meltemcim bişey sormak istiyorum.bizim girdiğimiz normal ultrason ile usg nin farkı nedir??
kızlar benim de ikili testim iyi çıktı. peki şimdi 2li testi iyi çıkanlara soruyorum: 3lü testi de yapturacak mısınız? benim dr um gerek yok dedi ama sizinkiler ne diyor??
canım usg ultrasonun kısaltılmışıdır yani ikiside aynı şeyy a.s.a.s.
Bu buhar makinesinin markası Sinbo, telsizin markası Weewel diye bi marka. Kalitesi konusunda bilgim yok. Bi inceleyin derim...
canım benim de ikili test normal çıktı dr um üçlü test istemedi ama pzt günü ikinci düzey ultrasona giricemm bütün organlarınn saglıklı olup olmadığını gösteriyormuş ..hem bu arada cinsiyetinide net öğrenirim rabbim kısmet ederse:teytey::teytey:
DİRİMKIZI ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN CANIMMM UMARIM AĞRILARIN ŞİMDİ AZALMIŞTIR BİRAZ :teselli::teselli:
canım benim ikili testimde çok iyi çıktı ama doktorum 3 lüyüde yaparız dedi.ama ikinci düzey ultrason derken kafam akrıştı benim doktorda dört boyutlu var ondanmı bahsediyorsun.
yok canimm benim dr un da 4 boyutlu ama o değil ve bunu heryerde yapmiyolar belli başli merkezler var ben eyüpte guncel tip görüntüleme merkezi diye biyer var benim hastaneyle anlaşmali 120 ytl ye yapiliyor..dediğim gibi tüm organlarinin incelemesi yapiliyor canim..
VE BUNU 15 16 HAFTALAR ARASINDA İSTEDİ DR UM
saol canım.bende antalyada araştırayım yada doktoruma sorayım nerde yapılıyrosa yaptıralım. önemli bişey çünkü benim arkadaşım 15 günde bir kontrole gidiyorda özel bir hastaneye herşeyi tam yapılıyordu.sonra son ayında doktorunu değiştirmek istedi pahalı gelince doğum sonraki gittiği yerde de bebeğin sağ böbreği sol böreğine göre daha büyük çıktı.şu an tedavi görüyor ilaçla
meltemcim bişey sormak istiyorum.bizim girdiğimiz normal ultrason ile usg nin farkı nedir??
canım farkı yok. usg kısaltılmışı. aynı şey yani. valla benim yakın bi amcam var yaşlı. o habire merak ediyor gel bakalım diyor. canıma minnet bende bakıyorum. :) birde karşıyaka mitra kadındoğum merkezinde mitra hanıma gidiyorum. 4 boyutlu usg si var.ama bebiş küçük olduğu için 4 boyutlu pek bişi göstermedi. ben biraz evhamlıyım sanırım. ense kalınlığı için bir doktora daha gittim. ikiside aynı şeyi söledi. 1.5 mm. yani şu sıra sık sık usg ye girme sebebim bu
ALLAH ŞİFASINI VERSİN CANIMM ...EVET SOR CANIMM BENİM DR BENDEN DAHA PİMPİRİKLİ OLDUĞU İÇİN BÜTÜN TESTLERİ GÖRMEK İSTİYOR EN UFAK Bİ AĞRIMDA HEMEN TAM İDRAR VE KAN TAHLİLİ İSTİYOR SORUNUN NE OLDUĞUNU BİLMEK İÇİNBENDE ONUN HE DEDİĞİNİ YAPIYORUMM HERŞEY BEBEKLERİMİZ İÇİN TABİ ....UMARIMM HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZİ SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ a.s.a.s.
sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun canım?
bu arada kızlar üzüm pekmezi kan yapıyormuşş mutlaka her sabah aç karnına bi kaşık alın....ben her sabah süte şeker yerine koyuyorum tadıda kötü olmuyorr
canım pekmez iyiymiş ama ben genelde akşam yatarken 2-3 kaşık içip yatıryorum.
bu arada kızlar üzüm pekmezi kan yapıyormuşş mutlaka her sabah aç karnına bi kaşık alın....ben her sabah süte şeker yerine koyuyorum tadıda kötü olmuyorr
yıldız tabya bilge hastanesi doktorum serhat partalcı ama kıbrıstan gelmiş çok tecrübeli bi doktor canım..
:roflol::roflol::roflol: kıloları nasıl aldıgın bellı hanımefendı heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?