kızlar günaydın çok zor bir gece geçirdim dün biraz başım ağrıyordu aksam üzeri biraz aç kaldım şiddetlendi yemek yedim biraz geçti ama zonkluyordu kafam sonra kustum biraz iyi gibi oldum fırsat bu fırsat hemen yattım ama gece 2.5 da kalktım başım çatlıyor ölüyorum resmen buz aldım kafama anlıma enseme olmuyor geçmiyor ....sonra uykuya dalmışım ama saat 4 de kalktım hala aynı deli olacam eşimi uyandırdım duş alayım dedim yok dedi....duşu sabah almıştım...o dedi ben ovayım başını
neyse ben dün üşüdüğümden kombiyi açmıştım ev hamam gibi olmuşdu ...eşim hemen kapattı kombiyi camları açtı tabi bunalırsın başın ağrır dedi.....sonrada ovdu sabah 5 de uyudum 6 ada kalktım
sersem gibiyim
maşallah ben rahat bir hamilelik geçiriyorum sadece biraz tansiyonum yüksek çıktı o kadar tuzlu yemiycemmm
gunaydın kızlar nasılsınız benım mıdem sanırım hıc gecmıycek devamlı kusuyorum ayrıca mıde yanması ekşımesı felaket bıde bende reflu oldu ılac kullanıyorum gavıskon ve dramamıne onların sayasende bıraz ayakta duruyorum en azından bıraz gecsede rahatlasam
Zaten bir süre daha devam ederse arayıp doktorumu soracağım canım sağolasın...
Canım hayırlı uğurlu olsun. Keseyi 5.haftadan sonra görüyorsun zaten. Önce kese oluşacak, sonra içinde bebeişin oluşacak o zaman görüceksin kalp atışlarını...
Ben normalde hep düşük bel kotlar giyerdim ama yaklaşık bir aydır çok sevimli iki tane beli lastikli hamile kotu aldım. Onları giyiyorum :)
Ohhh ne güzel haber. Sağlıkla büyüsün inşallah... Dur annesi utangaç belki göstermek istemedi :)
Günaydın canım...
Günaydın canım. Zor olmalı ya. Benimde bir arkadaşımda vardı. Aynı senin gibi elinde poşetle geziyordu kız. Şimdi onu aradım sordum ne zaman geçti diye. 5.aydan sonra geçmiş onun. Bakarsın seninde biter hemen...
Günaydın Ilgın'cım. İyiyiz çok şükür. Sabah çok güzel bi kahvaltı yaptık kuzumun keyfi yerinde :) Sen nasılsın?
Bursa'da değilim canım ama İstanbul'da Medamerikan'da 119.-YTL'ye yaptırdım. Normalde çok pahalı bir yerdir. Kendi doktorum orda ve o yaptı ama fiyat çok iyi geldi bana. Bazı arkadaşlar çok yüksek fiyatlar söylemişlerdi şaşırmıştım bende...
Benim 3,5 saat karından baktı. Bebişim çok hareketli olduğu için en son vajinal yoldan yakından bakara ken uygun pozisyonda ölçümü yaptı. Ama çoğunluk karından...
Canım çok geçmiş olsun... Ama kombiyi çok açar ve evi havasız bırakırsan baş ağrısı yapar. Mesela ben arabada kalorifer açıkken oturamam. Hemen baş ağrısı yapar. Çünkü beyin damarlarında kuruluk yapıyor. Bi nem makinesi alabilirsin. İyi gelir. Yada ilaç kullanmak istermisin bilmiyorumama minoset çok iyi geliyor baş ağrısınıa. Benim bazen felaket ağrıyor. İçiyorum ve yarım saat sonra hepsi geçiyor...
Benim doktorumda teyzemin sonuçları iyi çıkınca 3'lü testi yaptırmadı. Ama bana sorarsa yine de yapılmasını isteyeceğim. Ne olur ne olmaz. Riske girmek istemiyorum...
Bu arada Mother & Baby diye bi dergi var. Ben her ay düzenli alıyorum. Anne-Bebek dergisi. Bu aybi form vermişler. Eğer 12 ay üye olursanız nem makinası 18 ay üye olursanız bebek telsizi hediye ediyolar. Üstelik dergi aylık 3,90.-YTL. 12 ay üyelik 46,80.-YTL, 18 ay üyelik 70,20.-YTL. Kredi kartına 12 taksit bile yapıyorlar... Telsiz ve nem makinalarının fiyatını bilmiyorum ama benim gibi düzenli olarak bu dergileri okuyorsanız hem dergi alıcaksınız hemde hediyesi olucak. Bu ayki sayısını alıp bi bakın derim...
canım çok sık ultrasona girmek sakıncalı diyorlar, galiba senin tanıdık dr. vardı dimi?aman canım sen dikkat et bir sor istersen doktora.
ikili testi 60 ytl ye izmirde mitra kadın doğummerkezinde yatırdım. bu arada 3 lü testi mutlaka yaptıracağım. o daha doğru sonuç veriyormuş. bu arada bende biliyorsunuz sık sık usg ye giriyorum. doktoruma sordum zararlımı diye. hayır ses dalgası bu. hiç ir sakıncası yok dedi. hepimizin aynı anda başağrısı tutmuş. havadan mı ne??
gunaydın kızlar nasılsınız benım mıdem sanırım hıc gecmıycek devamlı kusuyorum ayrıca mıde yanması ekşımesı felaket bıde bende reflu oldu ılac kullanıyorum gavıskon ve dramamıne onların sayasende bıraz ayakta duruyorum en azından bıraz gecsede rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?