bugün eşi hamile olan diğer arkadaş soruyor eşime, sende kilo aldınmı diye. dedim valla,ben aşermedim hiç ama özay aşeriyorkaydirigubbakcemile3 ilk 4 ay ben 1 kilo almıştım, eşim 3-4 filan aldı heralde:roflol: beraber ilerliyoruz:roflol:
tmm cnm..merak ettim çook..
fulyacım mesajını yeni gördüm canım sağolasın:)
ben çıkayım kızlar akşama yemeğe davetliyiz ama yoruldum bugün biraz, gidip azcık uzanayım. öpücükler..
ben çıkayım kızlar akşama yemeğe davetliyiz ama yoruldum bugün biraz, gidip azcık uzanayım. öpücükler..
İyi akşamlar cnm
Kızlar bende kaçtım, iyi akşamlar, öpüldünüss
Şeniz
İyi akşamlar cnm
Kızlar bende kaçtım, iyi akşamlar, öpüldünüss
Şeniz
ay şimdi eşim aradı akşama sünnet varmış sevmiyom ben düğünleri yafsss
gule gule kızlar...ii aksamlarrrr...bende mutfaga kacıom acıktım galıba gene tansıyonum duser gıbı oldu sanki......kafamçokkarıştı
sorma canım bende sewmem pek...aman napcan sole bıkac saat gorunur gelırsınız zaten su hlde fazla ole oturulmuo canım....:1hug:
bende çıkıyorum kızlar anca giyinirim görüşürüzzzzz
güle güle kızlar bende çıkıyorum..öpüyorum hepinizi
bacılarrrr nasılsınızzz [/COLO...
kızlar sizi çok mrk ediyorum yaw aklım sizde en heyecanlı bölümleri kaçırıyorum sancılarınız falan ne durumda delikafaduldendelikafadulden
biz kızımla uykusuz geceler yaşıyoruzz benim edepli kızım altı açıldımı kıyameti koparıyor valla korkumdan 2 saat düşünüyoz altını açsakmı açsakmı diye sütüde çok iştahlı istemiyor :1no2::1no2:inş düzelicek yaa :1no2:
R]
bacılarrrr nasılsınızzz [/COLO...
kızlar sizi çok mrk ediyorum yaw aklım sizde en heyecanlı bölümleri kaçırıyorum sancılarınız falan ne durumda delikafaduldendelikafadulden
biz kızımla uykusuz geceler yaşıyoruzz benim edepli kızım altı açıldımı kıyameti koparıyor valla korkumdan 2 saat düşünüyoz altını açsakmı açsakmı diye sütüde çok iştahlı istemiyor :1no2::1no2:inş düzelicek yaa :1no2:
R]
tatlım yorgunluk var ama tatlı yorgunlukk sabaha kadar uyumasam hiçç umurumda bile değillll dünyanın en güzel şeyi bebişinin gözlerine bakarak onunla ilgilenmek okadar masum okadar savunmasızz ve sana okadar içli bakıyorkii yorgunluk falan aklına bile gelmiyor hatta dahada dinç olmak için elinden geleni yapıyorsunn
Kızlar Selam,
Ya bana yardım edin kafam karıştı..Ben bugün çatı muayenesine gittim; ama doktor bebeğin kafasına bile ulaşamadım cok yukarıda dedi. Eger bi hafta içinde inmezse sezeryanla alalım dedi, sen yürüyüs yap dedi. Haftaya ctesi sabahına randevu verdi muayene için, sezeryan içinde her ihtimale karsı randevu verdi. Ama valla bilmiorum yani, bizimkiler de yok vakti gelmeden sezeryana ne gerek var , bilmem ne diye basladılar. Ay cok sinirim bozuldu valla ya , napcas ya
kacıncı haftadasın canım sen?
bebek daha asagı ınmedıyse dr da sezeryan dıyorsa dıretme bence normal dıye..dr unu dınle derım ben..sonucta en ıı yı onlar bılır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?