2009 Mayıs Anneleri

dıger muayeneye kadar 39 haftada olcaksan ee zaten zamanıda gelmiş yani...
hem muayenede kafasını hıssedememesı bebişinin kanala gırmemesı demek dimi canım...ben daha catı muayenesı olmadım o yuzden nasıl bişi bilmiorum canım..ama dr un sezeryan dıosa sezeryan ol canım..bende ınadına sezeryan ıstedım bana hep normal dedı dr um tamam dedım..ama en son kılomuz musade etmıcek sanırım 5 ıne gun verdı kıloya bakıp ona gore sezeryan gunu vercek...sonbucta dr a guvenmek lazım canım...en ıyısını onlar bılır...sonucta bır rısk varkı onun için sezeryan olabılırsın demiştir.yoksa durduk yere nıe desın..zaten sımdı dr lar sezeryana karsı...sen sıkma canını dr ne dıosa o de...yerimseniben

Kızlar iyi akşamlar pek kimseler yok bi size bakayım dedim bi vukuat yok geçmişe baktımda.Hülyacım kızın çok tatlı maşallah çok geçmiş olsun canım.Bende en kısa zamanda yazıcam öykümü.Kendimi sağmakla uğraşıyorum.Hastane çantasında bahsetmişsiniz.Kızlar benim sütüm yoktu biliyosunuz eğer özel hastanede yapacaksanız biberon almayın çünkü biberon kullanmıyorlar alışıp göğsü emmeyi bırakmasın diye kaşık biberonu diye bişey var onu kullanıyorlar sizde ondan alabilirsiniz süper bişey medela markası aklınızda bulunsun.Birde ben ped bebek bezi göğüs pedini hiç kullanmadım hepsini hastaneden verdiler.Hastenelerde komposto veriyolar ama işe yaramaz siz yinede kendiniz yapın.Ben onla rahat ettim blendırdan geçirmemde çok iyi oldu posası çok faydalı.Göğüs pompasında da medela mini elektrikli pilli çok süper memnun kaldım almak isteyenler aklınızda bulunsun hepinizi öpüyorum.Bu arada semradan haber yokmu hala merak ettim onu...

Sibiko öncelikle geçmiş olsun ve bebeğine sana sağlıklı uzun ömürler dilerim.kaydirigubbakcemile3Bebişine kavuştuğun an çok güzel olmuş resimde.Yavrun çok şeker maşallah.Sen galiba medipolde doğum yaptın.Bende orda yapcam da bebeği haztanemi giydiriyo bez falan gerekiyo mu acaba?

hosgeldın canım benım...YAGIZIMIZ nasıl...iidir inşallah..:ecrin_bebek:kokla bızım içinde YAGIZ paşayı...gogus pompası gereklı olaılır yanı dogru dıosun:uhm:bıldıım kadarıyla hbr yok canım semradan...kacırmızta olabılır ama..belkıde gırmeye fırsatı olmadı daha....

ıyi akşamlar kızlar, şimdi birsenin yazdıklarını okudum, hala etkisindeyim, oğlanlar aynı birsen, bakalım bizde böyle benzetebilmişmiyiz kendimie bebişleri
Hülyacım, avatarındaki resim çok güzel olmuş cnm, kızınla beraber hep böyle mutlu olun inş., kız bebişlerinizi her gördüğümde duygulanıyorum he,çok sulugöz bi teteleri var burdaa, prensesine çok iyi bak cnm ama bizide habersiz bırakma,çok öptük seni, miniş kızınıda kokladık miss
Sibelcim, inş. kısa zamanda sütün artar,sende yağız paşanı doya doya emzirirsin, tavsiyelerin içinde çok teşekkürler

Canım, bence dr unu dinle,mesela ben ne kadar normal doğum istesem bile eğer dr normal doğumu değilde sezaryeni benim için daha uygun bulursa sezaryene razı olurum, sonuçta önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olarak kurtulması cnm,hakkında hayırlısı inş.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Hepsini olmasada, gecmisi okumaya calistim, bugünde doguran olmamis:) Bakalim ilk sürprizi kim yapacak. Bugün günesli bir gündü, dolasmaya ciktik esimle. Kararsizdim bebisime sepet alma konusunda. Odadan odaya gezdirebilecegim, sallayip uyutabilecegim cok pratik ve tekerlekleri olan, sepetli bir besik aldim. (Adi böyle sanirim? ) Iki tane de oyuncak aldim, birisi uyurken kullanilabilecek bir müzik kutusu digeride cin cin öten kücük, renkli bir oyuncak...

