralde vücudumuz yapıyor bunu çünkü kızların genelinde var aynı şikayet , magnezyumu ben tok karınla almıştım cnm
Cnm kasılmaları ihmal etme sakın,ne olur ne olmaz, en azından bi nst ile baktır normalmi diye
cnm sende benim gibi okuyup okuyup panik oluyon he, bence kötü bişi çıkmayacak panik olma cnm, en doğrusunu dr un bilir
Ah cnmmmm , inş. doya doya koklayıp emzirdiği günleride görür mürvetimiz..
Kızlar bende kayınvalidemle gezmeye gidiyorum.Hepinizi öptüm
ohhhhhhh iyi gezmeler ya eşim erken gelcek bende mi gitsem gezmeye yok şimdi banyo yapmam lazım üşendim bak ben önce işlerimi yapayım çünkü az kaldı heyecan bastı.Bu arada doğum iznime ayrıldım bu haftakaydirigubbakcemile3artık bende izindeyim kızlarrrrrdelikafaduldendelikafadulden
gezmeye giden herkese iyi gezmeler yürüyün kızlar spor iyidir.
Yeni anne ciddiyim sen bu işi düşün evde yaparsın valla
burcu merhaba canım nasılsın:)))))))))
Teşekkürler bitanelerim, iyiyiz çok şükür,güzel haberleri aldık daha mutlu olduk,oğluşum bile sevinçten tekmeliyooo siz nasılsınıııızBurcu merhaba canım nasılsın???
:roflol::roflol: cnm bebişle ne mümkün, şimdi yatıyom diye hep can sıkıntısından bunlar, sonra kafamızı kaşımaya vaktimiz olmayacak, doğum iznin hayırlı olsun cnm,artık rapor derdindende kurtuldun ne güzelohhhhhhh iyi gezmeler ya eşim erken gelcek bende mi gitsem gezmeye yok şimdi banyo yapmam lazım üşendim bak ben önce işlerimi yapayım çünkü az kaldı heyecan bastı.Bu arada doğum iznime ayrıldım bu haftakaydirigubbakcemile3artık bende izindeyim kızlarrrrrdelikafaduldendelikafadulden
gezmeye giden herkese iyi gezmeler yürüyün kızlar spor iyidir.
Yeni anne ciddiyim sen bu işi düşün evde yaparsın valla
ayşecim iyi gezmeler sizeeee
sağol canım ben de tok karnına almaya çalışıyordum ama bilmiyordum tok karnına dikkat ederim artık
hoşça kal sibeeellll hihoyyyt
kızlar artık çanta eksiklerimi tamamlayalım ben bu hafta sonu hepsini halledeceğim :))) miniklerin geleceği zaman belli olmuyor
bencede bu hafta sonu bende eksiklere bakıcam çantayı hazırlıycam valla heyecan bastı.kızlar artık çanta eksiklerimi tamamlayalım ben bu hafta sonu hepsini halledeceğim :))) miniklerin geleceği zaman belli olmuyor
kız ben kaç aydır raporluydum evde yatıyordum ya raporum doldu pazarteside izne ayrıldım .bende de halsizlik var yalnız geceleri uyuyamıyorum kızım ağırlaştı artık dönemiyorum galiba şiştik artık.tutkuncum oh iyi izin güzel oluyor vallahi burda da hava çok güzel ne yapsam ben de mi gitsem ama öyle bir halsizlik var ki üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?