2009 Mayıs Anneleri

kızlar selam nasılsınız kan ilacını kaç kele içiyorsunuz benim birkeleydi bisiüre sabah akşam iç dedi

aman yaaa bu yürümek ne zor birşeymiş!! zaten yanımda birde kaplumbağa olsa,o bile beni geçerdi ama ona rağmen eve zor attım kendimi. bide düz yol yok buralarda habire yokuş inip çıkıyosun. canım çıktı!

normalde çarşıya kadar gidiyordum,eşim okuldan çıkışta alıp beni getiriyordu eve. bugün beraber yürüdük,beraber döndük. bu şişkolukla bünyem kaldırmadı galiba:)))

bu saate kadar evdeydim,ben çıktım kargo gelmiş! pijamalarım gelmiş. yarına kaldı işte onlarda( ben meraktan uyuyamamda bu gece::))

aa tülay sana neden kan ilacı vermedi doktor? benimki doğumdan sonra bile devam edeceğimi söyledi.

günde bir kere sabah aç karnına içiyorum canım.

canım benim kan değerlerim çok iyi o yüzden:):) sadece vitamin ve günde bir kere kalsiyum içiyorum..

kızlar tansiyonuma baktırdım Allahtan iyi çıktı 11/8 içim rahatladı ama ben bugün hiç iyi değilim ya elimi yumruk yapamıyorum o derece şiştim yasenağlama dahada çok var nasıl geçicek bu zaman bide 37yekadar çalışıcam:çok üzgünüm:

maşallah de kız nazar deyirme kendi kendine:) bende demir ve kalsiyum alıyordum. bu hafta birde midem için pulcet'e başladım. vee bugün şalgam bilem içtim:)) ama çok iyiyim maşallah!

Allah yardımcın olsun semracım. izne erken ayrılman veya rapor alman gibi bir durum yok mu? şu zamanlarda çalışmak çok zor yaa! dün evde bi temizlik yaptım,bugün nerdeyse öğlene kadar yattım!

ben işte gittim doktora bisüre sabah akşam iç dedi bende sorayım dedim sen neden 2 tane içiyosun b 12 niye vuruluyon çok sordum demi

canım benim kan değerlerim düşük nedenide b12 eksikliği kırmızı et filan tüketemiyorum o nedenle doktor ilacı ikiye çıkardı b12 de yiyeceklerden alınamadığı için iğne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…