2009 Mayıs Anneleri

ayy elektrıkler gıdıp geldı....bende tam ESEN sana yazıodum koysana dıe resmını..
ayy evet buda cok gusel miş.....banununkınıde bı goreyımde aksam resmını koysun..ona gore bakarım artık bende.cok saol canım esen...

ii akşamlar canım mesaı bıttı anlasılan...hadı kurtuldun tatlım...optuk senı ve prenseslerını canım...resımlerı beklıom:)))

Maşallah tosunaa, basketçimi olcak ne:lepi::lepi:

aile de bir tek benim boyum kısa canım. bana çekmedikten sonra,uzun olur kesin diyordum ama şimdiden doğum kilosuna ulaşmış gibi görünüyorkaydirigubbakcemile3 babamız 1.83, amcamız 1.85, teyzemiz 1.78, dayımız 11 yaşında ama nerdeyse benimle aynı boydadelikafadulden bir ben kısa, 1.62:çok üzgünüm:

masallah tosuna...nazardan korusun Allah...kılosuda yerınde kırkbınkere masallah canım...ee sulale uzun baksana oda uzun olcak tabı annesi:CüvCüv:

Ayşecim bide haziranda doğururum ben diyon inatla, kız bu hazirana kocaman olur maşallah

siribron istediğin zaman söylersin eğer yaptıacaksan ben sana yollarım canımm

ilgin güle güle canım

burcu kız bu arkadaşın şekeri akıllı hamilelik seni fena dikkatsiz yaptı bacımm:roflol:

cerencim maşallah bebişine canım tosun olacak bunlar tosuuuuuuun benimki ne alemde acaba 2 haftadır gitmiyorumm

ilgin güle güle canım

burcu kız bu arkadaşın şekeri akıllı hamilelik seni fena dikkatsiz yaptı bacımm:roflol:

Öyle valla, sadece o olsa iyi bide felaket unutkan bişi oldum ben
:sm_confused:

ilgin güle güle canım

canım cok sagol bıtanem ya dusunmen yeter..tamam ben bı bakım banuda yollasın resım ona gore karar werırım....sağol canım benım...:1hug:Şeniz

Ayşecim bide haziranda doğururum ben diyon inatla, kız bu hazirana kocaman olur maşallah
normal zamanında doğarsa 3500-3600 civarı olur dedi doktor. inşallah öyle olur da normal doğurabilirim:Saruboceq:
masallah tosuna...nazardan korusun Allah...kılosuda yerınde kırkbınkere masallah canım...ee sulale uzun baksana oda uzun olcak tabı annesi:CüvCüv:
arada seçipte bana çekmezse inşallah öyle olur kuzum:dance:
cerencim maşallah bebişine canım tosun olacak bunlar tosuuuuuuun benimki ne alemde acaba 2 haftadır gitmiyorumm
sağol teyzesi. 2 hafta da bir gidiyorum bende. ama haftaya cuma bi daha gidicez. mersin'de olacaz ya o zaman,ordaki doktora görünecez. onun bilgileri daha önemli benim için. hem doğumu orda yapıcam hemde daha gelişmiş orası.

benim kocişte felaket unutkan oldu bu sıralar. acaba o da mı hamile:uhm:CADIARZU

Bide alıngan, sulugöz ve sinirli oldum aynı zamanda

aynı seyler bende de var...dogal hamıle psıkolojısı sanırım....-tatlicadiarzu-
eşim bişi dese hemen aglamaya baslıorum yaş gozumun ucunda sanki...kaydirigubbakcemile3oda sastı kaldı adam napcagını sasırdı artık....:1rolleyes:

İnş. gönlüne göre olur cnm,
Yok onlar lohusa bacım
:CüvCüv::CüvCüv:

Öyle valla, feci bişi oldum bende,inş. çok uzun sürmezz bu psikoloji
kızlar birsen koydu mu foto ve doğum öyküsünü ?

Cnm eklemedi henüz galiba, haber verir ekleyince

bugün eşi hamile olan diğer arkadaş soruyor eşime, sende kilo aldınmı diye. dedim valla,ben aşermedim hiç ama özay aşeriyorkaydirigubbakcemile3 ilk 4 ay ben 1 kilo almıştım, eşim 3-4 filan aldı heralde:roflol: beraber ilerliyoruz:roflol:

Aynı durum bizdede, geçenlerdede eşim int. ten hurafeleri okumuş, bebek erkek olursa babada kg alır diye, şimdi onun arkasına saklanıyo
sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…