Magnezyum doğum ağrılarını kesme özelliği varmış dr doğuma 15 gün kala kescek benimkini vücut hazırlansın dedi ben sezeryan olcam ki neden dediyse.Ben magnezyumu sabah aç karnına içiyorum sonra 1 saat sonra yemek yiyorum kusuyorum çünkü.Teşekkürler bitanelerim, iyiyiz çok şükür,güzel haberleri aldık daha mutlu olduk,oğluşum bile sevinçten tekmeliyooo siz nasılsınıııız
:roflol::roflol: cnm bebişle ne mümkün, şimdi yatıyom diye hep can sıkıntısından bunlar, sonra kafamızı kaşımaya vaktimiz olmayacak, doğum iznin hayırlı olsun cnm,artık rapor derdindende kurtuldun ne güzel
Cnm magnezyum beni fena ishal yapmıştı bu yüzden dr kesti, ben sabah aksam alıyodum,inş. sende problem yaratmaz
Hadi annenlerde gelcek cadı görümcen yıkadımı halıyı annenlere bırakmasaydıntutkunum burcum bende hafta sonu tamamlarım Allahın izniyle eksikleri annemler gelecek bebişin odasını temizleyip yerleştirecekler:)))))
evet kızlar çantalar hazırlansın nolcağı belli olmuyor.benimde tek eksiğim terlik kaldı rahat bişey almam lazım hastane için.bide geceliğimi ütüledim mi bu hafta tamamdır)::):)
bencede bu hafta sonu bende eksiklere bakıcam çantayı hazırlıycam valla heyecan bastı.
kız ben kaç aydır raporluydum evde yatıyordum ya raporum doldu pazarteside izne ayrıldım .bende de halsizlik var yalnız geceleri uyuyamıyorum kızım ağırlaştı artık dönemiyorum galiba şiştik artık.
Magnezyum doğum ağrılarını kesme özelliği varmış dr doğuma 15 gün kala kescek benimkini vücut hazırlansın dedi ben sezeryan olcam ki neden dediyse.Ben magnezyumu sabah aç karnına içiyorum sonra 1 saat sonra yemek yiyorum kusuyorum çünkü.
Hadi annenlerde gelcek cadı görümcen yıkadımı halıyı annenlere bırakmasaydın
Cnm geçecek inş. çok yakında,az kaldı çok şükür biraz daha dayanalım, mide ile ilgili her tür problem benide mafediyorrrburcu tatlım iyiyiz bizde işteyim yoğunum biraz ayaklarım şişiyor midem kötü daha ne olsun ki
cnm ben kapalı terlik aldım, nasılsa sadece yataktan kalkınca giyicem diye, bide açık terlkle çorap giyerim ben şimdi çok komik olur,en iyisi kapalı terlik gibi geldi:roflol::roflol:evet kızlar çantalar hazırlansın nolcağı belli olmuyor.benimde tek eksiğim terlik kaldı rahat bişey almam lazım hastane için.bide geceliğimi ütüledim mi bu hafta tamamdır)::):)
Cnm magnezyuma baslarken dr bana 35. haftada kesicez mutlaka demişti, ondan dedi demekki...Magnezyum doğum ağrılarını kesme özelliği varmış dr doğuma 15 gün kala kescek benimkini vücut hazırlansın dedi ben sezeryan olcam ki neden dediyse.Ben magnezyumu sabah aç karnına içiyorum sonra 1 saat sonra yemek yiyorum kusuyorum çünkü.
Hadi annenlerde gelcek cadı görümcen yıkadımı halıyı annenlere bırakmasaydın
Hadi bitmiş işin bende geceliğimi yıkıycam ütülerim krem ya bi tanesi giyi giyiverdim cepleri kirlenmiş gibi geldi daha kullanmadan kirlendi hoş mağazada da denemiş olabilirler dimi
biliyorum canım ben tiye aldığım için öyle yazdım.işyerindeki patronum bile gülmüştür rapora gerçektende rahatlıyorsun artık yasal hakkın olduğu için daha rahat.hayır ya o anlamda değil ben de sık sık rapor alıyordum ama izin başka biliyorsun ki rahatsın ve doğuma az kaldı o anlamda insan rahatlıyo
yok canım yaa nerde kendini yıkasın o yeter artık iş yaptırmıyorum ona baştan sağma yapılacağına hiç yapmasın daha iyi canım görmüyorum duymuyorum artık onu :lepi:
heh şöööyle, çok tuttum bu düşünceni, bide ben başarabilsemmşutarafagitti
burcum terliğin evde giyilenlerden mi
tembel valla bu görme gitsinyok canım yaa nerde kendini yıkasın o yeter artık iş yaptırmıyorum ona baştan sağma yapılacağına hiç yapmasın daha iyi canım görmüyorum duymuyorum artık onu :lepi:
ondan demiştir tabi benim bu ilk gittiğim için ilgilendi konuştu falan yoksa söylemezler.Cnm geçecek inş. çok yakında,az kaldı çok şükür biraz daha dayanalım, mide ile ilgili her tür problem benide mafediyorrr
cnm ben kapalı terlik aldım, nasılsa sadece yataktan kalkınca giyicem diye, bide açık terlkle çorap giyerim ben şimdi çok komik olur,en iyisi kapalı terlik gibi geldi:roflol::roflol:
Cnm magnezyuma baslarken dr bana 35. haftada kesicez mutlaka demişti, ondan dedi demekki...
bakalım yıkayım.yıkayınca çekip daralıyormuş ne gülerim gider kafasına atarım mağazacının valla canım birilerini dövmek mi istiyor ne galiba hormonlarım taşıyor gidip biraz iş yapayım yoksa eşim gelince ona sararım ne yapsam acep.olabilir canım deniyen olduysa yıkarsın artık:1hug:
aynen tutkunum görmezden gelmek duymamak rahatmış boşa stres yapmışım bir yıl kendime şimdi doğacak bebişimi düşünüyorum gerisi hikaye yağmurumda dün hadi kardeşim gel artık koklayım öpeyim seni diyor onların varlığı en güzel hediye bize
kız senin şu yağmura maşallah çok akıllı bi kız duru da doğunca bunlar iki bacı senin sırtını yere koymazlar valla.
Amin canım hepimizesağol canım inşallah Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?