Doruk Bey ne zaman tesrif edecek bilemiyoruz artik, bugünde ve hatta su saattede acayip hareketler yapip duruyor. Artik korka korka yürür oldum:)

Burcu'cugum, resimlerine bende göz attim. Allah nazarlardan saklasin, cok güzel bir ciftsiniz gercekten.
Sibel, Hülya ve Birsen, ilk deneyimleriniz cok önemli gercekten, sizi merakla bir cirpida okuyorum ve cok imreniyorum:)

hosgeldın canım...nasılsın....?oh ıı yapmısınız bugun hava mukemmeldı falla...ooo sepetıde oyuncaklarıda hazır ha doruk beyın...38 haftadasın sanırım ee elı kulaındadır annesı..Allah hayırlısını versın canım...bugun doguran yok dahakaydirigubbakcemile3bakalım sırayı kım alacak...:ecrin_bebek:

Cnm çok teşekkürler, sepetiniz hayırlı olsun inş. memnun kalırsın,
Bundan sonraki kim olur bende meraktayım, ben olmayayımda vakitli gelsin sıradaki kuzucuk
sırnaşık şey

evet dogum kanalına girmemiş, belki kordonu kısadır diye inememiş olabilir dedi. yani Allah korusun bebeği kaybetme riski bile varmıs; ondan bekleyemeyiz, hangisi hayırlısıysa oyle olsun. kaç kiloki senin ttontis, 4,5 tan fazla ise sezeryan oluo galba sanırım di mi? valla bizim doktorda normal doğum taraftarıydı da bakalım, oğlusum sağlıkla dogsunda ben herseye razıyım :CüvCüv:

Öyle tabi, napalım doktor diosa vardır bi bildiği sonucta, zaten yukarıda olmasının da riski varmıs. Ay hayırlısıyla doğsun bakalım. Haftaya bugün bebişimi sevio olabilirim yani, heyecanlandım wala...kaydirigubbakcemile2

Ayy yaklaşmış iyice,gerçekten çok heyecanlı ya, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.hihoyyythihoyyyt

herseyın hayırlısı canım...
bak rıskte varmış ...rıske atma sakın sezeryan derse sezeryan ol canım benım..ınşahhh saglıcakla alırsın kucaına bebişini..bak sona gelmıişin artık....benım tosun 35 haftanın içindeyken 2800 du canım...bakalım artık ayın 5ınde kontrolumuz var teyzesi dr amcamız ne dıcek bakalım...delikafaduldenbenıde heycan basıo ....:CüvCüv::ecrin_bebek:

ben gıder kızlar....
sag elım klavyede yazı yazmaktan kullanmadıım parmaklarım şişti yahu..kaydirigubbakcemile3su şişlikte ayrı bişi yani..biz bıraz uzanalım..bırazdan babamız gelır zaten....herkeze ii akşamlar bacılar....yarın pazar sukur kociş ewde..bıraz ew işi yapıp hava gusel olursa sole bı cıkalım dısarı dıorummherkeze şimdiden gusel hafta sonları ii pazarlarrrryerimsenibenii geceler bacılar..optuk oğluşumla sizi ve karnınızdaki melekleriiiiiiii:asigim:

İyi geceler cnm:CüvCüv:

Ben de de bi ara normalden 600 gr fazla idi oğluşum sonra diger hafta falan dengeledi, seninde belki öyle olur. 5 ine kadar değişir belki, hadi hayırlısı bakalım, aman nazarlar değmesin wala, maşşalahh hepsine hihoyyyt

ii geceler walla bende yorulmusum, doktor yürü dedi ya cok yorulmusum, yarında yürücem daha... sana da ii geceler, ii pazarlarrr.:)

kızlar naber gece kuşunuz geldi sabah kahvaltımın resmini ekledim zil çaldı ısrarla eşimin askerlik arkadaşı geldi minik oğluyla onlarada nasip oldu oturdular bayağı.Sonra akşam oldu tabi nezamandır görüşemediğim arkadaşım vardı o aradı hamile olduğumu öğrendi sonra o grubu ben arayım haber vereyim dedim sonra ayıp olcak gece 11 e kadar teldeydim herkes bi şok bide 20 gün sonra doğuracağımı duyunca daha büyük şok oldular neyse gönüllerini aldım.Bide her telde ağladım diyorumya suluyum ben sonra Dırımın hikayesini okudum artık gözyaşım kalmamıştır heralde.Böyle yani siz neyaptınız?

Selam canim, iyi miyim bilmiyorum tam bende:1no2: Eli kulaginda gercekten oglumun, her an firlayacak gibi, belim kopuyor sizidan...Bugün doguran yok ama yarin ne olur belli olmaz?

Cnm çok teşekkürler, sepetiniz hayırlı olsun inş. memnun kalırsın,
Bundan sonraki kim olur bende meraktayım, ben olmayayımda vakitli gelsin sıradaki kuzucuk

Senin dogumuna daha epey var canim, merak etme bekler kuzucugun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…