2009 Mayıs Anneleri

ayy bunların hepsı bırden aynı galıbakaydirigubbakcemile3
benım eşimde hamılelığim boyunca 6 kılo aldı ...ılk kez 70 ın ustune cıktım dıor fallakaydirigubbakcemile3ben dıorum zaten oglanı ben doğurcam bende bı kac ay sonrada sen kızı cıkartırsın dıorum...sırnaşık şeysırnaşık şey

fulyacım mesajını yeni gördüm canım sağolasın:)
ben çıkayım kızlar akşama yemeğe davetliyiz ama yoruldum bugün biraz, gidip azcık uzanayım. öpücükler..

ben çıkayım kızlar akşama yemeğe davetliyiz ama yoruldum bugün biraz, gidip azcık uzanayım. öpücükler..

İyi akşamlar cnm

Kızlar bende kaçtım, iyi akşamlar, öpüldünüss
Şeniz

İyi akşamlar cnm

Kızlar bende kaçtım, iyi akşamlar, öpüldünüss
Şeniz

gule gule kızlar...ii aksamlarrrr...bende mutfaga kacıom acıktım galıba gene tansıyonum duser gıbı oldu sanki......kafamçokkarıştı

ay şimdi eşim aradı akşama sünnet varmış sevmiyom ben düğünleri yafsss

sorma canım bende sewmem pek...aman napcan sole bıkac saat gorunur gelırsınız zaten su hlde fazla ole oturulmuo canım....:1hug:

öyle yapıcam canımm çok oturtmam tufanı da

bende çıkıyorum kızlar anca giyinirim görüşürüzzzzz

güle güle kızlar bende çıkıyorum..öpüyorum hepinizi

gule gule kızlarrrrr..optum hepınızı....ıı bakın kuzucuklara.....yorulmayın fazla...:ecrin_bebek:
bızde bişiler yiyelim oğluşla..acıktyık ....babamızda işte yalnız yalnız yıcez artıkkkkbenneyaptımki

bacılarrrr nasılsınızzz [/COLO...

kızlar sizi çok mrk ediyorum yaw aklım sizde en heyecanlı bölümleri kaçırıyorum sancılarınız falan ne durumda delikafaduldendelikafadulden

biz kızımla uykusuz geceler yaşıyoruzz benim edepli kızım altı açıldımı kıyameti koparıyor valla korkumdan 2 saat düşünüyoz altını açsakmı açsakmı diye sütüde çok iştahlı istemiyor :1no2::1no2:inş düzelicek yaa :1no2:

R]

sen bizi merak ediyosun biz de seni.... valla aklımızda hep siz varsınız.
ama sizden gelen haberler hep çok yorucu. gözüm korktu valla doğurmıcam ben bunu.
şaka bi yana allah kolaylık versin canım. tam geçiş dönemi yaşıyosunuz en kısa zamanda toparlanacaksınız inşallah.
bol bol dinlen canım. bi de fotoğrafları beklioz sabırsızlukla haaa

tatlım yorgunluk var ama tatlı yorgunlukk sabaha kadar uyumasam hiçç umurumda bile değillll dünyanın en güzel şeyi bebişinin gözlerine bakarak onunla ilgilenmek okadar masum okadar savunmasızz ve sana okadar içli bakıyorkii yorgunluk falan aklına bile gelmiyor hatta dahada dinç olmak için elinden geleni yapıyorsunn

canım hosgeldın...
oh kuzucunuda almısın koynuna ne gusel cıkmıs ole resmınız...
baska doguran yok bacım daha...kaydirigubbakcemile3sızler en hızlı mayıs analarısınız fallakaydirigubbakcemile3uyku muyku da neymiş demiii kurban olunur onun için kalınan uykusuz gecelere yaaaaa...taze annelerım benim...foto koyda bızde sole gusel gusel gorelım resımlerınızı...sende yaz dogum hıkayenı civcivim...masallah kuzuna tekrar....darısı bıze artık:Saruboceq::Saruboceq:

saol tatlımm darısı size inşAllahhhh ...kuzucuğumun resmini doğum hikayemi yazarım yarına kadar tatlımm ozaman koyarım Allahın izniyle ..öpüyorum hepinizi karnınızdaki güzel meleklere iyi bakınnnn

Kızlar Selam,
Ya bana yardım edin kafam karıştı.. Ben bugün çatı muayenesine gittim; ama doktor bebeğin kafasına bile ulaşamadım cok yukarıda dedi. Eger bi hafta içinde inmezse sezeryanla alalım dedi, sen yürüyüs yap dedi. Haftaya ctesi sabahına randevu verdi muayene için, sezeryan içinde her ihtimale karsı randevu verdi. Ama valla bilmiorum yani, bizimkiler de yok vakti gelmeden sezeryana ne gerek var , bilmem ne diye basladılar. Ay cok sinirim bozuldu valla ya , napcas ya

kacıncı haftadasın canım sen?
bebek daha asagı ınmedıyse dr da sezeryan dıyorsa dıretme bence normal dıye..dr unu dınle derım ben..sonucta en ıı yı onlar bılır....

kacıncı haftadasın canım sen?
bebek daha asagı ınmedıyse dr da sezeryan dıyorsa dıretme bence normal dıye..dr unu dınle derım ben..sonucta en ıı yı onlar bılır....

ya evet bencede öyle sonucta, yani ben ne diimki doktora , yok istemiyorum mu dicem , uff...
Ben 38. haftadayım... işte diğer muayenede 39. haftanın sonuna yaklasmıs olcas. Ay ama bilmiorum yani, sezeryan istemeyenler cokgunlukta da burda klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…